تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 219 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 2187

نام تاپيک: کلوپ K750

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان شما با تم ها یی که از اینترنت استفاده میکنید مشکلی ندارید من بعد از دانلود چند تا تم از اینترنت
    گوشی ریست میکرد. دقیقترش اینکه بعد از اتخاب منو>صداها> و انتخاب یک آهنگ >بیشتر>استفاده بعنوان گوشی ریست میکرد حالا با تم های استاندارد گوشی هست و مشکل گوشی حل شد کسی نمیدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال mehdi_mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    IR-Iran

پيش فرض

دوستان شما با تم ها یی که از اینترنت استفاده میکنید مشکلی ندارید من بعد از دانلود چند تا تم از اینترنت
    گوشی ریست میکرد. دقیقترش اینکه بعد از اتخاب منو>صداها> و انتخاب یک آهنگ >بیشتر>استفاده بعنوان گوشی ریست میکرد حالا با تم های استاندارد گوشی هست و مشکل گوشی حل شد کسی نمیدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    گوشی با بعضی از تم ها سازگاری نداره که اگه یکی از اون تم ها رو انتخاب کنی گوشیت تند تند ریستارت میکنه! که البته این ایراد از تم نه از گوشی!

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام

من چند تا mp3 از هارد به Removable Disk/MSSEMC/Media files وتو Audioکپی کردم ولی روی گوشی هیچی نشون نمیده.حتی هر چی رو Removable Disk بود(DCIMوmp3,...) رو پاک کردم دوباره چند تا mp3 روی Removable Disk زدم ولی باز هم هیچی روی گوشی نشون نمیده.اشکال از کجا میتونه با شه لطفا کمکم کنید.
    توی mp3 هم ریختم نشد تو رو خدا کمکم کنید.انگار گوشی مموری رو نمیشناسه ولی وقتی بلوتوث میکنی میره تو مموری.

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

ميشه يكي بگه چرا اين اس ام اس هاي طولاني (يعني بيش از 70 كاراكتر فارسي يا 140 كاراكتر انگليسي) كه براي ديگرون مي فرستم، روي بعضي گوشي ها يه قسمت از اون حذف ميشه؟ در ضمن همين اس ام اس ها رو وقتي با نرم افزار MyPhoneExplorer تايپ مي كنم و در قسمت Drafts گوشي خودم ذخيره مي كنم بعضي وقتها قسمتهايي از اون حذف شده و عبارت (...) به جاش ديده ميشه. اين در حالي هست كه:

1- خود MyPE متن ها رو كامل نشون ميده.
    2- حافظه اس ام اس گوشي خودم و ديگر گوشي هايي كه با اين مشكل مواجهند هنوز پر نشده.

مشكل از كجاست؟

متشكرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

che jore mishe rar be jar tabdil kard

داره خودمونی میشه Amir_5693's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اول انکه داداش فارسی بنویس
    دوم هم اینکه بعضی وقتها فایل هایی که به عنوان نرم افزار های java دانلود می کنی با آیکن نرم افزار win rar نشون داده می شن که بازشونم که بکنی یه سری فایل با پسوند مثلا .calas می بینی در این جور موارد با خود windows نام فایلی رو که دانلود کردی مثلا بزار a.jar این jar. رو که آخر نام فایل بزاری حل داداش
    بعد بریز رو گوشی و install رو تجرا کن

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

بچه ها يه سوال دارم .
    وقتي گوشي رو به Usb وصل ميكنم فقط درايو مربوطه به رم من نشون داده ميشه . نه رم خود گوشي ./
    اون فيلم ها و عكس هايي كه با گوشي گرفتم رو نميتونم حتي ببينم چه برسه به اينكه بريزم رو سيستم . بعد اينكه نميتونم يه سري از موزيك و عكس هاي كه قبلا رو گوشي ريخته بودم رو ببينم . پوشه خاصي نيست براشون و خبري هم از خودشون نيست !
    ممنون از راهنماييتون .
    بچه ها مشكل منو كسي نداشته ؟ حل نشدني كه نيست !

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

دوست من فكر نمي كني داري اشتباه مي كني؟
    به نظر خودم که اشتباه نمی کنم چون خودم تجربه استفاده از هر دو نوع رو داشتم. یه چرخی هم تو انجمن بزنی میبینی که اکثر دوستان با من هم عقیده اند.
    Last edited by iman_s; 03-04-2007 at 01:37.

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نوشته شده توسط lahij_web
    بچه ها يه سوال دارم .
    وقتي گوشي رو به Usb وصل ميكنم فقط درايو مربوطه به رم من نشون داده ميشه . نه رم خود گوشي ./
    اون فيلم ها و عكس هايي كه با گوشي گرفتم رو نميتونم حتي ببينم چه برسه به اينكه بريزم رو سيستم . بعد اينكه نميتونم يه سري از موزيك و عكس هاي كه قبلا رو گوشي ريخته بودم رو ببينم . پوشه خاصي نيست براشون و خبري هم از خودشون نيست !
    ممنون از راهنماييتون .
    بچه ها مشكل منو كسي نداشته ؟ حل نشدني كه نيست !
    شما با نرم افزار خود گوشي (PC-Suite) به قسمت File Manager> My Sony Ericson> Phone Memory بريد همه چيزهايي كه دنبالش مي گرديد همونجا موجود هست. از نرم افزار MyPhoneExplorer هم ميتونيد استفاده كنيد. دانلودش روي اين سايت توي قسمت Software‌ هست:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام

ميشه يكي بگه چرا اين اس ام اس هاي طولاني (يعني بيش از 70 كاراكتر فارسي يا 140 كاراكتر انگليسي) كه براي ديگرون مي فرستم، روي بعضي گوشي ها يه قسمت از اون حذف ميشه؟ در ضمن همين اس ام اس ها رو وقتي با نرم افزار MyPhoneExplorer تايپ مي كنم و در قسمت Drafts گوشي خودم ذخيره مي كنم بعضي وقتها قسمتهايي از اون حذف شده و عبارت (...) به جاش ديده ميشه. اين در حالي هست كه:

1- خود MyPE متن ها رو كامل نشون ميده.
    2- حافظه اس ام اس گوشي خودم و ديگر گوشي هايي كه با اين مشكل مواجهند هنوز پر نشده.

مشكل از كجاست؟
    حالا يكي بياد اين مشكل ما رو حل كنه ↑

پروفشنال arash2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Abayland

پيش فرض

سلام دوستان من تازه اين گوشي را خريدم با قيمت 185 هزار تومان خوب خريدم يا نه
    بعد چند تا سوال برام پيش اومده
    1:ارسال اس ام اس تصويري اين پيغام را ميده و من نميتونم اس ام اس تصويري بزنم :
    setup required. for info contact your operator or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    set up now
    كه پايينش هم يه yes , no داره
    اين پيغام را در اكثر جاي هاي ديگه هم ميده
    آيا نياز به برنامه اي داره يا نه راديو هم كار نميكنه و ...
    2: فرستادن اس ام اس فارسي هم سخته يعني اينجوري نيست كه ب را 2 تا بزنم بشه ت
    3: يه رم اضافه توي جعبه اش بود اون را چطوري بايد پر كنم چون توي رم ريدر گزاشتم شناسايي نشد
    مرسي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •