تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 68 اولاول ... 1252585960616263646566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

باربارا برلوسکونی گفته که جدای مباحثی که امروز پیش اومد، 30 میلیون یورو با حدود %30 سهام میلان برابری میکنه و نه %51 و گفته که ارزش کل میلان نزدیک به یک میلیارد یورو هستش.

“In general, regardless of the stories that have appeared today, the figures stated are not in line with the real value of the club," said Berlusconi. “€300m would be worth around 30% of Milan, certainly not 51%.”

Barbara Berlusconi's claims echo that of her father and club owner, Silvio Berlusconi, who had reportedly valued the club at closer to €1bn

مقایسه سرمایه خانواده برلوسکونی و پیتر لیم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9.3 میلیارد دلار در مقابل 2.4 میلیارد دلار
    Last edited by mohammad_87; 09-04-2014 at 01:22.

2. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی reza0034's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

رضايت نايب رييس ميلان از بازيکنان جديد

نايب رييس ميلان از تمامي بازيکناني که در فصل ژانويه خريداري شده‌اند ابراز رضايت کرد.

ميلان در دو فصل اخير افت فراواني داشته به شکلي که در حال حاضر رتبه دهم سري A را در اختيار دارد.

آدريانو گالياني اما بر اين باور است با توجه به مشکل‌هاي موجود ميلان بازيکنان جديد و خوبي را به خدمت گرفته است. آنها نمايش خوبي در ترکيب ميلان دارند و همه سران تيم از اين بازيکنان راضي هستند.

گالياني در اين زمينه گفت: فضاي حاکم بر تيم خيلي خوب است. پيروزي ما در اين هفته از کالچو نيز به اعتماد به نفس همه کمک زيادي کرد. کيسوکه هوندا و عادل تربت که در پنجره نقل و انتقال‌هاي تابستاني به جمع ما اضافه شدند در اين ديدار گلزني کردند. نمايش آنها بسيار خوب است. علاوه بر اينها عادل رامي هم فوق العاده ظاهر شده است.

گالياني افزود: به عقيده من هوندا بهترين بازيکن آسيا است. بايد صبر کرد و ديد که او به چه بازيکن بزرگي بدل خواهد شد. مي‌دانم که روزي مي‌رسد که پيراهن شماره 10 ميلان به او داده مي‌شود. درست 15 سال پيش هم همه فکر مي‌کردند دوران ميلان به پايان رسيده است اما نه مشکل‌ها و نه پيروزي‌ها براي هميشه ادامه مي‌يابند. مي‌دانم که روسونري بار ديگر به روزهاي خوبش بازمي‌گردد.

4. 4 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سردار آزمون مهاجم جوان و ایرانی تیم روبین کازان روسیه در مصاحبه ای که داشته گفته :

" آرسنال با من در جام Marbella صحبت داشته و از طرف دیگه شنیدم که گالیانی در صحبتهایی که داشته من رو جانشین احتمالی کاکا میدونه .
    در روزهای آینده مذاکرات با میلان رو آغاز میکنیم . من نمیدونم چرا مطبوعات انگلیسی من رو با مسی مقایسه میکنن . شاید بخاطر دریبل های من باشه . در هر صورت من به ابراهیموویچ علاقمندم . "

تیم های میلان - آرسنال - یوونتوس و بارسلونا بصورت جدی وضعیت سردار آزمون رو زیر نظر داشتن و خواهان جذب این بازیکن هستن .
    بارسا هم صحبت های با این بازیکن داشته ولی بعد از محرومیتی که نصیبش شده از جذب سردار آزمون کنار رفته .
    Last edited by B3HZ@D; 10-04-2014 at 00:16.

6. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

گالیانی در صحبتهایی که با من داشته من جانشین احتمالی کاکا دونستهاگه گالیانی این حرف زده باشه حتمن قرصاش با پوست خورده

8. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته مشکل ترجمه بود که مقصرش من بودم که البته اصلاحش کردم. گالیانی با آزمون صحبتی نداشته ....{گالیانی در صحبتهایی که داشته من رو جانشین احتمالی کاکا میدونه .}
    ولی در کل هر بازیکنی که گل میکنه اون رو با خیلی ها مقایسه میکنن . ولی از اونجایی که آزمون مهاجم نوک هست مقایسه اش با کاکا زیاد منطقی نیست !

فعلا میلان و آرسنال بصورت جدی با این بازیکن وارد مذاکره شدن و باید دید در انتها کدام تیم موفق میشه .

10. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تبریک بابت پیروزی یک بر صفر مقابل کاتانیا .
    میلان بازی خوبی به نمایش نگذاشت و کلا فقط اومده بود گل بزنه و از اون گل محافظت کنه تا شانسش برای صعود به لیگ اروپا از بین نره .
    البته نیمه اول بازی بهتری به نمایش گذاشتیم و توی همون نیمه مونتولیوو با یک ضربه عالی از فاصله دور به نوعی یک سوپر گل زد .

توی کارهای هجومی کم رمق و کم تعداد بودیم ولی توی کارهای دفاعی کم اشتباه بودیم و زوج مکسس و رامی خیلی خوب توی خط میانی جا افتاده .
    فقط کونستانت طبق معمول یک بازی بد رو به نمایش گذاشت و با دریبل های بی مورد باعث شد تیم کاتانیا صاحب موقیعت بشه و ضد حملات خطرناکی هم صورت گرفت .

خوب های این بازی مکسس - تارابت - رامی و آبیاتی بودن .

هفته دیگه با لیورنو در سن سیرو بازی داریم و اگه سه امتیاز اون بازی رو هم کسب کنیم به کسب سهمیه نزدیک تر میشیم.

به امید موفقیت در بازی های آینده .

12. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

تیم در شرایط رو به رشدی قرار داره
    در شش هفته اخیر،بعد از یک باخت و یک تساوی،چهار پیروزی پیاپی داشتیم،دوتا در خانه و دوتا هم بیرون از خانه
    در این 6 هفته،بعد از رم با 6 برد،و یووه با 5 برد،ما به لحاظ نتیجه تیم سوم هستیم.

با اینکه در برخی بازیها فقط نتیجه گرا بازی مکنیم،ولی تیم فرم خوبی رو بدست آورده و باید این فرم در 5 بازی آینده هم حفظ بشه.
    رقابت برای سهمیه رقابت سختیه اصلا جای اشتباه نیست

14. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تبریک به میلانی های عزیز

با برد 0-3 مقابل لیورنو در رده ششم جدول قرار گرفتیم
    اگه امشب رم بتونه فیورنتیا بزنه احتلاف امتیامون با تیم 4 جدول همون 7 امتیاز باقی میمونه
    اختلاف امتیازمون با اینتر تیم پنجم جدول هم 5امتیازه

اگه الگری همون نیم فصل اول از تیم اخراج میکردن الان وضعیت تیم در جدول این نبود
    عادل رامی - عادل تارابت از زمانی که به تیم اضافه شدن خیلی خوب جواب دادن در میلان - واقعن خریدای خوبی بودن
    Last edited by clau; 19-04-2014 at 19:06.

16. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام ...

این آلگری اگه تا الان مونده بود تو تیم بدون شک میلان می رفت دسته 2 ! چی داشت به سر این تیم می آورد؟

و نکته ی جالب از وقتی که عمو سیدورف اومده من اکثر بازی هایی که دیدم میلان اگه حتی می بازه هم خیلی قشنگ و عالی بازی می کنه. نمونش بازی لیگ قهرمانان با اتلتیکو که باختیم. اما خداییش حق میلان برد بود. خلاصه امیدوارم واسه فصل بعد هم حتما عمو سیدورف رو نگه دارن. چون معلومه که کارش رو بلده ( حداقل تا اینجا که اینطوری بوده ) و چقدر بازیکن ها کار های ترکیبی خوبی انجام می دن و خوب همدیگه رو تو زمین پیدا می کنن. بازی لیورنو فکر کنم بدون اغراق اگه توپ ها و موقعیت ها بهتر استفاده می شد امکان 2 رقمی شدن لیورنو بودش. میلان عالی بازی کرد. ایمدوارم فصل بعد یه شروع خیلی خوب داشته باشیم با 2-3 تا بازیکن خوب دفاعی که بگیریم. مثل یه گلر و یک دفاع وسط که کنار رامی بازی کنه. دفاع چپ و راست هم آباته و دی شیلیو خوبن. هافبک ها هم که عالی. پاتزینی هم اگه بره و یه جوون بیاد عالی مشه ... الشاراوی هم که اگه بمونه چه بهتر ( تیم رویایی میلان )

18. 4 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود و تبریک بابت پیروزی .

هیچ میدونستین میلان از سال 2011 که الگری سرمربی تیم شده بود تا موقعی که مربی میلان بود هیچ وقت 5 برد متوالی کسب نکرده بودیم !
    که خوشبختانه این رکورد بس سهمگین رو شکستیم و برگی جدید در کتاب تاریخ میلان رقم زدیم

میلان خوب بازی کرد و نسبت به بازی مقابل کاتانیا خیلی بهتر بود و موقعیت های زیادی هم ایجاد کرد و همونطور که حمید عزیز فرمودن اگه مهاجمین و بازیکنان میلان بیشتر دقت میکردن شاید الان نتیجه بازی دو رقمی میشد .
    نکته که خیلی به چشم میاد ثبات خط دفاعی میلانه که داره کم کم خودش رو پیدا میکنه و زوج مکسس و رامی اگه نخوایم بگیم عالی بوده باید گفت خیلی خوبه .
    دو مدافع تنومند که بازی با پای خوبی هم دارن و توی حملات و ضربات کاشته هم کمک خیلی خوبی به تیم هستن . توی همین بازی رامی با یک ضربه سر عالی میتونست هم اوایل بازی دروازه رو باز کنه که توپش به تیر خورد . واقعا عالی هد میزنه

از خوب های این بازی میشه طبق معمول از تارابت نام برد که عالی کار میکنه و تکنیک و کنترل توپش عالیه . چه دریبلهای نازی میزنه بالوتلی هم خوب بود و کمک زیاد به تیم کرد و مونتو و دی یانگ بعلاوه رامی و مکسس جزو خوب ها بودن.
    روبینو راضی کننده نبود و کاکا هم اصرار زیادی به دریبل زدن داشت و خیلی سعی میکرد توی این بازی حتما گل بزنه و یک جورایی تکرویش زیاد از حد شده بود.

یعنی اکثر امتیازهایی که میلان از دست داده بخاطر ضعف شدید دفاعی و هنرمندانی همچون بونرا و زاپاتا بود که دفاع رو به اتوبان تبدیل میکردن . امیدوارم در پایان فصل دنبال گزینه های مناسب برای این قسمت باشیم .

خبر خوب دیگه اینه که الشاراوی دیروز در پریماورا تحت هدایت اینزاگی مقابل ورونا 61 دقیقه بازی کرد و بازی خوبی هم به نمایش گذاشته و یک پنالتی هم برای تیم پریماورا کسب کرده .
    گفته شده که الشاراوی دیگه مشکلی نداره و دردی در پا احساس نمیکنه و میتونه کم کم در بازی های لیگ مورد استفاده قرار بگیره .
    شاید در بازی مقابل رم الشاراوی دعوت بشه ولی به این بازی دعوت نشه به احتمال زیاد طبق گفته های سیدورف و گالیانی برای دربی 100% دعوت میشه. پراندلی هم اونو توی لیست اولیه تیم ملی قرار داده و گفته باید وضعیت بدنی و آمادگی اونو بسنجم . کلا حرکت خیلی خوبی بوده برای بالا بردن روحیه الشاراوی .

هفته آینده یک بازی سخت مقابل رم داریم و هفته بعدش با اینتر بازی داریم .
    به امید موفقیت در بازی های آینده .

20. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •