مصاحبه امیرخان و فتح الله زادرو بعد از بازی بخونید ببینید به یاد این جمله ناصر حجازی به مظلومی نمیفتید :
حجازی : فتحاللهزاده مديري نيست كه محكم پاي مربياش بايستد. او با همه هست و با هيچ كس نيست. فتحاللهزاده فقط با خودش است.
الان کاملا پشت سر مربی تیمو خالی کرده و همچنین غیر مستقیم طرف علیپورو گرفته و از نجف نژاد هم انتقاد کرده
این کار فتح الله زاده در استانه حساسترین بازی که در پیش داریم تیمو وارد حاشیه کرده.....این دفعه اولش نیست که اینکارارو میکنه و در استانه بازیهای حساس خودش تیمو وارد حاشیه میکنه و پشت مربیو خالی میکنه.....
مثلا زمان مظلومی در حساسترین شرایط فصل مصاحبه کردو گفت مربی مورد علاقه من قلعه نوییه......
الان به خاطر جایگاهش بیخیال استقلالو قلعه نویی شده....قلعه نویی مگه حرف بدی زده؟گفته توپها خوب نیست چرا علیپور واکنش نشون داده؟میگن چوبو که برداری گربه دزد خودش در میره.... حالا چرا فتح الله زاده طرف اونارو میگیره و از توپو لباسا دفاع میکنه؟چه معنی میتونه داشته باشه؟یعنی فتل هم با اینا همدسته؟
همه بازیکنا و سرمربیا و .... میگن توپو لباسا خوب نیست ولی فتح الله زاده و علیپور و .... به شدت واکنش نشون میدن....
باز هم در استانه یه دیدار حساس و باز هم حاشیه سازی فتح الله زاده......اخه مرد حسابی این همه زحمت کشیدی تیم به این خوبی بستی کادر فنی به این خوبی جمع کردی چرا دستی دستی خودت همرو نابود میکنی؟به جای اینکه پشت مربی تیمت در بیای پشت علیپوری که معلوم نیست چرا واکنش نشون داده در میای و غیر مستقیم به امیرخان میگی این چیزا به تو مربوط نیست؟
اقای مدیرعامل اونا دارند به خاطر توپ مجانی از شما پول میگیرن باز از اونا حمایت میکنی؟
من حدس میزنم جایگاه فتح الله زاده به خطر افتاده و داره هرکاری میکنه تا صندلیو حفظ کنه....ولی اقای فتح الله زاده عزیز شما اگه از تیمت حمایت میکردی مثل اول فصل باز هم امیرخان پشتت وایمیساد...همونطور که اول فصل گفت فتح الله زاده نباشه من هم نیستم....ولی شما دقیقا برعکس امیرخان پشتشو خالی کردی....
اون سال برکنار شدی و ما با سرطانی به نام واعظ هم قهرمان شدیم با تیمی که خودت بسته بودی.....داری باز اشتباهتو تکرار میکنی همراه با اشتباهی که واعظ خائن هم انجام داد یعنی خالی کردن پشت امیر قلعه نویی.....
خیانتی که واعظ در حق استقلال کرد کمتر از خیانت جواد الله وردی نبود.....واعظ باعث 3 قهرمانی پیاپی سپاهان شده....اگه واعظ امیرخانو فراری نمیداد الان همه افتخاراتش با استقلال بود....اقای فتح الله زاده تو هم داری راه واعظو میری.....
فکر کنم اینبارو اشتباه کردی حاج اقا فکر نمیکنم این بار قلعه نویی شونه خالی کنه....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]