هیچ خطای دیدی در کار نیست و عکس هم دستکاری نشده. صحنه کاملا واقعیه.
خب وقتی تازه کار باشی و مربی هم بالا سرت نباشه این اتفاقات چندان هم دور نیست.
هیچ خطای دیدی در کار نیست و عکس هم دستکاری نشده. صحنه کاملا واقعیه.
خب وقتی تازه کار باشی و مربی هم بالا سرت نباشه این اتفاقات چندان هم دور نیست.
خواهشا عکس پست شماره 610 را نقدش کنید. واقعا دوست دارم ایراد کارمو بدونم![]()
فكر كنيد اين عكس رو من گذاشتم!شما چه نقدي ميتونستيد بكنيد !؟
در درجه اول هدف اين عكس يا موضوعش چيه ؟ تو چه دسته بندي قرارش ميديد ؟!
كلا نقد كردن اين عكس كار خيلي مشكلي هست چون در درجه اول آدم نميتونه دركش كنه !
بگم كادرش بد شده !؟ رنگش بندي و تركيب بنديش خوب نيست !؟ با اديت راه بهتري داشتيد !؟ سوژه ميتونست بهتر باشه !؟ فوكوس دقيق صورت نگرفته !؟
در كل بهتره كه شما ديد بهتري به عكاسيتون بديد
و از ابزار بهتر كه كارتون رو هم بهتر ميكنه استفاده كنيد
من چون نمی شد تشخیص داد چیه توضیح دادم که چی هست. همون اولش گفتم که چکیدن قطرات آب فواره توی حوض آبه
سوال من هم همین بود دیگه. من چطور باید از چکیدن آب عکس می گرفتم که مشخص باشه؟
اگه عکسم مشکلی نداشت که تقاضای نقدشو نمی کردم. آخه می دونید من هنوز توی مقدمات عکاسی درجا می زنم. به کمک شماها نیاز دارم
ممنون که جوابمو دادید.
اگر این عکس را شما می ذاشتید و من هم مثل الان مبتدی نبودم جوابم این بود:
نور عکس مشکلش اینه:.......
کادر عکس مشکلش اینه: ........
تنظیمات دوربینت این اشکال را داره:........
و در اخر می گفتم: اگه اینجوری پیش بری عکاس نمی شی
هدف این عکس در واقع می تونست عکس ماکرو از قطرات آب باشه. ولی چون قطرات آب به سرعت حرکت می کردند و نور خورشید هم نبود نتونستم ماکرو بگیرم. اما من عکسهایی دیدم که بدون نور خورشید هم ماکرو می گیرند. یه کم راهنمایی می خواستم.
قبول دارم که راهنمایی برای این عکس مشکله. ولی نقد عکس هم به رشد علمی آدم کمک می کنه. توجیه بهتر ندارم
ممنون بابت نقدتون. دوست دارم عکاسی توی شب را هم یاد بگیرم چون واقعا سخته
از همه بابت عکس کج و کولم عذر خواهی می کنم. ولی باید می ذاشتمش تا نقد بشه. باید شماها بدونید که من عکاسی در شب را تا چه حد بلدم(بهتر بگم تا چه حد بلد نیستم) که بتونید برای عکسهای بعدیم کمکم کنید
یا حق
اگه شما نميگفتيد چيه بازم ميشد تشخيص داد كه قطره هاي آب هست !
مشكل اصلي همين جاست كه شما اومدي از قطره آب در حال فوران با يه وسيله نچندان با كيفيت( w810) اونم توي شب ! عكس گرفتيد
كاري كه من با D7000 هم نميتونم انجام بدم !
اگه هدفتون عكاسي قطره هست اولا به سرعت شاتر خيلي بالا و نور زياد و سوژه هاي با سرعت كمتر احتياج داريد
عكسهايي كه ميگيد با كننترل نور و لنزهاي ماكرو گرفته شده ! حالا خورشيد هم نبود نبود ! نورپردازي براي همچين جاهايي هست كه ميتونيد با يكي دوتا چراغ قوه يا مهتابي هاي قابل حمل هم انجامش بديد ولي مهم فوكوس دقيق ،سرعت شاتر بالا و كيفيت تصوير خيلي مهمه !
عكاسي توي شب احتياج شديد به سه پايه داريد و يه دوربيني كه با ايزو هاي بالا كمترين نويز رو بده !چرا !؟ چون توي شب نور خيلي كم هست شما سرعت شاتر پاييني رو بايد استفاده كنيد كه يا با سه پايه عكاسي كنيد اونم با تايمر !يا سرعت شاتر رو ببريد بالا كه اونم با باز كردن ديافراگم يا بالا بردن ايزو ميشه انجامش داد كه بازم سخته !بالا بردن ايزو هم كه علانا داريد به عكستون نويز اضافه ميكنيد .
براي عكاسي توي شب هم كافيه يكي دوتا مقاله و آموزش رو بخونيد و كار كنيد ..
Last edited by Spak; 19-09-2013 at 20:36.
برج
تهران
EOS 7D
1/320
f5.6
iso 200
با اجازه آقا محمد ...
نظرتون چیه !؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)