تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 293 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

پله:

*بازیکن محبوبت در این روزها کیست؟

نیمار بازیکنی خوبی است اما باید تجربه بیشتری در خارج از کشور به دست آورد. . مسی در حال حاضر بدون رقیب است، چون تقریبا 5 سال است که بهترین بوده.

Last edited by Greedy; 19-08-2013 at 00:51.

2. 10 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

این 5 تا رو از کجا اوردن ؟ گل آلوز که دروازه بان تاثیر گذاشته بود. گل آخر هم همینطور. در واقع سه تا پاس گل داد سسک

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با توجه به حرف های ژاوی و بقیه راجه به بهتر شدن تیم وآمادگی عالی پیش بینی همچین نتیجه ای با توجه به حضور مسی توی بازی کار سختی نبود
    پرس مثل بازی با سانتوس نبود ولی حس میکنم نسبت به فصل قبل بهتر داره انجام میشه،بازیکتام آماده و روون بودن،از بین شون من بازی پدرو رو تاثیر گذارتر حس میکنم ،خیلی جنگنده و با انرژی بازی میکنه+نیمار که انگار خودشو خیلی کنترل میکنه و اصلا حرکت انفرادی انجام نمیده
    ولی روی هم رفته با توجه پاس های فوق العاده اش با هر دو پا توی سمت چپ حمله یه صفت میشه براش به کار برد Deadly

5. 7 کاربر از shamsoddin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

شبی به یادماندنی در شروع تاتا با بارسا

سایت گل- دیشب بارسلونا اولین بازی اش در فصل جدید رقابتهای لالیگا را برگزار کرد و دراین بازی خانگی موفق شد تا با نتیجه 0-7 از سد لوانته عبور کند. در اینجا می توانید تصاویر منتخبی از این بازی را ملاحظه کنید:
      محتوای مخفی: Images 

سرمربی آرژآنتینی نیمار را در ترکیب اصلی تیمش قرار نداده بود و نیمار بازی را ازروی نیمکت ذخیره ها آغاز کرد

اینیستا هم درترکیب اصلی بارسا حضور نداشت

لوئیس کاررراس یکی از سرمربیان فوتبال اسپانیا در ورزشگاه حاضر واین بازی را تماشا می کرد. از جمله سایر میهمانان ویژه این مسابقه می توان به میره ئیا بلمونته، یکی از شناگران زن موفق اسپانیا در رقابتهای المپیک لندن و مسابقات جهانی بارسلونا اشاره کرد

در جریان بازی الکسیس جایش رابه نیمار داد

Last edited by kasra_khan2003; 19-08-2013 at 12:19. دليل: قراردادن تصاویر در اسپویلر

7. 7 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

مارتينو: عاشقفلسفه بارسلونا هستم

مارتينو در پيروزي هفت بر صفر تيمش مقابل لوانته، مسي را در اواسط نيمه دوم تعويض کرد و آندرس اينيستا را به جايش به ميدان فرستاد.

او مي‌گويد: «با ليو صحبت کردم. او هر از گاهي نياز به استراحت دارد.

البته زماني که رقابت دو تيم نزديک باشد حتي بزرگ‌ترين احمق دنيا هم تعويضش نمي‌کند!

اما فصل طولاني است. بازي‌هاي دشواري در پيش است. مسي بسيار باهوش است و از اين موضوع باخبر است.»

اما نيمار هم مقابل لوانته تنها 25 دقيقه بازي کرد و يک کارت زرد هم گرفت. تاتا مي‌گويد: «بايد به نيمار زمان بدهيم تا ذره ذره با شرايط تطبيق يابد. اگر بيش از حد سريع پيش برويم به او و تيم آسيب مي‌زنيم.»

ترديدهايي درباره ميزان آمادگي بارسلونا وجود داشت. آنها در مالزي نمايش خوبي نداشتند. اما مربي جديدشان مي‌گويد: «اين نحوه شروع فصل بهتر از تمام آن چيزهايي است که مي‌توانستم تصور کنم! حالا بايد در همين سطح ادامه دهيم.

من عاشق فلسفه بارسلونا هستم و مي‌خواهم پسران برخي چيزهايي که از دست داده بودند را دوباره بازگردانند.»
    { [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] }

9. 6 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چابی: وقتی تیتو به آمریکا رفت، ما کمتر تمرینات تاکتیکی می کردیم

ستاره باتجربه باشگاه بارسلونا از برد قاطعانه تیمش مقابل لوانته راضی و خوشحال است

سایت گل- چابی ارناندس بازیکن باتجربه باشگاه بارسلونا در پایان بازی یکشنبه شب تیمش مقابل لوانته در هفته اول رقابتهای لالیگا که با برد 0-7 بارسا همراه بود رضایتش را از این برد قاطعانه ابراز کرد و به این نکته اشاره کرد که سال گذشته و زمانی که تیتو ویلانووا سرمربی اسبق بارسلونا برای درمان بیماری اش به نیویورک رفته بود، آنها از نظر تاکتیکی کم کاری کرده اند.

در اینجا می توانید متن صحبت های چابی را مطالعه کنید.

* بارسا در غیاب تیتو در فصل گذشته: پارسال وقتی تیتو برای درمان به نیویورک رفته بود ما از نظر تاکتیکی خیلی کم کار می کردیم و از همین رو به صورت اتوماتیک تاکتیک در میان ما کمرنگ شد.

* مارتینو: مارتینو یک سرمربی جدی و پرتلاش است که به بازیکنانش نزدیک است و همه چیز را تحت کنترل دارد. او با اقتدار کارش را در بارسلونا آغاز کرده.

* شرایط شخصی در بارسلونا: سرمربیان تیم همیشه به من باور داشته اند و البته مصدومیت ها هم به من اجازه بازی کردن دادند و واقعا خوشحال و راضی ام که در تیم جاودانه زندگی ام بازی می کنم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صحبت کامل و درست در

Xavi: Barca didn't do tactics last year

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

والدس: آنچلوتي در مورد کاسياس اشتباه کرد

ويکتور والدس، دروازه بان بارسا، معتقد است که کارلو آنچلوتي در مورد استفاده از ديه گو لوپس به جاي ايکر کاسياس در اولين ديدار فصل جديد رئال اشتباه کرد.

کاسياس که فصل گذشته توسط ژوزه مورينيو نيمکت نشين شد، در اولين ديدار فصل جديد رئال هم نيمکت نشين ديه گو لوپس بود؛ تصميمي که والدس آن را زير سوال برد.

او به ال موندو دپورتيوو گفت:" از اينکه کاسياس نيمکت نشين بود، تعجب کردم. در جام کنفدراسيون ها، او بعد از يک دوره سخت و بازي نکردن براي چند ماه، خيلي خوب کار کرد.

من ديدم که او غيرممکن را ممکن کرد. به نظر من، او بهترين است. من از اين تصميم متعجب شدم اما اين مربوط به باشگاه من نيست و چيز بيشتري براي گفتن ندارم.

او بي ترديد بهترين است. دوست دارم او بيشتر بازي کند. براي من رقابت با او يک چالش است."

بارسا در دومين ديدار فصل جديد مقابل اتلتيکو مادريد قرار خواهد کرد، در حالي که رئالي ها با گرانادا روبرو خواهند شد.

{ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] }

13. 2 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه comeback pep's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

منم با تأخير پيروزى و مهمتر از اون بازى خوب تيم رو تبريك ميگم. اين بازى پر از نكات مثبت و سرشار از اميد و انگيزه بود. شخصا بازى خوب تيم و بازگشت نشاط و انگيزه و پرسينگ وحشتناك سابق رو مهمتر از برد ميدونم. اينكه بازيكنايى مثل پدرو، الكسيس و سسك به فرم خوب خودشون برگردن ارزشش بيشتر از برد جلوى لوانتست. بردها بالأخره به دست ميان چه مربيمون تيتو باشه چه تاتا ؛ مهم اون لذتيه كه هوادار از بازى تيمش ميبره. لذتى كه ما پارسال خيلى دركش نكرديم و حالا با ديدن اين تغييرات اينقدر ذوق زده شديم. اميدوارم اين روند رو به رشد ادامه داشته باشه و تو بازيهاى مهم فصل هم شاهد بازى خوب تيم باشيم.
    ممنونيم تاتا

چند نكته:
    1-كار تركيبى روى گل اول خيلى زيبا بود. اينجور حركات روح آدمو جلا ميده. پاس گل چهارم هم قشنگ بود.

2-خيلى دوست دارم پدرو همين طور تو اوج بمونه. دوندگيش، فرار هاش، كمك به دفاعش، پرسينگ فوق العادش و فرصت طلبيش خيلى به دردمون ميخوره. لامصب عين اسب ميدوه خسته هم نميشه تو تك به تكها هم بدون اغراق يكى از بهتريناى دنياست. گلاى زيبايى كه به كاسياس و وندرسار زد هميشه منو به وجد مياره.

3-من هنوزم منتظر خريد مدافعم. هر جور فكر ميكنم پيكه رو نميشه خيلى بهش اعتماد كرد. پويولم كه همه ميدونيم مصدوميتها به سراغش ميان. با اين وضعيت، احتمال به مشكل خوردنمون جلوى مادريد و بايرن و ... كم نيست. حيفه كه اين تيم خوب به خاطر نداشتن مدافع مطمئن، آخر فصل به اهدافش نرسه.

4-آنجلوتى داره سعى ميكنه همه ستاره هاشو زورچپونى تو تركيب جا بده. براى همين اوزيلو فرستاده سمت راست تا ايسكو بتونه پشت مهاجم بازى كنه! اين وسط نه ايسكو بازدهى اوزيل تو اين پست رو داره نه اوزيل بازدهى دى ماريا رو در سمت راست! اميدوارم همينطورى به اشتباهش ادامه بده

5- اين گزارشگرا اخبارو دنبال نميكنن؟ والا عمه منم جريان اون فونتى كه تو بازى با سانتوس استفاده شد رو ميدونه! اينا مصداق بارز توهين به مخاطبه كه البته ما بهش عادت كرديم...

-در نهايت اميدوارم مثل پارسال تا آخر فصل صدر جدولو حفظ كنيم. مادريدم بره با اتلتيكو سر مقام دوم بجنگه (شوخى.دوستان مادريدى ناراحت نشن)

15. 6 کاربر از comeback pep بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

مهمترین اخبار امروز فوتبال اسپانیا

ویکتور والدس: تمدید قرارداد من؟ وانمود می کنم چیزی نشنیده ام

نیمار: تقریبا به 100 درصد آمادگی رسیدم

بوسکتس: فصل گذشته از ثبات لازم برخوردار نبودیم

مارسلو: ما خیلی خوب بازی نکردیم/ مهم بود با پیروزی شروع کنیم تا هواداران خوشحال شوند

تمرین انفرادی دنی آلوس یک روز بعد از گلزنی مقابل لوانته

شوستر: در فوتبال امروز، بعضی از بازیکنان بیشتر از خوش کننده و اودکلن، با خودشان قرص و مکمل همراه دارند.

سوبی ساره تا: تیتو در قلب ماست/ هرگز نمی دانید چه رخ می دهد اما در حال حاضر برنامه ای برای خرید بازیکن جدید نداریم

بوتراگنیو:ایسکو یک پدیده است

سیمئونه: رئال و بارسا در سطحی متفاوت با سایر تیم های لالیگا بازی می کنند

آنچلوتی: بیل؟ ما فقط در مورد بازیکنان خودمان صحبت می کنیم/ دیه گو لوپس دروازه بان ما در هفته اول بود، باید ببینیم در دیدار بعد چه رخ می دهد

ژاوی: فصل گذشته، وقتی تیتو در نیویورک بود، ما تمرینات تاکتیکی زیادی انجام نمی دادیم

گل

17. 2 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

پیروزی پر گل بارسلونا در برابر لوانته

بارسلونا ۷-۰ لوانته

دانلود گل ها:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حجم:24 مگابایت

اصلا یادم رفته بود: دی
    {تبریک میگم}
    Last edited by HoseinKing; 19-08-2013 at 23:30.

19. 3 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •