تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 62 از 218 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

کروش: لیگ به خاطر منافع قلعه‌نویی و فتح‌الله‌زاده عقب افتاد/ مقابل رقبایمان قرار بگیرید نه تیم ملی

ورزش > فوتبال ملی - کارلوس کروش به شدت از قلعه‌نویی، فتح‌الله‌زاده و کرانچار انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ کارلوس کروش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران که مهمان برنامه ورزش و مردم بود درمورد لغو اردوی تیم ملی در آفریقا گفت: «کمپ آفریقا بخشی از اردوهای ما برای جام جهانی بود که می‌خواستیم توانایی بازیکنان لیگ داخلی را بالا ببریم و به سطح توانایی مورد نظرمان برسیم. می‌خواستیم در آفریقا جنوبی 4 مسابقه برگزار کنیم تا با بازی تیم‌های آفریقایی آشنا شویم. از طرفی تیم من شرایط توانایی حداقلی را برای حضور در جام جهانی ندارد و ما باید سطح تیم خود را بالا ببریم. بازیکنان آرژانتین، نیجریه و بوسنی به طور میانگین بین 10 تا 12 کیلومتر دوندگی دارند. ضمن اینکه بازیکنان آن‌ها در لیگ کشورهای اسپانیا، آلمان، ایتالیا و انگلیس حضور دارند و میانگین بازی فعال آن‌ها 64 دقیقه است. در حالی که میانگین بازی فعال بازیکنان ایران و آسیا 50 تا 52 دقیقه است.»
    کروش ادامه داد: «یعنی بازیکنان حریفان ما عادت دارند که 12 دقیقه بیشتر بازی کنند. از طرفی میانگین دوندگی بازیکنان ما 7-8 کیلومتر است. من همچنین توقعات میلیون‌ها ایرانی را بر شانه‌هایم احساس می‌کنم. ما بر اساس منافع تیم‌های استقلال، سپاهان و فولاد کار نمی‌کنیم بلکه از منافع 80 میلیون ایرانی حرف می‌زنیم. من برنامه خاصی را به رئیس و هیات رئیسه فدراسیون داده‌م که مورد تایید قرار گرفت.»
    کروش در مورد لژیونرهای ایران گفت: «4-5 بازیکن اصلی ما در کشورهای آلمان، انگلیس و هلند بازی می‌کنند که در فضای مناسبی هستند. بقیه نفرات ما در ایران حضور داشتند. وقتی هم من دیدم 4 بازیکن از 6 بازیکن اصلی ما که در ایران بازی می‌کردند به خارج از کشور رفته‌اند، عقلانیتی برای برگزاری اردوی آفریقا وجود نداشت. وقتی پایه‌های تیم را در اختیار نداریم منطقی نیست که اردو برگزار کنیم.»

او ادامه داد: «ما از نظر مالی هم حمایت نشدیم. وقتی می‌خواهید در جام جهانی با تیم‌های خاص بازی کنید، باید برنامه‌ریزی خاص هم داشته باشید. ما حمایت مالی نشدیم و از طرفی بازیکنانی که در ایران بازی می‌کردند را در اختیار نداشتیم. به همین دلیل پیشنهاد لغو اردوی آفریقا را دادم. خنده‌دار است ولی شاید مجبور شویم در حیاط خانه‌مان اردو برگزار کنیم. سوال من از وزیر ورزش و کفاشیان این است که برنامه تیم ملی در جام جهانی چیست؟ آیا قرار است ما برای یک سفر تفریحی به برزیل برویم که شانس‌مان را برای موفقیت از بین ببریم؟ یا باید از فرصتی که به دست آمده استفاده کنیم؟ آیا برنامه‌ریزی لیگ همان‌طور بوده که من موافقش بودم؟ خیر. وقتی تصاویری از مسابقه ایران و کره جنوبی را می‌بینم احساس می‌کنم ما به خاطر 80 میلیون ایرانی از این پرژم دفاع کرده‌ایم. در حالی که احساسم این است که از یکی دو نفر دفاع کرده‌ایم که فقط به فکر منافع خودشان هستند. من نبودم که ابتدای لیگ را به تعویق انداختم بلکه به خاطر منافع یک باشگاه و یک فرد خاص بود که برنامه‌ریزی کاملا به هم ریخت. لیگ به خاطر منافع قلعه‌نویی و فتح‌الله‌زاده به تعویق افتاد. همان باشگاهی که از فشردگی لیگ شکایت می‌کند سباعث شد لیگ به تعویق بیفتد. پس اینجا صحبت از کروش نیست.»
    کروش ادامه داد: «من از احمدی‌نژاد و دکتر روحانی و مسئولان وزارت ورزش شنیده بودم که اولویت ما تیم ملی است. ولی در ابتدای فصل به خاطر فتح‌الله‌زاده و قلعه‌نویی لیگ به تعویق افتاد و الان هم 5 هفته به خاطر منافع قلعه‌نویی و کرانچار، لیگ تعطیل می‌شود. تیم‌های حاضر در لیگ قهرمانان آسیا منابع مالی را برای برنامه‌های خود دارند اما از تیم ملی حمایتی نمی‌شود. من از وزیر ورزش و کفاشیان می‌پرسم. آیا فیفا دغدغه‌ای برای موفقیت ایران در جام جهانی دارد؟ از کرانچار که فوتبال ایران را با آلمان مقایسه می‌کند می‌پرسم که کجای دنیا لیگ یک کشور را به خاطر یک تیم 5 هفته لغو می‌کنند؟ کرانچار، قلعه‌نویی و هواداران فوتبال بدانند که کره جنوبی بعد از بازی با ایران 15 مسابقه دوستانه انجام داده که 10 حریف آن‌ها در جام جهانی حضور دارند. از کرانچار می‌پرسم که آیا این تعداد بازی دوستانه طبق قوانین فیفا است؟»

کروش گفت: «این تیم ملی برای کروش نیست. برای کل ایران است. تا زمانی که کفاشیان به من بگوید برو، برای حفظ منافع تیم ملی و 80 میلیون ایرانی می‌جنگم. حرف‌های قلعه‌نویی و کرانچار خارج از واقعیت است. می‌خواهم به فتح‌الله‌زاده، کرانچار و قلعه‌نویی بگویم که سر عقایدم هستم. این نباید به یک جنگ درونی تبدیل شود. آن‌ها نباید مقابل ما قرار بگیرند بلکه باید مقابل رقبای تیم ملی قرار بگیرند. من نمی‌خواهم دلیل سوء تفاهم‌های این کشور باشم. در این شرایط چرا بازیکنان ما فوتبال ایران را ترک می‌کنند؟ باید قبل از اینکه دیر شود کاری بکنیم. ما می‌توانیم با کشتی به جام جهانی برویم ولی وقتی به برزیل برسیم جام جهانی تمام شده است. دوباره از وزیر ورزش و کفاشیان می‌پرسم که برنامه شما برای آماده سازی تیم ملی چیست؟ می‌خواهید نظرات قلعه‌نویی و کرانچار را دنبال کنید یا تیم ملی؟ شما فقط به این سوال جواب بدهید.»

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ==============================
    من برنامه ورزش و مردم را ديدم. كي روش خيلي عصباني بود حتي فكر كنم چشماش قرمز شده بود و خيلي از حرفهايي كه زده شد در اين خبر نيومد. اون گفت هيچكس در ايران به اندازه من از قانون فيفا اطلاع نداره پس آقاي كرانچار قوانين فيفا را براي من ملاك قرار نده چون خود من در تدوين قوانين فيفا نقش داشتم و روح قانون فيفا را درك ميكنم. كي روش كره و ژاپن را مثال زد. گفت كره بعد از صعود به جام جهاني تا الآن 15 تا بازي تداركاتي انجام داده كه 10 تاش با تيم هاي حاضر در جام جهاني بوده و ژاپن هم تقريباً همينطور. آيا تمام اونها بازيهاشونو در فيفادي برگزار كردن؟
    گفت در مورد برنامه ريزي ليگ به من اعتراض ميكنن در حاليكه اين كار تاج بود نه من. فدراسيون هم يه روز بهم ميگه فلان اردو تشكيل شده و فرداش لغوش ميكنه من موندم چكار كنم.
    اون قلعه نويي، كرانچار، فتح الله زاده، تاج، كفاشيان و گودرزي را رسماً به چالش كشيد.
    در مقطعي كه داشت احساسي حرف ميزد و گفت كه تا اون لحظه اي كه كفاشيان بهم بگه برو تا آخرين توانم براي پيشرفت فوتبال ايران تلاش خواهم كرد و لحظه اي كوتاه نميام كه شفيع و عوامل پشت صحنه براش كف زدن.
    در نهايت هم اين سئوال را از كفاشيان و وزير ورزش پرسد و ازشون خواست كه جواب بله يا خير بهشون بدن. اون پرسيد آيا قراره تيم ملي روي نظرات كي روش اداره بشه يا كرانچار و قلعه نويي؟
    قلعه نويي هم زنگ زده بود كه جوابشو بده ولي شفيع گفت كه وقت برنامه محدوده و با عذرخواهي از روي آنتن آوردن قلعه نويي طفره رفت.
    كلاً برنامه بسيار جالبي بود ولي اي كاش فردوسي پور اداره اش ميكرد و ميشد حرفهاي همه را شنيد.

كرانچار آدم خيلي منطقي بود نميدونم چرا اونطوري عليه كي روش مصاحبه كرد.

در حقيقت من با نظرات كي روش موافقم. انگار فقط اونه كه ميفهمه از دست دادن لحظات در جام جهاني چه افسوسي برامون در پي خواهد داشت. افسوسي كه هميشه ما را بعد از از دست دادن بازي هاي مهم آزار ميده. اون ميخواد اون موقع حداقل نگيم اگر فلان كارو كرده بوديم بهتر نتيجه ميگرفتيم.

انصافاً من هم معتقدم با ساختار فعلي فوتبال كشور حتي اگر ليگ تعطيل هم بشه به هيچ كس بر نميخوره. ليگ قهرمانان آسيا هم كه توانايي قهرماني در اونو نداريم و در صورت قهرماني يكي از ايراني ها فوقش در جام باشگاههاي جهان ميتونيم نماينده اي داشته باشيم و مثلاً تاريخ ساز بشيم اون هم براي هواداران اون باشگاه.

نه اينكه اينها به خودي خود اهميتي نداشته باشن ولي وقتي در كنار رقابت هاي جام جهاني قرار ميگيرن تقريباً ميشه گفت بي ارزش محسوب ميشن.

ميدونم كه از فردا صداي همه اينهايي كه اسمشون برده شد مصاحبه هاي آتشين انجام ميدن و انواع و اقسام دلايل عجيب و غريب را رديف ميكنن ولي دقيقاً اون حرفهايي كه كي روش زده واقعيت محضه و گريزي هم ازش نيست.
    Last edited by Pejvak61; 31-01-2014 at 14:23.

2. 7 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

پاسخ کروش به دعوت قلعه نویی برای مناظره: برای کسی که بازی تیم ملی کشورش را نمی بیند ، وقتی ندارم!

ورزش > فوتبال ملی - کارلوس کروش دعوت امیر قلعه نویی برای مناظره را رد کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ کارلوس کروش دعوت قلعه نویی برای مناظره را رد کرد. بعد از حرف های کروش در برنامه ورزش و مردم ، امیر قلعه نویی گفت به برنامه 90 می رود تا رودرروی سرمربی تیم ملی بنشیند و با هم مناظره کنند اما سرمربی تیم ملی حاضر به این کار نیست و برای این تصمیمش دلیلی از دل حرف های قلعه نویی دارد . قلعه نویی که بازی بزرگ ایران و کره را نگاه نکرده بود:« آمادگی این را ندارم که روبروی فردی بنشینم که بازی های تیم ملی کشورش برایش اهمیتی ندارد و آنها را نگاه نمی کند. زمان من محدود است و ترجیح این است که وقتم را خرج کسانی کنم که دلشان برای تیم می تپد. برای همه آن 80 میلیون نفری که قلب شان برای تیم ملی کشورشان می تپد.»

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

===================================

مثل اينكه داستان ادامه داره

4. 3 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشت:

90/ کارلوس کي‌روش؛ خائن اجنبي يا «اولترا» ايراني!
    شماره خبر : 89334
    متن مصاحبه کارلوس کي‌روش را بردار، بخوان و اشک بريز! بخوان و اشک بريز! اين، نه متنِ «زياده‌خواهي» يک اجنبي که تصوير «اندک طلبي» فوتبال ايراني است.
    رضا عباسي
    1)
    متن مصاحبه کارلوس کي‌روش را بردار، بخوان و اشک بريز! بخوان و اشک بريز! اين، نه متنِ «زياده‌خواهي» يک اجنبي که تصوير «اندک طلبي» فوتبال ايراني است. نام گوينده را، نام کارلوس کي‌روش پرتغالي را از متن، پاک کن و سپس با اندکي «انصاف» و سر سوزني «ميهن‌دوستي» و خُرده‌هوشي بخوانش! چه در مي‌يابي؟

2)
    آري، مي‌توان کي‌روش را متهم به بي‌مسئوليتي کرد. چنان که کرده‌ايم. با اين اتهام که «مگر تيم‌ملي فقط آن چهار بازيکن کوچ کرده‌اند؟!» آري، مي‌توان کي‌روش را بابت لغو اردوي آفريقاي جنوبي شماتت کرد و حتي به استيضاح کشاند. اما آيا يکي هست که بپرسد آن «4 ملي‌پوش» فقط چهار نفرند؟ همين؟ چهار بازيکن؟ آيا جواد نکونام، آندو تيموريان، مجتبي جباري و سيدجلال حسيني فقط 4 بازيکن هستند که بود و نبودشان «توفيري» ندارد؟ که فرقي نمي‌کند؟ آري؟ اين «چهار» اسم، آيا «چهار» ستون تيم کي‌روش نيستند؟ نيستند به راستي؟

3)
    و چرا اصلا کسي مقصر و مسبب اصلي اين کوچ غريبانه و محقرانه را «سين» «جيم» نمي‌‌کند و همه، نوک پيکان اين همه تير زهرآلود را به سوي کي‌روش کج کرده‌اند؟ آيا امير قلعه‌نوعي‌ مقصر و متهم فرار شبانه جواد نکونام نيست؟ آن هم روزهايي که «زبان جواد» به گلايه باز مي‌شود و مي‌گويد اگر آن رفتارها و منازعات شخصي با امير و دوستانش نبود با استقلال 5 ساله مي‌بست! جل‌الخالق که همين دوستان متهم، توپ بي‌عرضگي و دشمني خود را به زمين کي‌روش پرتاب کرده‌اند و با بي‌پروايي مي‌گويند «او»، جواد و آندو و ديگران را «هوايي» کرده است! و يکي نيست از اين «علامگان دهر» بپرسد که آيا حضور نکونام، تيموريان، حسيني و جباري در ليگ‌هاي محقر کويت و قطر به سود کي‌روش است يا به زيان او؟ در پاسخ به اين پرسش ساده و البته مضحک همين بس که با فرار جواد، آندو و سيدجلال و مجتبي بود که همه رشته‌هاي کارلوس براي اردوي تعيين‌کننده ژوهانبسورگ «پنبه» شد و او قيد اردوي نصفه و نيمه و بي‌خاصيت را زد.

4)
    آري، مي‌توان دوباره و ده باره و صدباره کي‌روش را متهم کرد و مگر متهمش نکرديم؟! آن روزهايي که در بحبوحه صعود به جام‌جهاني، کي‌روش مانده بود با رقيبان خارجي بجنگد يا با دشمنان داخلي، مگر همين «مدعيان وطن‌پرستي» نبودند که با گستاخي شايعه کردند کي روش اطلاعات تيم ايران را به قطري‌ها مي‌فروشد! مي‌فهمي؟ مي‌فروشد!
    آري، آن روزها که کي‌روش شب و روزش را، جانش را، همه اعتبار و آبرويش را گذاشته بود تا ايران به جام‌جهاني صعود کند، آن وطن‌دوستان، چنين خنجرهايي را صيقل داده بودند تا از پشت در قلب کي‌روش فرو برند! اتهامي بالاتر از فروش اطلاعات؟! و سر آخر چه شد.
    کي‌روش اجنبي و «ايراني فروش»، تيم‌ملي ايران را بالاتر از کره و همه آسيايي‌ها به جام‌جهاني رساند تا سياهي بماند براي وطن‌دوستان قلابي!

5)
    آري، کي‌روش «مجرم» است. جرم بزرگ و نابخشودني او «عاشقي» است. عشق به کار و اعتبار و حرفه‌‌اش. عشقي که او را حالا يک «ايراني» کرده است. چرا که چون يک «اولترا ايراني» بهترين‌ها و بالاترين‌ها را براي ايران مي‌خواهد. به جاي همه مديراني که در خواب نازند و به جاي همه مسئولاني که فقط در «شعار»، ايراني‌اند!

6)
    «فراموشي»، درد تاريخي حافظه ايراني است هنوز. آري، فراموش کرده‌ايم حتي که همين دو ماه پيش، کي‌روش با رگ‌هاي بيرون‌زده، «نقشه گنجش» براي صعود تيم ايران به مرحله دوم را روي پرده اتاق کنفرانس هتل آکادمي انداخت و فرياد زد: انتخاب کنيد! «راه ويژه من» را يا مسير طبيعي خودتان را؟» او فرياد زد! براي گزينه ويژه‌اي که تيم‌ملي را «مي‌توانست» براي نخستين بار به مرحله دوم جام‌جهاني برساند. فرياد زد که چه برنامه‌هايي دارد دقيق و چه رويا‌هايي دارد واقعي! او خواست که ما، همه ما ايراني‌هاي وطن‌پرست اگر دستش را نمي‌گيريم و «مدد رسانش» نمي‌شويم دست‌کم «سنگ» پيش پايش هم نشويم. مي‌بيني؟ او به ما «ايراني‌ها» عاجزانه التماس مي‌کرد که هواي «ايران» را داشته باشيم!
    روزها گذشت و حالا کي‌روش به نقطه منجمد‌کننده «يأس» رسيده است. اين نااميدي از پس آن همه شوق و هيجان و اميد، او را به جايي رساند که از خير و شر «برنامه ويژه‌اش» گذشت تا همرنگ جماعت ايراني شود. جماعت پرحرف و کم‌کار و بي‌روياي ايراني. آري، او حالا به همان «مسير طبيعي» ما رضايت داده است. مسيري که ما را به دو باخت تحقيرآميز و حداکثر يک مساوي حقيرانه مي‌رساند. همين و بس! آري، عشق داغ او هم در «زمستان» پايان‌ناپذير ما «يخ» زد. در تابوت نااميدي‌هاي ما دفن شد. مبارک باشد!

7)
    حالا تو بگو با انصاف! اين کارلوس کي‌روش يک «خائن اجنبي» است يا يک «اولترا ايراني»! کسي که فقط در فکر دلارهاي ما بود يا با عشق رويا مي‌ساخت. کدام يک؟

6. 4 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

فيفا پيراهن تيم ملي با يوزپلنگ را تاييد کرد

فيفا پيراهن تيم ملي با آرم يوزپلنگ را تاييد کرد.

مسوولان شرکت آل‌اشپورت که براي گرفتن تاييديه لباس تيم ملي ايران در جام جهاني به زوريخ مقر فيفا سفر کرده بودند، توانستند 24 ساعت پيش از رونمايي از پيراهن تيم ايران موافقت فدراسيون جهاني فوتبال را با حک يوزپلنگ ايراني بر روي اين پيراهن‌ها دريافت کنند.

به نقل از ايسنا، ايده طراحي يوزپلنگ ايراني در جريان سفر سپ بلاتر به ايران در ديدار رييس فيفا با معصومه ابتکار رييس سازمان محيط زيست توسط ايران مطرح شد که اين طرح اوليه با موافقت فيفا روبه‌رو شد.

قرار است فردا شب طي مراسمي از پيراهن تيم ملي ايران در جام جهاني برزيل رونمايي شود.

+
    در حقيقت من با نظرات كي روش موافقم. انگار فقط اونه كه ميفهمه از دست دادن لحظات در جام جهاني چه افسوسي برامون در پي خواهد داشت. افسوسي كه هميشه ما را بعد از از دست دادن بازي هاي مهم آزار ميده. اون ميخواد اون موقع حداقل نگيم اگر فلان كارو كرده بوديم بهتر نتيجه ميگرفتيم.

انصافاً من هم معتقدم با ساختار فعلي فوتبال كشور حتي اگر ليگ تعطيل هم بشه به هيچ كس بر نميخوره. ليگ قهرمانان آسيا هم كه توانايي قهرماني در اونو نداريم و در صورت قهرماني يكي از ايراني ها فوقش در جام باشگاههاي جهان ميتونيم نماينده اي داشته باشيم و مثلاً تاريخ ساز بشيم اون هم براي هواداران اون باشگاه.

نه اينكه اينها به خودي خود اهميتي نداشته باشن ولي وقتي در كنار رقابت هاي جام جهاني قرار ميگيرن تقريباً ميشه گفت بي ارزش محسوب ميشن.

ميدونم كه از فردا صداي همه اينهايي كه اسمشون برده شد مصاحبه هاي آتشين انجام ميدن و انواع و اقسام دلايل عجيب و غريب را رديف ميكنن ولي دقيقاً اون حرفهايي كه كي روش زده واقعيت محضه و گريزي هم ازش نيست.
    اصلا واقعا خنده داره که جام باشگاه های اسیا رو با ارزشتر از جام جهانی بدونیم . یعنی چی اخه ؟

الان یه تیم میره جام باشگاه ها . بر فرض محال هم گیریم که قهرمان هم شد و رفت به جام باشگاه های جهان .
    غیر از اینکه در صورت حذف دوباره 6 ماه بعدش میتونن توی همین تورنومنت بازی کنن و هر سال داره برگزار میشه ایا حتی قهرمانی در جام باشگاه ها برای یک ملت با ارزش تر یا صعود از گروهمون تو جام جهانی و قرار گرفتن توی 16 تیم برتر دنیاست ؟ نه واقعا ارزشش رو داره ؟
    تمام این حرفای یا بهانه است یا واقعا سطح فکرشون از اسیا بالاتر نمیره و احتمالا واسه همینه که تا حالا ایران از طرح اسیا بالاتر هم نرفته . من قول میدم تیم ژاپن تا 50 سال اینده قهرمان جام جهانی میشه . اما اون موقع ایران باشگاه های ایران همچنان واسه قهرمانی تو جام باشگاه ها ارزو میکنن .

8. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

شکايت باشگاه استقلال از کي‌روش به فيفا

مديرعامل باشگاه استقلال از شکايت عليه سرمربي تيم ملي کشورمان به فيفا خبر داد.

صحبت‌هاي کارلوس کي‌روش مبني بر اينکه ليگ برتر به خاطر منافع قلعه‌نويي و فتح‌الله‌زاده به تعويق افتاد واکنش باشگاه استقلال را درپي داشت.

به نقل از تسنيم، علي فتح‌الله‌زاده در اين باره گفت: کي‌روش به ما تهمت زده است. به همين دليل بخش حقوقي باشگاه در اين زمينه فعال شده و از او به فيفا شکايت خواهيم کرد. کي‌روش بايد در فيفا به خاطر تهمتي که به ما زده از خودش دفاع کند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

////////

بعد یه عمر رفتیم جام جهانی
    ببینید همین رو هم میتونن خراب کنن

حالا یکی اومده باهاش رفتیم جام جهانی دارن طرف رو میکشن !!!!!
    کاری نداریم چی شده
    ولی واقعا این حرکات به ضرر تیم ملی هست !!!!

10. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من استقلالي ام اما اين به هيچ عنوان دليل نميشه تيم ملي را بهش ترجيح بدم.
    استقلال را فقط به خاطر تكنيك و نحوه بازيش دوست دارم كه البته اين روزها ديگه اونم چنگي به دل نميزنه اما آدمهاش به جز چند تن انگشت شمار انصافاً سطحشون پايينه.
    فتح الله زاده آدمي هست كه هميشه مرد اول جنجالهاي فدراسيون فوتباله. از نداشتن ظرفيت در رازداري و درز دادن اطلاعات محرمانه فدراسيون به بيرون تحت لواي عضويت در هيئت رئيسه فدراسيون اون هم فقط با انگيزه خودشيريني گرفته تا قولهاي بي اساس و خالي بندي هاي مكرر و در يك كلام به شوخي گرفتن مسائل مهم از شاهكارهاي اين آدمه. تازه معلوم هم نيست مدرك دركتراشو از كجا گرفته. طرز صحبتش كه حتي در سطح ليسانس هم نيست.

حالا چرا به فيفا شكايت كردن؟ آخه مگه اونجا محل رسيدگي به اينجور مسائله؟
    اين كارشون جز لطمه به اعتبار بين المللي (آخه كدوم اعتبار ) چيز ديگري نداره و دقيقاً مصداق جملات كي روش ميشه كه گفت اينا مقابل تيم ملي ايستادن.

12. 2 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

عابدینی: آقای کی‌روش بهانه‌جویی نکن/پول داشته‌ایم که ۱۰ میلیارد تومان به تو داده‌ایم

امیر عابدینی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد اظهارات روز گذشته کارلوس کی‌روش در برنامه ورزش و مردم گفت: متاسفانه کی‌روش سوار بر افکار عمومی می‌شود و مسائلی را می‌گوید که درست نیست. بهتر است به او یادآوری کنیم که ما پول داشته‌ایم که به تو 10 میلیارد تومان دستمزد داده‌ایم. اگر پول و مدیریت نداشتیم فردی مثل تو را به ایران نمی‌آوردیم.

وی ادامه داد: 10 میلیارد تومان خرج حضرتعالی کردیم تا در آسیا و در یک گروه نصفه و نیمه ما را به جام جهانی ببری که این کار را انجام داده‌ای و دمت هم گرم اما باید بدانی که ما قبل از تو هم به جام جهانی رفته‌ایم و این تنها هنری نبوده که تو ما را در جمع چهار تیم فوتبال آسیا قرار داده‌ای ما با فوتبال زیبا هم به جام جهانی رفته‌ایم. استرالیا را بردیم و به جام جهانی صعود کردیم. پیش از آن هم با حشمت مهاجرانی جام جهانی را تجربه کردیم. بنابراین این خیلی هنر بزرگی نیست که تو ما را به جام جهانی بردی.
    عابدینی با اشاره به دوندگی بازیکنان ایرانی گفت: کی‌روش می‌گوید بازیکنان ما فقط 5 تا 7 کیلومتر می‌دود اما بهتر است خودش ببیند علیرضا جهانبخش ما که کی‌روش او را در لیگ ایران نمی‌دید طی دو هفته توانست در لیگ برتر هلند حضور 90 دقیقه‌ای داشته باشد. پس بازیکنان ما پتانسیل دویدن تا 12 کیلومتر را دارند اما ما بلد نبوده‌ایم از این ظرفیت و بضاعت استفاده کنیم. تو هم از این ظرفیت استفاده نکردی دلیل واضح‌اش همین علیرضا جهانبخش است.
    مدیرعامل باشگاه داماش گیلان با اشاره به لغو اردوی تیم ملی در آفریقای جنوبی گفت: آقای کی‌روش اردوی ما لغو می‌شود به این دلیل که تو یک ماه یک ماه در ایران نیستی و دومین دلیل لغو اردو این است که تو نمی‌توانی از بازیکنان شاغل در لیگ‌های خارجی استفاده کنی و نمی‌توانی آنها را همراه خودت به آفریقای جنوبی ببری. بازیکنانی مثل شجاعی، قوچان‌نژاد، نکونام، جباری، دژاگه، بیت‌آشور اینها همراه تو به آفریقای جنوبی نمی‌آیند چون قوانین به شما این اجازه را نمی‌دهد.
    وی ادامه داد: شما 8 هفته قبل از جام جهانی بازیکنان را در اختیار خواهی داشت و در این 8 هفته می‌توانی بازیکنان را به اوج آمادگی مطلوب برسانی همانطور که جهانبخش ما دو هفته‌ای توانست در لیگ برتر هلند بدرخشد پس آقای کی‌روش بهانه‌جویی نکن بر سر ما هم نزن و انقدر تحقیرمان نکن. نباید همه کاسه کوزه‌ها را بر سر ما خراب کنید ما هم مدیریت داشته‌ایم هم پول. اصلا تو را آورده‌ایم که ما را به جام جهانی ببری پس منتی بر سر ما نگذار زیرا 10 میلیارد تومان دستمزد گرفته‌ای.

14. 2 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

6

پیراهن جدید تیم ملی
      محتوای مخفی: پیراهن جدید تیم ملی 

16. 3 کاربر از erfan90ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

شکايت باشگاه استقلال از کي‌روش به فيفا

مديرعامل باشگاه استقلال از شکايت عليه سرمربي تيم ملي کشورمان به فيفا خبر داد.

صحبت‌هاي کارلوس کي‌روش مبني بر اينکه ليگ برتر به خاطر منافع قلعه‌نويي و فتح‌الله‌زاده به تعويق افتاد واکنش باشگاه استقلال را درپي داشت.

به نقل از تسنيم، علي فتح‌الله‌زاده در اين باره گفت: کي‌روش به ما تهمت زده است. به همين دليل بخش حقوقي باشگاه در اين زمينه فعال شده و از او به فيفا شکايت خواهيم کرد. کي‌روش بايد در فيفا به خاطر تهمتي که به ما زده از خودش دفاع کند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

////////

بعد یه عمر رفتیم جام جهانی
    ببینید همین رو هم میتونن خراب کنن

حالا یکی اومده باهاش رفتیم جام جهانی دارن طرف رو میکشن !!!!!
    کاری نداریم چی شده
    ولی واقعا این حرکات به ضرر تیم ملی هست !!!!
    دوست عزیز آخر کاری نداری چی شده یا میخوای راجع به اون چیزی که شده نظر بدی ؟!!

یا آدم کلا کاری با چیزی نداره و میذاره کنار و اصلا نظری هم راجع بهش نمیده یا اگه میخواد نظر بده و بحث کنه کلا کار به همه چیش داره و دونه دونه بررسی میکنه نه اینکه بگه کاری نداریم چی شده !! اتفاقا من یکی خیلی کار دارم که چی شده !

باشگاه استقلال که از رو هوا نیومده شکایت کنه از این آقا ... ایشون هر چی دلش میخواد میاد به سرمربی ما , بازیکنان ما , مدیر عامل ما و هوادارای ما میگه و هر توهینی دلش میخواد بارها و بارها توی برنامه های تلویزیونی انجام میده !

سرمربی ما با احترام میاد میگه مناظره انجام بدیم یک طرفه پیش نریم من حرف بزنم شما هم حرف بزنی رو در رو باز هم با مال بی شخصیتی و پررویی این آقا میاد میگه من وقت این کارارو ندارم !! مرد ناحسابی وقت داری بیای نیم ساعت از تیم ما بگی و همینجوری صفحه بذاری پشتمون بعد وقت یه بحث منطقی 2 طرفه رو نداری ؟!! اگه وقت نداری کلا ساکت باش همین ... !!

اینکه نمیشه ایشون هر چی دلش خواست بگه همه خفه شن چون تیم رفته جام جهانی ... به چه حقی توی هر مصاحبه از تیم ما صحبت میکنه ؟ اصلا میخوام بدونم اگه بازیکنای ما نبودن ایشون الان خواب تریبون ایران رو هم میدید که بیاد و هر چی دلش میخواد پشت ما بگه ؟!!

تیم ما خودش امسال هزار تا بدبختی داره بهترین مهاجم لیگ بهترین هافبک دفاعی لیگ بهترین دفاع لیگ بهترین پاسور تیم ازمون جدا شده !! توی هر بازی هزارتا محروم و مصدوم داریم و نیمکت ذخیره هامون 3 تاس ! بازیکنا 30% پولشونم نگرفتن داریم با اینهمه مشکلات میجنگیم و با بدبختی صدر جدول رو گرفتیم اون وقت این آقا هم شده بدبختی رو بدبختی زارت و زارت داره مارو میکوبه !! خیلیم کار خوبی کردن که ازش شکایت کردن باید یاد بگیره دهنشو همه جا الکی باز نکنه !!

اون وقت شما میای میگی کاری نداریم چی شده ؟!! اتفاقا کاری داریم چی شده ! اینم مصاحبه ژنرال که دیگه تمام حرفا رو واضح تر از من توش با هزارتا دلیل و مدرک بیان کرده :

فقط آقای کیروش هواست باشه ! ژنرال یه نیم نگاه روت بندازه فردا باید بری خونتون ... بدون با کی کل کل میکنی

واکنش تند قلعه نويي به گفته‌هاي کيروش
    کي‌روش ايران و ايراني را تحقير مي‌کند

سرمربي استقلال تهران در واکنش به حرف‌هاي ديروز کارلوس کي‌روش گفت: اينکه بخواهيم حرف دروغ بزنيم و توپ را در زمين ديگري بيندازيم، کار درستي نيست. به گفته امير قلعه‌نويي، سرمربي تيم ملي، ايران و ايراني را تحقير مي‌کند.

امير قلعه‌نويي در اولين واکنش به صحبت‌هاي کارلوس کي‌روش و انتقادهايي که او در برنامه ورزش و مردم مطرح کرده بود، گفت: فقط مي‌خواهم ذهن مردم را روشن کنم. مي‌خواهم به حرف‌هاي ايشان جواب بدهم. باعث فشردگي ليگ چيست؟ کاملا مشخص است که به خاطر اردوي آفريقاي جنوبي ليگ را فشرده کردند. ضررش را چه کسي داد؟ بازيکن مصدوم روي دست چه کسي ماند؟ آقاياني که مي‌گويند قانون فيفا را تدوين کرده‌ايم، ببينيد که کرانچار امروز چه حرف خوبي زد. فيفا کجا اعلام کرده که در جريان مسابقات ليگ مي‌توانيم اردوي تيم ملي برگزار کنيم؟

به نقل از ايسنا، وي افزود: کي‌روش که در برنامه تلويزيوني برنامه تيم‌هاي ژاپن و کره‌جنوبي را نشان مي‌دهد، نمي‌گويد که آن برنامه براي بازي بود نه اردو. مگر زماني که شما اردو مي‌گذاريد، باشگاه فولام اشکان دژآگه را در اختيارتان قرار مي‌دهد؟ اين چه ربطي به استقلال دارد که ايشان اردو را به خاطر سه نفر لغو کرده و حالا همه تقصيرها را گردن من و فتح‌الله‌زاده مي‌اندازد؟ ايشان طرز فکر خود را قبول ندارد. اولا اين اردو از ابتدا هم غلط بوده است. کجاي دنيا مي‌گويند به خاطر سه نفر بايد اردو را لغو کنيم؟ ما گفتيم براي هر بازي 30 ساعت در اختيار تيم ملي است. اينکه بازيکنان حاضر در ليگ‌هاي عربي را در اختيارتان قرار نمي‌دهند چه ربطي به منافع قلعه‌نويي دارد؟ چطور مي‌شود در رابطه با تيم ملي مي‌گويند منافع 80 ميليون ايراني اما در رابطه با استقلال مي‌گويند منافع قلعه‌نويي؟ اينکه بخواهيم حرف دروغ بزنيم و توپ را در زمين ديگري بيندازيم، کار درستي نيست.

سرمربي استقلال با بيان اينکه کي‌روش بعد از صعود تيم ملي به جام‌جهاني يک تشکر خشک و خالي هم از او نکرد، گفت: از بازي ما تا بازي تيم ملي با قطر يازده روز وقت بود. کي‌روش در اين بازي از هفت بازيکن ما استفاده کرد. ما بايد به ليگ احترام بگذاريم. مگر از اين ليگ نبود که بازيکن به آلمان و ليگ جزيره رفته است؟ ايشان ايران و ايراني را تحقير مي‌کند. الفاظي را به کار مي‌برد که در شان يک ايراني نيست. شما به آرشيوتان در صداوسيما مراجعه کنيد. چندين بار مربيان تيم ملي در تمرين‌هاي ما حاضر شده‌اند. آنها بالاي 10 بار به تمرين ما آمده‌اند و حرف‌شان اين بود که حامل پيام تشکر کي‌روش به خاطر تعامل با تيم ملي هستند.

قلعه‌نويي اضافه کرد: آقايان گفتند خسرو حيدري و هاشم بيگ‌زاده را بازي ندهيد. ما نيز با اينکه شرايط حساسي داشتيم و بايد بازي سختي را انجام مي‌داديم، از اين دو بازيکن استفاده نکرديم. حتي گفتند بازيکنان مصدومتان را به ميکو، پزشک تيم ملي بدهيد. ما نيز با اين که دکتر تيم‌مان تحصيلات آکادميک دارد، در اوکراين درس خوانده، گفتيم مي‌خواهيم با تيم ملي تعامل داشته باشيم و بازيکن مصدوم‌مان را به ميکو داديم. عزيزي‌خادم قبل از بازي ما با ذوب‌آهن در جام حذفي به من زنگ زد و گفت به تيم ملي کمک کن. من هم گفتم هر کاري از دستم بربيايد، انجام مي‌دهم. سپس گفتم جلسه‌اي را با کي‌روش بعد از بازگشتش به ايران داشته باشيم تا تعامل ايجاد شود. از نظر شما اين حرف اشکال دارد؟ اين يعني منافع قلعه‌نويي؟

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران انتقادش از کي‌روش را شديدتر کرد و افزود: کي‌روش مربي نمونه ايران عزيزمان است. ما چه حرف بدي به او زديم؟ تنها حرفي که زديم اين بود که گفتيم جلسه بگذاريم و تعامل ايجاد کنيم. من مي‌خواهم برنامه‌اي تدارک ببينند تا به صحبت‌هاي او در تلويزيون جواب بدهم تا ذهن مردم روشن شود. شما با قلعه‌نويي چه کار داريد؟ من از مردم عذرخواهي مي‌کنم. تنها مي‌خواهم 2 دقيقه به من زمان دهند. اگر امير قلعه‌نويي بازيکن در اختيار او نمي‌گذاشت، حق داشت اما بازيکن جاي ديگري است، اردو هم قرار است جاي ديگري برگزار شود. چه ربطي به مديرعامل استقلال و امير قلعه‌نويي دارد؟ او بايد در مستطيل سبز حرف‌هايش را بزند. خودش دم از حرفه‌اي‌گري زده و مدام مي‌گويد حرف‌هايمان را در اتاق دربسته بزنيم اما در اين چهار ماه ديديم که مدام در رسانه‌ها حرف‌هايش را مطرح مي‌کند.

سرمربي سابق تيم ملي فوتبال ايران همچنين خاطرنشان کرد: من حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارم. ديروز بعد از شنيدن حرف‌هاي کي‌روش در تلويزيون خشکم زد و مانده بودم که اين حرف‌ها چه ربطي به ما دارد. چطور زماني که به لبنان باختيد و اميد نمازي را نزد من فرستاديد و گفتيد شما همکاري لازم را با تيم ملي داشتيد، آن موقع امير قلعه‌نويي آدم خوبي بود اما در سه بازي آخر نه؟

قلعه‌نويي در پايان با بيان اينکه کي‌روش در برنامه ديروز تلويزيوني به تمام مربيان ايراني توهين کرد، گفت: به مربي ايراني توهين مي‌شود اما برايش دست مي‌زنند. اين آخر بي‌معرفتي است. امير قلعه‌نويي سرش را پايين انداخته و با بي‌پولي کارش را ادامه مي‌دهد. شما محل تمرين تيم ما را ديده‌ايد. ما در آن شرايط کار مي‌کنيم. آخر نفهميدم اردوي تيم ملي لغو شده، با امير قلعه‌نويي چه کار داريد؟

منبع : ورزش 3

18. 7 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

من نمی دونم دیگه این مصاحبه های کیروش برای چیه ؟ تا حالا هر بازیکنی رو که خواسته برده قطر و قرار داد 3, 4 ماهه بسته واسشون دیگه دنبال چی هستی پس >؟

اگر اشتباه اون مدافع کره ای نبود که الان فرار کرده بودی که

کسی که می گه یک گل تو جام جهانی از قهرمانی باشگاه آسیا اعتبارش بیشتره معلومه دنبال چی می گرده . مثل اینکه پولا و فدراسیون خیلی بهش حال داده که هر چی دلش می خواد می گه . مردم ایران هم که اصلآ مهم نیستن

20. 5 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •