عرض سلام و خسته نباشید
در هنگام نصب بازی fifa 13 در دیسک 1، یه پیغام میده که فایل setup-1c.bin در دیسک 1 موجود نیست.
با قرار دادن دیسک 2 هم این مشکل رفع نمی شود و پیغام plaese insert disk 1 تکرار می شود.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
متشکر
عرض سلام و خسته نباشید
در هنگام نصب بازی fifa 13 در دیسک 1، یه پیغام میده که فایل setup-1c.bin در دیسک 1 موجود نیست.
با قرار دادن دیسک 2 هم این مشکل رفع نمی شود و پیغام plaese insert disk 1 تکرار می شود.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
متشکر
من سخه بدون نصب فیفا رو رو ویندوز 8 راحت اجرا می کنم ولی تو ویندوز 8 اصلا اجرا نمی شه یعنی وقتی رو آیکنش کلیک می کنی اتفاقی نمی افته رو حالت ویندوز 7 هم اجرا می کنم باز می کنه ولی دو ثانیه بعد بسته می شه برای رزیدنت اویل 8 هم مشکل xlive هست در حالی که تو 7 اونم بدون مشکل اجرا می شه دوستان راه حل ویندوز 8 برای این مشکلات چیه؟
من سخه بدون نصب فیفا رو رو ویندوز 8 راحت اجرا می کنم ولی تو ویندوز 8 اصلا اجرا نمی شه یعنی وقتی رو آیکنش کلیک می کنی اتفاقی نمی افته رو حالت ویندوز 7 هم اجرا می کنم باز می کنه ولی دو ثانیه بعد بسته می شه برای رزیدنت اویل5 هم مشکل xlive هست در حالی که تو 7 اونم بدون مشکل اجرا می شه دوستان راه حل ویندوز 8 برای این مشکلات چیه؟
سلام.
من امروز یه جفت دسته برای pc گرفتم از این مدلهای xbox.
وقتی وصلشون میکنم و میرم تو بازی فیفا (13) بازی لگ میندازه و کلا خیلی سنگین میشه.لگشم طوریه که کلا میگیره و اصلا حتی 1 ثانیه هم روون نمیشه.
البته توی pes مشکلی نداره ولی من فیفا بازم و متاسفانه نمیتونم الان با این دسته ها بازی کنم.
اگه کسی میدونه مشکل از چیه ممنون میشم راهنمایی کنه.
و یه مشکل کوچیک دیگه اینکه قبلا که بازی رو باز میکردم زود میرفت تو بازی ولی از وقتی کارت گرافیکم رو آپدیت کردم بازی رو که باز میکنم حدود 3 4 دقیقه رو عکس مسی قفل میشه بعد 1 دقیقه صفحه سیاه میشه بعد میره تو بازی که حوصلمو سر برده.
Last edited by hot dj; 08-02-2013 at 12:51.
کسی می تونه بگه این مشکل fifa2013 چی؟مشخصات سیستم لب تابم:
من هرکاری می کنم بازی تیک داره خواهشا یکی کمکم کنه
کارایی که واسه بازی انجام دادم شامل موارد زیر
intel i5 2430m 2.4 turbo boost 3.0
nvidia 540m 2g
ram 6
1.گرافیک رو اپدیت کردم
2.دایرکتیس هم همینطور
3.از fps limter هم استفاده کردم و 45 52 62 رو هم تست کردم
4.در داخل پوشه باری هم lock 60 fps و no limit fbs هم گذاشتم
5.ویندوز رو پاک و هم64 bit و 32bit ویندوز 7 و 8 رو هم نصب کردم والان دارم با ویندوز 8 32bit کار می کنم
6.رجستری هم تعمیر کردم با آنتی ویروس norton کامل scan کردم
7.وفتی بازی رو هم اجرا می کنم وقتی تیک می زنه وارد task maneger هم میشم و چیزخاصی نمی بینم که حجم cpu و ram منو گرفته باشه
8.و از طریق task maneger وقتی دارم بازی می کنم set affinity رو هم دست کاری کردم
9.تا الان هم دو نسخه ازش دانلود کردم هم black box هم reloaded و کرک های مختلف
10.از game booster هم استفاده کردم
دیگه راه حلی به ذهنم نمی رسه با توجه به این که من این بازی رو جند ماه راحت بدون هیچ مشکلی داشتم بازی می کردم
ممنون میشم راهنماییم کنید دیگه دارم دیونه میشم
سلام
من بازی رو از همین سایت دانلود کردم و کرک هم کپی کردم ولی وقتی رو آیکون کلیک میکنم که اجرا بشه دایره انتظار یه چند ثانیه میچرخه و بعدش هیچ اتفاقی نمی افته
صفحه های قبلی رو هم چک کردم و دوستانی رو دیدم که همین مشکل رو داشتند ولی جوابی نبود... خواهشا اگه اطلاعی دارین کمک کنین.
اپدیت جدید
در FIFA 13 Update v1.7 برخی از امکانات از جمله امکانات زیر اضافه شده اند :
FIFA 13 Update v1.7 Reloaded
- اضافه شدن هوش مصنوعی در بخش حمله ی تهاجمی بازیکنان
- قدرتمند تر شدن توانایی تجزیه و تحلیل بازیکنان در حین بازی
- سخت تر شدن شکستن دفاع تیم حریف
- اضافه شدن هوش مصنوعی در بخش ساخت کانال های تدافعی بازیکنان
- بهبود شرایط بازی و سخت تر شدن بازی در وضعیت یک به یک
- اضافه شدن دیریبل های جدید و کامل
- اضافه شدن سیستم توانایی کنترل و حفظ توپ
- اصلاح بیش از ۳۵۰ چهره
- افزایش ضریب هوش داوری
- چندین تغییر کوچک دیگر
- و فیکس کردن لگ بازی
پسورد فایل : s o f t 9 8 . i r
برای دانلود خط های فاصله رو بردارید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Konami_Pc; 12-02-2013 at 09:01.
سلام........
من تا حالا فیفا رو اپدیت نکردم...........من اگه بخوام اپدیت ورزن 7 رو بریزم حتما حتما باید اپدیتهای قبلی رو بریزم یا لازم نیست؟
نه لازم نیست اپدیت قبلی داشته باشی همین اپدیت رو میگیری فایلهاش رو کپی میکنی تو فایل بازی تمام میزنی بازی اجرا میشه خود اپدیت کرک شده هستش
چرا تو ویندوز 8 بازی اجرا نمیشه فقط دایره ماوس چند ثانیه میچرخه و اتفاقی نمیفته!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)