میرزاجانپور چی شد ؟ این تو عبادی پور چی دیده اینقدر بهش بازی میده ؟ به چه قیمتی ؟
کواچ ست پنجم وایساید 5 امتیاز پشت سر هم روسیه رو فقط نگاه کردانگار تایم اوت هاشو میخواد نگه داره ببره سوغاتی :|
میرزاجانپور چی شد ؟ این تو عبادی پور چی دیده اینقدر بهش بازی میده ؟ به چه قیمتی ؟
کواچ ست پنجم وایساید 5 امتیاز پشت سر هم روسیه رو فقط نگاه کردانگار تایم اوت هاشو میخواد نگه داره ببره سوغاتی :|
50% این هیولا باعث برد روسیه شد.
بچه ها هم در ست پنجم خیلی بد کار کردن.
Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 16-07-2014 at 21:57.
متاسفانه کواچ در گرفتن وقت استراحت بد عمل میکنه . خیلی بد .
امیدوارم بازی فردا ، روسیه بتونه برزیل رو شکست بده تا برزیل بدون امتیاز باقی بمونه و اینطوری ما حتی اگه 3 2 بازی رو هم ببریم صعود میکنیم .
اشنالله کواج تجربه لازم در مربیگری ملی ر وبدست بیاره و بتونه تا بازی های جهانی لهستان که شهریور برگذار میشه خودشو نشون بده .
امیدوارم
Last edited by befermatooo; 16-07-2014 at 22:03.
در ضمن باید بعد این بازی بریم یه فکر اساسی رو دیدن ادامه بازیها بکنیم عملا از دو جبهه تحت فشار شدید بودم امشب یکی پخش رو اعصاب که دیگه شورش رو درآوردن و یکی هم ست پنجم
امشب میرزاجان پور هم خوب عمل نکرد که عبادی پور رو اورد
چون بازی به ست پنجم کشیده شد و سنگین هم بود یه فرصت عالی برای برزیل هست
دوست عزیز من اصلا آدمی نیستم بیام بگم ولاسکو فلان بود بسار بود با کواچ مقایسه کنم حتی قبلا هم ازش حمایت کردم.
اما امروز کواچ اصلا وظیفه مربی گریش رو انجام نداد و به تمام معنا گند زد و رفت رو اعصاب . آوردن بیجای عبادی پور در بازی به این حساسی اصلا منطقی نبود ! با اینکه دید این بازیکن بارها تیم رو دچار افت کرده اصرار بیخودی بر بازی دادنش داشت (پستها گذشتم رو حمایت از عبادی پور رو ببینید . اما آدم باید واقع بین باشه )
اما شاهکار این مربی ست پنجم بود . درسته که بازیکنای ما ست آخر پر اشتباه بودند و مقصر هستند اما مربی باید روند بازی رو حفظ کنه ک کواچ اصلا نتونست موفق باشه . وقتی میبینی 4 امتیاز یکی یکی دارن جبران میشند حتی اگر وقت استراحت هم دوست نداری بگیری حداقلش آرمین تشکری یا میرزاجانپور رو بیار تو زمین. اما انگار نه انگار و به راحتی باعث باخت تیم شد .
بهرجال همین نکلات کوچکه که باعث برد یه تیم میشه . پس کواچ مقصر اول بازی امشبه.بازیکنا در درجه دوم قرار میگیرند از نظرم .
نیمه دوم بازی رو که توسنتم ببینم خوب بودیم البته تا امتیاز 5-1 ست آخر
سرویسهای کولارف و بعدش موزرسکی حالمون رو گرفت انگیزه بچه ها هم از بین رفت
عبادی پور رو (علی رغم ویژگی های مثبتش) کلا باهاش مخالفم، در حد این بازیها نیست
ازش انتظاری هم نیست ها ولی خوب در حد این سطح هم نیست دیگه
شاید با این بازیها آب بندی بشه برای سال های آینده
چشممون به بازی فرداست و مطمئنا بازی جمعه خودمون
یک امتیاز جلوی روسیه ارزش خودش رو داره ولی به هر حال باید برزیل رو ببریم برای صعودبا این حال فکر می کنم با این امتیاز می تونیم صعود کنیم از گروه
باخت 3-2 جلوی برزیل ما رو به دور بعد نمی رسونه حتی اگه اونا 3-0 به روسیه ببازن ( اگر هم برزیل روسیه رو ببره بازم ما باید برزیل رو ببریم برای صعود)
جالبه که یکسری میگن مربی بده . همین مربی تیمو تا اینجا به راحتی بالا آورده دوستان نه شماها !
ضمن اینکه تیم روسیه هست در جریانید ؟ نه بادکنک سازی ممد آباد ! اینقدر انتقاد بی ارزش نکنید و فعلا فقط حمایت !
Last edited by Shoofaj; 16-07-2014 at 21:58.
ویرایش ...........
Last edited by befermatooo; 16-07-2014 at 22:03.
اول پیروزی مهمه
ما با دو باخت تحت هیج شرایطی نمیتونیم صعود کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)