لطفا کانفیگ دقیق و سایت را اعلام فرمایید
لطفا کانفیگ دقیق و سایت را اعلام فرمایید
IPS Full HD
Nvidia 750 /4GB
eight GB bus 1600
بهمراه ویندوز 8 که به 8.1 هم ارتقا پیدا میکنه.
بدون بلوری و تاچ
اقلام همراه هم
ساب ووفر و یه موس و کیف بدردنخور!
پس چرا انقدر گرون تازه تاچ هم که نیست؟؟؟؟
لطفا دوستان آخرین قیمت و جایی که بشه تهیه کرد را اعلام کنند
دوست عزیز اینقدر پست الکی نزنید .
دلار اگه 3000 ت باشه من 3.300 خریدم درسته ؟ ال دیجیتال که 3.950 میده .
اولا دوست عزیز اینجا مدیر داره و.....
ثانیا قیمت دلاریش مد نظر من بود که با این کانفیگ شما ارزونتر بایدباشه (آمازون 989 دلار زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
لطف کنین قبل اظهار نظر کمی مزه مزه کنید
من از کول پد توی تابستون و موقع بازی یا رندرگیری استفاره میکردم ولی الان که هوا سرده(قوچان!) و شاید لازم نباشه.
سلام بچه ها
خوب هستید؟
من اولین باره میام توی این سایت و تازه عضو شدم
راستش من تاحالا لپ تاپ نداشتم چون نیازی بهش نداشتم
دو سال هم هست دوستان اصرار میکنن که برو لپ تاپ بخر دیگههه
این شد که الان 4 روزه تصمیم گرفتم لپ تاپ بخرم و اصن هیچی از لپ تاپ که چه مارکی خوبه و با چه مشخصاتی خوبه نداشتم
یکم تحقیق کردم توی اینترنت و یه چیزایی متوجه شدم
بعد دیدم از بین لپ تاپ هایی که دیدیم n550 jv از همشون بهتر بود.. مخصوصا صفحه ی لمسیش منو مجذوب خودش کرد
توی سایت ها زده بود 4.450.00....البته موجود نداشت
منم می خواستم تا سقف سه میلیون و نیم خرج کنم ولی گفتم بیخیال می ارزه صفحه لمسیش... واسه همین می خواستم بخرم
فقط مونده بود نقد و برسی این لپ تاپ که با این سایت اشنا شدم و از اول همه ی پیج هارو امروز نشستم خوندم
که متوجه شدم قیمت اصلی این لپ تاپ باید 3.700.000 الی 800 باشه.. بعد دیدم عههههه.. مگه دیوونم پول زور بدم.. این پولا حرامه.. من هم که دارم این کارو میکنم دارم به حرام خوری اون ها کمک می کنم
واسه همین تصمیم گرفتم نخرم.... یا صبر کنم تا حداقل تا 3.800.000 برسه... من که دو سال صبر کردم.. 2 سال دیگه هم روش... با همین پی سی خونگی میسازم......اگه نیمدونستم قیمت واقعیش همینقدره و این تاپیک رو نمیدیدم ممکن بود برم همون 4 میلیونو نیم رو بخرم خخخخ
ولی حالا به نظرتون اگه صبر نکنم.. برم چه لپ تاپی بخرم.. که مث همین باشه.. هم با صفحه ی لمسی بگید و هم بدون لمسی لطفا.. ممنونم ازتون.. تا سقف 3.300.000 و همچنین تا سقف 4.400.000
راستی ممکنه بپرسید من لپ تاپ چی میخوام.. من اهل بازی نیستم.. و بازی ی که تا الان انجام دادم ورد اف وارکرافت بوده که الان دو ساله ترش کردم.. ولی بدم نمیاد در اینده بازی های خفن رو انجام بدم... دوس دارم لپ تاپم کامل باشه.. بعدشم دوس دارم لپ تاپم 4 یا 5 یا 6 سال عمر کنه..... بیشتر هم اهل فیلم دیدن و وب گردی هستم..... دوس دارم صفه نمایشش کیفیتش خیلی خیلی خوب باشه... اگه 15.6 اینچی هم که باشه عالیه.....راستی نرم افراز های عمرانی مث اتوکدو ایتبسو سیف و غیره هم انجام میدم که فک نکنم زیاد سنگین باشه.. ولی کلا دوس دارم لپ تاپم زیاد عمر کنه و تا 5 سال دیگه قدیمی نشه و بتونه نیاز منو در این 5 سال رفع کنه و کلا خفن باشه خخخخ
مرسییییییییییییی
در ضمن من کلی سوال دارم در مورد سخت افزار لپ تاپ که میپرسم بعدا ازتون
راستی من دیروز رفته بودم بازار.. که چنتا سوال بپرسم.. در مورد برند های لپ تاپ.. که 3 تا از فروشنده هابهم گفتن اگه می خوای asus بخری یک ماهو نیم صبر کن.. گفتم چرا.. گفتن الان asus کلا کم شده تو بازار واسه همین اکثر جنس هاش 200 الی 300 تومان کشیده روش...
خدا کنه شامل همین n550 هم بشه و در اینده قیمتش کم بشه.. اینجوری فک کنم صبر کنم حداقل تا بعد از عید .....
شرمنده زیاد صحبت کردم.. یکم درد دل کردم
![]()
Last edited by Aref 69; 05-11-2013 at 21:50.
به نظر من اگه کسی بخواد 4400 پول این لپ تاپ رو بده بهتره یه سفر بره دبی ار همونجا بگیره. تقریباً بلیطش مجانی در میاد .هم فاله هم تماشا
سلام دوستان
چطوریه که قیمت این لپ تاپ آمازون زده حدود 1000$ و مثلا تو سایت نوت بوک چک زده حدود 1400$ ؟! (کانفیگ: ci7-4700, gt 750, ips fhd tochscreen, 8gb, 1tb )
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)