تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 288 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 2876

نام تاپيک: اینترنت استان خوزستان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

راستی در چه صورتی لوله 30متری باید واسه مودم بگیرم؟
    شما چطور میخواید 30 متر لوله رو بکشید بالا. خیلی ناجوره . مگر اینکه 2 جای لوله با سیم به 3طرف مختلف مهار بشه که این کار رو واسه دکل ها من دیدم انجام میدن

آرش جان رفتم یه سر به انجمن پرشین تولز زدم
    ظاهرا اونجا عده ای بودن واسه تقویت سیگنال میومدن توان آنتن رو کم و زیاد میکردن و یه مسافتی رو تغییر میدادن. در اصل با یه سری اعداد توی مودم بازی میکردن.
    این ماجراش چیه ؟ شما تایید میکنید این کار رو ؟
    آخه زنگ زدم راصد . بهم گفت سیگنال رو زیر 70 بیارم. اما من حداقل 77 بود

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

شما چطور میخواید 30 متر لوله رو بکشید بالا. خیلی ناجوره . مگر اینکه 2 جای لوله با سیم به 3طرف مختلف مهار بشه که این کار رو واسه دکل ها من دیدم انجام میدن

آرش جان رفتم یه سر به انجمن پرشین تولز زدم
    ظاهرا اونجا عده ای بودن واسه تقویت سیگنال میومدن توان آنتن رو کم و زیاد میکردن و یه مسافتی رو تغییر میدادن. در اصل با یه سری اعداد توی مودم بازی میکردن.
    این ماجراش چیه ؟ شما تایید میکنید این کار رو ؟
    آخه زنگ زدم راصد . بهم گفت سیگنال رو زیر 70 بیارم. اما من حداقل 77 بود
    درسته تاثیر داره
    میتونی مسافت رو تغییر بدی با این کار بازه انتشار امواج تغییر میکنه ولی تغییر توان فکر نکنم کمکی بهت بکنه چون فاصله ات با دکل زیاده. کاربردش برای شرایط دیگه است

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

از آسیاتک اینترنت 1 مگ نامحدود میگیرم (البته دارم کوچ میکنم به وایرلس چند روز دیگه)
    سرعت آسیاتک همین الان نگاه کردم 10 کیلوبایت در ثانیه بود
    باورتووووون میشه.
    50 تومان ماهی دارم پول میدم سرعتش 10 بود

5. 2 کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام داداش من یه 1.5 هست که مخابرات دارم اوایل اصلا جالب نبود ولی الان خیلی خوب شده خصوصا از لحاظ پینگ معمولا 180 هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

دوستان اینجا کسی هست از ریزپردازان دانش استفاده کنه؟این چند شبه شبانه رایگانو برداشته .....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

سلام دوستان من الان از یه شرکت اینترنت وایرلس گرفتم میخواستم بدونم برای اینکه بخوام به شرکت دیگه نیازی هست که کسی بیاد مودمو تنظیم کنه یا فقط تلفنی کافیه ؟...یه سوال دیگه برای تنظیم مودم به نام اون شرکت نیاز به متخصصی از اون شرکت هست بیاد یا یه چیز ساده هست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان من الان از یه شرکت اینترنت وایرلس گرفتم میخواستم بدونم برای اینکه بخوام به شرکت دیگه نیازی هست که کسی بیاد مودمو تنظیم کنه یا فقط تلفنی کافیه ؟...یه سوال دیگه برای تنظیم مودم به نام اون شرکت نیاز به متخصصی از اون شرکت هست بیاد یا یه چیز ساده هست ؟
    اول برو توی تنظیمات رادیوت , بعد قسمت wireless , بعدش اونجا که نوشته SSID , گزینه Select رو انتخاب کن , scan بگیر ببین چه شرکت هایی سیگنال شون برات خوبه و زیر 73 هست. از اون شرکت ها میتونی نت بگیری. کارت ملی ببر فقط, اگه هم سرعت بالا میخوای مجوز هم ببر. خودت راحت با چند تا کلیک میتونی وصل بشی به دکل اون شرکت و نیازی به کسی نیست.
    دانش تعرفه هاش چطوریه ؟ لیست تعرفه هاش رو نداری ؟ شبانه داره ؟ ادرس دقیقش رو هم بی زحمت بزار.

10. این کاربر از seetherali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

اول برو توی تنظیمات رادیوت , بعد قسمت wireless , بعدش اونجا که نوشته SSID , گزینه Select رو انتخاب کن , scan بگیر ببین چه شرکت هایی سیگنال شون برات خوبه و زیر 73 هست. از اون شرکت ها میتونی نت بگیری. کارت ملی ببر فقط, اگه هم سرعت بالا میخوای مجوز هم ببر. خودت راحت با چند تا کلیک میتونی وصل بشی به دکل اون شرکت و نیازی به کسی نیست.
    دانش تعرفه هاش چطوریه ؟ لیست تعرفه هاش رو نداری ؟ شبانه داره ؟ ادرس دقیقش رو هم بی زحمت بزار.
    ممنون ...دانش سرعتش خوب بود شبانه هم رایگان بود هم سرعتو دوبرابر کرد ولی الان سه هفتست این دورو برداشته و هرچی زنگ میزنم میگن چند هفته بعد درست میشه ....

روبه رو داروخانه ی شبانه روزیه .... الان بهترین برا دانلود شبانه تو بندارمام کدومه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

ممنون از توضیحت .....تعرفه هاش خوبن فقط یکم نامحدودش گرونه 512 نامحدود 130 تومنه !!! الان هم به قول خودشون موقتا شبانه رو برداشتن ....شبانش سرعت خوب بود ...شبانه سرعت دوبرابر میشد یعنی 512 از 60 میرفت رو 120 ....راحت 3یا 4 گیگ دان میکردم بعضی شبا هم سرعت به یک مگ میرسید یعنی 17 گیگ دان میکردم ...ولی الان شبانه رو سه هفته برداشتن و هرچی زنگ میزنم میگن چند هفته درست میشه ...پس دیگه نمیصرفه ...الان رفتم scan کردم متاسفانه راصد سیگانلش 77 به بالاست حالا بنظرت میشه با تکان دادن انتن اونو قویتر کرد؟
    Last edited by KING_#_WORLD; 03-08-2014 at 14:47.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

شما باید جای دکل های شرکت ها رو ازشون بپرسید یا اینکه رادیو رو در جهات مختلف تست کنید تا مکان دکل ها رو پیدا کنید بعد از همه اینها تنظیمات رادیو رو هم باید در حالت های مختلف چک کنید تا بتونید بهترین سیگنال رو داشته باشید

Sent from my iPhone using Tapatalk

14. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •