تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 269 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مصاحبه امیرخان و فتح الله زادرو بعد از بازی بخونید ببینید به یاد این جمله ناصر حجازی به مظلومی نمیفتید :
    حجازی : فتح‌الله‌زاده مديري نيست كه محكم پاي مربي‌اش بايستد. او با همه هست و با هيچ كس نيست. فتح‌الله‌زاده فقط با خودش است.

الان کاملا پشت سر مربی تیمو خالی کرده و همچنین غیر مستقیم طرف علیپورو گرفته و از نجف نژاد هم انتقاد کرده
    این کار فتح الله زاده در استانه حساسترین بازی که در پیش داریم تیمو وارد حاشیه کرده.....این دفعه اولش نیست که اینکارارو میکنه و در استانه بازیهای حساس خودش تیمو وارد حاشیه میکنه و پشت مربیو خالی میکنه.....
    مثلا زمان مظلومی در حساسترین شرایط فصل مصاحبه کردو گفت مربی مورد علاقه من قلعه نوییه......
    الان به خاطر جایگاهش بیخیال استقلالو قلعه نویی شده....قلعه نویی مگه حرف بدی زده؟گفته توپها خوب نیست چرا علیپور واکنش نشون داده؟میگن چوبو که برداری گربه دزد خودش در میره.... حالا چرا فتح الله زاده طرف اونارو میگیره و از توپو لباسا دفاع میکنه؟چه معنی میتونه داشته باشه؟یعنی فتل هم با اینا همدسته؟
    همه بازیکنا و سرمربیا و .... میگن توپو لباسا خوب نیست ولی فتح الله زاده و علیپور و .... به شدت واکنش نشون میدن....

باز هم در استانه یه دیدار حساس و باز هم حاشیه سازی فتح الله زاده......اخه مرد حسابی این همه زحمت کشیدی تیم به این خوبی بستی کادر فنی به این خوبی جمع کردی چرا دستی دستی خودت همرو نابود میکنی؟به جای اینکه پشت مربی تیمت در بیای پشت علیپوری که معلوم نیست چرا واکنش نشون داده در میای و غیر مستقیم به امیرخان میگی این چیزا به تو مربوط نیست؟

اقای مدیرعامل اونا دارند به خاطر توپ مجانی از شما پول میگیرن باز از اونا حمایت میکنی؟
    من حدس میزنم جایگاه فتح الله زاده به خطر افتاده و داره هرکاری میکنه تا صندلیو حفظ کنه....ولی اقای فتح الله زاده عزیز شما اگه از تیمت حمایت میکردی مثل اول فصل باز هم امیرخان پشتت وایمیساد...همونطور که اول فصل گفت فتح الله زاده نباشه من هم نیستم....ولی شما دقیقا برعکس امیرخان پشتشو خالی کردی....

اون سال برکنار شدی و ما با سرطانی به نام واعظ هم قهرمان شدیم با تیمی که خودت بسته بودی.....داری باز اشتباهتو تکرار میکنی همراه با اشتباهی که واعظ خائن هم انجام داد یعنی خالی کردن پشت امیر قلعه نویی.....

خیانتی که واعظ در حق استقلال کرد کمتر از خیانت جواد الله وردی نبود.....واعظ باعث 3 قهرمانی پیاپی سپاهان شده....اگه واعظ امیرخانو فراری نمیداد الان همه افتخاراتش با استقلال بود....اقای فتح الله زاده تو هم داری راه واعظو میری.....

فکر کنم اینبارو اشتباه کردی حاج اقا فکر نمیکنم این بار قلعه نویی شونه خالی کنه....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 14 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

به نظر من حاجی یکجور مصاحبه کرده که نه سیخ بسوزه نه کباب کلا آدم سیاست مداریه و حتی وقتی تو 90 هم بهش توهین شد یکجور رفتار کرد که بتونه تو 90 هم حضور داشته باشه و برعکس امیرخان همه را برای خودش نگه میداره

از اون طرف تو این برهه حساس امیرخان نباید با این آقای < ع > وارد جنگ لفظی و مصاحبه میشد

امیدوارم این قضیه هم ختم به خیر بشه

4. 8 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

پیروزی استقلال در برابر داماش را به همه هواداران تبریک میگویم

در تازه‌ترین رده‌‌بندی بهترین باشگاه‌های فوتبال جهان استقلال با کسب 1577047 در رده ۱۰۱ جهان و رده نخست فوتبال ایران قرار دارد. گفتنی است بعد از استقلال تیم فوتبال سپاهان در رده 138 و پرسپولیس نیز در رده 441 جهان قرار دارد. همچنین با اعلام رده‌بندی جهانی تیم‌‌های باشگاهی، استقلال ۱۱۷ رده بالاتر از حریف آسیایی‌اش قرار گرفت. در تازه‌ترین رده‌بندی سایت اطلاعات باشگاه‌های جهان تا تاریخ 19 مرداد 92 تیم استقلال که فصل گذشته با هدایت امیر قلعه‌نویی به قهرمانی لیگ برتر رسید و امسال نیز مدعی درجه یک قهرمانی است

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال و به نقل از فارس، در تازه‌ترین رده‌‌بندی بهترین باشگاه‌های فوتبال جهان استقلال با کسب 1577047 در رده ۱۰۱ جهان و رده نخست فوتبال ایران قرار دارد.
    گفتنی است بعد از استقلال تیم فوتبال سپاهان در رده 138 جهان قرار دارد و پرسپولیس نیز در رده 441 جهان قرار دارد.

استقلال ۱۰۱ - بوریرام ۲۱۸؛ شاگردان قلعه‌نویی ۱۱۷ پله بالاتر
    با اعلام رده‌بندی جهانی تیم‌‌های باشگاهی، استقلال ۱۱۷ رده بالاتر از حریف آسیایی‌اش قرار گرفت. در تازه‌ترین رده‌بندی سایت اطلاعات باشگاه‌های جهان تا تاریخ 19 مرداد 92 تیم استقلال که فصل گذشته با هدایت امیر قلعه‌نویی به قهرمانی لیگ برتر رسید و امسال نیز مدعی درجه یک قهرمانی است با کسب 1577.47 امتیاز در رده 101 جای گرفت.استقلال در حالی چهارشنبه هفته آینده از دور رفت مرحله یک چهارم نهایی در ورزشگاه آزادی به مصاف بوریرام تایلند خواهد رفت که تیم تایلندی در رده‌بندی برترین تیم‌های باشگاهی جهان با امتیاز 1513.14 در رده 218 قرار گرفته است تا اختلاف 117 پله‌ای بین دو تیم حاکی از قدرت هرچه بیشتر شاگردان قلعه‌نویی در آستانه این دیدار حساس باشد.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

استقلال در شهر باران صدرنشين شد

تيم فوتبال استقلال با پيروزي مقابل داماش گيلان صدرنشين ليگ برتر شد.

اولين ديدار هفته پنجم ليگ برتر از ساعت 19 و 20 دقيقه در ورزشگاه عضدي رشت و در حضور 7 هزار و 610 نفر ( طبق اعلام بلندگوي ورزشگاه)بين دو تيم داماش و استقلال برگزار شد که بازي با نتيجه دو بر يک به سود استقلال به پايان رسيد.

به گزارش فارس، آبي‌پوشان بازي را تهاجمي آغاز کردند و در هفت دقيقه اول بازي صاحب چهار کرنر شدند اما اين کرنرها حاصلي براي استقلال نداشت.

امين متوسل در دقيقه 17 روي پاس عمقي هادي محمدي در پشت مدافعان استقلال صاحب توپ شد و در موقعيت تک به تک با مهدي رحمتي با يک ضربه آرام گل اول بازي را به ثمر رساند.

بعد از اين گل استقلال دوباره بازي را در دست گرفت و حملات زيادي انجام داد.

در دقيقه25 نکونام با ضربه سر توپ را به سياوش اکبرپور در محوطه جريمه داماش رساند و اکبرپور با يک ضربه فني دروازه داماش را باز کرد و بازي مساوي شد. در دقيقه 67 فرهاد مجيدي از عمق دفاع داماش فرار کرد و با يک ضربه ديدني گل دوم آبي‌پوشان را به ثمر رساند.

در دقيقه 37 مهدي رحمتي ضربه مهدوي را در موقعيت تک به تک مهار کرد.

در دقيقه 40 ضربه سر نيکبخت واحدي به تيرک دروازه داماش خورد.

بازي دو تيم از سرعت قابل قبولي برخوردار بود و هر دوتيم تهاجمي بازي کردند.

احمد صالحي داور مسابقه به ابوذر رحيمي و مهدوي از داماش کارت زرد نشان داد.

داماش گيلان پيش از اين ديدار هيچ بردي نداشته است و با سه امتياز در رده سيزدهم بود و استقلال هم با اين برد يازده امتيازي شد ( با احتساب کسر يک امتياز کميته انضباطي از آبي‌پوشان) و آبي‌پوشان به صدر جدول صعود کردند. داماش به اين ترتيب در حسرت برد باقي‌ ماند.

هواداران داماش در اواخر بازي به شدت عليه داوري شعار دادند. آنها معتقد بودند که داور دو پنالتي براي داماش نگرفته است.

داماش فصل گذشته در هر دو ديدار رفت و برگشت استقلال را شکست داده بود که استقلال امشب انتقام آن دو شکست را هم از داماش گرفت.

----------------------------------------------------------------------------------------

نيکبخت: بدشانس بودم که توپم به ديرک خورد

بازيکن تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بدشانس بودم که توپم به جاي تور به ديرک خورد. دوست داشتم اولين گلم را براي استقلال بزنم.

به نقل از سايت رسمي باشگاه استقلال، عليرضا واحدي نيکبخت در مورد ديدار مقابل داماش و شرايطش صحبت ها زير را انجام داد.

*استقلال از بازي مقابل داماش 3 امتياز مهم به دست آورد، نظرتان در اين خصوص چيست؟

خدا را شکر مي‌کنم که توانستيم از بازي در زمين چمن مصنوعي که خيلي هم خطرناک است 3 امتياز بگيريم، به نظرم مستحق پيروزي بوديم و در نهايت هم به آن رسيديم.

*کيفيت زمين چمن مصنوعي رشت چطور بود؟

بازي روي چمن مصنوعي هم سخت است و هم خطرناک چون احتمال مصدوميت بازيکن بالاست. با اين حال ما توانستيم موقعيت‌هاي خوبي روي دروازه حريف ايجاد کنيم و به 3 امتياز بازي هم برسيم.

*به نظر مي‌آيد نيکبخت واحدي رفته رفته درحال پيدا کردن جايگاه واقعي خودش در ترکيب است و اين بازي هم در ترکيب ثابت قرار گرفتيد؟

من خدا را شکر مي‌کنم که رفته رفته در حال بهتر شدن هستم. به نظرم در بازي با داماش بهتر از بازي اولم بودم. بازي اولي که با وجود اين همه تجربه، در آن استرس داشتم. فکر مي‌‌کنم هفته به هفته بهتر مي‌شوم و اينکه کادرفني از من راضي باشند خبر خوشحال‌کننده‌‌اي برايم خواهد بود.

*عملکرد داماشي‌ها را چطور ديديد؟

آنها به واسطه اينکه بايد جلوي استقلال بازي مي‌‌کردند و بازي هم پخش مستقيم مي‌شد انگيزه خيلي زيادي داشتند. به نظرم آنها هم خوب کار کردند ولي ما مستحق برد بوديم و به آن رسيديم.

*جو ورزشگاه عضدي هم به نظر آنقدر نامناسب بود که اکثر بازيکنان نسبت به اين مهم ابراز ناراحتي کنند؟!

متأسفانه جو اصلاً خوب نبود، از دقيقه اول بازي نسبت به بازيکنان ما فحاشي مي‌کردند و علاوه ‌بر اين‌ها در پايان بازي هم با سنگ شيشه اتوبوس‌مان را شکستند. اميدوارم کميته انضباطي اين رفتارها را هم ببيند و فقط استقلال نباشد که در اين بين متضرر مي‌شود!

*برخورد تماشاگران داماش با شما چطوربود؟

به من حرف خاصي زده نشد ولي متأسفانه به برخي بازيکنان ما خيلي توهين شد، توهين به هم‌تيمي من هم مثل توهين به خودم است و به نظرم اينطور رفتارها به هيچ وجه درست نيست.

*در اين بازي بدشانس هم بوديد چرا که در يک صحنه توپ‌تان به ديرک خورد؟

خيلي خوشحال مي‌شدم اگر براي استقلال اولين گلم را به ثمر مي‌رساندم ولي انگار قسمت نبود. با اين حال اميدوارم در بازي‌هاي بعدي اين بدشانسي من از بين برود تا بتوانم گلزني کنم.

*استقلال بازي قبل از اولين ديدار آسيايي‌اش را با پيروزي پشت سر گذاشت؛ فکر مي‌کنيد تيم براي بازي‌هاي آسيايي آماده شده باشد؟

بازي سختي پيش رو داريم چون آنها تيمي هستند که موفق شده‌‌اند نماينده‌اي از کره‌جنوبي را حذف کنند. من اميدوارم با حمايت تماشاگران بتوانيم در تهران کار را يکسره کنيم تا ديگر در تايلند کارمان به اما و اگر نکشد.

*نيکبخت واحدي در بازي‌هاي آسيايي سابق بر اين، بازيکني موفق براي استقلال بود، امسال هم اين اتفاق رقم مي‌‌خورد؟

ان‌شاءا... من مي‌خواهم تا در ترکيب استقلال اول جا بيفتم و بعد براي تيم مثمرثمر واقع شوم.
    Last edited by HoseinKing; 16-08-2013 at 17:23.

6. 4 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

این پست پاک شود
    Last edited by HoseinKing; 29-08-2013 at 21:47.

8. 2 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من حاجی بعضی وقتا یه جوری بدی مصاحبه میکنه و یه چیزیم میگه که نباید بگه!

آخه مثلا یه جوری گفت هر کی یه وظیفه ای داره و قلعه نوعی بهتره تمرکزش رو تیم بذاره!

فقط خدا کنه قلعه نوعی به طور غیر مستقیم هم جواب نده که تیم به حاشیه میره

کلا فتح الله زاده خیلی مصاحبه میکنه

10. 6 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

استقلال با تعويض‌ها و هوش مجيدي برنده شد

مجيد نامجو مطلق مي گويد اين که استقلال با وجود دور بودن از شرايط آرماني بازي‌هاي سخت را مي‌برد يک حسن است.

پيشکسوت استقلال درباره پيروزي اين تيم برابر داماش در هفته‌ پنجم ليگ برتر، اظهار کرد: به نظر من ديدار با داماش خيلي سخت بود، چرا که بعد از ديدن بازي متوجه شدم داماش تيم قدرتمندي است و جايگاهش در اين نقطه از جدول نيست. بازيکنان خوبي دارد و هدفدار بازي مي‌کند. به نظر من شرايط براي رشد و پيشرفت اين تيم مي‌تواند مهيا باشد.

به نقل از ايسنا، وي با اشاره به روند بازي، گفت: داماش شروع خوبي داشت. تاکتيک اين تيم بازي مستقيم و ارسال توپ به پشت مدافعان استقلال بود. فکر مي‌کنم استقلال که فصل گذشته بهترين خط دفاعي را داشت، امسال از اين نظر کمي ناهماهنگ و متزلزل بوده که علتش مي‌تواند خستگي بازيکنان باشد. به هر حال خط دفاع استقلال اسکلت تيم ملي را هم تشکيل مي‌دهد و با فشردگي بازي‌ها از ميزان آمادگي آنها هم کاسته مي‌شود.

نامجو مطلق با بيان اين که استقلال هنوز در خط هافبک خود دچار مشکل است، گفت: يک هافبک طراح و پلي‌ميکر نياز است تا خط هافبک استقلال را تقويت کند و بايد اين نقصيه در آسيا برطرف شود. البته بزرگ‌ترين نقطه قوت استقلال در اين چند بازي فاز تهاجمي‌اش بوده است که بر خلاف 50 متر رو به عقب خوب کار کردند.

بازيکن دهه 60 و 70 استقلال در ادامه، گفت: موضوع ديگري که بايد به آن توجه شود اين است که اکثر حملات استقلال از سمت راست انجام مي‌شود و سمت چپ اين تيم چندان پويايي و تحرک ندارد، به ويژه بعد از مصدوميت هاشم بيگ زاده مشکلاتي در اين قسمت براي استقلال به وجود آمده و بازيکناني که جايگزين او هستند هم ويژگي‌هاي بيگ زاده را ندارند. بايد در حملات استقلال از دو سمت زمين توازن برقرار شود. با اين حال روز گذشته تعويض‌هاي قلعه‌نويي و تجربه بازيکنان سه امتياز را براي استقلال رقم زد. هر چند از بازي خوب داماش هم نبايد غافل شد. نقطه قوت آنها ارتباط بين خط هافبک و حمله بود.

نامجو مطلق با اشاره به اين که استقلال بازي‌هاي سخت را با تجربه بالاي خود مي‌برد، گفت: اين تيم هنوز با شرايط آرماني فاصله زيادي دارد. بازيکنان خط هافبک از آمادگي لازم به دور هستند و خسرو حيدري و جواد نکونام هم هنوز تا آمادگي صددرصد فاصله دارند. اما اين که استقلال با همين شرايط نتايج خوبي مي‌گيرد يک حسن است.

وي با بيان اين که مجيدي به عنوان بازيکن تعويضي عملکرد موثرتري دارد، گفت: زماني که مجيدي از ابتدا به زمين مي‌آيد درخشش زيادي ندارد، اما به عنوان يک بازيکن تعويضي تاثيرگذارتر بازي مي‌کند. استقلال گل دوم را فقط روي هوش و توانايي مجيدي به ثمر رساند.

پيشکسوت استقلال در پايان درباره در پيش بودن ديدار اين تيم برابر بوريرام تايلند در مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا گفت: قطعا تيمي که تا اين مرحله رسيده قابليت بالايي دارد و نبايد از اين مساله غافل شويم، اما به اعتقاد من بين هفت تيم ديگر،‌ بوريرام بهترين گزينه براي استقلال بود، چرا که تجربه زيادي ندارد و در آسيا هم موفقيت چنداني نداشته است. البته آنها به بازي خود سرعت مي‌دهند که اين با توجه به مشکلات خط دفاعي استقلال در چند هفته‌ گذشته مي‌تواند خطرناک باشد. ما شناخت قطعي از اين تيم نداريم، اما اميدوارم که استقلال در تهران با پيروزي بر بوريرام حاشيه امنيتي براي صعود به مرحله بعد به وجود بياورد.

پاشازاده: مجيدي بايد الگوي همه فوتباليستها باشد

سرمربي تيم فوتبال استقلال شهرداري تبريز گفت: گذاشتن نام استقلال روي تيمم يک ايده بود که نوز هم قطعيت پيدا نکرده است.

مهدي پاشازاده درخصوص وضعيت تيمي که امتياز آن را خريده اظهارداشت: مشکلات زيادي در اين تيم داريم اما تلاش مي کنيم شرايط را سر و سامان بدهيم.

به گزارش اوج، وي درباره انتقاداتي که از نام احتمالي اين تيم مطرح شده افزود: تيم خودم است و هر اسمي بخواهم روي آن مي گذارم. هر کسي هم از اسم يا رنگ پيراهن تيمم خوشش نمي آيد به ورزشگاه نيايد.

پاشازاده ادادمه داد: اين تيم را وقتي خريدم هيچ چيز نداشت. کادر فني تيم از اطراف تبريز هستند به جز سيانکي. کادر فني تيم من همان کادرفني است که فولاد گستر را بالا آورد. 50 درصد از بازيکنان هم بازيکنان همين تيم هستند. از يکشنبه به مدت 10 روز در تبريز تمرين مي کنيم و بعد از آن براي برگزاري اردو به سرعين مي رويم.

وي گفت: هدف اصلي من سرمايه گذاري روي بازيکنان جوان تبريزي است. چند بازيکن آيند دار را مد نظر دارم و مي خواهم آنها را به فوتبال تبريز معرفي کنم.ما فرصت کمي تا شروع مسابقات داريم اما باشگاه هيات مديره و مديرعامل خواهد داشت و هدفم اين است که يک باشگاه واقعي را در فوتبال ايران تاسيس کنم. هنوز هم نام تيم مشخص نشده است. گذاشتن نام استقلال روي تيمم يک ايده بود که هنوز هم قطعيت پيدا نکرده است. شايد اسپانسري بگيريم که نام تيم را آن مشخص کند.

پاشازاده با اشاره به درخشش فرهاد مجيدي در بازيهاي استقلال، خاطرنشان کرد: بايد به فرهاد تبريک بگويم که در اين سن و سال اينطور بازي مي کند. او بايد الگويي براي جوانها باشد و همه فوتباليستهاي ايراني بايد مجيدي را سرمشق خود قرار دهند. متاسفانه جنبه و ظرفيت بازيکنان ما پايين آمده و آنها بايد وضعيت اين روزهاي فرهاد مجيدي را الگوي خود قرار دهند که ستاره تيمش است.

پيشکسوت استقلال درباره شرايط اين تيم براي حضور در بازيهاي آسيايي گفت: متاسفانه به نظر مي رسد استقلال از نظر مسايل مالي در تنگنا قرار دارد. متاسفانه تيم قهرمان ايران که نماينده ما در بازيهاي آسيايي است وضعيتي بحراني دارد و فقط در ايران است که چنين اتفاقاتي رخ مي دهد. تلويزيون گردن کلفتي مي کند و پول حق پخش را نمي دهد، فدراسيون نمي تواند کمکي به باشگاهها کند و درآمد بليت فروشي هم معلوم نيست چه مي شود. آن وقت تماشاگر وقتي تيمش نتيجه نمي گيرد زورش به مربي و بازيکن مي رسد.

پاشازاده در پايان گفت: موفقيت استقلال در آسيا دور از دسترس نيست چون تيمهاي ايراني هميشه وقتي در تنگنا هستند نتايج خوبي مي گيرند. هر چند که موفقيت هاي فوتبال روي مشکلاتمان سرپوش مي گذارد.

منبع : ورزش 3

12. 6 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بـخدا ایـن پسر همـه فکرش تــو استــقلاله...!

بـه امیـد دیـدن دوبـاره زیـدان تـو لبـاس استـقلال..

14. 9 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

نامه فتح‌الله‌زاده به رئيس جمهوربراي کمک مالي

مديرعامل باشگاه استقلال اعلام کرد که براي رسيدن منابع مالي و برطرف شدن مشکلات مالي به رئيس جمهوري نامه‌اي مي نويسد.

علي فتح‌الله‌زاده در خصوص مشکلات مالي اين روزهاي آبي ها و درخواست کمک مالي به استقلال عنوان کرد: به حسن روحاني، رئيس جمهور نامه‌اي مي‌نويسم تا پيش از ديدار مقابل بوريرام تايلند در ليگ قهرمانان آسيا کمک مالي از دولت به باشگاه استقلال انجام بگيرد.

به گزارش فارس،وي افزود: با توجه به اينکه استقلال در ليگ قهرمانان آسيا نماينده ايران است تقاضا داريم تا پيش از اين ديدار کمک مالي به باشگاه صورت بگيرد تا بازيکنان بدون دغدغه وارد ميدان شوند و بتوانند بهترين نتيجه را مقابل نماينده تايلند کسب کنند.

تيم فوتبال استقلال در چارچوب مرحله يک چهارم نهايي رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا روز چهارشنبه 30 مرداد از ساعت 20 و 15 دقيقه در ورزشگاه آزادي به مصاف بوريرام تايلند مي‌رود

گزارش تمرين استقلال

در تمرين صبح امروز استقلال سه بازيکن اين تيم غايب بودند.

تمرين صبح امروز تيم استقلال از ساعت 10و 30 دقيقه در سالن وزني آکادمي ملي المپيک آغاز شد و امير قلعه‌نويي نيز با لباس شخصي نظاره‌گر تمرين بازيکنان بود.

به گزارش فارس،بازيکنان ابتدا کار حواشي کردند و سپس زيرنظر حاج قاسم دويدند و پس از آن يک ساعت وزنه زدند.

*اعضاي تيم فوتسال ميثاق تهران نيز در سالن حضور داشتند و کار بدنسازي انجام مي‌دادند. محمود خوراکچي، دروازه‌بان سابق پرسپوليس و سرمربي حال حاضر ميثاق برخورد گرمي با مجيد صالح، ستار همداني و کادر فني استقلال داشت.

*آرش برهاني، اميرحسين صادقي، گوران لاوره و آندرانيک تيموريان در تمرين امروز غايب بودند. همچنين ميرشاد ماجدي سرپرست استقلال نيز در تمرين آبي‌پوشان حضور نداشت.

*مهرداد حسيني دروازه‌بان سوم استقلال نتوانست به تمرين بپردازد و نظاره‌گر تمرين ساير بازيکنان بود.

*ساموئل و هاشم بيک‌زاده که دوران مصدوميت خود را به پايان رساندند در تمرين امروز وزنه زدند.

تمرين عصر امروز استقلال تعطيل خواهد بود و آبي‌پوشان امروز يک جلسه تمرين در نوبت صبح برگزار کردند.

منبع : ورزش 3

16. 4 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Best.Team IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان الان تیموریان به دلیل مصدومیت سر تمرینات حاضر نمیشه یا نگرفتن پولش ؟!!!

خدا پدر جواد نکونام رو بیامرزه !!

18. 3 کاربر از Best.Team IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

دوستان الان تیموریان به دلیل مصدومیت سر تمرینات حاضر نمیشه یا نگرفتن پولش ؟!!!

خدا پدر جواد نکونام رو بیامرزه !!
    تيموريان از فردا در تمرينات استقلال

آندرانيک تيموريان از فردا در تمرينات تيم استقلال شرکت خواهد کرد.

آندرانيک تيموريان که اين روزها به دليل مصدوميت در تمرينات استقلال شرکت نمي کند از فردا در تمرينات قبل از بازي با بوريرام شرکت خواهد کرد.

به گزارش فارس،اين بازيکن که روزي دو جلسه فيزيوتراپي مي کند پس از صحبتي که با کادر فني آبي پوشان داشت در تمرينات تيمش شرکت خواهد کرد. البته تيموريان هنوز مطالبات خود از باشگاه استقلال را دريافت نکرده و طي چند روز اخير شايعات زيادي پيرامون عدم حضورش در تمرينات مطرح شده است.

20. 5 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •