هر جور هم حساب کنی بازم دست فرمونش افتضاحه
هر جور هم حساب کنی بازم دست فرمونش افتضاحه
سلام خدمت همه دوستان این بازی کدوم قسمتش باید بریم ماشین تیونینگ کنیم من الان روی ماشین 6 blacklist هستم دارم باهاش مسابقه میدم که یک ماشین McLaren هستش باید اون شکست بدی با لامبورگینی و لکسوز 2بار باهاش مسابقه دادم نتونستم ببرمش دوستانی که این بازی تمام کردن با چه ماشینی این مرحله ردش کردن ممنون میشم از راهنماییتون
راه حل فقط تیونیگ ماشین ها هست
من با audi R8 و شولت کورویت و گالاردو همه رو شکست دادم ، اینا رو کامل و اصولی تیونینگ کنی همه رو میبری (چه بوگاتی چه اونتادور چه مکلارن و...)
Last edited by manreza71; 07-11-2012 at 18:54.
بستگی داره با چه ماشینی بری، اگه با فورد رپتور میخوای رانندگی کنی یا لندرور و ماشین هایی از این طیف مسلمه که هندلینگ خوب نمیشه چون این ماشین ها مخصوص جاده خاکی هستن ، کسایی که بازی رو به 90% رسوندن میدونن فرمون بیشتر ماشین ها خیلی خوب کار شده روش (البته با تیونینگ)
من حاضرم تو هر مسیری با هر ماشینی که میگید بدون کمترین برخورد مسابقه رو انجام بدم واول بشم وفیلمش رو هم بزارم ....
Last edited by manreza71; 07-11-2012 at 19:00.
به نظر من هیچ ماشینی هندلینگش به بدیو افتضاحیه پورشه ای که تو ماست وانتد ازاد میشه نیست
با اینکه کل مسابقه هاشو رفتم ولی با این حال بازم چیزه چرتیه
Gaming Age : 91
G4 TV : 90
Worth Playing : 80
متا دوباره به 85 برگشت از 36 نقد.
دوستان آیا جدیدترین سری این بازی داستانی است؟
دوست عزیز میشه توضیح بدی چجوری دست فرمونت تو بازی خوب شده ؟من مشکلی با هندلینگش ندارم خیلی نرم و خوبه ولی خیلی تصادف میکنم یا موقع مسابقه همش باید چشمم به اون نقشه پایین باشه که اونجوری حواسم پرت میشه تصادف میکنم موقعی هم که به نقشه نگا نمیکنم راهو گم میکنم با اینکه خیلی تمرین کردم اگه بشه یکم از تجربت واسمون بگو.
اینحا یکی نیست به ما بگه چطوری میشه ماشین ها رو تو این بازی تیونینگ کرد![]()
آقا برای تیونینگ شماره 6 کیبورد ( ماشین حسابی ) رو بزن بعد با همون کلیدا برو تیونینگ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)