تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 93 هستید؟

راي دهنده
126. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

46 36.51%
  • ریاضی

58 46.03%
  • انسانی

6 4.76%
  • هنر

8 6.35%
  • سایر رشته

8 6.35%
صفحه 62 از 136 اولاول ... 125258596061626364656672112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1353

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان لطفا به این سوال منم جواب بدید بنده دیپلمم رو چند سال پیش گرفتم (دیپلم فنی و حرفه ای) یعنی کلا برای من فرقی نمیکرده که این تاثیر مثبت باشه یا منفی ... اما الان دو تا مشکل برام پیش اومده یکی اینکه من معدلم خوب نیست ... آیا اصلا معدل کتبی دیپلم فنی حرفه ای (معدل10) تاثیر داره روی این مسئله ؟ ...
    و دوم اینکه اینا شب میخوابن صبح بلند میشند یه قانون تصویب میکنن میترسم کلا نزارن من بیام و کنکور نظری بدم تنها با مدرک پیش دانشگاهی !( ایا امکانش هست؟)
    دوستان میدونم همتنون ناراحت هستید و اعصابتون خورده ... اما لطفا به من هم جواب بدید.
    خداوکیلی اگر این مسئله اعصاب شما رو خورد کرده من مدتی هست ذهنم کلا درگیر این مسائل قوانین اینا هست ...
    قوانین نظام وظیفه از اینا بهتره خدایی... حداقل اگر یکی مشمول یه قوانینی نمیشده هنگام اعزام به خدمت ... یا سنش یه طوری بوده که شامل یه سری امتیازاتی میشده براش منظور میکنن اونوقت اینطوری بنده رسما باید فقط به یه رشته اونم کاردانی و توی شهر دور قانع بشم...
    حداقل اینا باید یه زمینه سازی کنن ... بخش نامه بدن دست مدارس و به همه داشن آموزا اعلام کنند که امسال تاثیر سوابق مستقیمه حالا میخواید درس بخونید میخواید برای رفع بیکاری بیاید مدرسه ... نه اینکه 10 روز قبل از ثبت نام کنکور بیان و بگن این قانون تصویب شده و قطعی هم هست!!
    اینم آخرین خبر از ایسنا /: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یعنی امیدی هست هنوز ... یا نه ؟
    برادری که میگی تاثیر 25 درصده ... خب یه شخصی که عربیش رو توی امتحان نهایی به زور پاس کرده توی کنکور به نظرت به چند درصد عربی میتونه اطمینان داشته باشه ؟ که 25 درصدش هم بره ؟
    خب وقتی این 25 درصد ها برای 10 تا درس منظور بشن ... کلا بگید در دانشگاه دولتی رو میخوایم تخته کنیم دیگه ...
    به ما که رسید اینطوری شد!.

تبصره 2: ترخيص كاركنان وظيفه بدون غيبت اوليه در حين خدمت جهت ادامه تحصيل در مقاطع كارشناسي و بالاتر به جز در زمان‌هاي اضطراري و جنگ بلامانع است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آره كسي كه فيزيك رو 9.25 و شيمي رو 11.25 گرفته ولي توي كنكور هردوتاش رو بالاي 80 زده نميتونسته عربي رو هم اينطوري كنه ؟ سطحي نگر نباشين شايد يه نفر بيمار بوده نتونسته امتحان نهايي رو خوب بده يا درس رو جدي نگرفته. من قبل پيش دانشگاهي رفتم امتحان تغير رشته به تجربي بدم ولي مردود شدم و مجبورم كردن برم رياضي بخونم ولي از سه ماه بعدش توي آزمون هاي آزمايشي زيست رو بالاي 80 ميزدم

در مورد اون نظام وظيفه هم اگه تحقيق كنين ميبينين كه قبلا به كارداني ها اجازه نميدادن همين تاپيك نظام وظيفه خودمون رو هم پست هاي پارسالش رو چك كنين لينك ها و متن هاش هست تووش.

راستي شما هم كه نمره نهايي براي دروس رياضي و فيزيك و شيمي ندارين كه تاثيري نميدن كه براي شما
    Last edited by Alireza SM; 28-11-2013 at 12:48.

2. 3 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

بچه ها براي شكايت كرده به ديوان عدالت اداري اين فرم رو دانلود كنين و تكميلش كنين و به دفتر نمايندگي ديوان عدالت اداري در شهرتون تحويل بدين و يا با پست به نشاني كه زيرش نوشته شده ارسال كنين. اگه تعداد درخواست هاي بدوي زياد باشه اصلا به همين زودي خود سازمان سنجش مياد قانون رو پس ميگيره.
    دوستان عزيز كه فقط نشستين و دارين به سازمان سنجش فحش ميدين اگه قرار بود با اين فحش ها كسي حقش احقاق بشه الان هيچ پرونده قضايي در كشور وجود نداشت. يكي از دلايلي كه اينجور قوانين اجرا ميشه اينه كه فكر ميكنن كسي بهش معترض نيست اگه به ديوان عدالت اداري شكايت كنين هزينش كمتر از 2 هزار تومن ميشه ( پول يه راني و كيك هم نيست ) فقط كافيه فرم رو پر كنين و به دفتر نمايندگي ديوان عدالت اداري يا به پست ببرينش. باور كنين كسي كه ارادش در حد تكميل كردن اين فروم نيست فردا اگه كل سوالات اختصاصي كنكور رو از يه هفته قبل بهش بدن بازم به جايي نميرسه.

براي تكميل فرم در قسمت شاكي حقيقي اسم خودتون رو بنويسين و در قسمت طرف شكايت هم سازمان سنجش آموزش كشور. در شرح شكايت هم هرچي به ذهنتون ميرسه + اين دوتا دليل رو حتما بنويسين :

اولا شما كه داشتين امتحان نهايي ميدادين بهتون گفته شده بود حداكثر 25% مثبت نه مستقيم.
    ثانيا كسايي كه قبل از سال 84 امتحان نهايي دادن الان فرصت جبران از طريق كنكور رو دارن ولي شما ندارين .

به نظر من اگه خيلي از داوطلبا بر همين موضوع به ديوان عدالت اداري شكايت كنن به كارشون رسيدگي ميشه.

سپس با هزينه 1500 تومن پستش كنين به نشاني كه زيرش نوشته.

باور كنين يه سرباز اين فرم رو تكميل كرد و فرستاد و ديوان عدالت اداري يه قانون نظام وظيفه رو ابطال كرد كه باعث شده هزاران نفر از سربازا بتونن براي ادامه تحصيل در رشته كارداني ترخيص از خدمت بگيرن.

لينك دانلود فرم :‌

فراموش نكنين كه اين قانون باعث شده ده ها هزار نفر از همين الان از شما جلوتر باشن و شما اگه درحد رتبه زير 500 باشين حتي نتونين شهرستان هم قبول بشين رشته مورد علاقتون رو.

علیرضا جان با اجازه کپی شد تو یه سایت دیگه

4. 2 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

يعني ناموسا چه گناهي كرديم تو اين مملكت به دنيا اومديم ...كاش نميرفتم دنبال سوابق تحصيليم اموزش و پرورش

من سعي ميكنم درسمو بخونم ....ولي اينطوري پيش بره ...رتبه پارسالم بهتر از اب در مياد

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

آقا هرکی میتونه این چیزی که علیرضا گذاشت رو تو فیسبوک و بقیه فروما شر(کپی) کنه
    ----------------------------------------------------------------------
    واقعا اعصابم داغونه
    من که امتحان حسابان 7 شدم فیزیک 11 شیمی 9 دیگه باید برم بمیرم
    خو شاید یه احمقی مثل من تا سال سوم درس خون نبوده باشه .
    بچه هایی که امسال سال اول کنکورشونه هم از این وضعیت داغونن چه برسه به ما
    والا پارسال میرفتیم دانشگاه بهتر بود به خدا اگه میدونستم یه همچین قانونی هست عمرا میموندم پشت کنکور.
    تازه برنامه چیده بودم از این هفته که سرم خلوت شد شروع کنم خیلی جدی روزی بالای 9 ساعت درس بخونم.
    یهو خورد تو ذوقم
    دانشگاه های تهران بای بای

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان تا ميتونين در مورد شكايت به ديوان عدالت اداري و ثمرات مثبتش اطلاع رساني كنين. باور كنين ديوان عدالت اداري در مورد اينچيزا خيلي جديه . به از خداشونه يه همچين موردي پيش بياد و با اعتراض مردم بهشون كمك كنن . اصلا شك ندارم كه اگه اين كار انجام بشه حتما مصوبه رو ابطال ميكنن. عدم اجراي مصوبه ديوان عدالت اداري رو هم كه ميدونين نتيجش چيه؟ پارسال سر همين موضوع وزير بركنار شد.
    مطمعن باشين ديوان عدالت اداري حقتون رو پس ميده. قضاتي هم كه داره واقعا باشرف هستن كوچكترين تضيع حقي رو ناديده نميگيرن.

8. 4 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

توی سازمان سنجش هم یه اکانت بسازین و برین تو پخش پرسش و پاسخ حتما یه متن بنویسین براشون کمتر از 24 ساعت جواب هم میدن

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من توي شكايتنامه اي كه براي شاگردم تنظيم ميكنم كارنامه كنكور خودم رو به همراه نمرات نهايي دبيرستانم قرار ميدم. شماهم اگه كسي رو ميشناسين كه با معدل پايين درصدهاي خوب آورده حتما سوابقش رو بنويسين. درضمن اگر دروسي كه نمره پايين توش آوردين در آزمون هاي آزمايشي درصد خوب كسب ميكنين حتما كارنامتون رو قرار بدين.
    تحويل دادن دادخواست بدوي به دفترنمايندگي ديوان عدالت اداري در استانتون بهتره ولي اگه دسترسي ندارين ميتونين پست كنين. هرچي بيشتر ارسال بشه بهتره

11. 3 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

آره كسي كه فيزيك رو 9.25 و شيمي رو 11.25 گرفته ولي توي كنكور هردوتاش رو بالاي 80 زده نميتونسته عربي رو هم اينطوري كنه ؟ سطحي نگر نباشين شايد يه نفر بيمار بوده نتونسته امتحان نهايي رو خوب بده يا درس رو جدي نگرفته. من قبل پيش دانشگاهي رفتم امتحان تغير رشته به تجربي بدم ولي مردود شدم و مجبورم كردن برم رياضي بخونم ولي از سه ماه بعدش توي آزمون هاي آزمايشي زيست رو بالاي 80 ميزدم

در مورد اون نظام وظيفه هم اگه تحقيق كنين ميبينين كه قبلا به كارداني ها اجازه نميدادن همين تاپيك نظام وظيفه خودمون رو هم پست هاي پارسالش رو چك كنين لينك ها و متن هاش هست تووش.

راستي شما هم كه نمره نهايي براي دروس رياضي و فيزيك و شيمي ندارين كه تاثيري نميدن كه براي شما
    دوست گرامی ممنون از اینکه دلگرمی میدین...
    اگر میشه این سوال من رو هم دقیقا توضیح بدید :
    الان من دیپلم فنی حرفه ای گرفتم چند سال پیش.. الان هم دارم پیش دانشگاهی میخونم بعد از چند سال ... الان من میترسم کلا اینا بیان و بگن که لازم هست که دیپلم مطابق با رشته کنکور باشه مثلا دیپلم تجربی حتما تجربی بیاد امتحان بده و انسانی انسانی و کاری هم به پیش دانشگاهی نداشته باشن ! آیا امکانش هست ؟ یا خیر؟
    یعنی من 100 درصد خیالم راحت باشه که میتونم با این دیپلم فنی حرفه ای معدل 10 و مدرک پیش دانشگاهی انسانی کنکور انسانی بدم ؟
    پیشاپیش ممنون.
    ( من پایان خدمت دارم دیگه از سر من گذشته .... امیدوارم کنکوری حداقل دغدغه نظام وظیفه نداشته باشن )

13. این کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

دوستان از من دنبال این قضیه میرم و با بچه های کلاسمون هم مطرح میکنم شما هم به هر کی میشناسید بگید تا شکایت کنه.

Sent from XPERIA P using Tapatalk 2

15. 4 کاربر از Hamed-M1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان از من دنبال این قضیه میرم و با بچه های کلاسمون هم مطرح میکنم شما هم به هر کی میشناسید بگید تا شکایت کنه.

Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
    کدوم مدرسه درس میخونی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •