تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 197 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

14

از صبا و 2 تیم ایرانی دیگر پیشنهاد دارم مهاجم ایرلندی-لیبیایی پرسپولیس که به واسطه سه گلش در داربی تهران، محبوبیت فراوانی در میان هواداران پرسپولیس پیدا کرده بود، امشب از ایران رفت تا وداعی تلخ با پرسپولیسی ها داشته باشد.

محتوای مخفی: ادامه 
    ایمون زاید که به همراه همسرش امشب ایران را ترک می کنند، پیش از سفر به دوبلین در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در پاسخ به این سوال که گفته می شود اگر کریم انصاری فر از پرسپولیس جدا شود، تو دوباره به پرسپولیس بر می گردی، گفت: واقعا این حرف مسخره است. اگر آنها این طور فکر می کنند که می توانند با من چنین رفتاری داشته باشند باید بگویم خیلی ناعادلانه است.

وی افزود: من چند وقت پیش به خاطر مشکلی که داشتم از ایران رفتم اما کسی از باشگاه تماس نگرفت که بگوید برگرد و ما تو را نیاز داریم. فکر می کنم اینکه شرط گذاشته اند که اگر انصاری فرد رفت من را بر می گردانند واقعا ناعادلانه است. آنها اگر من را می خواستند بهتر بود بدون اینکه شرط بگذارند این کار را انجام می دادند. به هر حال من پرسپولیس را دوست دارم و هواداران این تیم را هیچ وقت فراموش نمی کنم.

زاید درباره آینده اش و در پاسخ به این سوال که مقصد بعدی تو بعد از پرسپولیس کجا خواهد بود، گفت: من از چند تیم خوب ایرلندی پیشنهاد دارم. همچنین از دو تیم اماراتی و سه تیم ایرانی پیشنهاد دارم.

او درباره پیشنهادهای ایرانی اش هم گفت: مدیر برنامه ام گفته حرفی از پیشنهادهای ایرانی ام نزنم اما می توانم از صبا نام ببرم چون این پیشنهاد چند وقت پیش هم مطرح بود. احتمال دارد خیلی زود شاید همین نیم فصل دوم به ایران بر گردم. می دانم که علی دایی هم از سبک بازی من خوشش میاید.

زاید در پایان گفت: امروز مدیر برنامه ام از صبح با شیرینی جلسه داشت اما متاسفانه موفق نشد پولی از پرسپولیس بگیرد. قول داده اند تا فردا پول را به حسابم واریز کنند و من به رویانیان کاملا اعتماد دارم و میدانم او به قولش عمل می کند.

.............................................

سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت:‌ کریم انصاری‌فرد تا پایان فصل در پرسپولیس خواهد ماند.

سعید شیرینی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس ابتدا در خصوص شایعه ماندن زاید در پرسپولیس به شرط رفتن کریم انصاری‌فرد از پرسپولیس اظهار داشت: ایمون زاید برای باشگاه پرسپولیس قابل احترام است ایشان با تلاش‌های رویانیان به پرسپولیس آمد و با هتریک‌های خود جایگاه خود را در پرسپولیس با سعی و تلاش زیاد به دست آورد.

وی افزود: ما پیشنهادی مبنی براینکه اگر کریم انصاری‌فرد برود زاید در پرسپولیس خواهد ماند به ایشان ندادیم و به نظرم برخی‌ها در این زمینه گمانه‌زنی کردند. ایمون زاید در صورتی که این پیشنهاد به او بشود حق دارد ناراحت شود پس چنین چیزی اصلاً مطرح نبوده است.

شیرینی تأکید کرد: البته کریم انصاری‌فرد نیز بازیکن قابل و ملی‌پوش باشگاه پرسپولیس است و اصلاً قرار نیست که از پرسپولیس برود انصاری‌فرد تا آخر فصل در پرسپولیس می‌ماند و از طرف دیگر ما پیشنهادی به زاید مبنی بر ماندنش نداده‌ایم.

..............................................

توی نظر سنجی ضد عادل شرکت نکردین ؟!

2. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

یه بار گرفته بودیمش ! چرا فرستادیمش ؟!
    نمیدونم والا !!!

این ژوزه یه مصاحبه نکرده بگه توی تیمش به چه ابزاری احتیاج داره آخه !!!؟؟؟
    آخه داش مجتبی ژوزه که نباید بیاد تو مصاحبه بگه ، اون باید به سردار بگه ، بعضی چیز هارو علنی بگی ، حاشیه ساز میشه و نمیذاره زود به هدفت برسی .

حالا سوال اینجاست ، آیا ژوزه نیاز هاشو به سردار میگه و گفته چه بازیکن هایی جذب کنه یا نه ؟ یه فکر کرده سردار هم بازیکنشه و نباید باهاش صحبت کنه !!!

یه مشکله دیگه ای که ما تو تیم داریم ، اینه که اونی که باید حرف بزنه نمیزنه ، اونی که باید لال باشه حرف میزنه .

آخه به شیرینی چه ربطی داره که انصاری فرد میمونه یا نه ، کی گفت تو صحبت کنی ؟ معلوم نیست چی گفتی که سید جلال از دستت ناراحت شده و علنا میاد تو مصاحبه میگه که با تو مشکل داره .

هر کسی باید وظیفه ی خودش رو انجام بده ، و با دخالت و ... فقط تیم صدمه میبینه . والسلام .

کد خبر : 991922 زمان ارسال : چهارشنبه 1391/09/15 22:29

انصاري‌فرد در پرسپوليس مي‌ماند

سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت:‌ کريم انصاري‌فرد تا پايان فصل در پرسپوليس خواهد ماند.

سعيد شيريني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس ابتدا در خصوص شايعه ماندن زايد در پرسپوليس به شرط رفتن کريم انصاري‌فرد از پرسپوليس اظهار داشت: ايمون زايد براي باشگاه پرسپوليس قابل احترام است ايشان با تلاش‌هاي رويانيان به پرسپوليس آمد و با هتريک‌هاي خود جايگاه خود را در پرسپوليس با سعي و تلاش زياد به دست آورد.

وي افزود: ما پيشنهادي مبني براينکه اگر کريم انصاري‌فرد برود زايد در پرسپوليس خواهد ماند به ايشان نداديم و به نظرم برخي‌ها در اين زمينه گمانه‌زني کردند. ايمون زايد در صورتي که اين پيشنهاد به او بشود حق دارد ناراحت شود پس چنين چيزي اصلاً مطرح نبوده است.

شيريني تأکيد کرد: البته کريم انصاري‌فرد نيز بازيکن قابل و ملي‌پوش باشگاه پرسپوليس است و اصلاً قرار نيست که از پرسپوليس برود انصاري‌فرد تا آخر فصل در پرسپوليس مي‌ماند و از طرف ديگر ما پيشنهادي به زايد مبني بر ماندنش نداده‌ايم.

منبع : ورزش 3

اومدن یحیی برا چی بود به تیم ؟! مگه غیر این بود که زمزمه های برکناری ژوزه و جانشینی یحیی بود ؟! الان ولی یحیی بشه سرمربی خیلی ریسکه : هنوز پخته نشده توی مواقع حساس کم میاره و تجربه کافی نداره و نمیتونه حواشی رو جمع کنه .
    باز یحیی حسه مشارکت و مشورت داره ، ولی این ژوزه که تـعطیلات رسمیه !!!

4. 6 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

توی نظر سنجی ضد عادل شرکت نکردین ؟!
    ???
    -------
    عکسهای منتخب.و پیشنهاد جالب رویانیان برای برگزاری سوپرجام ایتالیا در ایران

6. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بشکافم که میگن نظم فروم از بین رفته ! توی تاپیک خودمون بخوایم حرف از آبیها بزنیم پست ادیت میشه

........

آقازمانی رو انگاری نخواستن و پیکانیا میداوودی رو میخوان بگیرن . تموم کننده نداشتن توی نیم فصل سریع دست به کار شدن ما بازیساز نداریم هافبک میلیاردی میخریم که سر بازیمون میره یه بازی دیگه رو میبینه !!!! انگاری رفته فیلم فجر که انتخاب متعدد داشته باشه برا دیدن !! حداقل نشون بده برا پولی که گرفته نگران تیم پرسپولیسه !!!

آخه به شیرینی چه ربطی داره که انصاری فرد میمونه یا نه ، کی گفت تو صحبت کنی ؟ معلوم نیست چی گفتی که سید جلال از دستت ناراحت شده و علنا میاد تو مصاحبه میگه که با تو مشکل داره .
    آقا دیمی رفتیم سرپرست آوردیم که دوزار بارش نیست از فوتبال فک کرده مث خوردبین میتونه اظهار نظر کنه حالا بعضی وقتا شاعری میکنه توی دنیا برعکسه اینجاست . مدیر عاملا و سرپرستا اونقدر حرفمیزنن که سرمربی و مربی حرف نمیزنن !!!

آقا ما فقط شنیدیم که ژوزه گفته این رو نمیخوام اونرو نمیخوام . چی خواسته معلوم نی ! شک دارم حقیقی خرید خودش باشه !

8. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام عزیزم .

الان پولادی داره طوری جلوه میده که انگار داره به آتیش علی کریمی میسوزه .
    چون خودش گفته از علی کریمی حمایت میکنه .

اگر غیر این باشه ، کریمی باید بگه که آقا اختلافه ژوزه و پولادی به من ربطی نداره و به فلان قضیه برمیگرده ، ولی سکوتش اینجا یه معنای دیگه داره که بسی تامل برانگیز است

موفق باشید.
    کریمی حرف میزنه یه بحثه حرف نمیزنه یه بحث دیگه
    آخه اختلاف ژوزه و پولادی چه ربطی به کریمی داره
    عجب حرفای واندرفولی میزنی مصطفی جون! :دي
    +
    لوگوی جدید گروه پرسپولیس همیشه قهرمان

10. 8 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

به نظرم فاتحه ی فوتباله ایرانو باید خوند
    نه تیم ملی خوبه نه باشگاهاش
    یه سری هم این وسط میلیارد میلیارد پول مردمو میخورن
    یکیش همین انصاری فرد که اندازه ی منم فوتبال بلد نیست 1 میلیارد میگیره
    جای تاسفه
    شاید خیلیا خوشحال نشن از این پست ولی این حقیقته

12. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

به نظر من اگه سردار بجای مصاحبه و معرفی بازیکنان مازاد پرسپولیس تو روزنامه ها بیاد این رو بدون اینکه باعث سرخوردگی شون بشه با بازیکنای تیم های دیگه عوض کنه میشه تو قهرمانی تو همین فصل هم فکر کرد.
    .به نظر من میتونه:علی عسگرو بجای علیرضا جهانبخش-گردان بجای میلاد زنیدپور و جمشیدیان-کاضمیان و نوروزی بجای یعقوب کریمی-آقازمانی بجای فریرا-فشگنچی،معدنچی بجای حدادی فر و محسن مسلمان جذب بشه.تا لاقل با خاطره خوبی از پرسپولیس خداحافظی کنن.و سردار با ترانسفر پولادی و کریمی و زاید(چون با موندن خوزه بازی بهش نمیرسه) موافقت کنه و حداقل دو تا بازیکن تاپ اروپایی تو خط هافبک طراح و یه دفاع چپ هم جذب بشه فکر کنم دیگه کم کسری نداشته باشیم..

14. 3 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

بعد از چند روز شنیدن خبر بد شنیدن مذاکره با حدادی فرد کمی خوشحال کننده است
    البته میدونم الان مجتبی میاد میگه بابا ما هافبک طراح میخواهیم قبول دارم ولی هر چی بازیکن توی خط هافبک بگیریم کمه...
    بازیکنی با خصوصیات جنگندگی و شوت زنی مثل حدادی فرد توی لیگ کم هستند.البته الان در دوران افتش هست ولی همینجوریش رو هم قبول دارم
    البته فعلا ذوب مخالفت کرده ولی اینجوری که توی خبرها اومده میخوان دو تا بازیکن بدن و حدادی فرد رو بگیرن.
    من اگه باشم رضایی-کاظمیان-آقازمانی و با مشکلات اخیر پولادی رو بهشون پیشنهاد میدم

16. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

چه داستانی شده نقل و انتقالات نیم فصل.هر لحظه اسم یک بازیکن میاد
    از حدادی فرد و مسلمان گرفته تا یعقوب کریمی، جهانبخش و خلیل زاده و الان هم توی یه خبرگزاری دیگه اسم کلاه کج رو دیدم.البته به نظرم توی همه اینها اگر واقعیت باشه مذاکره با هاشون کلاه کج محتمل تره

18. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

چه داستانی شده نقل و انتقالات نیم فصل.هر لحظه اسم یک بازیکن میاد
    از حدادی فرد و مسلمان گرفته تا یعقوب کریمی، جهانبخش و خلیل زاده و الان هم توی یه خبرگزاری دیگه اسم کلاه کج رو دیدم.البته به نظرم توی همه اینها اگر واقعیت باشه مذاکره با هاشون کلاه کج محتمل تره
    این خبر رو الان تو پرسپولیس نیوز خوندم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

250 بازدید
    موضوع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نوشته شده توسط : رامین
    ۱۶ آذر ۱۳۹۱

خبرگزاری پرسپولیس نیوز : پرسپولیسی ها که امید داشتند همزمان با سفر ایتالیای مدیرعامل شان بتوانند ۲ بازیکن از ذوب آهن جذب کنند در غیاب سردار شانسی بدست نیاوردند و تیرشان به هدف نخورد.
    پرسپولیسی ها بعد از جذب رضا حقیقی به دنبال صید بازیکنانی از ذوب آهن بودند. قاسم حدادی فر و محسن مسلمان دو بازیکن مورد علاقه پرسپولیسی ها بودند که برای جدایی نیاز به موافقت فرهاد کاظمی داشتند اما مربی تیم انتهای جدولی ذوب آهن ترجیح داد بازیکنانش را در اختیار داشته باشد و به پرسپولیسی ها اعلام کرد به این بازیکنان نیاز دارد. همچنین هیچ یک از بازیکنان لیست فروش پرسپولیس یعنی اسماعیل زاده ، آقازمانی ، سیف اللهی ، کاظمیان و… هم مورد نظر کاظمی برای معاوضه بازیکن میان دو تیم نبودند.

خرید مسلمان و حدادی فقط کاره خوده سرداره ، هیچ کسه دیگه ای از پسش بر نمیاد .

وقتی خودشون میگن باید جلسه بذاریم و بعد لیست مازاد رو بگیم ،؛ چجوری تو این سایت لیست مازاد رو زده؟ ، و گفته سیف اللهی برای فروش هست ، برای چی میخوان بازیکن به این خوبی رو بفروشن ؟ فروش بازیکن های جوان 100% ضررپرسپولیس هست ، و عاقبتی همچون یعقوب کریمی برای استقلال رو خواهد داشت .

موفق باشید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

280 بازدید
    موضوع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نوشته شده توسط : رامین
    ۱۶ آذر ۱۳۹۱

خبرگزاری پرسپولیس نیوز : مصاحبه کاملاً عجله‌ای شد. با ایمون در آخرین ساعات حضورش در تهران قرار گذاشتیم. او آخرین جملاتش را قبل از رفتن گفت. حرف‌هایی که شاید، هواداران توقع داشتند زودتر از اینها به زبان بیاورد.
    فصل قبل که شایعات زیادی درباره پاس ندادن به زاید مطرح بود، او سکوت کرد. ولی حالا که داشت می‌رفت، صراحتاً گفت: «برخی از بازیکنان پرسپولیس به من پاس نمی‌دادند.»

ایمون توضیح داد، این بازیکنان در ابتدای فصل تیم را ترک کردند و امسال از این نظر مشکلی نداشت اما مسئله این بود که چندان بازی نکرد. با ایمون درباره شایعه رفتنش به استقلال نیز حرف زدیم که او پاسخ جالبی داد: «میلیاردها هم بدهند، به این تیم نمی‌روم.»
    *وقتی در دربی سه گل زدی و یک شب تاریخی به جای گذاشتی، تصور می‌کردی عمر همکاری‌ات با پرسپولیس این‌قدر کوتاه باشد؟ ما که فکر نمی‌کردیم.
    خب، حرف شما را تأیید می‌کنم. وقتی این سه گل را زدم فکر نمی‌کردم هیچ‌وقت این‌قدر زود تمام شود. یک فصل رؤیایی را برای خودم تصور می‌کردم.
    *تو در ۱۰ دقیقه به بازیکن محبوب طرفداران تبدیل شدی، کاری که خیلی از خارجی‌ها نتوانستند آن را انجام دهند.
    فکر می‌کنم این سرنوشت من بود که بیایم و در ۱۰ دقیقه سه گل بزنم. آن سه گل سرنوشت زندگی من را در ایران عوض کرد. فکر می‌کردم این سه گل زندگی من را در ایران عوض کند و دوران خوبی داشته باشم ولی این فوتبال است. نمی‌توانی آینده‌ات را پیش‌بینی کنی. همیشه فکر می‌کردم سال‌های سال در پرسپولیس باشم، کنار این هواداران.
    *این ۱۰ دقیقه، تاریخی‌ترین ۱۰ دقیقه تاریخی زندگی‌ات بود، درست می‌گوییم؟
    در واقع ۱۰ دقیقه مورد علاقه زندگی من است و البته هیچ‌وقت آن ۱۰ دقیقه را فراموش نمی‌کنم. امیدوار بودم دوباره ادامه بدهم و در ترکیب تیم باشم ولی نشد.
    *وقتی در دربی هت‌تریک کردی، خیلی‌ها می‌گفتند تو شانسی هت‌تریک کرده‌ای ولی تو دو بار دیگر نیز این کار را کردی. یک‌جورهایی آقای هت‌تریک پرسپولیس بودی.
    در واقع آن سه گل زندگی من را در ایران خاص کرد. من یادم می‌آید که بعد از آن بازی سرمربی استقلال گفت این هت‌تریک تصادفی بوده است ولی من گل‌های بیشتری برای پرسپولیس زدم و هت‌تریکم را تکرار کردم. اگر اشتباه نکنم جلوی راه‌آهن و الشباب دوباره سه گل برای پرسپولیس زدم. من ایمون، به خودم ایمان دارم برای به ثمر رساندن گل ولی سه گلی که به استقلال زدم خیلی خاص بود و اگر یک روز دوباره به ایران برگردم، تلاش می‌کنم تکرارش کنم!
    *اوایل فصل شایعه پیشنهاد استقلال به تو جدی بود ولی تو آن را رد کردی، چرا؟ انگار خودت را متعلق به پرسپولیس می‌دانستی.
    من هرگز به استقلال نمی‌روم. من عاشق پرسپولیس و هوادارانش هستم. همین‌جا می‌گویم اگر استقلال ۵ میلیون دلار هم پول بدهد، به تیم‌شان نمی‌روم. ببین دوباره تکرار می‌کنم؛ من هرگز و هرگز به استقلال نمی‌روم. حتی اگر میلیون‌ها سال از آن دربی بگذرد!
    *این فصل خیلی ناراحت بودی و در مقطعی از فصل گفتی در پرسپولیس تنها بودی. می‌توانی درباره آن روزها حرف بزنی؟ چه اتفاقی افتاد؟
    فصل پیش که به پرسپولیس آمدم از بازی‌هایم در پرسپولیس لذت می‌بردم و بسیار خوشحال بودم اما این فصل، فصل سختی برایم رقم خورد چون بازیکنان خوبی جذب پرسپولیس شده بودند و تیم قدرتمندی را تشکیل دادیم. بعد از اتفاقات سال گذشته، امسال انتظار داشتم بیشتر به من شانس بازی برسد. نمی‌دانم چرا پرسپولیس این‌قدر مهاجم جذب کرد. انصاری‌فرد، قاضی و من. ما نیازی به سه مهاجم اصلی در تیم نداشتیم. وقتی سه مهاجم خوب در تیم باشند همیشه به آنها بازی نمی‌رسد و باید روی نیمکت بنشینند. بازهم می‌گویم ما به بیشتر از دو مهاجم نیاز نداشتیم.
    *حالا که داری می‌روی، شاید راحت‌تر بتوانی یکسری مسائل را بازگو کنی. از سال گذشته تا همین امروز، این شایعه وجود داشت که بعضی از بازیکنان تیم به تو پاس نمی‌دهند؛ انگار دوست نداشتند تو گل بزنی. آیا این شایعات درست بود؟
    فصل پیش چند بازیکن بودند که دوست نداشتند من گل بزنم و طبیعتاً به من پاس نمی‌دادند ولی این فصل همه‌چیز تغییر کرد. من مشکلی با بازیکنان نداشتم.
    *می‌توانی اسم بازیکنانی را که به تو پاس نمی‌دادند، بگویی؟
    نه؛ درست است که ایران را ترک می‌کنم ولی به همه آنها احترام می‌گذارم البته همه بازی‌ها این‌طور نبود. من یکی از دوستانم بازی‌های فصل قبل را برایم ضبط کرد و به من نشان داد که در چند صحنه، برخی از بازیکنان به من پاس نمی‌دهند. ولی این فصل همه‌چیز واقعاً فرق کرد و آن بازیکنان تیم را ترک کردند و به باشگاه دیگری رفتند.
    *چند ساعت دیگر از ایران می‌روی، قبل از رفتن چه حرفی داری که با هواداران پرسپولیس بزنی؟
    می‌خواهم از آنها تشکر کنم که در مدت حضورم در ایران، خوشحالم کردند و خاطرات بسیار خوبی برایم رقم زدند. هیچ‌وقت این خاطرات را فراموش نخواهم کرد. یکی از این خاطراتم که فراموش‌نشدنی است، دربی امسال بود. در ۱۰ دقیقه آخر بازی همه طرفداران پرسپولیس اسم من را صدا می‌زدند که آن لحظه دو احساس به من دست داد؛ یک احساس، احساس خوشحالی بود ولی از طرف دیگر خیلی ناراحت بودم که به من بازی نرسید. ژوزه از من استفاده نکرد و این برایم بسیار ناراحت‌کننده بود.
    *در آن بازی مهاجم‌های تیم موقعیت‌های خوبی هم از دست دادند ولی دوباره به تو بازی نرسید.
    همین‌طور است که شما می‌گویید. فقط این حالت در آن بازی نبود. بازی‌های دیگری هم بود که مهاجم‌ها عملکرد خوبی نداشتندولی من بازهم روی نیمکت نشستم. امیدوارم یک روز دوباره برگردم و برای پرسپولیس بازی کنم.
    *در شبکه‌های اجتماعی هواداران پرسپولیس از تو یک بت‌من و سوپرمن ساختند. فکر کنیم عکس‌هایش را خودت دیده‌ای. وقتی این عکس‌ها را دیدی چه احساسی داشتی؟
    خب واقعاً خوشحال شدم که من را شبیه بت‌من و سوپرمن درست کرده بودند. بعد از آن ۱۰ دقیقه بود که همه‌چیز تغییر کرد و یک‌شبه من به بازیکن محبوب طرفداران تبدیل شدم. هیچ‌وقت این موضوع را فراموش نمی‌کنم و بازهم می‌گویم دوست دارم یک روز به جمع این تیم و هوادارانش برگردم و کار ناتمامم را در پرسپولیس تمام کنم و با این تیم قهرمان شوم.
    *تو در ایران بازی می‌کنی یا برای ادامه بازیگری به اروپا برمی‌گردی؟
    در دو هفته آینده تصمیم خواهم گرفت.
    *نگفتی در کجا بازی می‌کنی؟
    هنوز تصمیم نگرفته‌ام ولی از ایران هم پیشنهاد دارم.
    *پس ممکن است در ایران بمانی.
    شاید، شاید. در چند هفته آینده در این‌باره تصمیم خواهم گرفت.
    *از اصفهان پیشنهاد داری؟
    فکر کنم. مدیر برنامه‌هایم در جریان این پیشنهادها هست.
    *ماه قبل که ایران را ترک کردی، آقای رویانیان گفت برای ازدواج به کشورت رفته‌ای. این قضیه درست است؟ گفته می‌شد تو مشکلخانوادگی داری و نمی‌توانی برگردی.
    نه، من هنوز به صورت رسمی ازدواج نکرده‌ام و نامزد دارم. برای آمدن به پرسپولیس مشکل خانوادگی نداشتم. مشکل من بیشتر سر مسائل مالی و برخی مشکلات دیگر بود. باشگاه نمی‌توانست دلارهای من را بدهد. حقیقت این بود.

*اول فصل تو می‌دانستی شرایط سختی در پرسپولیس خواهی داشت، ولی چرا ماندی؟
    وقتی فصل پیش تمام شد، رویانیان من را پای میز نشاند و گفت تو حتماً با ما هستی. رویانیان مدام دنبال من بود برای اینکه قراردادم را تمدید کنم. به او گفتم خیالم راحت و به تعطیلات بروم؟ او هم گفت که حتماً. ولی وقتی دنیزلی رفت، بعد از چند هفته من به او زنگ زدم و گفتم چه شد؟ رویانیان هم گفت شاید قراردادت را تمدید کنیم. پرسپولیس انصاری‌فرد و قاضی را گرفته بود و انگار دیگر ایمون به کارشان نمی‌آمد ولی آخرش این شد که گفت تو را می‌خواهم. به همین دلیل در پرسپولیس ماندم و تمدید کردم.
    *یعنی مربی جدید تو را نمی‌خواست؟ آقای ژوزه.
    نه مربی نبود. سر مسائل مالی ما با هم مشکل داشتیم.

*سؤال آخر هم درباره تیم ملی است. به جام جهانی می‌رود؟
    کار سختی در پیش دارد و باید برای رسیدن به جام جهانی، از سد قطر و ازبکستان عبور کند.

منبع : پرسپولیس نیوز

Last edited by Mr.Mazmamfi; 06-12-2012 at 21:03.

20. 4 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •