تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 754 اولاول ... 125258596061626364656672112162562 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

قبلا سرعتم بهتر بود الان نسبت به ماه رمضونی بهتره هر خونه با خونه دیگه هم سرعت فرق میکنه وفکر کنم شانسی باشه جای خونه ما هر طرحی بگیری سرعتش همون قانون پهنای باند تقسیم8 میشه سرعت دانلود
    مه ولات
    آقا در مورد اصل کاری هیچ حرفی نزدی ها.
    چطور باید نول رو تشخیص بدیم و بعد کجا وصلش کنیم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستان من الان 5-6 ماهه که مشکل قطعی لینک دارم. 3 تا isp هم تو این مدت عوض کردم ولی بازم قطعی دارم ولی الان چون از مخابرات میگیرم و سرعت پورت رو کمتر بستن ، قطعی کمتر دارم ولی روزی حداقل 3-4بار لینکم میره و میاد. این وضعیت خط منه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    الان max rate روی 7 مگ ـه SNR حدود 19 ولی همیشه اینجوری نیست. SNR خط من بعضی روزا تا 34 هم میره و اونموقع max rate روی 16 مگ. ضمن اینکه وقتی SNR روی 34 ـه اصلاً قطعی ندارم حتی شده 3-4 روز SNR روی 34 بمونه ولی وقتی اینجوری میشه و میاد روی 19 لینک DSL قطع میشه. به مخابرات زنگ زدم یه کارایی کردن ولی درست نشد. میگن کابل رو عوض کردیم. اینم باید اضافه کنم که وقتی میخواد قطع بشه این مقادیر تغییر میکنه. مثلا الان که رو 19ـه چند ثانیه میاد رو 6 و قطع میشه و دوباره که مودم آپ شد میاد رو 19. اگه راهنمایی کنید که من چیکار باید کنم ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستان من الان 5-6 ماهه که مشکل قطعی لینک دارم. 3 تا isp هم تو این مدت عوض کردم ولی بازم قطعی دارم ولی الان چون از مخابرات میگیرم و سرعت پورت رو کمتر بستن ، قطعی کمتر دارم ولی روزی حداقل 3-4بار لینکم میره و میاد. این وضعیت خط منه:
    الان max rate روی 7 مگ ـه SNR حدود 19 ولی همیشه اینجوری نیست. SNR خط من بعضی روزا تا 34 هم میره و اونموقع max rate روی 16 مگ. ضمن اینکه وقتی SNR روی 34 ـه اصلاً قطعی ندارم حتی شده 3-4 روز SNR روی 34 بمونه ولی وقتی اینجوری میشه و میاد روی 19 لینک DSL قطع میشه. به مخابرات زنگ زدم یه کارایی کردن ولی درست نشد. میگن کابل رو عوض کردیم. اینم باید اضافه کنم که وقتی میخواد قطع بشه این مقادیر تغییر میکنه. مثلا الان که رو 19ـه چند ثانیه میاد رو 6 و قطع میشه و دوباره که مودم آپ شد میاد رو 19. اگه راهنمایی کنید که من چیکار باید کنم ممنون میشم.
    SNR الان مشکلی نداره.تا وقتی کمتر از 6 نشه هم خوبه.حتی من الان نتم با SNR حدود 6 وصله!
    شما:
    اسپیلیترت رو چک کن
    تلفن بیسیم اگه داری از مدار خارج کن
    سیم کشی داخل خونه رو چک کن(مودم رو ببر سرخط وصل کن)
    ببین تغییراتی ایجاد میشه یا نه.ضمن اینکه میتونی بگی واسن دان استریمت رو کمتر کنن خوب.

4. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آقا در مورد اصل کاری هیچ حرفی نزدی ها.
    چطور باید نول رو تشخیص بدیم و بعد کجا وصلش کنیم؟
    دوست گرامی تو هر کابلی که از تقسیم بیرون میاد تقریبا20رشته سیم هست که هر کدوم یه رنگه و باید امتحان کنی ببینی کدومه.من دیدم تعداد سیم رنگ سفید زیاده بنابراین دو تاشو گرفتم وصل کردم تلفن دیدم بوق نداره فهمیدم جفتش نوله بعد یه سیم دیگه گرفتم دیدم بوق داره از همون گوشی به موبایلم زنگ زدم تا شماره رو چک کنم تا شماره خودمو پیدا کردم.بعد یه بار با یکپه نول امتحان کردم بعد با یکی دیگه نتیجه هم اونی شد که عکسشو گذاشتم

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوست گرامی تو هر کابلی که از تقسیم بیرون میاد تقریبا20رشته سیم هست که هر کدوم یه رنگه و باید امتحان کنی ببینی کدومه.من دیدم تعداد سیم رنگ سفید زیاده بنابراین دو تاشو گرفتم وصل کردم تلفن دیدم بوق نداره فهمیدم جفتش نوله بعد یه سیم دیگه گرفتم دیدم بوق داره از همون گوشی به موبایلم زنگ زدم تا شماره رو چک کنم تا شماره خودمو پیدا کردم.بعد یه بار با یکپه نول امتحان کردم بعد با یکی دیگه نتیجه هم اونی شد که عکسشو گذاشتم
    در مورد پیدا کردن خط خودمون توی جعبه که کار ساده تر از این حرفاس و نیازی نیست تک به تک چک بشه.کافیه تلفن رو توی خونه آزاد کنی که بوق بزنه.بعد دو تا سیم مسی برداری بری جعبه رو باز کنی و یکی یکی بزنی به خطهای مختلف،هر وقت بوق تلفن خونه قطع شد،یعنی درست همون جا که سیم رو گذاشتی خط شماس.
    حالا اینکه نولش کدوم میشه باید کجا بزنمش رو نمیدونم.یعنی با یکی از خطای همسایه جابجا شه یا به فضاهای خالی بخوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

در مورد پیدا کردن خط خودمون توی جعبه که کار ساده تر از این حرفاس و نیازی نیست تک به تک چک بشه.کافیه تلفن رو توی خونه آزاد کنی که بوق بزنه.بعد دو تا سیم مسی برداری بری جعبه رو باز کنی و یکی یکی بزنی به خطهای مختلف،هر وقت بوق تلفن خونه قطع شد،یعنی درست همون جا که سیم رو گذاشتی خط شماس.
    حالا اینکه نولش کدوم میشه باید کجا بزنمش رو نمیدونم.یعنی با یکی از خطای همسایه جابجا شه یا به فضاهای خالی بخوره؟
    من با مال همسایه عوض کردم

8. این کاربر از mr1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من با مال همسایه عوض کردم
    اون وقت نول رو چطور باید شناسایی کنم؟چطور فهمیدی نول کدومه؟
    نول خط خودتون رو زدی جای همسایه و مال همسایه رو هم جابجا کردی با خط خودتون؟یا فقط نول خودتون رو جابجا کردی؟

داره خودمونی میشه OLK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شمال

14

سلام
    دو سه روزیه که سرعت اینترنتم خیلی افت کرده و مدام قطع میشه. گاهی اوقات چراغ line ثابته و چراغ اینترنت خاموش میشه و گاهی اوقات هم اصلا چراغ line به حالت چشمک زن یا خاموش در میاد. از اول ماه که این سرویس اکو 512 رو از شاتل گرفتم تا حالا چنین مشکلی نداشتم و روزا سرعت دانلود به 400 و شب ها به 65 می رسید ولی الان( اگه اینترنت وصل باشه! ) تو روز حداکثر 100 و شب ها هم 20 میشه.
    قبلا که مشکلی نداشتم اطلاعات خط رو اینجا گذاشتم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (پست 457)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (پست 467)

اینم واسه موقعیه که مشکل دارم و اینترنت قطعه:

این برای الانه که مثلا اینترنت وصل شده!

این هم سرعت خط که نسبت به قبل خیلی کاهش پیدا کرده:

حالا با این توضیحات نظر شما در مورد مشکل من چیه؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    دو سه روزیه که سرعت اینترنتم خیلی افت کرده و مدام قطع میشه. گاهی اوقات چراغ line ثابته و چراغ اینترنت خاموش میشه و گاهی اوقات هم اصلا چراغ line به حالت چشمک زن یا خاموش در میاد. از اول ماه که این سرویس اکو 512 رو از شاتل گرفتم تا حالا چنین مشکلی نداشتم و روزا سرعت دانلود به 400 و شب ها به 65 می رسید ولی الان( اگه اینترنت وصل باشه! ) تو روز حداکثر 100 و شب ها هم 20 میشه.
    قبلا که مشکلی نداشتم اطلاعات خط رو اینجا گذاشتم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (پست 457)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (پست 467)

اینم واسه موقعیه که مشکل دارم و اینترنت قطعه:

این برای الانه که مثلا اینترنت وصل شده!

این هم سرعت خط که نسبت به قبل خیلی کاهش پیدا کرده:

حالا با این توضیحات نظر شما در مورد مشکل من چیه؟
    خط ظاهرا مشکل داره
    SNR رو ببینید!

سیم کشی خونه چه جوریه؟
    مشکلی نداره؟

12. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

OLK

داره خودمونی میشه OLK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

خط ظاهرا مشکل داره
    SNR رو ببینید!

سیم کشی خونه چه جوریه؟
    مشکلی نداره؟
    نه تو این 20 روز که سرویس گرفتم تغییر بخصوصی تو سیم کشی خونه به وجود نیومده. فقط یه تلفن تو مدار هست که از اول هم بود و وقتی خارجش می کنم ، وضعیت تغییری نمی کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •