بلی میشه . سیستم عامل لینوکس تقریبا بر روی هر چیزی قابل نصب هستش فقط کافیه نسخه مک اون رو بگیرید همین .
اوبونتو مثلا آشکارترین توزیع لینوکس هستش
بلی میشه . سیستم عامل لینوکس تقریبا بر روی هر چیزی قابل نصب هستش فقط کافیه نسخه مک اون رو بگیرید همین .
اوبونتو مثلا آشکارترین توزیع لینوکس هستش
سلام
من تازه واردم
چه فروم باحالی دارین یه بخش فقط برا لینوکس؟! ویندوز هم هیچی :d معلومه تعصبی هستین :d
ممنون.
یه چیزایی تو اینترنت گیر آوردم.
سلام دوستان
من میخوام fedora نصب کنم میخواستم ببینم چه قدر فضا برای نصبش احتیاج اخه میخوام هاردمو فرمت کنم ویه ویندوز xp ویه لینوکس نصب کنم میخواستم بدونم چه قدر فض براش کافیه.
در ضمن یه کمم از نصب fedora و اینکه ایا پارتیشن بندی میخواد و .... خلاصه از این چیزا دیگه.
ممنون
برای نصبش ۵ تا ۱۰ گیگابایت کافیه ولی اگه فضای بیشتری داری میتونی بیشتر هم اختصاص بدی. در مورد نصب هم اول باید windows xp رو در اولین پارتیشن هاردت نصب کنی و بعد fedora رو در هر پارتیشنی ( با فرمت ext3 ) که خواستی نصب کن. یک پارتیشن جدا هم برای swap باید اختصاص بدی که حجمش باید دو برابر رم کامپیوترت باشه.
اینم آموزش نصب فدورا ۷ به صورت ویدیویی :
تايپيك خوبيه براي كمك به بچه ها
جا داره از زحمات دوستان تشكر كنم
ممنون از کمکتوت اقای hossein-mec و از اینکه زود جواب دادید.
سلام
یه اشکالی هست این لینکا که گذاشتید اولیاش که اصلا باز نمیشه دومیاشم که این قدر سرعتش پایین که نمیشه دانلود کرد.
اگه قسمت دانلودشو فشرده کنید بهتره .
ممنون
سلام
یه اشکالی که هست توی این لینکا که گذاشتید اونم اینه که قسمتای اولش که اصلا باز نمیشه قسمت دانلودشم این قدر پایین که دو ساعت طول میکشه شایدم بیشتر ه هر حال ممنون میشم اگه قسمت دانلودشو فشرده کنید .
ممنون
لینک های اول مشکلی نداره . من با فایرفاکس راحت پخش می کنم . مرورگرتون باید فایل های فلش رو پخش کنه . لینک های دوم رو هم چون خودم ندارم نمیتونم براتون فشرده کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)