منم یکی دو ماه پیش از پی 30 دانلود گرفتم..
system restore کار نمی کنه. برای اتصال برنامه های مترو (مپ، میل و ...) هم احتیاج به نرم افزار fiddler هست
بجز اینا مشکل دیگه ای نداره
منم یکی دو ماه پیش از پی 30 دانلود گرفتم..
system restore کار نمی کنه. برای اتصال برنامه های مترو (مپ، میل و ...) هم احتیاج به نرم افزار fiddler هست
بجز اینا مشکل دیگه ای نداره
Last edited by tiyam 01; 07-11-2012 at 10:58.
این منبعش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرین خط نوشته
یعنی خود مدیا پلیر ویندوز روی این نسخه قابلیت پخش فیلم dvd رو نداره ولی با پلیر دیگه میشه در ضمن مدیا سنتر این قابلیت پخش رو داره که باز روی پرو نصب میشه
سلام
حالا چه عجله ایه؟ من همین Release Preview را که از سایت مایکروسافت گرفته ام، داره خوب کار میکنه. بدیش اینه که بعضی چیزها را میگه در کشور شما ساپورت نمیکنه و بعضی برنامه ها باش ناسازگاره.
بازیهای ویندوز 7 را هم ندارم.
از کجا میشه بفهمم نسخه ای که خر شدم دانلود کردم دقیقا چه انیه؟!
مشکل شما از کرکه وگرنه تمام قابلیتها کار میکنن........من همون نسخه 2ماه پیش رو دوباره نصب کردم و باکرک جدید کرک کردم و اپدیت هم شد. تمام قابلیتها کار میکنن بجر استور که ایران بلوکه هست و اونم با وی چی ان میشه بهش وصل شد.
چطوری میشه فهمید نسخه ویندوز چیه؟ منظورم RTM ، GDR و... هستش
برو به این قسمت
Run>regedit>HKEY__LOCAL_MACHINE>Software>Microsoft >Windows NT>Currentversion
سلام دوستان این سایت ورپن جدید گذاشته یعنی این اصلیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که فعلا پاکش کردم
دو تا ورژن مختلف هم دانلود کردم با هر دو مشکلاتی داشتم ولی با اینکه چند روزی بیشتر باهاش کار نکرده ام الان که 7 نصب کردم گیج شدم چون بهش عادت کرده بودم هی موس رو میبریم گوشه چپ یا راست![]()
ممنون دوست عزیز خیلی کمکم کردی
نسخه p30day هم rtm
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)