واقعا بازیه جالبیه
خیلی بازیها با گرافیک خوب بعد از مدتی خسته کننده میشن.............![]()
واقعا بازیه جالبیه
خیلی بازیها با گرافیک خوب بعد از مدتی خسته کننده میشن.............![]()
یکی از بازیهایی هست که با گرافیک پایینش جذابیت زیادی داره مخصوصا بازیه قلعه 1 با دوبله دارینوس
سلام دوستان میشه راهنمایی کنید که تو بازی قلعه2 چطوری میشه اعتبار کسب کرد که اون سربرگ بازی ایکونش به شکل یه تاج کشیده؟ دوم اینکه وسط بازی هی میگه از انبار دزدی میشه دقیقا باید چیکار کرد فقط دقیق بگید خیلی ممنون![]()
سلام دوستان.
من در بازي جنگ هاي صليبي3 در مرحله پنجمش موندم. اونجا كه در سرزمين اهريمن هستي و چندتا از حيوانات اهريمني به قلعه حمله مي كنند و اگر پيروز بشند چندي از افراد ارتش رو به اختيار مي گيرند. لطفا راهنمايي كنيد.
دوستان من ترینر جنگ های صلیبی1 را دارم ولی نمودونم چجوری بذارمش اینجا![]()
اول فایلو با فرمت زیپ فشرده کن بعدش تو این سایت آپلود کنبعد لینک آپلودو بزار تو سایت همین کار سختی نیست داداشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه آپلودش کنی یک دنیا متشکرت میشم خیلی دنبالشم
![]()
میشه یکی سیو کامل بازی رو بذاره
یادش بخیر اون قدیما ساعت 6 صبح خوابم میپرید اینو بازی میکردم
یه حال هوای دیگه ای داشت که الان هر گیمی بازی میکنم کنم دیگه اون نمیاد
یادم میاد وقتی تمومش کردم نشستم دل سیر گریه کردم![]()
سیو میخوای چیکار ترینرو هستش دیگه...!
اگه خواستی بگو.
---------- Post added at 09:59 AM ---------- Previous post was at 09:57 AM ----------
آخی چقدر رمانتیک ...
خب عزیز من دنیا که به آخر نرسیده دوباره بازی کن !
---------- Post added at 10:01 AM ---------- Previous post was at 09:59 AM ----------
لازم نیست دوست عزیز
من آپلود شدشو دارم :
---------- Post added at 10:04 AM ---------- Previous post was at 10:01 AM ----------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جنگهای صلیبی 1 از معدود بازیهایی که سیستم پایین میخواد ولی گرافیک خوب و گیم پلی فوق العاده و محیط جذابی داره امکانات خوبیم داره.
---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:04 AM ----------
COD 7 چه ربطی به قلعه داره؟؟؟؟!!!
قلعه یه بازی استراتژیک هستش که سبک بازی هم قبیله ای هستش ولی بازی Call Of Duty بازی اکشن و جنگی هستش که کار گروهی عملیاتی هستش.
میشه بگی چه ربطی داره؟؟؟
بازی قلعه 1 بد جوری اعتیاد آوره ............................!
ان شا الله بعد امتحانا نصبش میکنیم................
راستی....
سرباز کماندار عرب.......![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)