این نشون میده مردم همیشه بیش از نیازشون میخرن.
ماشین
خونه
نون
چای
شکر
.
.
.
و حالا که میترسن ارزونتر بشه نمیخرن. نه به دلیل کیفیت پایین و نه به دلیل گرونی نسبت به خارجی ها، فقط چون نیاز ندارن و از ترس از بین رفتن پولشون.
این نشون میده مردم همیشه بیش از نیازشون میخرن.
ماشین
خونه
نون
چای
شکر
.
.
.
و حالا که میترسن ارزونتر بشه نمیخرن. نه به دلیل کیفیت پایین و نه به دلیل گرونی نسبت به خارجی ها، فقط چون نیاز ندارن و از ترس از بین رفتن پولشون.
اتفاقا برعکس . مردم اینبار از روی آگاهی دارن سمت این کار میرن . خودروهای منطقه آزاد بزرگترین سوال در ذهن مصرف کننده شده که چرا با قیمتهای منطقه همچین خودروهایی میشه سوار شد اونوقت خودروی داخلی آشغال از رده خارج رو با چ قیمتی و چ کیفیت بدردنخوری دارن تو پاچه مردم میکنن .
سطح آگاهی مردم بالا رفته .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تخفیف عیدانه به چه مناسبته؟![]()
Last edited by mehran_pqqp; 18-08-2015 at 16:03.
ما خودمون تو منطقه آزادیم، با 50 میلیون النترا میشه سوار شد!
چرا باید با 40 میلیون یه قاری سوار شد، این یعنی زور.
من خودم شخصا نذاشتم پدرم ماشین نو بخره و فکر میکنم حرف پوریا جان درسته، مردم ز روی آگاهی نمیخرن دیگه.
به مناسبت ورشکستگی هست . چ تخفیفی هم داده ٬ ۷ ملیون و ۱۰ ملیون و ۱۶ ملیون . دسشون درد نکنه عیدی میدن .
سلام
تخفیفش به علت مدلش هست. زده 2014
البته فکر کنم یکسری از مریخ اومده بودن که دقیقا 3سال پیش توی صف خرید ملک و ماشین و طلا و ارز بودند!!!!چرا کمپین تحریم خرید دلار راه ننداختن؟؟؟چرا کمپین درخواست اشتغال برای بیکاران راه ننداختن؟؟؟پس مطمئن باش کار مردم عادی نیست
البته سطح آگاهیشون توی صف پمپ بنزین 1000 تومنی واقعا معلومه،خصوصا نحوه رانندگی مردم،واقعا فرهنگ و آگاهیشون را نشون میده
سطح آگاهی مردم را 6ماه دیگه توی صفوف به هم چسبیده واقعا درک کن!!!
داداش ببخشیدا ، مردم ایران فقط جوگیر میشن بعضی مواقع ، آگاهی و ... تو کارشون نیست . منم یکیشون !سطح آگاهی مردم بالا رفته
خواهش میکنم
همیشه باید از یکجا شروع بشه . شروعش همینجاست .![]()
ایران خودرو داره چکار می کنه؟تازه شرایط خرید با چک گذاشته بود ، برداشت که
![]()
و دوباره نوشته :
با توجه به استقبال از طرح هاي فروش اعتباري و پاسخگوئی به نیاز بازار، بدینوسیله به اطلاع کلیه متقاضیان محترم می رساند، شرایط فروش اعتباري شهریورماه از روز چهارشنبه مورخه 94/05/28 لغایت 94/06/31 و یا تا زمان تکمیل ظرفیت به شرح جدول پیوست و با شرایط ذیل ارائه می گردد: در این روش فروش صرفا مشتریانی امکان ثبت نام خواهند داشت که فاقد هرگونه چک برگشتی باشند. از این رو اطلاعات صادر کننده چک پس از انجام پیش ثبت نام، اعتبارسنجی شده و در صورت دارا بودن شرایط لازم، ادامه فرآیند ثبت نام و واریز وجه امکان پذیر خواهد بود. ضمنا نتیجه بررسی و اعتبارسنجی از طریق پیامک به مشتریان و امکان ادامه ثبت نام به نمایندگی اطلاع رسانی خواهد شد. به گزارش ایرانجیب، اسناد و شناسنامه خودروي واگذاري با شرایط فروش فوري اعتباري، به نام مشتري و در رهن شرکت ایرن خودرو قرار می گیرد و هزینه فک رهن خودرو پس از اتمام پرداخت کلیه وجوه خودرو به عهده شرکت ایرن خودرو است و مشتري از این بابت هزینه اي نخواهد پرداخت .
شرایط فروش اعتباری شهریور 94 محصولات ایران خودرو :زمان فعال سازي این بخشنامه ساعت 10 روز چهارشنبه مورخ 94/05/28 می باشد .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)