تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 752 اولاول ... 125258596061626364656672112162562 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دقیقا منم به همین شک کردم ولی برای اطمینان چند تا کار انجام دادم
    اول این که ایمیل زدم به زنهایسر و ازشون پرسیدم که این آقای رضوی هنوز نماینده هست یا نه و ازشون IE8 خریده یا نه
    جواب دادن که هست و گفتن که IE8 هارو از خودشون گرفته .
    .
    واقعا جالبه که یه همچین شرکتی با این دقت جواب یه مشتری را بده و دقیقا خبر داشته باشه به یه پخش کننده جزء چی داده!!
    در هر صورت مبارکتون باشه؛ من آخرین بار که ازش پرسیدم گفت موجود ندارم(قضیه مال یک ماه پیشه) پس الان آورده
    a4tech متفرقه نیست ... متوسط بازاره و بخصوص از این نظر که اساساً تخصصی در زمینه صوتی نداره و تامین کننده لوازم جانبی هستش
    آره ولی یه موقعی کیفیت محصولاتش کلا بهتر از الان بود..

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    تصمیم نهایی من خرید aurvana live شد ...
    فقط یک سوال :

آیا مدل های دیگری هستند توی این رنج قیمت و کیفیت که بتونند نظرم رو جلب کنند !؟

عمر مفید این هدفون چقدر خواهد بود ؟!
    منظورم اینه که صداش تا چه مدتی عین الانش خوب خواهد بود و ...

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام
    فقط یک سوال :

عمر مفید این هدفون چقدر خواهد بود ؟!
    منظورم اینه که صداش تا چه مدتی عین الانش خوب خواهد بود و ...
    سلام.
    مدل های دیگه که هستند تو این رنج. از Sennheiser و AKG
    عمر مفید بستگی به این داره که چه جوری از هدفون استفاده میکنید. البته هدفون هایی در این سطح و کیفیت تقریبا میشه گفت هیچ وقت خراب نمیشن. از نظر صدا هم اتفاقا صداش با گذر زمان نه تنها افت نمیکنه بلکه بهتر هم میشه.

4. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب مدل های مشابه که فکر میکنید به این اندازه میتونه خوب باشه رو میتونید معرفی کنید ؟!
    سلام
    فقط یک سوال :

دیگه مدلهای خوب همین هایی بودکه با هم دیگه بحثش رو کردیم ... (از معتبرها سونی و فیلپس و لاجیتک هم هستند که باز بین اونها هم انتخاب شما از نظر من بهتره)

می مونه AKG که رفیقمون هم گفت... به نظرم اگه سبک های ملایم تر دوست داری ، صدای مدلهایی مثل کریتیو و سن هایزر رو بیشتر بپسندی ...

6. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    چرا میگید بهتر ممکنه بشه در مدت های طولانی ؟! چطور ؟! :-؟

یک چیز خیلی مهم :

این رو بخونید !

The bad: The Aurvana Live's closed-back design can cause ears to sweat. The headphones don't fold down for easy transport, taking away from their portability.

این نقطه ی ضعف این هدفون محسوب میشه که گفته Closed هست ! البته اگر من اشتباه نکرده باشم .
    این هم لینکش ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قضیه چیه ؟!

یک سوال دیگه .
    من الان سیستم صوتی 5.1 دارم .
    هدفون رو به کدوم قسمت وصل کنم تا صدا ها همه با هم بیاد و مجبور نشم از ویندوز 2.1 کنم .

من با یک هدفون عادی تست کردم و مشکل این بود که میبایست از ویندوز صدا رو به 2.1 تغییر میدادم .

البته یک راه هست که نظر شما رو میخوام بدونم .

از پشت آمپلی فایر مرکزی اسپیکر (اسمش رو دقیق نمیدونم ولی همونی که فیش های صدا ازش به کانال ها پخش میشه ) میتونم یک خروجی 2.1 بگیرم و با تبدیل (که فکر کنم موجوده) به هدفون بدم .
    اون وقت کیفیت صدا بر اثر این تبدیل چگونه خواهد بود و ...
    کلا راه حل مد نظر شما چیه ؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام
    چرا میگید بهتر ممکنه بشه در مدت های طولانی ؟! چطور ؟! :-؟

یک چیز خیلی مهم :

این رو بخونید !

The bad: The Aurvana Live's closed-back design can cause ears to sweat. The headphones don't fold down for easy transport, taking away from their portability.

این نقطه ی ضعف این هدفون محسوب میشه که گفته Closed هست ! البته اگر من اشتباه نکرده باشم .
    این هم لینکش ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قضیه چیه ؟!

یک سوال دیگه .
    من الان سیستم صوتی 5.1 دارم .
    هدفون رو به کدوم قسمت وصل کنم تا صدا ها همه با هم بیاد و مجبور نشم از ویندوز 2.1 کنم .

من با یک هدفون عادی تست کردم و مشکل این بود که میبایست از ویندوز صدا رو به 2.1 تغییر میدادم .

البته یک راه هست که نظر شما رو میخوام بدونم .

از پشت آمپلی فایر مرکزی اسپیکر (اسمش رو دقیق نمیدونم ولی همونی که فیش های صدا ازش به کانال ها پخش میشه ) میتونم یک خروجی 2.1 بگیرم و با تبدیل (که فکر کنم موجوده) به هدفون بدم .
    اون وقت کیفیت صدا بر اثر این تبدیل چگونه خواهد بود و ...
    کلا راه حل مد نظر شما چیه ؟!
    سلام.
    این که میگم با گذشت زمان صداش بهتر میشه مربوط میشه به قضیه ی burn-in. هدفون هم مثل اسپیکر یک قسمتی داره که با ارتعاشش صدا ایجاد میشه. (البته این که میگم مربوط میشه به فرکانس های low یا همون bass). اون اول که شما هدفون رو میخرین ووفرش خشکه و هنوز کار نکرده. با گذر زمان و بعد از مدتی کار کردن و به ارتعاش در اومدن ووفر نرم میشه و بهتر میتونه بیس بده. این مدت زمان بستگی به مدل هدفون و صدایی که ازش درمیاد و این که چقدر ازش استفاده میشه داره. و اینم بگم که تاثیرش (یعنی تفاوتی که در صدا بعد از burn-in ایجاد میشه) به مدل هدفون بستگی داره. رو بعضیا تاثیرش بیشتره و رو بعضیای دیگه زیاد تاثیر نداره.

اون قضیه هم که cnet گفته تقریبا میشه گفت در مورد همه ی closed ها صادقه. به خاطر طراحیشون (و البته جنس اون قسمتی که دور گوش رو می گیره که اغلب از چرمه) ممکنه بعد از یه مدت استفاده گوشتون عرق کنه. اینم باز به دمای محیط و این که چه مدتی روی گوشتون باشه بستگی داره (و البته مدل هدفون). مورد دومی هم که گفته در رابطه با این هست که هدفون مثل بعضی از مدل ها قابلیت تا شدن رو نداره که به نظر من اصلا مهم نیست. چون هدف از طراحی این هدفون استفاده در محیط های داخلی هست و نه بیرون.

اگه سیستمتون روش خروجی هدفون داشته باشه که هیچی. ولی اگه نداره به نظر من باید از همون پشت کامپیوتر بگیرین. تاثیر سیستمتون هم روی صدای هدفون بستگی به قدرت سیستمتون داره (منظورم بلندی صدا نیست. کیفیته) اگه کیفیتش بالا باشه تاثیر مثبت داره و اگه قوی نباشه تاثیر منفی. اون راهی که گفتی هم درست متوجه نشدم. ولی فکر نمیکنم کار جالبی باشه.

9. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه p_samimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran - Ozgol

پيش فرض

سلام خدمت اساتید.
    آقا ما امروز واسه خرید یک هدفن 3 ساعت تو جمهوری الاف شدیم.
    چیزی هم جز 2 تا مغازه در ضلع جنوب شرقی تقاطع حافظ پیدا نکردیم.
    که اون هم AKG داشت.در ضمن حال و حوصله جواب دادن به مشتر هم نداشتند.

میشه یکی بیاد لطف کنه لیست چند جا باحال واسه خرید هدفن رو بنویسه.
    SONY,Creative,A4tech,AKG,Philips,......

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یک سوال :
    مگر این Aurvana مدل Open نیست ؟!من اینطور فکر میکردم .

خوب خروجی هدفون داره . کارت صدای 7.1 هست ولی خوب وقتی من یک خروجی بگیرم از کارت صدا از تنظیمات ویندوز باید 2.1 کنم تا همه ی صدا ها از هدفون بیاد وگرنه فقط همون هدفون میاد و یک صدای ناقص ... ؟!
    مگر اینطور نیست ؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

یک سوال :
    مگر این Aurvana مدل Open نیست ؟!من اینطور فکر میکردم .

خوب خروجی هدفون داره . کارت صدای 7.1 هست ولی خوب وقتی من یک خروجی بگیرم از کارت صدا از تنظیمات ویندوز باید 2.1 کنم تا همه ی صدا ها از هدفون بیاد وگرنه فقط همون هدفون میاد و یک صدای ناقص ... ؟!
    مگر اینطور نیست ؟!
    اگه دنبال Aurvana Live هستی که Open هست. اجتمالا اونی که دیدی یه مدل دیگه از Aurvana بوده.

راستش تا اونجا که من میدونم باید 2.1 کنی. حالا بقیه ی دوستان شاید اطلاعات بیشتری در این زمینه داشته باشن.

13. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه p_samimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran - Ozgol

پيش فرض

یک سوال داشتم.
    در اصل من واسم جالبه که بدونم آیا بیشتر این دوستان این همه پول میدند که با هدفن آهنگی با فرمت MP3 و خروجی Sound کامپیوتر گوش بدهند؟
    یا سوالم رو جور دیگه مطرح کنم.
    مگه یک هدفن چقدر میتونه تفاوت حاصل کنه وقتی آهنگ MP3 (حتی 350Kbps ) هست.و Player هم Sound card مادربرد؟

این رو میدونم که یک DJ و یا یک آهنگ ساز در استادیو باید یک Headphone خوب داشته باشه.
    ولی آیا با Mp3 هم میشه تفاوتی احساس کرد؟

البته ممکنه این سوال یک مقدار کلاسیک و قدیمی باشه.
    با این حال لطف میکنید یک مقدار به زبان ساده این مطلب رو برای من روشن کنید.
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •