تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 302 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

بابا حداقل به یه تیم پر قدرت میرفت آدم نمیسوخت!(فک کنم خودش خواسته بره به یه تیمی که هافبک مهاجم خیلی نیاز دارنو هافبک جوون ندارن!)
    چون آدم میگه کاش میرفت چلسی بعد میبینه تو چلسی هازارد و اسکار هست ،به خاطر اونا نرفته حتما"!
    بعد تیمای دیگه ام به همون شرایط!
    کاش دوباره برگرده ،که فک نکنم به این زودیا اتفاق بیوفته!
    تیم ضرر همچین کاری رو میبینه ،اونم ضرر رفتنشو میبینه!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

خب هر چقدر که بیشتر میگذره و شایعات کنار میرن موضوع اوزیل بیشتر روشن میشه، مثه اینکه از چندین وقت قبل تصمیمش رو میگیره و به اطلاع باشگاه هم میرسونه .
    اوزیل هنوز داغه نمی دونه چیکار کرده! ترک کردن رئال و پیوستن به یه تیمی در سطح پایین تر از نظر رشد فوتبالی خیلی به ضررش تموم خواهد شد، چند ساله دیگه میتونست یکی از بزرگان تاریخ باشگاه به حساب بیاد ولی حالا... اون رفته...

من واقعا نمیدونم چه آینده ای رو واسه خودش توی ارسنال تجسم کرده که به این تیم پیوسته ! یه بازیکنی در این سطح بی نظیر مهم ترین عامل براش قهرمانی و عنوان هاست ، با آرسنال میخواد به چی برسه؟ چمپیونز لیگ یا پریمیر لیگ؟؟ خیلی بخوام برای ارسنال خوش بینانه نگاه کنم چندتا جام کوچیک شاید راضیشون کنه با یه عنوان واسه راه یابی به چمپیونز ...( امیدوارم هستم کسی ناراحت نشه چون واقعیتیه که چندین سال آرسنال درگیرشه ، یه حرف غیر منطقی نیس، حقیقته)

دوست داشتم میموند و برای ثابت کردن خودش میجنگید ! نه اینکه با یه ذره احساس بی توجهی انقدر نا امید بشه که از تیم بره انتظارم بیش از اینا بود.

به یاد ندارم رئال ستاره ایش رو که انقدر سطح و فرم خوبی داشته باشه به فروش رسونده باشه ، معمولا ستاره های رو به افول و بازیکنایی که در تیم انتظارات رو بر اورده نکرده بودن فروخته میشدن..
    با یه خورده سبک سنگین کردن و در نظر گرفتن شرایط ، به نظرم مهمترین هدفش از این کار حضور در ترکیب اصلی تیم ملی آلمان در برزیل بوده ...
    اگر بازی های پیش فصل رو دیده باشی ، آنچلوتی در بیشتر بازی هایی که به اوزیل بازی میداد ، اون رو تو بال راست قرار میداد و در نتیجه 50% از کارایی اوزیل
    عملا بلااستفاده باقی میموند ، از طرفی درخشش ایـــسکو ، شرایط رو واسه برگشتن به پست اصلی اوزیل سخت تر میکرد .
    طی اخباری که منتشر شده ، پرز و آنچلوتی طی صحبتی که داشتند و ما شنیدیم ، یک بازیکن برای ترک باشگاه بعد از خرید بیل باید انتخاب میشد و
    آنچلوتی از بین دیماریا و اوزیل ، جایی برای اوزیل تو برنامه هاش نمیبینه و به رفتنش رضایت میده و گویا در اول کار خود اوزیل قبول نمیکنه و با در نظر گرفتن شرایط
    و صحبت های ایجنتش (خیلی موثر بوده) از بین گزینه های یونایتد ، پاریس الژرمن و آرسنال ، آرسنال رو انتخاب میکنه (انتخاب خوبی هم بوده)
    ، درسته که آخرین عنوانی که آرسنال گرفته ما تلویزون لامپی پاناسونیک داشتیم ولی آرسنال هم تیم بزرگیه و سرمربی بزرگی داره ...
    امیدوارم موفق باشه
    اینقدر ازین فروش های عجیب دیدیم که عادت کردیم ، ماکه له له ، فن در فارت ، روبن ، اشنایدر و ... ازین نمونه هاست ...
    چیزی که واسه من مهمه خود باشگاهه اما به نظرم اوزیل میتونست یکی از بزرگان تیم بشه
    Last edited by CRIS Joon CR7; 05-09-2013 at 10:22.

3. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لیست رسمی تیم برای یوفا چمپیونزلیگ:

دروازه بان ها: ایکر کاسیاس - دیگو لوپز - خسوس فرناندز .

مدافع ها : رافائل واران - سرجیو راموس - په*په - فابیو کوئنترائو - مارسلو - آلوارو آربلوئا - دنیل کارواخال - خورخه کاسادو - ناچو فرناندز .

هافبک ها : ژابی آلونسو - سمی کدیرا - لوکا مودریچ - آنخل دی ماریا - کاسمیرو - ایسکو - آسیر ایارامندی - گرت بیل - بورخا گارسیا.

مهاجم ها : کریستیانو رونالدو - کریم بنزما - خسه رودریگز - آلوارو موراتا.

Official

----------------------------------------

نامه ی رسمی ــه کاکا به هواداران رئال مادرید:

من در رئال مادرید 4 سال بازی کردم و هر چه داشتم را برای بازی های تیم و چالش های پیش رو برای تیم گذاشتم. در این 4 سال توانستیم که 3 جام کسب کنیم. این باشگاه ــه بزرگ همیشه جایگاه خاصی در قلبم خواهد داشت.

من هم اکنون دوره ی جدیدی را در فوتبال حرفه ای شروع کرده اما همیشه علاقه ام به اسپانیا را حفظ خواهم کرد و روز های خوبی که در رئال مادرید داشتم را به یاد خواهم داشت. اطمینان میدهم که از هیچ تلاشی برای رسیدن به موفقیت هیچوقت دریغ نشد. البته روز ها و زمان های سخت هم وجود داشتند اما افتخار قسمتی از تاریخ باشگاه بزرگی مثل رئال مادرید بودن تا آخر ــه عمرم با من خواهد بود.

میخواهم از این فرصت استفاده کنم و از هم تیمی هایم، مربی هایم و تمام همکاران و مدیریت باشگاه تشکر کنم، مخصوصا رئیس باشگاه فلورنتینو پرز و تمام هواداران ــه رئال مادرید، کسانی که در این سال ها بیشترین حمایت رو از من کردند.

متشکرم و زنده باد مادرید.

-ریکاردو کاکا

پ.ن: کاکا امروز به مادرید میاد تا شخصا از فلورنتینو پرز به خاطر اینکه گذاشته به صورت رایگاه به میلان برگرده تشکر کنه.
    پ.ن: رئال مادرید تو این 4 سال با استفاده از اسپانسر ها و تبلیغاتی که توسط کاکا انجام شد تونسته 600 میلیون یورو در آمد کسب کنه.

5. 8 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

رئال مادرید تو این 4 سال با استفاده از اسپانسر ها و تبلیغاتی که توسط کاکا انجام شد تونسته 600 میلیون یورو در آمد کسب کنه.
    جدی ؟؟

بعد واسه رونالدو چقدر شده ؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

اره دیگه پس چطوری رئال با این همه هزینه میتونه هر سال پردرآمدترین باشگاه جهان باشه و هر سال هم بتونه گرونترین بازیکنها رو بخره
    به همین دلیله که پول کمترین اهمیت رو برای رئال داره و هزینه ای که برای بازیکن میکنه بعد یه سال کامل برمیگردونه هزینه رو

8. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

گزارش روز: مدارک توافق نیمار با رئال مادرید در سال 2006

این مدارک منتشره در آرشیو فدراسیون شهر مادرید قراردارد و نشان دهنده آن است که نیمار باسران رئال مادرید به توافق رسیده بود

سایت گل- یکشنبه 26 مارس سال 2006 بود که رئال مادرید با نتیجه 0-4 مقابل دپورتیوو لاکرونیا به پیروزی رسید. در آن روز در جایگاه ویژه ورزشگاه یک پسربچه 14 ساله حضور داشت که به صورت تستی در تیم نوجوانان رئال مادرید به تمرین می پرداخت. سه روز بعد این پسربچه با تیم نوجوانان رئال مادرید قراردادی را امضا کرد. این پسربچه، نیمار دا سیلوا سانتوس جونیور بود که حالا بازیکن بارسلوناست.
    سران باشگاه مادریدی این قرارداد نیمار را در روز 30 ماه مارس سال 2006 در فدراسیون فوتبال مادرید ثبت کردند. حالا روزنامه آ.اس تصویری از این قرارداد را که نشان می دهد که نیمار با باشگاه مادریدی قرارداد بسته بود را بازتاب داده. ستاره برزیلی 2 هفته در شهرک ورزشی والدبباس تمرین کرد و نظر مثبت تمام سرمربیان تیم را نیز جلب کرده بود. او در آن زمان در آن تیم با کارواخال، سارابیا و الکس فرناندس همبازی بود.
    نیمار در تابستان سال 2006 در شهر مادرید بود و پدرش و واگنر ریبیرو مدیربرنامه های او نیز، او را در پایتخت اسپانیا همراهی می کردند. البته او در مادرید ماندگار نشد، چرا که سران باشگاه مادریدی حاضر به پرداخت مبلغ 60 هزار یورویی که مدیربرنامه هایش برای قطعی کردن این قرارداد طلب کرده بود، نشدند. در ماه مارس سال 2006 سران باشگاه رئال این قرارداد را لغو کردند. در آن زمان بعد از جدایی فلورنتینو پرس از صندلی ریاست باشگاه مادریدی در ماه فوریه، فرناندو مارتین ریاست باشگاه ماردریدی را در دست داشت . در آن زمان رامون مارتینس مدیر فنی باشگاه درخواست قطعی کردن این انتقال را داشت ولی کارلوس مارتینس د آلبرورنوس، مدیر داخلی باشگاه که می بایست این قرارداد را امضا می کرد، حاضر به پرداخت 60 هزار یورو برای یک نوجوان 14 ساله نشد.
    جالب اینجاست که سران رئال مادرید در دو سال اخیر هم بارها برای جذب نیمار تلاش کرده بودند و او درنهایت به بارسلونا منتقل شد. اما نباید فراموش کرد که در روز 29 ماه مارس سال 2006 او با رئال مادرید قرارداد امضا کرده بود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________

نظر خوانندگان مارکا؛ بیل خریدی بهتر از نیمار

تقریبا 60 درصد از کسانی که در این نظرسنجی شرکت کردند، ستاره ولزی را خرید بهتری دانستند و تنها 40 درصد به نفع نیمار رای دادند.
    سایت گل- در یک نظرسنجی که توسط نشریه مارکا صورت گرفت، خوانندگان این نشریه خرید گرت بیل توسط رئال را انتقالی بهتری از خرید نیمار توسط بارسا معرفی کردند.
    تقریبا 60 درصد از کسانی که در این نظرسنجی شرکت کردند، ستاره ولزی را خرید بهتری دانستند و تنها 40 درصد به نفع نیمار رای دادند.
    بیل و نیمار دو خرید بزرگ فوتبال اسپانیا در این تابستان بودند. رئالی ها برای خرید بیل 100 میلیون یورو پرداختند اما بارسا تنها 57 میلیون یورو نیمار را به خدمت گرفت.

جالب اینکه امروز نشریه کاتالانی ال موندو دپورتیوو هم در صفحه اولش به مقایسه این دو بازیکن پرداخت و براساس تعداد گل ها، تماشاگرانی که برای استقبال از آنها به ورزشگاه رفتند و تعداد follower های توئیتر، نیمار را بازیکن بهتری از بیل معرفی کرد.

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ___________________________

گزارش روز: نقش پدر اوزیل در پیوستن او به آرسنال

سایت گل – مسعود اوزیل حتما به این فکر خواهد کرد که آیا تصمیم صحیحی گرفته که باشگاه رویاهایش را ترک کرده؟ یا این که عجله کرده است؟
    این هافبک محبوب هواداران بود و رابطه‌ای قوی با هم‌تیمی‌ها داشت. شادترین دوران بازی او در رئال بود. او همین یک سال پیش به مارکا گفت: «زندگی‌ام در مادرید بی‌نقص است.»
    اما فرآیند جدایی اوزیل از رئال مادرید از انتهای فصل پیش شروع شد. اوزیل و پدرش خواستند که قرارداد او تا سال 2019 تمدید شود و او پس از کسر مالیات 7 میلیون یورو در سال دستمزد بگیرد. اما باشگاه اعلام کرد: «نه، الان وقتش نیست».
    پدر اوزیل بسیار عصبانی شد و تلاش کرد پیشنهادهایی برای خرید اوزیل بگیرد تا مادرید را با آنها تحت فشار بگذارد. او همچنین مرتبا به پسرش می‌گفت که این باشگاه قدرش را نمی‌داند و او باید به فکر تغییر تیمش باشد. این بازیکن پس از اصرار پدرش حرف‌های او را پذیرفت.
    فردی که در طول دوران بازی اوزیل نزدیک به او بوده گفته است: «او عاشق رئال مادرید بود. اما آنها مرتبا به او حرف‌های بی‌ربط می‌زدند. او هنوز نمی‌داند چه کاری کرده است، اما چند هفته بعد درخواهد یافت چه اشتباهی کرده. البته امیدوارم که من اشتباه کنم. اما پدر او شاید با این تصمیمش پایان دوران درخشش او را رقم زده باشد. او داشت اسطوره‌ای در مادرید می‌شد، اما خواهیم دید تمرینات زیر باران در آرسنال، به همراه بازیکنان با سطح پایین‌تر چه اثری برایش خواهد داشت.»

10. 6 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ماریو گومز: پیشنهاد رئال مادرید را رد کردم

ستاره آلمانی اعلام کرده که می توانست به رئال مادرید منتقل شود ولی ترجیح داده که به رقابت های سری آ برود
    سایت گل- ماریو گومز ستاره آلمانی باشگاه فیورنتینا در صحبت هایی اعلام کرد که او می توانست بعدازجدایی از بایرن مونیخ در بازار نقل و انتقالات تابستانی به رئال مادرید منتقل شود ولی با رد پیشنهاد سران باشگاه مادریدی، ترجیح داد فیورنتینا را به عنوان مقصد آتی اش برگزیند.
    با روی کار آمدن پپ گواردیولا در باشگاه بایرن، ماریو گومز با قاطعیت بیشتری بر تصمیمش برای جدایی از رختکن باواریایی ها پافشاری کرد ودراین میان تیم های مختلفی به دنبال جذب او بودند. این بازیکن 28 ساله زمان زیادی برای انتخاب تیم آتی اش تلف نکرد و بلافاصله به فیورنتینا منتقل شد.
    گومز در پاسخ به سوالی درمورد ابراز تمایل سران رئال برای جذب او در گفتگو با کیکر گفت:« این درست است که کارلو آنچلوتی می خواست مرا به رئال مادرید ببرد. من از ابراز تمایل آنها احساس غرور کردم. چون تمام خانواده من هوادار رئال مادرید هستند. البته بعد از انجام مذاکراتی که با فیورنتینا برسر برنامه های اینده داشتم، تصمیم گرفتم که انتقال به فیورنتینا، بهترین انتخاب برای من خواهد بود.»
    گومز تا به اینجا ودر 4 دیدار رسمی ای که برای فیورنتینا برگزار کرده، 2 گل برای این تیم به ثمر رسانده است

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________

عکس روز: آنچلوتی و دریافت لوح یادبود صدمین حضورش در لیگ قهرمانان اروپا

مورینیو باوجودی که درابتدا حضورش را درنشست سالانه یوفا تائید کرده بود اما درنهایت دراین مراسم شرکت نکرد
    سایت گل- دیروز ، روز اول برگزاری نشست سالانه سرمربیان تیم های تراز اول یوفا بود که از سال 1999 هرساله در خانه فوتبال اروپا درنیون برگزار می شود. در جریان این مراسم کارلو آنچلوتی سرمربی ایتالیایی رئال مادرید نیز حضور داشت و در جریان این مراسم لوح یادبودی را از دستان میشل پلاتینی، رئیس یوفا دریافت کرد.
    این لوح یادبود به دلیل حضور در بیش از 100 بازی در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا به آنچلوتی اهدا شد. این سرمربی ایتالیایی یکی از 5 سرمربی دنیای فوتبال است که در بیش از 100 بازی در لیگ قهرمانان اروپا هدایت تیم هایی را در دست داشته و علاوه بر او فرگوسن، آرسن ونگر، اوتمار هیتسفلد و ژوزه مورینیو نیز این افتخار را کسب کرده اند.
    ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی چلسی که در ابتدا حضورش در نشست سالانه امسال را تائید کرده بود، در نهایت دراین مراسم شرکت نکرد.

12. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

مرسی عزیز

امیدوارم خودش روزی پشیمون بشه

منبع خبری از این چیزی که گفتی داری ؟؟ (( به یکی گفتم میگه منبع ))
    در مورد اوزیل یا قهرمانی های آرسنال؟

اگه در مورد اوزیل منظورته که خب همچین اتفاقی قطعا یه مساله دو طرفه ست که باشگاه موضع خودش رو اعلام کرده و اوزیل هم تصمیم گرفته اما خب واسه ما خیلی غیر منتظره و سریع اتفاق افتاد اما از جملات زیر معلومه که خیلی هم مسائل به روز اخر مربوط نبود به جز اینکه اومدن بیل قطعی بشه ...

آربلوا : او روز يکشنبه با همه خداحافظي کرد اما فکر کردم شوخي مي کند. اوزيل متفاوت است. بازيکن ديگري مانند او در دنيا وجود ندارد. او مي تواند بسيار سرنوشت ساز باشد."

اوزیل: در يک تماس تلفني واقعا طولاني با آرسن ونگر، حس کردم آن چيز گمشده‌ چند وقت گذشته‌ام را پيدا کرده‌ام که اين چيز، اعتماد صددرصد بود.

در واقع از زماني که کارلو آنچلوتي، ابتداي تابستان سال جاري جانشين ژوزه مورينيو در کادر فني کهکشاني‌ها شد، به کار اوزيل اعتقاد چنداني نداشت. به همين دليل اين ستاره تکنيکي و محبوب هواداران را مورد استفاده قرارنداد تا باعث خشم عمومي شود.

خدیرا درباره انتقال اوزیل به خبرنگاران گفت: " این انتقال واسه من اصلا سورپرایز نبود. دو سه روز قبلش اوزیل به من درباره برنامه اش گفته بود. "

سایت گل -با تمام این اوصاف اوزیل در تازه ترین صحبت های خود پس از تکمیل انتقالش به ارسنال گفت که قصد داشته در مادرید فوتبالش را ادامه دهد اما با از دست دادن اعتمادی که سران رئال به او داشتند به نظر نمی رسید جایی برای او در سفیدپوشان مادرید باشد.

او در مصاحبه با وبسایت رسمی فوتبال آلمان چنین گفت :"در پایان هفته من می خواستم همچنان در رئال بمانم اما اما متوجه شدم که سرمربی و سران باشگاه دیگر اعتقادی به من ندارند"

" من یک بازیکن هستم و نیاز دارم که در تیمی باشم من را باور داشته باشند چیزی که در آرسنال برای من وجود داشت و این دلیل انتقال من به اینجا بود"

برآیند همه این حرف ها اینه که واقعا خود اوزیل هم در یه وضعیت نا امیدی قرار داشته که با جرقه ای که مسئولین زدن اون هم راضی شده که از تیم بره!

14. این کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Cristiano Ronaldo7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

نظرسنجی ترکیب ایده آل رئال _مارکا
    ایکر با ۷۵% آرا و 111 هزار رای به عنوان دروازه بان اول تیم انتخاب شد.

دیروز

ماركا

ايكر براي دهمين چمپيونزليگ
    سورپرايز آنجلوتي / كارلو به كاسياس گفته كه او را دروازه بان چمپيونزليگ مي كند
    ديگو در لاليگا دروازه بان مي ماند
    بيل :" وقتي توافق حاصل شد احساس التيام كردم"

آس

نيمار با رئال امضا كرده بود
    اين قراردادش در فدراسيون فوتبال مادريد در فصل 06-05 است
    خسوس گوتيرز :"‌مي توانست مسي رئال باشد "

مشخص شدن ساعت و تاريخ بازي با ختافه و ميني الكلاسيكو

مرجع خبری رئال مادرید : تاريخ و ساعت دو بازي مهم براي رئالي ها مشخص شد . يكي دربي مادريد ميان رئال و ختافه ، ديگري ميني الكلاسيكو ميان كاستيا و بارسلوناي بي كه در دسته دوم برگزار مي شود .

ميني الكلاسيكو روز يكشنبه 27 شهريور ساعت 14:30 ظهر به وفت تهران برگزار مي شود كه بي ترديد براي تيم توريل كه فصل را خوب شروع نكرده ، نبرد حساسي خواهد بود .

بازي ميان رئال مادريد و ختافه از هفته پنجم لاليگا نيز روز شنبه 31 شهريور ، ساعت 18:30 برگزار مي شود كه اين اولين حضور بيل در برنابئو خواهد بود . بازي رئال و الچه نيز چهار روز بعدش ، يعني بامداد پنجشنبه ، ساعت 00:30 برگزار مي شود .

آمادگي بدني كامل بيل عليرغم بازي نكردن

مرجع خبری رئال مادرید : در مورد آمادگي بدني بيل نبايد ترديد داشت . در حقيقت كريس كولمن و هم تيمي هايش در تيم ملي ولز در تمرينات اخير ديده اند كه گرت به شدت آماده است . بازيكن ولزي هر چند كه چهار ماه است كه در بازيهاي رسمي حضور نداشته اما از نظر بدني كاملا سر حال است .

بيل كم كم دارد لبخند مي زند . ديگر خبري از روزهاي پر استرس نيست . او مدام با هم تيمي هايش در تيم ملي ولز شوخي مي كند و مشخص است كه حسابي سرحال شده است . به نظر مي رسد كه كاملا سرحال شده باشد . البته بعيد است كه در دو بازي آتي تيم ملي ولز مقابل مقدونيه و صربستان 90 دقيقه بازي كند .

احتمالا فردا در اسكوپيه دقايقي بازي مي كند تا بالاخره پس از ماه ها در بازيهاي رسمي حاضر باشد . شانسش براي حضور در بازي سه شنبه در كارديف سيتي مقابل صربستانخيلي بيشتر است .

باشگاه رئال پس از اتمام اردوي تيم ملي ولز منتظر گرت خواهد بود . جيوواني مائوري ، مربي بدنساز هاي تيم سخت تلاش خواهد كرد تا شرايط بدني گرت را بررسي مي كند تا ببيند كه او براي بازي در ال مادريگال آماده بازي است يا خير .

رومنينگه :"‌قيمت بيل يك جنون نيست "

كارل هاينز رومنينگه ، پيشكسوت بايرن ، قيمت بيل را عادي دانست و گفت :"‌پرز را مي شناسم و آدم خبوي است . فردي است كه مذاكراتي قابل احترام انجام مي دهد و نمي خواست رويايش براي خريد بيل را از دست بدهد . به نظرم اين يك جنون نيست . "
    در روزهاي اخير انتقادات زيادي از انتقال بيل به رئال انجام شده بود اما رومنينگه بدين ترتيب به عنوان يك فرد مهم در دنياي فوتبال از بيل حمايت كرد .

آندره ويلاش بواس ، مربي تاتنهام نيز گفت :

"‌فشار در مورد ماجراي بيل خيلي بالا بود . تاثير رئال روي شرايط روحي بازيكن خيلي بالا بود . از آخرين بازي گرت پنج هفته مي گذاشت . در اين مدت اتفاقات زيادي رخ داد كه مديريتش مشكل بود . "

از سويي اخيرا خبر رسيده است كه هواداران تاتنهام خواستار قطع رابطه له وي با باشگاه رئال شده اند چرا كه از انتقال بيل به شدت عصبي هستند .
    Last edited by Cristiano Ronaldo7; 06-09-2013 at 10:54.

16. 3 کاربر از Cristiano Ronaldo7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

والدانو:بیل را از نه نظر فوتبالی،بلکه ازنظرقیمتی با اوزیل مقایسه می کنند

مدیرورزشی اسبق باشگاه رئال مادرید درصحبت هایی اعلام کرده که یافتن بازیکنی مثل اوزیل کار خیلی سختی است
    سایت گل- خورخه والدانو مدیر ورزشی اسبق باشگاه رئال مادرید در گفتگو با برنامه ال لارگرو درمورد شرایط کنونی حاکم بررختکن باشگاه مادریدی به صحبت پرداخت.
    والدانو درمورد پست دروازه بانی رئال گفت:« کاسیاس به عنوان یک دروازه بان نقاط ضعفی دارد ولی وقتی او در درون دروازه باشد،خیلی طول می کشد تا توپی وارد دروازه رئال شود.»
    او درمورد مشکل آنچلوتی درانتخاب میان کاسیاس ودیگو لوپس گفت:« آنچلوتی با مشکلی روبرو شده که خودش این مشکل را ایجاد نکرده و حالا با میل فوتبالی اش قصد دارد تا با این مشکل روبرو شود.»
    والدانو درمورد رقابت شانه به شانه و حساس دیگو لوپس و کاسیاس گفت:« این موضوع آنقدرحساس است که وقتی کسی از کاسیاس تعریف می کند،به نظر می رسد که علیه دیگو لوپس حرف می زند که او نیز دروازه بان فوق العاده ای است.»
    این اسطوره آرژانتینی درمورد جدایی مسعوت اوزیل از رختکن رئال مادرید هم صحبت کرد و گفت:« سخت است بتوان بازیکن دیگری را یافت که ویژگی های اوزیل دربرخی شرایط خاص را داشته باشد: اوزیل توپ راازحریف نمی طلبد، بلکه فضا را از او می گیرد. درمورد بیل باید بگویم که کسی بیل و توانایی های فوتبالی او را با اوزیل مقایسه نمی کند و همه قیمت او را با اوزیل مقایسه خواهند کرد. بیل مردی درمقابل 100 میلیون یورو است.درفصل گذشته هیچ کسی به اندازه اوزیل به رونالدو پاس گل نداد و این رونالدو بود که از حضور اوزیل بهترین بهره را می برد.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •