تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 332 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

داداش شاید دیفیکالتی بازی رو آسون بوده ...
    من تو تاپیکهای خارجی پرسیدم گفتن Adam 'گفته بازی روی آخرین درجه سختی بوده ،اما نکتش اینجاست که بنده خدا هم بازی میکرده هم حرف میزده . سخته واقها سخته همزمان بازی کردن و جواب سوالهارو هم دادن .

البته من ویدیو رو دوبار دیگه هم دیدم . فکر نمیکنم هوش مصنوعی مدافعان خیلی مورد داشته باشه . یعنی تو پوشش دادن ها و بستن فضاها خوب عمل می کردن . البته اینو یادمون نره بایرن خیلی قوی تر هستش نسبت به سانتوس .

اینم بگم که تو دنیای واقعی هم اگه ببینیم رفتار مدافعان همیشه 100 % درست نیست ، یعنی امکان نداره حتی بهترین مدافع تو یه بازی چندتا اشتباه میکنه و این اشتباهات در بازی حقیقی هم به چشم میخوره .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    دوستانی که ویدیو های گیم پلی رو دیدن اگه حرفی ، نظری در مورد بازی دارن بیان بگن . ممنون
    Last edited by ™...; 18-08-2013 at 10:52.

2. 4 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه CV30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ویدئو 11 دقیقه ایی از گیم پلی بازی دیدم.(ign interview ) .
    همه چیز حوب بود بغیر از هوش مصنوعی ! خیلی مهمه ! نمیدونم کد چند درصدی بود ولی تیمهای آلمان و ایتالیا هم تو بازی بودن فکر نکنم دیگه بازی تغییری داشته باشه.
    چند صحنه بود که بازیکنا مثل ماست جا میموندن یا دریبل میخوردن ! یا توپ از کنار پاشون میگذشت عین خیالشون نبود ! کاملا مشخصه تو این بخش مشکل دارن ..
    اگه کسی ویدئو رو دیده و با نظرم مخالفه بگه تا دقایقشو دقیق بگم.
    منم باهات موافقم بازیکنه یه ذره چب و راست میکنه مدافعم فقط نگاه میکنه . توپ جلو پاشه ها نمیزنه
    اصلا همون تنها صحنه خطرناک بازی که دروازه بان گرفت ببین چطوری مدافع رو جا گذاشت
    فکر نکنم بخاطر درجه سختی پایین بازی باشه چون تو درجه سختی پایین تیما میلی برای حمله ندارن نه اینکه دیگه از کنار مدافع رد شی انگار نه انگار .
    به نظرم چون بازی از نو طراحی شده
    به هرحال خداکنه تو بازی نهایی برطرف بشه ولی در کل بازی خیلی خوب شده .

4. 2 کاربر از CV30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

به نظر منم بازیکنا یجوری جا میموندن...بعضی قسمت ها امیدوار کننده بود ولی بعضیا نه...یجورایی کند بودن مدافع ها تو عکس العمل...
    امیدوارم این مشکلات حل بشه....و دوباره بتونیم یه پیس قدتمند رو تجربه کنیم

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

خدایی پرسینگ خیلی پیشرفت کرده به نظرم و بازی سخت تر شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

سلام محمود جان.من این موارد رو توی ویدئوهای قبلی (e3) هم دیده بودم و اتفاقا همون موقع به امین گفتم .که ایشون گفت کد 50 درصدیه هنوز جا واسه پیشرفت هست.
    بنظر من کار بازی دیگه تمام شدست.از این به بعد هر چی میبینید تو نسخه نهایی هم خواهد بود.

دقایقی از ویدئو که گفتم:

8:31 موقعی که مانزوکیچ پاس میده به ریبری.الان دقیقا مدافع حریف چیکار کرد؟ قصدش چی بود؟ آدام هم کار خاصی انجام نداد فقط داشت میچرخید!

دقیقه 9 که آلابا به ریبری پاس میده چقدر راحت بازیکن مقابلشو جا میزاره واقعا خوبه که آدام داشته صحبت میکرده فقط داشت میچرخید ! حالا بازیکنای حرفه ایی
    با کریس و مسی ببینید تو هر بازی چند بار از این کارها میشه کرد! این بازی رو بشدت آرکید میکنه

دقیقه 10:46 پاس شواینی به کروس که آسونسائو با تجربه لایی خورد ! فقط کافیه تو هر بازی 2-3 این اتفاق بیفته .....

من نمیگم همه بازیکنا باید بدون اشتباه باشن ولی خب یه جاهایی آدم احساس میکنه اونا انسان نیستن و هنوزم هوش مصنوعی در سطح پایینیه.

این موارد هم هستن که از جانب آدام بود که میشه این بهانه رو آورد که کلید A یا X یا همون presure رو فشار نمیداد ، که البته من چشم آب نمیخوره:

4:36 آلابا به راحتی دریبل میخوره !
    4:56 به راحتی دانته جا میمونه اصلا حتی پاشو بلند نمیکنه توپو بگیره! ناسلامتی دفاع تیم ملی برزیله ولی متاسفانه هوش مصنوعی قوی واسش تعریف نشده
    8:17 توپ از 2 سانتی پای دانته میگذره ولی انگار نه انگار حتی یه کم پاشو دراز نمیکنه! اینا ضعفهای هوش مصنوعیه که باعث میشه در بازی گل های زیادی رد و بدل بشه!

چند وقت پیش داشتم از دبی اسپورت فینال pes13 جام (میلیون) که در امارات برگزار میشد رو میدیدم که دو نفر پرفشنال بودن ، این بازی 8-6 تمام شد ! خب این خیلی زشته ! بازی کاملا آرکید بود.یارو کریس رونالدو رو گذاشته بود نوک خط حمله فکر کنم یه شیش تایی باهاش گل زد !

از pes14 یه ویدئو با همین کیفیت که دونفر حرفه ایی باشن ندارید؟
    Last edited by JUSTIN11; 18-08-2013 at 12:06.

8. 2 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من تو تاپیکهای خارجی پرسیدم گفتن Adam 'گفته بازی روی آخرین درجه سختی بوده ،اما نکتش اینجاست که بنده خدا هم بازی میکرده هم حرف میزده . سخته واقها سخته همزمان بازی کردن و جواب سوالهارو هم دادن .

.
    .
    .
    .
    .
    .
    دوستانی که ویدیو های گیم پلی رو دیدن اگه حرفی ، نظری در مورد بازی دارن بیان بگن . ممنون

هوش مصنوعی بازی روی معمولی بوده (regular)

به نظرم بازی بسیار پیشرفت کرده و جای امید هست
    حرکات بسیار نرم و عالی شده اما تا خیلی خوب فاصله زیاد داره
    اما شاید بشه گفت آخرین بازی این نسل از بازی رقیب بهتر یا مثل هم خوب هستند

اگه نباشه جاش خالی می مونه CV30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یکی میگه رو اخرین درجه بوده یکی دیگه میگه رو حالت معمولی بوده !!!!!!!

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام محمود جان.من این موارد رو توی ویدئوهای قبلی (e3) هم دیده بودم و اتفاقا همون موقع به امین گفتم .که ایشون گفت کد 50 درصدیه هنوز جا واسه پیشرفت هست.
    بنظر من کار بازی دیگه تمام شدست.از این به بعد هر چی میبینید تو نسخه نهایی هم خواهد بود.

دقایقی از ویدئو که گفتم:

8:31 موقعی که مانزوکیچ پاس میده به ریبری.الان دقیقا مدافع حریف چیکار کرد؟ قصدش چی بود؟ آدام هم کار خاصی انجام نداد فقط داشت میچرخید!

دقیقه 9 که آلابا به ریبری پاس میده چقدر راحت بازیکن مقابلشو جا میزاره واقعا خوبه که آدام داشته صحبت میکرده فقط داشت میچرخید ! حالا بازیکنای حرفه ایی
    با کریس و مسی ببینید تو هر بازی چند بار از این کارها میشه کرد! این بازی رو بشدت آرکید میکنه

دقیقه 10:46 پاس شواینی به کروس که آسونسائو با تجربه لایی خورد ! فقط کافیه تو هر بازی 2-3 این اتفاق بیفته .....

من نمیگم همه بازیکنا باید بدون اشتباه باشن ولی خب یه جاهایی آدم احساس میکنه اونا انسان نیستن و هنوزم هوش مصنوعی در سطح پایینیه.

این موارد هم هستن که از جانب آدام بود که میشه این بهانه رو آورد که کلید A یا X یا همون presure رو فشار نمیداد ، که البته من چشم آب نمیخوره:

4:36 آلابا به راحتی دریبل میخوره !
    4:56 به راحتی دانته جا میمونه اصلا حتی پاشو بلند نمیکنه توپو بگیره! ناسلامتی دفاع تیم ملی برزیله ولی متاسفانه هوش مصنوعی قوی واسش تعریف نشده
    8:17 توپ از 2 سانتی پای دانته میگذره ولی انگار نه انگار حتی یه کم پاشو دراز نمیکنه! اینا ضعفهای هوش مصنوعیه که باعث میشه در بازی گل های زیادی رد و بدل بشه!

چند وقت پیش داشتم از دبی اسپورت فینال pes13 جام (میلیون) که در امارات برگزار میشد رو میدیدم که دو نفر پرفشنال بودن ، این بازی 8-6 تمام شد ! خب این خیلی زشته ! بازی کاملا آرکید بود.یارو کریس رونالدو رو گذاشته بود نوک خط حمله فکر کنم یه شیش تایی باهاش گل زد !

از pes14 یه ویدئو با همین کیفیت که دونفر حرفه ایی باشن ندارید؟
    جاستین گرامی من اصلا درباره هوش مصنوعی تا بازی نیاد دیگه یک کلمه نمیخوام صحبت کنم چون خود شما هم میدونید تا بازی رو خود آدم چند دستی بازی نکنه نمیشه هیچ نظری داد ولی این موضوعاتی که شما گفتین رو در تعجبم بیشتر این موضوعاتی رو که شما گفتین اشتباهات یوزر بود نه سی پی یو . درجه سختی هم آخر سر من نتونستم در بیارم رو چه درجه ای بوده ولی بیشتر این اشتباهات مال یوزر بود نه سی پی یو یوزر هم که مشخص بود خیلی سراسیمه و گیج بازی میکرد . ولی بازم هیچی درباره هوش مصنوعی نمیگم تا بازی بیاد و ببینیم چه جوری هستش درباره انیمیشن ها و گرافیک هم که فقط میتونم در یک کلام بگم در این بخش عالی هستش و انیمیشن های بازی فوتبال رو یک گام رو به جلو برد . به هر حال بازم سپاس از نکاتی که گفتین و اصلا نمیخوام بگم که شما صد در صد دارین اشتباه میکنین و حتی امکان داره بازی بیاد و هوش مصنوعی بازی بد باشه ......... ولی من به شخصه دنبال این بودم که ببینم pes امسال ریشه و بنیادش چه جوری پایه گذاری خواهد شد و با این چیزایی که دارم میبینم خیلی خیلی به این بازی و گسترشش در آینده امیدوارم . واقعا این بازی زیرو رو شده .......

12. 3 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یکی میگه رو اخرین درجه بوده یکی دیگه میگه رو حالت معمولی بوده !!!!!!!
    چیزی که مشخص بوده این ها داشتن نسخه دمو رو بازی میکردند
    چون 4تا تیم داشته
    و چون تو دمو سیو نمیشه تنظیمات بازی نتیجه میگیریم روی حالت
    regular
    بازی میکردند
    چون تغییری نکردن تنظیمات رو

14. 5 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چیزی که مشخص بوده این ها داشتن نسخه دمو رو بازی میکردند
    چون 4تا تیم داشته
    و چون تو دمو سیو نمیشه تنظیمات بازی نتیجه میگیریم روی حالت
    regular
    بازی میکردند
    چون تغییری نکردن تنظیمات رو
    دوستمون واقعا به نکته درستی اشاره کردن و هیچ کدوم از ما به این موضوع توجه نکرده بودیم . سپاس از نکته ای که گفتین .

16. 2 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •