تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 148 اولاول ... 125258596061626364656672112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این یکی دو هفته بحث بازیکنای اکادمی خیلی داغ شده بعد از درخشش یانوزای
    اما یه فرد دیگه که باعث شده این بحث دوباره بالا بگیره و دوباره همه بگن چرا یونایتد از این اکادمی با استعداد ، خوب استفاده نمی کنه و بحث پوگبا دوباره پیش بیاد
    درخشش Ravel Morrison هافبک تهاجمی وستهم در بازی های اخیره بازیکنی که محصول اکادمی خودمون هست و اتفاقا خیلی با استعداد هم هست ولی به دلیل مشکلات اخلاقی
    باشگاه تو ژانویه 2012 تصمیم به فروشش گرفت تا شاید با عوض شدن محیط اخلاقش درست بشه( تو پروندش از دعوا و کتک کاری تو خیابون هست تا جیب زنی)
    حالا یه سری ها می گن اگه درخشش موریسن ادامه پیدا کنه باشگاه یه بند خرید تو قراردادش داره(اصطلاحا Buy-Back Clause) که می تونه دوباره بخردش
    اینم گلش به تاتنهام(صبر کنید لود شه)

]
    Last edited by shakerifar; 13-10-2013 at 16:34.

2. 8 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

رونی رو با مسی مقایسه میکنی؟
    بعد اصلا و اصلا نمیشه پست مسی رو عوض کرد،چون اگه بیاد هافبک اونموقع اینیستا و ژاوی باز باید برن پشتش یعنی تو دفاع

رونی در هافبک هم از خیلی بازیکنان دیگه تیم بهتر بازی میکنه و به بازیسازیش نیازه
    نه داداش رونی که رو که نمیشه با هیچ بازیکنی مقایسه کرد حتی مسی
    از نظر من رونی بهترین بازیکن فعلی دنیاست ولی خب مسئله اینه که بقیه قبول نمیکنن
    البته حقیقت اینه که ما منچستریها به طور کلی فوتبال رو یه جور دیگه میفهمیم و میبینیم
    به طور کلی ما از دماغ فیل افتادیم جدی میگم هر کسی میخواد بدش بیاد خب بیاد دیگه مشکل ما نیست
    آخه این تیمایی که هر دو سال یه مربی دارن و بعد از سه باخت اولین چیزی که به نظرشون میرسه عوض کردن مربی هستش حتی نمیتونن توی تخیلشون هم فلسفه منچستر رو درک کنن

ولی بحث اصلی من این نبود که رونی میتونه توی هافبک بازی کنه یا نه
    بحث این بود که بهتره رونی اونجایی بازی کنه که خودش میخواد یا اگه بخوام بهتر بگم اونجایی بازی کنه که خودش احساس میکنه هم به استعدادش نزدیکه هم لذت بیشتری میبره
    اگه ما یه هافبک طراح سرحال داشته باشیم رونی بهتره بره خط حمله

4. 4 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

فرگوسن: بازیکنان بسیار شکننده‌تر از 30 سال پیش شده‌اند / از تخیل خود برای ساختن بازیکنان بزرگ استفاده می‌کردم

او گفته چرا کمتر از متد سشوار خود استفاده می‌کرد. او همچنین گفته چگونه می‌توان باعث پیشرفت بازیکنان شد.
    سایت گل – سر الکس فرگوسن در اواخر سال‌های مربی‌گری‌اش دیگر کمتر از آن حملات سشواری معروفش استفاده می‌کرد، چرا که به نظرش بازیکنان شکننده‌تر از 30 سال پیش‌تر بودند!
    مربی اسطوره‌ای منچستریونایتد – که 38 جام در دوران 26 سال و نیم حضورش در اولدترافورد به دست آورد – گفته مجبور بود اعصابش را بیشتر کنترل کند چون بازیکنان باید احساس راحتی بیشتری می‌کردند تا خوب بازی کنند.
    فرگوسن که در ماه می بازنشسته شد در کارگاه آموزشی یوفا در بوداپست دانش خود را به مربیان جوان‌ منتقل کرده است.
    او در این کارگاه درباره نحوه رفتار با بازیکنان و کادر فنی گفت: «انسان‌هایی که با آنها سر و کار داشته‌ام بسیار شکننده‌تر از آدم‌های 30 سال پیش‌تر هستند.
    البته منظور من تعریف از آنهاست چون آنها از شرایط بهتری می‌آیند و زمینه زندگی بهتری داشته‌اند. دیگر نمی‌توانم مانند گذشته بر سرشان داد بزنم و عصبانی شوم!
    همچنین چیزی که بسیار در فوتبال انگلیس حاکم شده فرهنگ بازیکنانی است که از کشورهای متفاوت می‌آیند. در یونایتد فکر کنم از 20 ملیت مختلف داریم و این چالشی بزرگ است چون باید با فرهنگ آنها سر و کار داشت و مطمئن شد که در محیط راحت هستند. چون فوتبال شده صنعت نتیجه و باید بهترین عملکرد را از آنها بگیرید.»
    فرگوسن به رفتار سشواری بین دو نیمه در رختکن مشهور بود. او در این زمان به بازیکنانی که عملکرد خوبی نداشتند به‌شدت حمله می‌کرد و چنان به آنها می‌تاخت که لحن صحبت او را با صدای سشوار مقایسه می‌کردند. اما تیم یونایتد با فرگوسن از بهترین تیم‌های تاریخ در زمینه تبدیل شکست به پیروزی بود و این نشان می‌دهد که شاید حرف‌های او جواب می‌داده.
    فرگوسن درباره همکارانش گفته: «سه نکته درباره همکاران بسیار مهم است: اخلاق کاری، وفاداری، فلسفه. همه باید هم‌نوا باشید، حالا هر قدر که آن نوا بد باشد! مهم این است که افرادتان موافق شما باشند.
    رفتار من در فوتبال این بود که هرگز تسلیم نشوید. بین دو نیمه فوتبال، اگر عقب باشید نباید هرگز پا پس بگذارید.»
    فرگوسن خودش در سن 23سالگی مدرک مربی‌گری‌اش را گرفت، یعنی زمانی که هنوز بازیکن بود. او گفت: «آن زمان‌ها فکر می‌کردم زمان زیادی دارم. اما زمانی که درگیرش شدم اوضاع برایم بسیار پررقابت شد. من آن زمان مربیان بزرگ را زیر نظر داشتم و به آنها گوش می‌کردم تا ببینم چگونه کارشان را انجام می‌دهند.
    دانش این که چگونه یک جلسه تمرینی را اداره کنید مهم بود. من یکی از بهترین نصیحت‌ها را در آن هنگام شنیدم: هنگامی که می‌خواهید به یک بازیکن چیزی اضافه کنید از قدرت تخیل خود استفاده کنید. تلاش کنید به این بیندیشید که چه چیزی الهام‌بخش بازیکنان می‌شود.
    در زمین فوتبال معمولا بازیکنی که کاراکترش را دارد پیروز مسابقه می‌شود.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 6 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نامگذاری خیابانی در منچستر به نام سرالکس فرگوسن

اهالی شهر منچسترانگلیس برای تجلیل از سرمربی اسطوره‌ای شیاطین سرخ، نام وی را برای یکی از خیابان‌های شهر انتخاب کردند.

شهرداری شهر منچستر برای تجلیل از زحمات و افتخاراتی که سرالکس فرگوسن سرمربی بازنشسته شیاطین سرخ در دوران طولانی حضورش در اولدترافورد برای نیمه قرمز این شهر به ارمغان آورد، خیابانی را به نام وی نامگذاری کرد. خیابانی که به نام سرالکس فرگوسن نامگذاری شده است، یکی از راه‌های منتهی به ورزشگاه اولدترافورد است. سرمربی اسطوره‌ای شیاطین سرخ، تنها سومین نفر در تاریخ باشگاه منچستریونایتد است که نام او برای یکی از خیابان‌های شهر منچستر انتخاب می‌شود.
    وی پس از حضور در خیابانی که نامش برای آن انتخاب شده است، اظهار داشت: برای من مایه افتخار و مباهات است که خیابانی به اسم من نامگذاری شده است. معمولاً در زندگی یک نفر انتظار چنین اتفاقاتی را ندارد اما این اتفاق نشان دهنده کار 26 ساله‌ای است که من در اینجا انجام دادم. از همه کسانی که اینجا هستند، خانواده‌ام، دوستانم، همسر و رئیسم. راستی باید بگویم او ترکیب تیم‌هایی که قهرمان شدند را انتخاب می‌کرد. متشکرم که مرا 26 سال پیش به منچستر دعوت کردند. مربیگری در یونایتد و کار در این شهر یک چالش بزرگ بود و حالا هم که ما اینجا هستیم. قبل از این نام مرا برای قسمتی از جایگاه تماشاگران در اولدترافورد انتخاب شده بود و برای من تجربه‌ای همراه با افتخار بود. فرگوسن در طول 26 سال مربیگری‌اش در منچستریونایتد 38 عنوان مختلف از جمله 13 قهرمانی در لیگ برتر انگلیس و 2 قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا کسب کرد و به موفق‌ترین مربی تاریخ باشگاه تبدیل شد. فرگوسن 71 ساله در پایان فصل گذشته سرانجام تصمیم به بازنشستگی گرفت و سکان هدایت شیاطین سرخ را به دست هموطن‌اش در اورتون، دیوید مویس سپرد.

8. 8 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

این بحث درگیری لفظی مویس و ون پرسی چیه!؟
    ون پرسی آدمی نیست الکی با کسی دعوا کنه
    ظاهرا سر تمرینات بود ه و ون پرسی گفته تمرینات مویس باعث مصدومیت بازیکنها میشه!
    وین رونی هم با این حرف ون پرسی موافقه!

10. 2 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

این بحث درگیری لفظی مویس و ون پرسی چیه!؟
    ون پرسی آدمی نیست الکی با کسی دعوا کنه
    ظاهرا سر تمرینات بود ه و ون پرسی گفته تمرینات مویس باعث مصدومیت بازیکنها میشه!
    وین رونی هم با این حرف ون پرسی موافقه!
    یعنی واقعا مویس نمیدونه چه تمریناتی برای بازیکنا خوبه یا نه؟!!!
    یعنی فرگوسن بیخودی از مویس حمایت کرده؟!!!
    از این ناز و اداها بازیکنا زیاد دارن
    من که شاهد آمادگی بیشتر رونی در این فصل هستم این شده معیار من برای قضاوت در مورد تمرینات مویس و فکر میکنم درست هم هست

چند سال پیش یکی از بازیکنای یوونتوس (یادم نمیاد اسمش) میگفت تمرینات سخت لیپی ممکنه باعث مرگ بازیکنا بشه
    ولی هیچ کدومشون که نمردن هیچ عین بولدوزر بازی میکردن

12. 2 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

منچستر با 18ميليون يورو در پي شکار "زيدان جديد"

سرمربي مون‌پليه از پيشنهاد 18 ميليون يوروي منچستر يونايتد به ستاره جوان تيمش سخن گفت. او اعتراف کرد که نمي‌تواند پيشنهاد شياطين سرخ را رد کرد.
    رمي کابلا، ستاره اين روزهاي باشگاه مون‌پليه فرانسه است. اين بازيکن جوان مشتري‌هاي زيادي پيدا کرده است. باشگاه منچستريونايتد قصد دارد اين بازيکن را که لقب "زيدان جديد" فوتبال فرانسه را يدک مي‌کشد در فصل جابجايي زمستاني به خدمت گيرد.

جان فرناندز، سرمربي مون‌پليه اعتراف کرد که منچستر يونايتد به دنبال جذب ستاره جوان تيمش است. او اعلام کرد چنانچه منچستر يونايتد در فصل جابجايي زمستاني براي جذب کابلا 18 ميليون يورو پيشنهاد دهد سخت است اين پيشنهاد را رد کرد.

او گفت: رمي، بازيکني باهوش با توانايي‌هاي بالاست. او فصل را به قصد پايان دادن به آن با ما شروع کرده است، اما پيداست که منچستر يونايتد عزم خود را براي خريد او با رقم 18 ميليون يورو جزم کرده است. سخت است که اين پيشنهاد منچستريونايتد را رد کرد. فروش رمي با اين رقم عادلانه است.

کابلاي 23 ساله از استعدادهاي فوتبال فرانسه به شمار مي‌آيد. او پس از جدايي اوليويه ژيرو به ستاره تيمش تبديل شده است.

14. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

منچستر با 18ميليون يورو در پي شکار "زيدان جديد"

سرمربي مون‌پليه از پيشنهاد 18 ميليون يوروي منچستر يونايتد به ستاره جوان تيمش سخن گفت. او اعتراف کرد که نمي‌تواند پيشنهاد شياطين سرخ را رد کرد.
    رمي کابلا، ستاره اين روزهاي باشگاه مون‌پليه فرانسه است. اين بازيکن جوان مشتري‌هاي زيادي پيدا کرده است. باشگاه منچستريونايتد قصد دارد اين بازيکن را که لقب "زيدان جديد" فوتبال فرانسه را يدک مي‌کشد در فصل جابجايي زمستاني به خدمت گيرد.

جان فرناندز، سرمربي مون‌پليه اعتراف کرد که منچستر يونايتد به دنبال جذب ستاره جوان تيمش است. او اعلام کرد چنانچه منچستر يونايتد در فصل جابجايي زمستاني براي جذب کابلا 18 ميليون يورو پيشنهاد دهد سخت است اين پيشنهاد را رد کرد.

او گفت: رمي، بازيکني باهوش با توانايي‌هاي بالاست. او فصل را به قصد پايان دادن به آن با ما شروع کرده است، اما پيداست که منچستر يونايتد عزم خود را براي خريد او با رقم 18 ميليون يورو جزم کرده است. سخت است که اين پيشنهاد منچستريونايتد را رد کرد. فروش رمي با اين رقم عادلانه است.

کابلاي 23 ساله از استعدادهاي فوتبال فرانسه به شمار مي‌آيد. او پس از جدايي اوليويه ژيرو به ستاره تيمش تبديل شده است.

اگه بشه ! حالا ارزشش رو داره یا میاد میره رو نیمکت ؟

16. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اگه بشه ! حالا ارزشش رو داره یا میاد میره رو نیمکت ؟
    اگه بخواد این همه خرج پاش بشه بعد ازش درست حسابی استفاده نشه که هیچ ثمری برای تیم نداره

در ثانی اینقد این چند ماه اخیر اخبار درباره جذب بازیکنا توسط باشگاه منچستر یونایتد تو سایتها بوده که به شخصه من تا بازیکنی با پیراهن تیم نبینم خبر انتقالش باور نمیکنم

راستی مثل اینکه یانوزای قراردادش با منچستر یونایتد تا 5سال دیگه تمدید کردهخیلی خبر خوبی بود امیدوارم مویس در ادامه لیگ بیشتر ازش استفاده کنه
    Last edited by clau; 19-10-2013 at 15:42.

18. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در ادامه روند سینوسی تیم تو اولدترافورد با ساوتهمپتون 1-1 مساوی کردیم گل مساوی رو هم دقیقه 87 رو کرنر خوردیم
    کلا فقط می تونم بگم فصل عجیبیه یه خورده داریم از بقیه عقب میوفتیم امیدوارم تو ادامه بهتر بشیم

20. 5 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •