تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 127 اولاول ... 125258596061626364656672112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1265

نام تاپيک: تکامل (فرگشت)

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این نظر من برای شرح چگونگی بینایی و فرقش با تصورات و خواب هست.

چقدرش درسته و چقدرش غلطه؟؟؟

ما فقط با چشممون مجموعه ای از رنگ ها نوری را دریافت میکنیم و مغزمون با سرعت بالای بسیار بالا اون را پردازش میکنه که ما فکر میکنیم به صورت انی داریم با چشممون میبینیم.
    حالا فرق خواب چیه.ما از داده های داخل مغزمون میگیریم و از چشممون استفاده نمیکنیم.یعنی داده هایی که در هارد (حافظه مغز ما) ما وجود داره در هنگام خواب پدید میاد.
    جنابعالی همین الان میتونه جای کامپیوترت یک بخاری تصوری کنه و در مغزت این شکل پدید میاد.
    نمیدونم منظور من را متوجه شدی یا نه.
    چشم ما مثل یک دوربین عکاسی میمونه.شما همین الان میتونی با دوربین یک عکس بگیری و عکس را در هارد موبایلت ببینی.
    ولی تصوراتی که ما میکنیم یا خوابی که ما میبینیم مانند عکس ها و تصاویری هست که از قبل در هارد گوشی ما وجود داره.
    در ضمن یک نکته بگم یک تصویر فیلم مانند هیچ فرقی با یک عکس نداره.یک فیلم در واقع مجموعه ای از عکس هایی هست که در کنار هم قرار گرفتند.
    شما وقتی با گوشیت فیلم میگیری مثل این هست که 100 عکس را باسرعت بالا به طور همزمان گرفتی.هیچ فرقی نداره.
    حالا چرا سوال پیش بیاد که چرا در خواب یا تصورهای خودمون میتونیم چیز های خلق کنیم که از قبل ندیدیم.
    جوابش ساده هست.
    چون این عکس ها خودشون مجموعه ای رنگ های مختلف هستند .
    مثل این میمونه که بپرسیم چرا میتونیم با گوشیمون نقاشی بکشیم .چرا میتونیم یک عکس را ادیت کنیم و برای عکس فلان بازیگر شاخ بزاریم.
    مغز ما اینقدر پویا هست که اینکار را میتونه با سرعت بالا انجام بده.
    من اینها را از خودم درنمیارما. وافکار خودمون نیست.این مطالب را میتونی در ژورنال های علمی هم پیدا کنی.
    فرق دیدن ما با خواب ما و یا تصوراتی که میکنیم در همین تفاوت هست.
    چشم ما چیزی نیست جز یک دوربین عکاسی قدرتمند که با سرعت خارق العاده تصاویر را به هارد مغز ما میرسونه و با اپلیکیشن ها قدرت مندی که در مغز ما هست اون را با سرعت بالا پردازش کنه.
    همین و بس.شما برو از چشم پزشکش از عصب شناسش از دکترای مغز و اعصاب هم بپرسی همین را بهت میگه.
    طرف قرص روانگردان میخوره جای دوست دخترش دیو میبینه از ساختمون خودش را میندازه پایین .
    چرا چون قرص روانگردان مغزش را دچار اختلال کرد تا نتونه کارش را به درستی انجام بده.مثل یک ویروس که اپلیکیشن ها هارد ما را از بین میبره

2. این کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

یه فرض میتونه این باشه :

مثلا ممکنه حشره موقع تخمریزی جای مناسبی پیدا نکرده باشه و با توجه به اینکه خیلی از موجودات خصوصیات محیط مثل گرما رو بهتر از ما تشخیص میدن ، بهترین و نزدیکترین مکان بدن یک کرم تشخیص داده شد.
    کرم هم که خیلی آروم و بی حرکته و تفاوت زیادی با مثلا یک میوه نداره ( از دید حشره ) . این روش در مورد بعضی از حشرات شایع هست که مشهورترینش مگس باقلی هست یا مگسی که در مغز جانداران تخمگذاری میکنه .
    نیش زدن هم کم کم بوجود اومد بخاطر تجربه و مقاومت کرمهای نسلهای بعد.
    از دیدگاه لامارکی میشه اینطور گفت، ولی علم نشون داده که این دیگاه درست نیست و صفات اکتسابی به نسل بعد منتقل نمیشن

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

میشه بر اساس اصول فرگشت بصورت فرضی پروسه رو که منجر به چنین رفتاری شده شبیه سازی کنید، مثلا بگید دلیلش چی بوده، از کجا شروع شده و ...
    از سطح دانش من خارجه این کار.

دوستان 2 تا سوال
    1:چرا ما تنها موجودی هستیم که طوری تکامل یافتیم که مغزمون در حین تولد کامل نیست ؟
    2:در مستندی دیده بودم که غیر از انسان خیلی دیگر از موجودات از نظر فیزیک تارهای صوتی مشکلی فیزیکی برای صحبت کردن ندارند و مشکل اصلی در مغز سایر موجودات هست که مغزشون برای قدرت تکلم تکامل نیافته.
    طرف میگفت هنوز دلیلش یک پازل هست و جواب قطعی برایش وجود نداره .
    البته مستند یکم قدیمی بود.دلایل جدیدی که دانشمندان میارند چیه؟
    چرا ما انسان ها فقط در این خاص هستیم؟؟؟
    1. ما تنها موجود نیستیم و کلا فرض این سوال غلطه.
    2. صحبت کردن به شکلی که ما صحبت می کنیم نیاز به هوش بالا داره و طبیعتا سایر حیوانات اون هوش لازم رو ندارند البته سایر حیوانات شیوه های متفاوتی برای انتقال اطلاعات دارند که ما قادر به انجامشون نیستیم و خیلی از این شیوه ها هم خاص گونه های مشخصی است.این تفاوت ها چیز خاصی نیست که لازم باشه برای "خاص" بودنش توضیه ویژه داشته باشیم تفاوت در همه موجودات وجود داره.

یه فرض میتونه این باشه :

مثلا ممکنه حشره موقع تخمریزی جای مناسبی پیدا نکرده باشه و با توجه به اینکه خیلی از موجودات خصوصیات محیط مثل گرما رو بهتر از ما تشخیص میدن ، بهترین و نزدیکترین مکان بدن یک کرم تشخیص داده شد.
    کرم هم که خیلی آروم و بی حرکته و تفاوت زیادی با مثلا یک میوه نداره ( از دید حشره ) . این روش در مورد بعضی از حشرات شایع هست که مشهورترینش مگس باقلی هست یا مگسی که در مغز جانداران تخمگذاری میکنه .
    نیش زدن هم کم کم بوجود اومد بخاطر تجربه و مقاومت کرمهای نسلهای بعد.
    از دیدگاه لامارکی میشه اینطور گفت، ولی علم نشون داده که این دیگاه درست نیست و صفات اکتسابی به نسل بعد منتقل نمیشن
    توضیح ایشون ربطی به دیدگاه لامارکی نداره. اگه ایشون می گفت این حشره اینقدر این کار رو تکرار کرد تا اینطوری شد بحث لامارکیسم می شد. صحبت ایشون اینه که اونهایی که این کار رو می کردند زنده موندند.

این نظر من برای شرح چگونگی بینایی و فرقش با تصورات و خواب هست.

چقدرش درسته و چقدرش غلطه؟؟؟

محتوای مخفی: سوال نامرتبط به فرگشت 

با قرمز پاسخ دادم البته خیلی هاشون بی ربط هستند و اگه دربارشون میخواید بحث بیشتر کنید تاپیک جدید بزنید. عموم صحبت ایشون صحیح است البته من نمی دونم در نهایت قرار بوده چه نتیجه ای گرفته بشه.

ما فقط با چشممون مجموعه ای از رنگ ها نوری را دریافت میکنیم و مغزمون با سرعت بالای بسیار بالا اون را پردازش میکنه که ما فکر میکنیم به صورت انی داریم با چشممون میبینیم.
    صحیح
    حالا فرق خواب چیه.ما از داده های داخل مغزمون میگیریم و از چشممون استفاده نمیکنیم.یعنی داده هایی که در هارد (حافظه مغز ما) ما وجود داره در هنگام خواب پدید میاد. صحیح
    جنابعالی همین الان میتونه جای کامپیوترت یک بخاری تصوری کنه و در مغزت این شکل پدید میاد. صحیح (توهم به همین صورت پدید میاد)
    نمیدونم منظور من را متوجه شدی یا نه.
    چشم ما مثل یک دوربین عکاسی میمونه.شما همین الان میتونی با دوربین یک عکس بگیری و عکس را در هارد موبایلت ببینی. صحیح
    ولی تصوراتی که ما میکنیم یا خوابی که ما میبینیم مانند عکس ها و تصاویری هست که از قبل در هارد گوشی ما وجود داره.
    غلط - تصاویری که در رویا می بینیم همون لحظه پردازش میشن و از قبل در جایی ذخیره نشدن
    در ضمن یک نکته بگم یک تصویر فیلم مانند هیچ فرقی با یک عکس نداره.یک فیلم در واقع مجموعه ای از عکس هایی هست که در کنار هم قرار گرفتند. صحیح
    شما وقتی با گوشیت فیلم میگیری مثل این هست که 100 عکس را باسرعت بالا به طور همزمان گرفتی.هیچ فرقی نداره. صحیح
    حالا چرا سوال پیش بیاد که چرا در خواب یا تصورهای خودمون میتونیم چیز های خلق کنیم که از قبل ندیدیم.
    جوابش ساده هست.
    چون این عکس ها خودشون مجموعه ای رنگ های مختلف هستند . صحیح
    مثل این میمونه که بپرسیم چرا میتونیم با گوشیمون نقاشی بکشیم .چرا میتونیم یک عکس را ادیت کنیم و برای عکس فلان بازیگر شاخ بزاریم. صحیح
    مغز ما اینقدر پویا هست که اینکار را میتونه با سرعت بالا انجام بده. صحیح
    من اینها را از خودم درنمیارما. وافکار خودمون نیست.این مطالب را میتونی در ژورنال های علمی هم پیدا کنی.
    فرق دیدن ما با خواب ما و یا تصوراتی که میکنیم در همین تفاوت هست. صحیح
    چشم ما چیزی نیست جز یک دوربین عکاسی قدرتمند که با سرعت خارق العاده تصاویر را به هارد مغز ما میرسونه و با اپلیکیشن ها قدرت مندی که در مغز ما هست اون را با سرعت بالا پردازش کنه. صحیح
    همین و بس.شما برو از چشم پزشکش از عصب شناسش از دکترای مغز و اعصاب هم بپرسی همین را بهت میگه. صحیح
    طرف قرص روانگردان میخوره جای دوست دخترش دیو میبینه از ساختمون خودش را میندازه پایین . صحیح
    چرا چون قرص روانگردان مغزش را دچار اختلال کرد تا نتونه کارش را به درستی انجام بده.مثل یک ویروس که اپلیکیشن ها هارد ما را از بین میبره
    صحیح

5. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

توضیح ایشون ربطی به دیدگاه لامارکی نداره. اگه ایشون می گفت این حشره اینقدر این کار رو تکرار کرد تا اینطوری شد بحث لامارکیسم می شد.
    بله درسته لامارک بر تکرار تاکید داشت، منظور ایشون این بوده که این حشره اینکار رو کرده و از اون به بعد بچه های این حشره هم چنین رفتاری بروز دادن. من گفتم از نظر اکتسابی بودن میشه با لامارکیزم اینطور گفت اما علم فعلا چنین چیزی رو قبول نداره و این رفتار حشره باید ناشی از یک جهش باشه، و اینکه بگیم کرم مادر بهترین و نزدیکترین مکان بدن یک کرم را برای تولید مثل تشخیص داده مطابق با فرگشت نیست
    Last edited by N I G H T P E A C E; 01-09-2014 at 18:15.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

تا اینجا بحث تقریبا در مورد صفات ظاهری و روند بروز فرگشتی اونها بوده، از دوستان کسی در مورد رون فرگشتی تغییر رفتار جانوران (مثلا رفتار تولید مثلی) اطلاع داره؟ مثلا همونطور که در مورد دوپا شدن انسان نظریاتی داده شده آیا در مورد تغییر رفتار یک جانور خاص (من مثال اموفیل رو زدم، حالا هر چیز دیگه) هم نظریاتی داده شده؟

پ. ن.
    صرفا جهت اطلاع، بنظر من بهترین توضیحی که برای تنوع موجودات وجود داره همین نظریه فرگشت هست، دوستان فکر نکنن من با این سوال قصد رد کردن این نظریه رو دارم، فقط چون میبینم دوستان در این مورد اطلاع دارن میپرسم

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نمیشه گفت به نحوی تمام رفتار و تمایلات ماده (و متعاقبا حیات) برمیگرده به تمایل عناصر برای رسیدن به ارایش گازهای نجیب؟
    تمام واکنش های شیمیایی(درون یا خارج از سلول) که عناصر در اون شرکت دارن در جهت رسیدن به آرایش گاز نجیب و پایداری بیشتر انجام میشه. در حالت پایداری عناصر به بیشترین تعداد الکترون و بالاترین سطح انرژی خودشون میرسن (تکمیل لایه ظرفیت عناصر و رسیدن به پایداری گاز نجیب) و گازهای نجیب بجز موارد استثنا به علت تکمیل بودن لایه ظرفیتشون تمایلی به شرکت در واکنش های شیمیایی ندارن

سلام دوستان، بعضی از رفتارهای خاص جانوران مثه رفتار حشره اموفیل رو چطور با فرگشت توضیح دادن؟

"حشره اى به نام (اموفیل) به هنگام تخمگذارى ، كرمى را شكار مى كند و به نـقـطـه اى از پـشـت او نـیـش مـى زنـد، البـته نه به آن حد كه منجر به مرگ او شده و گوشتش فاسد گردد، بلكه به آن مقدار كه بى حس شود و تكان نخورد. سپس در نقطه مناسبى از بدن او تخم مى گذاد و خود قبل از تولد نوزادان مى میرد. بچه ها با تغذیه از گوشت تازه و گرم ، بـزرگ مـى شـونـد. فـرزندان با این كه مادر خویش را ندیده و این عملِ او را مشاهده ننموده اند پـس از آنـكـه بـه حـد رشـد رسـیـدنـد در مـوقـع تـخـم گـذارى هـمـان عـمـل مـادر را بـدون اشـتـبـاه تـكـرار مـى كـنـنـد و هـرگـز نـسـل پـیـشـیـن و نـسـل بـعـدى حـشـره یـكـدیـگـر را درك نـمـى كـنـنـد تـا احتمال یادگیرى داده شود."
    درست میفرمایید، اما منظور من چیز دیگه هست، فرگشت چطور رفتار اولین مادر (که جای خاص از یک کرم خاص را نیش بزند و تخم گذاری کند) رو توضیح میده؟ به نظر ین رفتار به چیزی بیشتر و پیچیده تر از یک جهش ژنتیکی ساده و تصادفی نیاز داره

مثالی که زدین نمونه ای از یک زندگی انگلی ست (پارازیتیسم) که جانور انگل برای گذراندن یخش یا تمام مراحل زندگی خود نیازمند بدن میزبان هست و به بدن میزبان نیاز متابولیکی داره. تکامل زندگی انگلی از یک جانور آزادزی به این صورت هست که اولین بار انگل به صورت اتفاقی وارد بدن میزبان شده و بعد از موتاسیون با شرایط محیط جدید سازش پیدا کرده (ممکن است جانور به علت موتاسیون نسبت به هم خانواده های آزادزی خودش نقص داشته باشه و نیازمند به بدن میزبان یا بعد از ورود به بدن میزبان به علت موتاسیون تغییراتی در بدن انگل ایجاد شده و سازشهایی با میزبان پیدا کرده ) این سازشهابا گذشت زمان از یک عنصر شروع شده و تا تغییر در واکنشها و مسیر واکنشها و .. تا مرحله تغییر در چرخه و مسیر زندگی ادامه پیدا کرده .

دستگاههای بدن انگل (مثل دستگاه گوارش ) نسبت به هم خانواده آزاد زی خودش نقص هایی وجود داره که این نقص با میزبان (یا میزبانها) تکامل پیدا کرده .

علت ورود اتفاقی انگل به بدن میزبان رو میشه اینطور توضیح داد که شرایط مساعد تر بدن میزبان (نسبت به شرایط محیطی نامساعد) مثل فراوانی و تنوع قند، پروتئین، آنزیم های مورد نیاز، چربی ها ، PH مناسب، دما و رطوبت مناسب، عدم وجود اکسیژن و .. باعث شده انگل میزبان رو انتخاب کنه و به تدریج با شرایط محیطی سازگاریهای بیشتر ایجاد شده (از طریق موتاسیون و مراحلی که توضیح داده شد)

( درباره اموفیل از طریق اسم علمی راحت میشه تکامل زندگی انگلی رو بررسی کرد )

اطلاعات بیشتر درباره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله درسته لامارک بر تکرار تاکید داشت، منظور ایشون این بوده که این حشره اینکار رو کرده و از اون به بعد بچه های این حشره هم چنین رفتاری بروز دادن. من گفتم از نظر اکتسابی بودن میشه با لامارکیزم اینطور گفت اما علم فعلا چنین چیزی رو قبول نداره و این رفتار حشره باید ناشی از یک جهش باشه، و اینکه بگیم کرم مادر بهترین و نزدیکترین مکان بدن یک کرم را برای تولید مثل تشخیص داده مطابق با فرگشت نیست
    بدن جانور میزبان شرایط مساعدتری داره نسبت به زمانی که انگل به صورت آزاد چرخه زندگی رو سپری کنه مثلا تصور کنید شرایط محیطی به گونه ای است که جانور آزادزی در محیط به عفت فقدان مواد غذایی کافی یا شرایط محیطی مناسب (مثل وجود اکسیژن در محیط یا PH نامناسب )و یا نقص در یکی از دستگاههای حیاتی بدن برای به دست اوردن مواد مورد نیاز(مثل دستگاه گوارش) از بین میره و ناچار است برای ادامه حیات از بدن جانور زنده (از جنس یا گونه متفاوت) استفاده کنه.

جناب havzhini چرا فکر میکنید من معتقد به "افتادن یکباره یه همچین موجودی از اسمان " هستم؟ اگر نظر من رو میپرسیدید و اگر من چنین چیزی میگفتم حق داشتید اینو بگید.
    تقریبا تا اینجا بحث بر سر خصوصیات ظاهری یا فنوتابپی بوده، اینکه مثلا چرا انسان دو پا شده، چرا زرافه گردنش دراز شده، چرا پروستوهای فلان جا بالهاشون تغییر شکل داده و ...، اینها رو میشه با انتخاب محیط توضیح داد، و بعد گفت طی میلیونها سال و با جهشهای دیگه این ویژگی بیشتر و بیشتر شده، اما رفتار کمی پیچیده تر هست. شما اگر نظری در همین مورد دارید و اینکه این سیکل چطور شروع شده تا به اینجا رسیده خوشحال میشم بشنوم.

پ. ن.
    منظورم از تصادفی بی هدف هست نه بدون دلیل، همچنین منظورم از ساده اینه که در دی ان ای یک یا چند کد کم و زیاد یا جابجا بشن، در مقابل پیچیده که چندین کد متناسبا و به صورت هدفدار تغییر کنن.
    تا اینجا بحث تقریبا در مورد صفات ظاهری و روند بروز فرگشتی اونها بوده، از دوستان کسی در مورد رون فرگشتی تغییر رفتار جانوران (مثلا رفتار تولید مثلی) اطلاع داره؟ مثلا همونطور که در مورد دوپا شدن انسان نظریاتی داده شده آیا در مورد تغییر رفتار یک جانور خاص (من مثال اموفیل رو زدم، حالا هر چیز دیگه) هم نظریاتی داده شده؟

پ. ن.
    صرفا جهت اطلاع، بنظر من بهترین توضیحی که برای تنوع موجودات وجود داره همین نظریه فرگشت هست، دوستان فکر نکنن من با این سوال قصد رد کردن این نظریه رو دارم، فقط چون میبینم دوستان در این مورد اطلاع دارن میپرسم

البته رفتار هم از ویژگی های فنوتیپی و قابل مشاهد است ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

غیر از جهش عوامل دیگه ای مثل نوترکیبی ، انتخاب طبیعی، شارش ژن ، رانش ژن با تغییر در فراوانی آلل ها در فرگشت تاثیر گذارن.تاثیر این عوامل طی نسل های متمادی تغییرات اساسی و بزرگ در گونه ایجاد می کنه..

این پست هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درباره عوامل دخیل در فرگشت (مکانیسم فرگشت) توضیحاتی داده شده.

9. 6 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

تمام واکنش های شیمیایی(درون یا خارج از سلول) که عناصر در اون شرکت دارن در جهت رسیدن به آرایش گاز نجیب و پایداری بیشتر انجام میشه. در حالت پایداری عناصر به بیشترین تعداد الکترون و بالاترین سطح انرژی خودشون میرسن (تکمیل لایه ظرفیت عناصر و رسیدن به پایداری گاز نجیب) و گازهای نجیب بجز موارد استثنا به علت تکمیل بودن لایه ظرفیتشون تمایلی به شرکت در واکنش های شیمیایی ندارن

مثالی که زدین نمونه ای از یک زندگی انگلی ست (پارازیتیسم) که جانور انگل برای گذراندن یخش یا تمام مراحل زندگی خود نیازمند بدن میزبان هست و به بدن میزبان نیاز متابولیکی داره. تکامل زندگی انگلی از یک جانور آزادزی به این صورت هست که اولین بار انگل به صورت اتفاقی وارد بدن میزبان شده و بعد از موتاسیون با شرایط محیط جدید سازش پیدا کرده (ممکن است جانور به علت موتاسیون نسبت به هم خانواده های آزادزی خودش نقص داشته باشه و نیازمند به بدن میزبان یا بعد از ورود به بدن میزبان به علت موتاسیون تغییراتی در بدن انگل ایجاد شده و سازشهایی با میزبان پیدا کرده ) این سازشهابا گذشت زمان از یک عنصر شروع شده و تا تغییر در واکنشها و مسیر واکنشها و .. تا مرحله تغییر در چرخه و مسیر زندگی ادامه پیدا کرده .

دستگاههای بدن انگل (مثل دستگاه گوارش ) نسبت به هم خانواده آزاد زی خودش نقص هایی وجود داره که این نقص با میزبان (یا میزبانها) تکامل پیدا کرده .

علت ورود اتفاقی انگل به بدن میزبان رو میشه اینطور توضیح داد که شرایط مساعد تر بدن میزبان (نسبت به شرایط محیطی نامساعد) مثل فراوانی و تنوع قند، پروتئین، آنزیم های مورد نیاز، چربی ها ، PH مناسب، دما و رطوبت مناسب، عدم وجود اکسیژن و .. باعث شده انگل میزبان رو انتخاب کنه و به تدریج با شرایط محیطی سازگاریهای بیشتر ایجاد شده (از طریق موتاسیون و مراحلی که توضیح داده شد)

( درباره اموفیل از طریق اسم علمی راحت میشه تکامل زندگی انگلی رو بررسی کرد )

اطلاعات بیشتر درباره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بدن جانور میزبان شرایط مساعدتری داره نسبت به زمانی که انگل به صورت آزاد چرخه زندگی رو سپری کنه مثلا تصور کنید شرایط محیطی به گونه ای است که جانور آزادزی در محیط به عفت فقدان مواد غذایی کافی یا شرایط محیطی مناسب (مثل وجود اکسیژن در محیط یا PH نامناسب )و یا نقص در یکی از دستگاههای حیاتی بدن برای به دست اوردن مواد مورد نیاز(مثل دستگاه گوارش) از بین میره و ناچار است برای ادامه حیات از بدن جانور زنده (از جنس یا گونه متفاوت) استفاده کنه.

البته رفتار هم از ویژگی های فنوتیپی و قابل مشاهد است ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

غیر از جهش عوامل دیگه ای مثل نوترکیبی ، انتخاب طبیعی، شارش ژن ، رانش ژن با تغییر در فراوانی آلل ها در فرگشت تاثیر گذارن.تاثیر این عوامل طی نسل های متمادی تغییرات اساسی و بزرگ در گونه ایجاد می کنه..

این پست هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درباره عوامل دخیل در فرگشت (مکانیسم فرگشت) توضیحاتی داده شده.
    سلام، ممنون از وقتی که برای پاسخ به سوالاتم گذاشتید.

رفرنس هایی رو که داده بودید خوندم. متاسفانه اسم علمی حشره رو نمیدونم.

بنابراین این حشره نوعی انگل هست (از نوع Temporaryیا گاهانی). کدوم برداشت من از گفته های شما درسته
    1. این حشره (یا اجدادش که قبلا ازادزی بودن) اتفاقی (به دلایلی که نام بردید) وارد بدن میزبان شدن و چون به دلایلی (جهش، نقص گوارشی ...) اونجا برای بقاش مناسبتر بوده همونجا مونده و بمرور زمان سازشها و جهش ها (نوترکیبی ، شارش ژن ، رانش ژن با تغییر در فراوانی آلل ها) بیشتر و بیشتر شده تا رسیده به اینجا.

2. اجداد این حشره اساسا انگل بودن و در یا روی بدن این کرم زندگی میکرد، تخم گذاری میکردن و میمردن، تا اینکه جهشها و دلایلی باعث شدن این حشره بوجود بیاد و دیگه روی بدن زندگی نکنه اما کماکان برای تخمگذاری به روش اجدادش عمل کنه

در مورد این حشره اگر چنین فرضی کنیم (و اون رو ناشی از کدهای ژنتیکی ندونیم) چطور بچه های این حشره دقیقا همین کار رو میکنن؟ همون کرم خاص همون نقطه؟ منظورم اینه که این غریزه باید به نحوی وارد ژنتیک این حشره شده باشه

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بنابراین این حشره نوعی انگل هست (از نوع Temporaryیا گاهانی). کدوم برداشت من از گفته های شما درسته
    1. این حشره (یا اجدادش که قبلا ازادزی بودن) اتفاقی (به دلایلی که نام بردید) وارد بدن میزبان شدن و چون به دلایلی (جهش، نقص گوارشی ...) اونجا برای بقاش مناسبتر بوده همونجا مونده و بمرور زمان سازشها و جهش ها (نوترکیبی ، شارش ژن ، رانش ژن با تغییر در فراوانی آلل ها) بیشتر و بیشتر شده تا رسیده به اینجا.

2. اجداد این حشره اساسا انگل بودن و در یا روی بدن این کرم زندگی میکرد، تخم گذاری میکردن و میمردن، تا اینکه جهشها و دلایلی باعث شدن این حشره بوجود بیاد و دیگه روی بدن زندگی نکنه اما کماکان برای تخمگذاری به روش اجدادش عمل کنه
    درود

برداشت اول درست هست. اجداد این جانور همگی آزادزی بودن و زندگی مستقلی داشتن شرایط و فشار محیطی باعث شده قسمتی یا تمام چرخه زندگی انگل ها در بدن میزبان تکمیل بشه

حتی امکان اینکه انگل ها بتونن دوباره به حالت زندگی مستقل اولیه در بیان هم وجود داره(برگشت پذیر بودن تکامل) این مقاله درباره احتمال برگشت پذیر بودن یک نوع زندگی انگلی به حالت مستقل توضیحاتی داده :

در مورد این حشره اگر چنین فرضی کنیم (و اون رو ناشی از کدهای ژنتیکی ندونیم) چطور بچه های این حشره دقیقا همین کار رو میکنن؟ همون کرم خاص همون نقطه؟ منظورم اینه که این غریزه باید به نحوی وارد ژنتیک این حشره شده باشه

این توضیحات درباره علت ایجاد یک زندگی انگلی در بدن میزبان بود اینکه چه شراطی یک جاندار رو وادار میکنه زندگی انگلی در پیش بگیره و بعد ازون مسیر و چرخه زندگی انگلی تکامل پیدا میکند هرگونه تغییر و تکامل در این مسیر تنها از طریق کدهای ژنتیکی قابل انتقال به نسل بعدی هست. (سازش با شرایط محیطی از طریق تغییراتی که در ژنوم ایجاد شده و تغییر در فراوانی الل ها از طریق جهش، نوترکیبی، انتخاب طبیعی و..)
    تمام این تغییرات در کد های ژنتیکی اتفاق می افتن یعنی جانوری که دارای این ویژگی ها بوده در رقابت برای بقا و تولید مثل موفق تر بوده تا جانداری که فاقد این ویژگی ها بوده و توانسته این خصوصیات رو از طریق کدهای ژنتیکی به نسل بعدی خودش منتقل کنه..

گزینش طبیعی یا انتخاب طبیعی فرایندی است که در طی نسل‌های پیاپی، سبب شیوع آن دسته از صفات ارثی می‌شود که احتمال زنده ماندن و موفقیت زاد و ولد یک ارگانیسم را در یک جمعیت افزایش می‌دهند.

یه نکته اینکه رفتار( یا طبق توضیح شما غریزه ) به ژنتیک منتقل نمیشه ، رفتار حاصل اطلاعاتی ست که در ژنتیک هر فرد وجود داره و این ژنتیک از والدین به فرزندان منتقل شده (صفات ارثی) درواقع شکل قابل مشاهده این صفات ژنتیکی به صورت یک رفتار یا یک خصوصیت ظاهری بروز کرده . اطلاعات ژنتیکی جاندار اولیه عامل بروز این رفتار بوده و این ژنتیک طی نسل ها تغییراتی داشته و به نسل بعدی هم (همراه با تغییرات) منتقل شده و رفتار یا خصوصیت ظاهری رو نمایان کرده.( منظور این هست که رفتار و ویژگی های ظاهری در ژنتیک تاثیر نمیذار این ژنتیک هست که رفتار یا ویژگی ها ظاهری رو به وجود میاره)

12. 4 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

درود

برداشت اول درست هست. اجداد این جانور همگی آزادزی بودن و زندگی مستقلی داشتن شرایط و فشار محیطی باعث شده قسمتی یا تمام چرخه زندگی انگل ها در بدن میزبان تکمیل بشه

حتی امکان اینکه انگل ها بتونن دوباره به حالت زندگی مستقل اولیه در بیان هم وجود داره(برگشت پذیر بودن تکامل) این مقاله درباره احتمال برگشت پذیر بودن یک نوع زندگی انگلی به حالت مستقل توضیحاتی داده :

این توضیحات درباره علت ایجاد یک زندگی انگلی در بدن میزبان بود اینکه چه شراطی یک جاندار رو وادار میکنه زندگی انگلی در پیش بگیره و بعد ازون مسیر و چرخه زندگی انگلی تکامل پیدا میکند هرگونه تغییر و تکامل در این مسیر تنها از طریق کدهای ژنتیکی قابل انتقال به نسل بعدی هست. (سازش با شرایط محیطی از طریق تغییراتی که در ژنوم ایجاد شده و تغییر در فراوانی الل ها از طریق جهش، نوترکیبی، انتخاب طبیعی و..)
    تمام این تغییرات در کد های ژنتیکی اتفاق می افتن یعنی جانوری که دارای این ویژگی ها بوده در رقابت برای بقا و تولید مثل موفق تر بوده تا جانداری که فاقد این ویژگی ها بوده و توانسته این خصوصیات رو از طریق کدهای ژنتیکی به نسل بعدی خودش منتقل کنه..

گزینش طبیعی یا انتخاب طبیعی فرایندی است که در طی نسل‌های پیاپی، سبب شیوع آن دسته از صفات ارثی می‌شود که احتمال زنده ماندن و موفقیت زاد و ولد یک ارگانیسم را در یک جمعیت افزایش می‌دهند.

یه نکته اینکه رفتار( یا طبق توضیح شما غریزه ) به ژنتیک منتقل نمیشه ، رفتار حاصل اطلاعاتی ست که در ژنتیک هر فرد وجود داره و این ژنتیک از والدین به فرزندان منتقل شده (صفات ارثی) درواقع شکل قابل مشاهده این صفات ژنتیکی به صورت یک رفتار یا یک خصوصیت ظاهری بروز کرده . اطلاعات ژنتیکی جاندار اولیه عامل بروز این رفتار بوده و این ژنتیک طی نسل ها تغییراتی داشته و به نسل بعدی هم (همراه با تغییرات) منتقل شده و رفتار یا خصوصیت ظاهری رو نمایان کرده.( منظور این هست که رفتار و ویژگی های ظاهری در ژنتیک تاثیر نمیذار این ژنتیک هست که رفتار یا ویژگی ها ظاهری رو به وجود میاره)

من یه کم گیج شدم! اجازه بدید من برداشتم رو از فرگشت بگم ببینید درست هست یا نه، شاید چون برداشت من درست نیست این سوالات برام ایجاد شدن
    جهش های تصادفی، نوترکیبی ، شارش ژن ، رانش ژن باعث تغییر در یکی از صفات جاندار میشن، اگر نتیجه این جهش باعث سازگاری بیشتر موجود با محیط بشه، اون جهش به نسل بعد منتقل میشه و به همیت ترتیب. بنابراین هر صفت یا رفتاری که جاندار بروز میده باید دلایل ژنتیکی داشته باشه، امکان نداره یک موجود زنده خصوصیت یا رفتاری رو بروز بده که ریشه در اطلاعات ژنتیکیش نداشته باشه. یعنی در فرگشت استارت تغییر رو یک جهش تصادفی میزنه نه شرایط محیط. به عبارت دیگه اول جهش بصورت تصادفی صورت میگیره و اگر سازگاری موجود رو با محیطش بیشتر کنه، به نسل بعد منتقل میشه (و باعث تغییر جاندار میشه تا جایی که یک گونه جدید بوجود بیاد)، یعنی اگر تا قبل از تغییر محیط جهشهای لازم در جاندار صورت نگرفته باشن، اون جاندار تحت فشار محیط بکلی از بین خواهد رفت. مثلا در مورد همین حشره، اگر جهشی که منجر به این رفتار شده قبل از تغییر شرایط محیط صورت نگرفته بود این حشره الان وجود نداشت.

به همین دلیل نظر من اینه که اگر استارت رو تغییر شرایط فرض کنیم که مثلا اولین حشره از این نسل ممکنه بخاطر تغییر شرایط دنبال جاهای دیگه رفته باشه (مثلا برای غذا) و این کرم رو پیدا کرده و روش تخم گذاری کرده و بچه ها هم بدنیا امدن، سوالی که پیش میاد اینه که اگر صرفا به دلیل تغییر شرایط (و نه جهش) اولین حشره این نسل این کار رو کرده، حشرهای فرزند نباید دقیقا همین کار رو بکنن، چون استارت این کار مادر رو شرایط زد، نه جهش.

اگر براشت من درست نیست، تصحیحش کنید
    Last edited by N I G H T P E A C E; 02-09-2014 at 20:04.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من یه کم گیج شدم! اجازه بدید من برداشتم رو از فرگشت بگم ببینید درست هست یا نه، شاید چون برداشت من درست نیست این سوالات برام ایجاد شدن
    جهش های تصادفی (نوترکیبی ، شارش ژن ، رانش ژن) باعث تغییر در یکی از صفات جاندار میشن، اگر نتیجه این جهش باعث سازگاری بیشتر موجود با محیط بشه، اون جهش به نسل بعد منتقل میشه و به همیت ترتیب.
    بنابراین هر صفت یا رفتاری که جاندار بروز میده باید دلایل ژنتیکی داشته باشه، امکان نداره یک موجود زنده خصوصیت یا رفتاری رو بروز بده که ریشه در اطلاعات ژنتیکیش نداشته باشه.
    در فرگشت استارت تغییر رو یک جهش تصادفی میزنه نه شرایط محیط. به عبارت دیگه اول جهش بصورت تصادفی صورت میگیره و اگر سازگاری موجود رو با محیطش بیشتر کنه، به نسل بعد منتقل میشه، یعنی اگر تا قبل از تغییر محیط جهشهای لازم در جاندار صورت نگرفته باشن، اون جاندار تحت فشار محیط بکلی از بین خواهد رفت. مثلا در مورد همین حشره، اگر جهشی که منجر به این رفتار شده قبل از تغییر شرایط محیط صورت نگرفته بود این حشره الان وجود نداشت.
    قسمتی که قرمز شده هیچ 100 درصدی برای درستی یا نارستی اون وجود نداره یک جهش میتونه باعث نابودی افراد یک جمعیت بشه و صفاتی رو به وجود بیاره که در برابر انتخاب محیطی باعث نابودی جاندار بشن یا باعث بروز صفاتی بشه که شانس زنده ماندن یا تولید مثل رو در افراد یک جمعیت افزایش بده. همه چیز به شرایط محیطی بستگی داره ..

توضیحاتتون ناردست نیست ولی به نظر من با توجه به توضیحات قسمت اخر لازم هست

با مفهوم زندگی انگلی یا انگل ها آشنایی بیشتری داشته باشین.
    علاوه بر این چیزی که باعث میشه توضیحات به نظر پیچیده تر بیان اینه که مفاهیمی مثل جهش، مادر، رفتار ، ژنتیک رو مفاهیمی جدا و مستقل از هم در نظر میگیرید .
    و بهتر هست اسم علمی حشره ای که نام بردین رو به صورت کامل و دقیق پیدا کنید تا چرخه زندگی به صورت دقیق تری مشخص بشه

مفهوم شرایط محیطی صرفا محدود به تغییرات بزرگ اکوسیستمی نمیشه کمبود مواد غذایی آن هم در شرایطی که در محیط فراوان است ولی برای مثال انگل توانایی تجزیه به مواد مورد نیاز یا استفاده ازشون رو نداره هم یک فشار محیطی(کمبود مواد غذایی) برای انگل است و انگل ناچار است برای زنده ماندن از موجود دیگری برای تکمیل چرخه زندگی استفاده کند. نه به علت اینکه به دنبال غذا میگردد یا در محیط کمبود مواد غذایی وجود دارد به علت اینکه نسبت به هم خانواده های آزاد خودش برای تجزیه یا استفاده از مواد دارای نقص است و ناچار است برای زنده ماندن از میزبان کمک بگیره

با این توضیحات :

به همین دلیل نظر من اینه که اولین حشره از این نسل ممکنه بخاطر تغییر شرایط دنبال جاهای دیگه رفته باشه (مثلا برای غذا) و این کرم رو پیدا کرده و روش تخم گذاری کرده و بچه ها هم بدنیا امدن، اما سوالم اینه که اگر صرفا به دلیل تغییر شرایط (و نه جهش) اولین حشره این نسل این کار رو کرده، حشرهای فرزند نباید دقیقا همین کار رو بکنن، چون استارت این کار مادر رو شرایط زد، نه جهش.

فرزندان هم دقیقا به علت نقصانی که دارند برای زنده ماندن مجبور هستن چرخه زندگی رو مشابه مادر یا در بدن میزبان (یا هر جایی که چرخه زندگیشان را کامل کند مثل یک محیط کشت آزمایشگاه) کامل کنند .
    در این شرایط یا به میزبان اختصاصی دسترسی پیدا میکنن یا تحت تاثیر فشارهای محیطی (عدم توانایی برای تجزیه مواد یا نقص در یکی از دستگاهها) از بین میروند.

15. 4 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •