من که هدفون زدم، فیشش تا آخر داخل میره.
-------------
دوستان در سایت لنوو جایی هست که مثل سایت "دل" و "توشیبا" با دادن سریال لپ تاپ، کلیه مشخصاتش را دریافت کنیم.
من فقط قسمت گارانتی اش را دیدم که لپ تاپ تا چه تاریخی گارانتی است و مشخصاتی ندیدم.
من که هدفون زدم، فیشش تا آخر داخل میره.
-------------
دوستان در سایت لنوو جایی هست که مثل سایت "دل" و "توشیبا" با دادن سریال لپ تاپ، کلیه مشخصاتش را دریافت کنیم.
من فقط قسمت گارانتی اش را دیدم که لپ تاپ تا چه تاریخی گارانتی است و مشخصاتی ندیدم.
سلام
برای رم که من همیشه با رم ریدر استفاده میکنم ولی این دفعه همینطوری میزنم ببینم چی میشه
برای فیش هم ، پایین جواب دوستمون رو میدم شما هم بخون
سلام
با این یکی شوخی نکنید که خطرناکه حسن
منم برای ضبط یه فیلم آموزشی همینکارو کردم ، یعنی فیش مربوط به هدفون رو تا آخر فشار دادم ، بعد وقتی در آوردم دیگه اسپیکر لپ تاپ صدا نمیداد
همه چیزش درست بود فقط دیگه صدایی از اسپیکر در نمی اومد ( چون با فشار دادن تا اخر ، پین های داخل سوکت چون حالت فنری دارن ، داخل گیر کردن )
قضیه این شد که بردم گارانتی لپ تاپ رو برام عوض کردن .حالا شما هم رعایت کنید بد نیست
سلام لنوو z510 تازه خریدم طرف روش ویندوز 8 نصب کرد بعد از چند روز خودم ویندوز 8.1 روش نصب کردم توی نصب درایور کارت گرافیکش به مشکل خوردم اساسی . فروشندم که داشت نصب میکرد یه لحظه به مشکل خورد تو نصب درایورش ولی نفهمیدم چجوری درستش کرد الان نمیتونم نصبش کنم و پیغام میده سخت افزار متناسب کارت گرافیکو پیدا نمیکنه درایور جدیدم واسه ویندوز 8.1 دانلود کردم همین مشکلو داره یکی راهنماییم کنه .
مطمئن نیستم ولی شاید این روش جواب بدهد که هنگام نصب درایور حتما لپ تاپ به برق باشد و در تنظیمات مصرف انرژی هم high performance فعال باشه.
سلام
اول حتما ، درایور اینتل رو آخرین ورزنش رو نصب کن ، بعد هم انویدیا رو ( اونم آخرین ورژن )
سلام
اگه یه موقع آب ریخت روش باید چه کار کنیم؟ (با توجه به اینکه نمیشه باتریش رو در اورد)
با نگه داشتن دکمه پاور خاموشش کنین.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
مخصی!
کلا لپ تاپ و عوض کرد؟!مگه تو هفته اول بعد خرید بردیش؟
مگه بخاطر این مشکل لپ تاپ و عوض می کنند ؟!
حالا به نظرت من چی کار کنم کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی بعد اینکه لپ تاپ و عوض کرد باز هم فیش ورودی - خروجی صدا تا ته نمی رفت داخل سوکتش؟
Last edited by onlinefarhad; 18-03-2014 at 07:45.
قربونت
2 روز بود لپ تاپ رو گرفته بودم واسه همین عوض کرد ، اخه کلا اسپیکرش از کار افتاده بود
هم اونی که سوخت و هم این یکی ، سوکتش تا ته میره ولی باید فشار بدی ، واسه همین اون یکی رو فشار دادم ترکید ، این یکی رو دیگه اینکارو نمیکنم
شما هم هیچی ، اگه همیون مقداری که میره داخل ، صدا توی هدفون دارین دیگه دست بهش نزنید
اقا یه سوال از جمع دارم لپ تاپ من اوایل صدا نمیداد ولی الانا وقتی گوشمو میذارم رو کیبردش ، ،صدای خش خش از دو ناحیه(هارد و سی پی یو) که روی عکس(برد z510)مشخص کردم میده البته فسمت کناری سی پی یو هم بعضی اوقات صدای نویز میده فکر کنم سی پی یوش مشکل پیدا کرده !!!!
میخواستم شما هم چک کنید ببینید مال شما صدا نمیده؟!
اخه کلی اعصابم سر این موضوع خورده ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)