تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 103 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1021

نام تاپيک: SAMSUNG GALAXY NOTE III

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sherpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    بارگاه سوم

پيش فرض

سلام

آیا ممکنه توی تنظیمات این گوشی صدای اعلام ورود اس ام اس را از ایمیل متفاوت انتخاب کرد؟
    بعبارت دیگه بدون دیدن و تنها از طریق صدا متوجه شد که ایمیل جدید اومده یا اس ام اس جدید؟

توی این قسمت گشتم پیدا نکردم
    Sound > Default notification sound

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali_ip3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام دوستان
    آپدیت 4.4 هنوز نیومده؟
    من با n900 چک میکنم چیزی پیدا نمیشه ...

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    آپدیت 4.4 هنوز نیومده؟
    من با n900 چک میکنم چیزی پیدا نمیشه ...

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
    اومده دوست عزیز باید با ادین فلش بزنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sherpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    بارگاه سوم

پيش فرض مشکل با اپلیکیشن جیمیل از طریق وای فای

سلام

اپلیکیشن جیمیل بیشتر وقتها از طریق WIFI بدرستی به اکانت جیمیل وصل نمیشه!
    اما درصوریکه خطوط خیلی شلوغ نباشند با GPRS و EDGE مشکلی نداره.

و همچنین از دو روش دیگه یعنی (اپلیکیشن های) اینترنت و ایمیل مشکلی نیست و براحتی میشه با وای فای وارد اکانت جیمیل شد.

این کار ها را هم انجام دادم ولی مشکل همچنان باقیست:
    - نصب ورژن Gmail 4.7.2.apk
    - ریست فکتوری مودم

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    میرداماد

پيش فرض

دوستان
    یکی ازرفقا به من که میخواهم نت 3 بگیرم میگه که چون 9005 هر8هسته اش باهم همیشه کارمیکنه پس زودتر داغ میکنه ولی 9000 دردرجه اول 4هسته کار میکنه واگر لازم شد بعد 4هسته دیگر وارد میشوندبنابراین کمتر داغ میکند .
    ضمنا فیلمبرداری 4k که 9005 داره بعلت انکه کمتر دستگاهی درایران انرا پخش میکنه کاربرد زیادی ندارد .خلاصه توصیه میکرد که 9000 بگیرم
    این رانگفتیدکه اگر ازدیجی کالا گرفتم و دیدم دگمه home ان لق است ایا میتوانم انرا پس دهد ضمنا روی سایت دیجی کالا قیمت 9000 با 32گیک راباگارانتی سام تل 1910 میداد ولی فروشگاه در پایتخت 1810 قیمت گرفتم . حالا ایا گارانتی سام تل گارانتی مناسبی هست یانه ؟ مثل مایکروتل که معتبر نیست ولی بالاخره گارانتی است دیگه

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوستان
    یکی ازرفقا به من که میخواهم نت 3 بگیرم میگه که چون 9005 هر8هسته اش باهم همیشه کارمیکنه پس زودتر داغ میکنه ولی 9000 دردرجه اول 4هسته کار میکنه واگر لازم شد بعد 4هسته دیگر وارد میشوندبنابراین کمتر داغ میکند .
    ضمنا فیلمبرداری 4k که 9005 داره بعلت انکه کمتر دستگاهی درایران انرا پخش میکنه کاربرد زیادی ندارد .خلاصه توصیه میکرد که 9000 بگیرم
    این رانگفتیدکه اگر ازدیجی کالا گرفتم و دیدم دگمه home ان لق است ایا میتوانم انرا پس دهد ضمنا روی سایت دیجی کالا قیمت 9000 با 32گیک راباگارانتی سام تل 1910 میداد ولی فروشگاه در پایتخت 1810 قیمت گرفتم . حالا ایا گارانتی سام تل گارانتی مناسبی هست یانه ؟ مثل مایکروتل که معتبر نیست ولی بالاخره گارانتی است دیگه
    سلام.

گارانتی سام تل ، یکی از گارانتیهای اصلی سامسونگ هست و مرکز خدماتش با مایکروتل یکی هست( هر دو یکجاست) تنها تفاوتشون اینه که سام تل یکهفته زمان تعویض داره و مایکروتل نداره.یعنی اگر گوشیتون توی هفته اول مشکل داشته باشه سام تل گوشی رو تعویض میکنه ولی مایکروتل تعمیر میکنه.(پارسال که اینجوری بود ولی باز هم موقع خرید بپرسید در مورد تعویض بد نیست میتونید از خود سام تل بپرسید).

7. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان
    اون دوست شما اطلاعات اشتباه بشما داده. بهتره دیگه حرفهاش رو جدی نگیرید
    اولا 9005 دارای چیپ چهارهسته ای قوی هست نه 8 هسته ی همیشه فعال که بخواد داغ کنه! اتفاقا برعکس حرفهای ایشون در همه ی بنچمارکها 9005 خنک تر بوده نسبت به 900 .
    ولی 9000 (که توی بازار خاورمیانه بهش 900 میگن) یک 4 هسته ی نسبتا قوی و یک 4 هسته ی ضعیف داره که بسته به نیاز، یکی از اونها فعال خواهد بود
    (اینقدر این دو خط توضیح بالا توی این تاپیک تکرار و تکرار شده که دیگه یعضیها الان با کله میرن توی مانیتورشون)
    از این گذشته یک حرف اشتباه دیگه هم زده که گفته 4K کاربردی نداره که کاملا اشتباهه. همین الان تلویزیون هایی با این وضوح داره در بازار ایران فروخته میشه و بنظرم تا دو سال دیگه تلویزیونهای FHD مثل CRT ها به تاریخ بپیونده. ضمن اینکه اگر مثل خیلیهای دیگه فعلا نخواستید 4K فیلمبرداری کنید یذارید روی وضوح پایینتر فیلمبرداری. وجود 4K که به گوشی شما لگد نمیزنه که بخاطرش بخواید قید 9005 رو بزنید!

9. این کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - تهران

پيش فرض

سلام

بچه ها کسی یه مارکت خارجی خوب میشناسه؟

بازار و مایکت و ایران اپس واقعا خوب نیستن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    میرداماد

پيش فرض

سلام

بچه ها کسی یه مارکت خارجی خوب میشناسه؟

بازار و مایکت و ایران اپس واقعا خوب نیستن .
    اگه منظور شما برای موبایل است من با aptoid.com هم کار کرده ام وبرنامه های خوبی ازان گرفته ام البته الان مدتی است که ازان استفاده نکرده ام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    میرداماد

پيش فرض

سلام.

گارانتی سام تل ، یکی از گارانتیهای اصلی سامسونگ هست و مرکز خدماتش با مایکروتل یکی هست( هر دو یکجاست) تنها تفاوتشون اینه که سام تل یکهفته زمان تعویض داره و مایکروتل نداره.یعنی اگر گوشیتون توی هفته اول مشکل داشته باشه سام تل گوشی رو تعویض میکنه ولی مایکروتل تعمیر میکنه.(پارسال که اینجوری بود ولی باز هم موقع خرید بپرسید در مورد تعویض بد نیست میتونید از خود سام تل بپرسید).
    اون دوست شما اطلاعات اشتباه بشما داده. بهتره دیگه حرفهاش رو جدی نگیرید
    اولا 9005 دارای چیپ چهارهسته ای قوی هست نه 8 هسته ی همیشه فعال که بخواد داغ کنه! اتفاقا برعکس حرفهای ایشون در همه ی بنچمارکها 9005 خنک تر بوده نسبت به 900 .
    ولی 9000 (که توی بازار خاورمیانه بهش 900 میگن) یک 4 هسته ی نسبتا قوی و یک 4 هسته ی ضعیف داره که بسته به نیاز، یکی از اونها فعال خواهد بود
    (اینقدر این دو خط توضیح بالا توی این تاپیک تکرار و تکرار شده که دیگه یعضیها الان با کله میرن توی مانیتورشون)
    از این گذشته یک حرف اشتباه دیگه هم زده که گفته 4K کاربردی نداره که کاملا اشتباهه. همین الان تلویزیون هایی با این وضوح داره در بازار ایران فروخته میشه و بنظرم تا دو سال دیگه تلویزیونهای FHD مثل CRT ها به تاریخ بپیونده. ضمن اینکه اگر مثل خیلیهای دیگه فعلا نخواستید 4K فیلمبرداری کنید یذارید روی وضوح پایینتر فیلمبرداری. وجود 4K که به گوشی شما لگد نمیزنه که بخاطرش بخواید قید 9005 رو بزنید!

دوستان عزیز
    ازپاسخ شما ووقتی که گذاشتید ممنون هستم
    لطفا درمورد خرید ازدیجیکالا ونیز امکان تعویض گوشی درصورت لق زدن گوشی نیز اگر با دیجیکالا تجربه ای دارید بیان فرمایید

5شنبه عصر 24/11/92 پایتخت رفتم نت 3 باگارانتی اینترنشنال را (که فکر میکنم برای ما بدرد نمیخورد) مدل 9000 و32گیک را درحدود1750 میفروختند ولی تمایل دارم خرید ازدیجیکالا را تچربه کنم قیمت دیجیکالا برای سیاه 1930 وبرای سفید1900 برای مدل 9000 و32گیگ هست که البته باگارانتی سام تل میباشد. ضمنا دیچیکالا با بن که برای خرید بعدی میدهد مقداری از گرانی خود را چبران میکند والبته گارانتی سام تل هم مهم است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •