تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 103 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1027

نام تاپيک: ✪ بحث و مشاوره انیمه

داره خودمونی میشه iljimae1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بهترین Monster هست که هم معماییه هم ترسناک و Psychological. همه چی تمومه!
    بريم ببينيم اين چطوره. اما فكر نكنم كه جاي دفتر مرگ رو بگيره !

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

فی الواقع که عجب جاییه این ترکر تورنت AB! خوشحالم که راه یافتم بهش. با اینکه BTN در زمینه ی تلویزیون حرف نداره، ولی بیشتر برای سری های آمریکاییه و در زمینه ی بین الملل ضعیفه...

wow... such torrents... much speed... so animes... wow

Lain 1080p BDrip

wow... much love

such place
    Last edited by Zeitgeist; 24-03-2014 at 20:51.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

درود

صد البته.

اینجا با پ.خ فرق داره
    و اما جواب...
    واسه همینه که میگن نقد سازنده باعث پیشرفت انسان میشه. من واقعا الان از ته اینو درک کردم
    تا قبل نقد(بیانیه) بهزاد (اسمت رو گفتم!) یکمی تو دلم احساس میکردم که: بابا چقد واردم، این همه لایک تو پروف و تاپیک و...
    ولی بعد از اون، واقعا دیدم که اگه بخوای حساب کنی شاید 60 درصد معرفی هام درست بوده و بقیه اشتباه. البته نمیشه روی نظر یک نفر اینو حس کرد ولی اگه همون یه نفر استاد ما باشه باید فاتحه رو خوند!

90 درصد حرفات رو قبول دارم و حسش نیست واسه اون 10 درصد نقل قول بگیرم و جواب بدم و...
    پس،
    سعی میکنم در معرفی فصل های بعد اگه قسمت شد و زنده موندیم و کس دیگه ای معرفی نکرد، این تغییرات رو اعمال کنم.

فقط یه نکته. مثلا گاهی اوقات هست مثل همون <<ژانر: شورت من کجاست!>>
    کسی که معرفی رو میخونه یه نگاه کوچولو به تصویر بندازه میفهمه ژانرش چیه. یا مثلا جاهای دیگه از اسمش. یا یه سرچ کوچیکی توی گوگل کرم الله بزنه راحت سررشته میاد دستش(اگه پیگیر باشه)
    من تمام مقصودم از معرفی ها این نیست که بیام از شیر مرغ تا جون آدمیزاد اون انیمه رو بیان کنم. این یعنی چی. یعنی این که من اصلا معرفی نمیکنم! یکی دیگه لطفا...

از بقیه هم میخوام اگه مشکلی چیزی دیدند اینجا نشد توی پروفایل حتما به بنده اطلاع رسانی کنند تا معرفی هام در آینده بهتر و دقیق تر بشه.

قائله رو ختم دادم!

ممنون از همه

منم اینجا ختم می دم چون یکی نقشه کشیده بود خوراکی بیاره بشینه تماشا کنه
    حیال کردی

ایول دست به یقه بیشید ما هم باییم تخمه بشکنیم اینمه اکشن ببینیم
    (▰˘◡˘▰)

دقیقا عمرا دووم نمیارم
    هی میرم فولدرشون رو باز میکنم تعداد رو میبینم میبندم میرم فولدر بقلی سریال جات و واکینگ دد و اسکینز و شیملس و ... میبینم

اکشن بخوای بهتر از دعوای ما هست

+
    پبشنهادات پایین

e...

همون ناروتو صحنه های اکشن خوبی داره ها یا Fate/Zero , Fullmetal , KLK, ...
    بعد میخوای دعوای ما رو ببینی؟

پ.ن: با این پستت، 100 تا پست دادی تو تاپیک!

پ ن:

امارش رو خوب در اوردی
    داریوش 100 پست گذشت کی میشه ببینیم یکی از این انیمه بلند هارو ببینی
    دوستان یه انیمیشن معرفی کنین که:
    1- روح و شینیگامی و ... نباشه . یعنی با واقعیت نزدیک تر باشه. الان حمله به تایتان ها ترکیبی از واقعیت و تخیل بود که خیلی حال کردم باهاش. تخیل هم دوست دارم خیلی ولی باحال.
    2-پیچیده نباشه مثل دفتر مرگ ، اولای این انیمه خوب بود که بعدش دیگه حال نمیداد.
    3- کلا انیمه یک هدف رو دنیال کنه ، مثلا بعضی انیمه ها هر قسمتش مثل یک فیلم سینمایی میمونه ، هر قسمت یک داستان جدید که اخرش هم تموم میشه بعدش روز از نو و روزی از نو.
    4- از سبک انتقام هم خیلی خوشم میاد ، مثلا برای انتقام تلاش کنه کلی مهارت رزمی یا ... یاد بگیره.

همین.
    ممنون.
    2- راستش مورد 3 رو نفهمیدم منظورت چیه یعنی داستان متصل به هم باشه و دنباله دار؟

سری gundam هم فکر کنم بد نباشه ( البته از نسخه های قبل از 2000 هست تا الان.)
    naruto هر دو سری اش ( چون به هم متصل است )
    fairytale ( البته فکر کنم خیلی تخیلش زیاد هست )
    broken blade ( فیلمهاش - بمجموعه اش تازه این تابستان میاد. )
    +
    من زیاد دارم از این عناوین - رده سنی هم می دادی بد نبود که دقیقتر می شد راهنمایی کرد.

درود

幸せな新しい春
    بهار نو مبارک باد !

Hajime No Ippo, Hunter X Hunter , Code Geass , Koruko No Basket همه این موارد رو داره...

مورد بعدی اینکه همونطور که انتظار میرفت انیمه Free سیزن دومش در چارت تابستون anichart قرار گرفته و به احتمال زیاد تابستون شاهد ادامه این انیمه خواهیم بود البته در چارت تابستون این سایت فصل دوم Sword Art Online II و همچنین Psycho-Pass New Edit Version هم دیده میشه که این اخریش اصلآ نمیدونم چی هست

و در اخرم اینکه امروز داشتم گذری تبلیغات شبکه پویا رو میدیدم که شاهد تبلیغ انیمه prince of tennis از این شبکه بودم مثل اینکه ساعت 10:20 شب ها هم پخش میشه البته نمیدونم چه بلایی سرش اوردن و دوبلش در چه حدیه چون نه قسمتی ازش دیدم نه تبلیغش صدا داشت
    کلاس ژاپنی بزاریم یاد بگیریم دیگر لازم نباشه زیر نویس رو دنبال کنه بد نیست ( البته الان دیگر ماها اصطلاحات ساده رو زیر نویسش رو نمی خونیم )
    +

منم سوپرایز شدم وقتی در لیست انتشار تابستان رو دیدم
    Sword Art Online II

جزو خبرهای توپ بود باسه من ( فقط چرا عنوان کتاب رو نزاشتن- قشنگتر بود)
    فکر کنم نظر FPS و TPS باز هارو جلب کنه ( فقط نمی دونم چرا تصویرش جذاب نیست وبا داستانی که قراره داخلش رخ بده نمی خوره....)

Psycho-Pass New Edit Version

من مانگاش رو خوندم ( نزدیک به سبک من نیست ) ولی داستانش عمقی هست - طرفدارای خودش رو داره
    ولی تمش غمگین ، پر از خون ریزی هست + علمی تخیلی اش هم زیاد است. انتقام هم زیاد رخ می ده توش ( مال بچه ها نیست)
    Tokyo ESP

داستان این هم جالب است ( فقط امیدوارم انیمه الکی نسازن ازش ....)

+
    در رابطه با پخش شدن prince of tennis من نظری نمی دم
    نسخه کاملش رو من دیدم ... بهتره گذرم به نسخه صداسیما نیوفته ... البته از یک لحاظ خوبه چون ممکنه یکی بیاد بعدا دنبالش به نفع ما هست...
    فقط امیدوارم حداقل اسمش رو درست بزارن ( شاهزاده تنیس ) - نیان اسم اختراعی بزارن که بعدا باسه ما و جدید ها که از تلویزیون میاد دردسر بشود تا هماهنگ بشیم .

Sword Art Online II ، فكر كنم اولين انيمه اي كه ديده بودم همين قسمت اولش بود! با اين كه از تيكه هاي احساسيش خوشم نمي اومد اما خب موضوع اصلي انيمه خيلي جالب بود و من رو در فكر فرو برد ! . حالا اين قسمت دومش كي مياد؟

راستي اين دفتر مرگ رو هم كه معرفي كرده بودي خيلي محشر بود ! .حتي اين آخرين قسمتش هم خوب تموم شد.
      محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان ! 
    حتي تا ثانيه هاي آخر هم فكر نمي كردم كه بميره ! هي نگاه مي انداختم ببينم چقدر ديگه مونده تا اين قسمت هم تموم شه !. ولي واقعا جالب بود. ولي دوست نداشتم كه انقدر زود تموم شه .

قسمت دوم اين دفتر مرگ نيومده ؟؟
    اگر باز هم از اين انيمه هاي معمايي سراغ داشتي معرفي كن. با تشكر
    گیر نمیشه داد چون کمتر کسی سبکش رومنس هست ( البته یک بخش از این مسئله تقصیر صدا سیما هست که کلا این مورد رو از زمان بچگی ما سانسور کرده تا الان و ارتباط برقرار کردن با این موضوعات در زمانی که نسخه های اصلی را می بینیم رخ می ده ) اصلاح این مورد خیلی زمان می بره و کاریش هم نمی شه کرد

نوشتم که واسه تابستون( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

آره دفترچه مرگ تا قسمت 23 عالی پیش میره ولی از اون به بعد یه افت و خیز هایی داره. ولی خود انیمه تو زمان خودش و کمی هم الآن() یه شاهکار بود و هست.

خبری از قسمت دومش نیست. یعنی قرار بود یه سری اتفاقایی(OVA,Special فقط) به مناسبت 10 سالگی انیمه بدن بیرون. دیگه نمیدونم چی میشه!

بهترین Monster هست که هم معماییه هم ترسناک و Psychological. همه چی تمومه!

البته مانگا death note هم بعد از مرگ کارکتر اصلی زیاد جلو نرفته و نفرات بعدی هم که کتاب رو گرفتن نمی تونستن فشار روانی اش رو تحمل کنن اخر سر اسم خودشون رو توش می نوشتن.
    اولین لحظه

البته می تونم حدس بزنم چرا اینطوری شده چون سیستم جدید رو در انجمن باسه اپدیت راه اندازی شده شانس اینکه کاربرا تاپیک رو ببینن بیشتر شده و هر دفعه اپدیت کنیم شانس دیده شدن پیدا می کند. ( البته از انور هم حساسیت به اسپم هم بیشتر شده - اسپم بازی نباید بکنیم )
    در طولانی مدت ممکنه بد نباشه....

Last edited by zed2; 27-03-2014 at 00:10. دليل: -

4. 4 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

سلام
    فصل بهار رسیده و من تازه دارم بدو بدو KLK نگاه میکنم تا قسمت آخر رو در کنار هم باشیم
    خب هنوز به اون شدت فصلی بین نشدم و جز انیمه‌های بلند و بعضی موارد استثنا هفته‌ای یک عدد نسخه‌ی من نیست

Mushishi: Zoku-Shou
    فصل دوم انیمه Mushishi که ادامه داستان تا انتهای مانگا رو پوشش میده.
    اینو شاید به خاطر موضوعش هفته‌ای دنبال کنم :‌دی
    از شخصیت اصلی و کوله پشتی جالب و تم مسافرتش خوشم میاد
    اون موقع که دیدمش دنبال نکردم ببینم ادامه داره یا نه و روی پایان باز بودنش ختم کردم : )
    یه انیمه‌ی آرام ماورایی که مخاطب ‌بی‌حوصله طرفش نره بهتره، اونایی که انیمه زیاد می‌بینن می‌تونن اینو به عنوان ژلوفن مصرف کنن : ))

Broken Blade
    این مانگا 6 تا فیلم 50 دقیقه‌ای ازش ساخته شده که کارهای خوبی بودن و حالا قراره تمام این 6 تا فیلم تو یک فصل انیمه 12 قسمتی دوباره سازی بشه... البته سازندگان اعلام کردن که یکسری صحنه و اتفاقات جدید تو انیمه نشون داده میشه که تو 6 تا فیلم نبودن.
    حالا این که چجوری میخوان تقریباً 300 دقیقه فیلم رو تو نهایت 240 دقیقه (12 قسمت) جا بدن و یک چیزهایی هم بهش اضافه کنن، سوالی هست که ذهن اندیشمندان دنیای انیمه رو مدتی هست بخودش مشغول کرده.

مانگا و فیلم‌ها داستان جالب و روایت خوبی دارند و میشه از توش یک انیمه درست و حسابی تو سبک Mecha در آورد (حتی بهتر از فیلم‌ها).
    6 تا فیلم انیمه‌ای یا سریال فشرده شده، من که آخر سر اینو جزو دسته‌ی فیلم انیمه آرشیو کردم
    فیلم صحنه‌های اضافی و آب‌گرفتگی زیاد داشت که ریتم داستان رو کند و خسته‌کننده می‌کرد
    خب این کم شدن زمان کلی و اضافه شدن حوادث جدید می‌تونه خیلی به بهتر شدن کیفیت این سری کمک کنه

Isshukan Friends
    One Week Friends
    پسری دبیرستانی به نام Hase Yuki یک روز متوجه میشه که یکی از همکلاسی‌هاش، دختری به نام Fujimiya Kaori همیشه تنهاست و هیچ دوستی نداره.

برای همین Yuki تصمیم میگیره که سراغ Kaori بره و دلیل این قضیه رو متوجه بشه... Kaori به اون میگه که هر هفته روز دوشنبه (اول هفته) حافظه و خاطرات مربوط به دوستانش پاک میشه و هیچی از اونها رو به یاد نمیاره.
    Yuki بعد از فهمیدن این موضوع تلاش میکنه که هر هفته تبدیل به دوست جدید Kaori بشه.
    (-_-)

داستان ایده و طرح جالبی داره... البته اگه اشتباه نکنم یک فیلم هالیوودی بود که دقیقاً همین ایده رو داشت و میشه گفت که ایده این داستان کپی از رو همون فیلم...

به هر حال این ایده اگه خوب پیاده بشه پتانسیل تبدیل شدن به یک انیمه کمدی-درام مدرسه‌ای خوب رو داره... از لحاظ ویژوال هم انیمه کار خوبی هست و طرح‌هایی که تا حالا نشون دادن خیلی جالب بوده.... اینم بگم که دست‌اندرکاران انیمه چندان آدم‌های قَدَری نیستن.

در آخر امیدوارم قسمت رمانس داستان خیلی غلیظ و حال بهم زن نباشه (من مانگا رو نخوندم
    )
    فیلم «50 قرار اول» بود که خب یه کپی پیست ایرانی ادوخیاری به اسم «چپ دست» هم داره و نسخه‌ی بالیوودی هم دیگه حجت رو تمام کرده
    با این حال من موضوع داستان رو دوست دارم و خب این بار قالب کار انیمه است و با تغییراتی که برای ایده اصلی بوجود اومده می‌بینمش

Soul Eater Not
    اقتباس از مانگایی به همین نام که در واقع یه SpinOff از شاهکار SoulEater حساب میشه.
    داستان روایتگر اتفاقات گوگولی هست که برای این 3 تا دختر گوگولی تو آکادمی گوگولیزه شده DWMA پیش میاد و گه گوداری هم شخصیتهای اصلی سری (Soul Eater) به شکلی گوگولی شده سروکلشون تو داستان پیدا میشه!!

یعنی به معنای واقعی کلمه Not‍ه
    آره خیلی منطقی تشریف دارن

در رابطه با پخش شدن prince of tennis من نظری نمی دم
    نسخه کاملش رو من دیدم ... بهتره گذرم به نسخه صداسیما نیوفته ... البته از یک لحاظ خوبه چون ممکنه یکی بیاد بعدا دنبالش به نفع ما هست...
    فقط امیدوارم حداقل اسمش رو درست بزارن ( شاهزاده تنیس ) - نیان اسم اختراعی بزارن که بعدا باسه ما و جدید ها که از تلویزیون میاد دردسر بشود تا هماهنگ بشیم .
    به اسم قهرمانان تنیس ـ 1 داره پخش می‌شه، پرنس و ایضاً پرنسس هم نداریم

بريم ببينيم اين چطوره. اما فكر نكنم كه جاي دفتر مرگ رو بگيره !
    Monster
    از اون انیمه‌هایی که توی لیست هر فصل باید دنبالش گشت و کمتر به نتیجه رسید.
    خب خیلی جاها اینو (و انیمه‌هایی مثل کد گیاس رو) در قیاس با دث نوت معرفی می‌کنن که درست نیست
    هیچ انیمه‌ای رو با دث نوت مقایسه نکنید انتظارتون برآورده نمی‌شه.
    مانستر مشابهت‌های جزئی با دث نوت داره (تم روانشناسانه، کاراگاه باهوش، قتل‌های مرموز و...) اما با ضرباهنگ و موضوع اصلی متفاوت.
    از نظر گرافیکی مانستر عالی نیست اما داستانی عمیق و تفکربرانگیز داره که به روانشناسی گذشته‌ی انسان‌ها و مقایسه با وضع حالشون می‌پردازه. سیر و سلوک دکتر تنما...
    Last edited by Morteza4SN; 27-03-2014 at 13:06.

6. 5 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    فصل بهار رسیده و من تازه دارم بدو بدو KLK نگاه میکنم تا قسمت آخر رو در کنار هم باشیم
    خب هنوز به اون شدت فصلی بین نشدم و جز انیمه‌های بلند و بعضی موارد استثنا هفته‌ای یک عدد نسخه‌ی من نیست

اینو شاید به خاطر موضوعش هفته‌ای دنبال کنم :‌دی
    از شخصیت اصلی و کوله پشتی جالب و تم مسافرتش خوشم میاد
    اون موقع که دیدمش دنبال نکردم ببینم ادامه داره یا نه و روی پایان باز بودنش ختم کردم : )
    یه انیمه‌ی آرام ماورایی که مخاطب ‌بی‌حوصله طرفش نره بهتره، اونایی که انیمه زیاد می‌بینن می‌تونن اینو به عنوان ژلوفن مصرف کنن : ))

6 تا فیلم انیمه‌ای یا سریال فشرده شده، من که آخر سر اینو جزو دسته‌ی فیلم انیمه آرشیو کردم
    فیلم صحنه‌های اضافی و آب‌گرفتگی زیاد داشت که ریتم داستان رو کند و خسته‌کننده می‌کرد
    خب این کم شدن زمان کلی و اضافه شدن حوادث جدید می‌تونه خیلی به بهتر شدن کیفیت این سری کمک کنه

فیلم «50 قرار اول» بود که خب یه کپی پیست ایرانی ادوخیاری به اسم «چپ دست» هم داره و نسخه‌ی بالیوودی هم دیگه حجت رو تمام کرده
    با این حال من موضوع داستان رو دوست دارم و خب این بار قالب کار انیمه است و با تغییراتی که برای ایده اصلی بوجود اومده می‌بینمش

آره خیلی منطقی تشریف دارن

به اسم قهرمانان تنیس ـ 1 داره پخش می‌شه، پرنس و ایضاً پرنسس هم نداریم

Monster
    از اون انیمه‌هایی که توی لیست هر فصل باید دنبالش گشت و کمتر به نتیجه رسید.
    خب خیلی جاها اینو (و انیمه‌هایی مثل کد گیاس رو) در قیاس با دث نوت معرفی می‌کنن که درست نیست
    هیچ انیمه‌ای رو با دث نوت مقایسه نکنید انتظارتون برآورده نمی‌شه.
    مانستر مشابهت‌های جزئی با دث نوت داره (تم روانشناسانه، کاراگاه باهوش، قتل‌های مرموز و...) اما با ضرباهنگ و موضوع اصلی متفاوت.
    از نظر گرافیکی مانستر عالی نیست اما داستانی عمیق و تفکربرانگیز داره که به روانشناسی گذشته‌ی انسان‌ها و مقایسه با وضع حالشون می‌پردازه. سیر و سلوک دکتر تنما...
    به به مرتضی چان

+

باست prince of tennis
    اه
    حالا از این به بعد هر دو نام رو باید تو نسخه های فارسی و ویکی و .... به کار ببریم.

تا بیایم اینو اصلاح کنیم چه قدر وقت خواهد برد.... البته اگر بشه اصلاحش کرد

8. 5 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

ابنم لیست من از فصل بهار:

Jojo Bizarre Adventure
    Mushishi: Zoku-Shou
    Dragon Ball Kai 2014
    Fairy Tail 2014
    Abarenbou Kishi!! Matsutarou
    Ping Pong
    Baby Steps
    Haikyuu!!

Broken Blade
    Captain Earth
    Atelier Escha & Logy
    Blade & Soul
    Fuun Ishin Dai Shogun
    Kenzen Robo Daimidaler
    Selector Infected WIXOSS
    Senguku Musuo (Fuun Ishin Dai Shogun)
    Sidonia no Kishi
    Mangaka-san to Assistant-san to

8 تای اول صد در صده ، بقیشونم معلوم نیست شروع کنم یا نه

10. 5 کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

سلام به گروه کم جمعیت انیمه بین پی-سی-ورلد
    منم عضوی از این جامعه ام ولی تا به حال تو این تاپیک پستی نداده بودم...
    ---------------------------
    عنوان های امیدوار کننده ای را در بهار داریم از جمله انیمه ای به کارگردانی , انیمه ی محبوب Monster :
    Black Bullet
    فیلم دوم بهترین انیمه ای که در ژانر کمدی دیدم یعنی :
    Sora no Otoshimono
    دو کار متفاوت ورزشی پیرامون والیبال و پینگ پنگ که امیدوارم جای خالیه انیمه های ورزشی زیبایی همچون Hajime no Ippo: Rising و Kuroko no Basket را کمی برامون پر کنه...
    و 100 البته بازگشت ادامه ی انیمه ی :
    Fairy Tail
    و فصل دوم یکی از زیباترین انیمه هایی که در سبک Slice Of life دیدم :
    Mushishi Zoku Shou
    تریلرهای زیبا و اخبار پپرامون این انیمه تا به الان خیلی جذبم کرده و خیلی بهش امیدوارم :
    Blade & Soul
    ------------------------------------
    خبرهای بدی هم که با شروع فصل بهار شنیدم و هنوز تو شکم مطمئنا برمیگرده به توقف پخش انیمه ی :
    Toriko
    -----------------------------------
    فصل زمستان همیشه بدترین فصل انیمه ای من بوده ولی امسال با وجود انیمه های زیبایی که از پاییز پخششون به زمستان رسیده بود حال و هواش یکم با سال های پیش تفاوت داشت, منظورم انیمه های:
    Hajime no Ippo: Rising
    Kuroko no Basket
    Magi Season 2
    Strike Blood
    Log Horizon
    و البته انیمه ی رومانس-کمدی با استایل گرافیکی خاصش نیز در این امر دخیل بود منظورم :
    Nisekoi
    و عنوانی که فکرشم نمیکردم اینقدر جذبم کنه : Norogami
    و همچنین یکی دیگه از بهترین Slice of Life هایی که دیدم با فصل دومش دوباره حس ارامش و کمدی متفاوت و لحظات زیبایی و برام ساخت : Gin no Saji
    ------------------------------------------
    از دور دست خبرهایی راجع به فصل بعدی Sword art Online در تابستون امسال به گوش میرسه و ...

Last edited by AF021; 28-03-2014 at 08:08.

12. 5 کاربر از AF021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

خبرهای بدی هم که با شروع فصل بهار شنیدم و هنوز تو شکم مطمئنا برمیگرده به توقف پخش انیمه ی :
    Toriko
    فکر نمیکنم بعداً ادامش رو بسازن ...
    چون آخرش رو با فیلر تموم کردن و باز نزاشتنش ...
    بعدشم با وان پیس و دراگون بال خواستن گندش کنن که اونجوری که انتظار داشتم موفق نشد ...

مثلاً همین Fairy Tail آخرش تو یه چپتری از مانگا تموم شد.
    امیدوارم بلیچ هم یه روزی ادامش ساخته بشه (اینم آخرش رو باز گذاشتن)

دو کار متفاوت ورزشی پیرامون والیبال و پینگ پنگ که امیدوارم جای خالیه انیمه های ورزشی زیبایی همچون Hajime no Ippo: Rising و Kuroko no Basket را کمی برامون پر کنه...
    Abarenbou Kishi!! Matsutarou
    اینم یه انیمه متفاوتی فکر کنم بشه ، قبلاً سومو نداشتیم ...
    Last edited by masoud93; 28-03-2014 at 12:20.

14. 5 کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

مرتضی، باو دمت اریگاتو. عجب چیزی گذاشتی در رابطه با Notـــه.

یه خبر بزارم بریم تو افق محـــــــو بشیــــم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن: البته لینک فیلتره! یه سرچی در مورد Sony Head Mounted بزنین همه چی میاد
    پ.ن2: امضــام واسـه مرتضــی که تازه شروع کرده KLKـــی بشه! سمـت چپی هم واسـه خودم!
    Last edited by E.N.A.Y.A.T; 28-03-2014 at 20:38.

16. 4 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iljimae1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

یه خبر بزارم بریم تو افق محـــــــو بشیــــم

يعني اين همون دستگاهه تو Sword Art Online ؟؟

18. این کاربر از iljimae1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •