تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 301 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این حرفای بچه گانه همیشه توی فوتبال وجود داره و توی فوتبال ما هم بیشتر
    فکر نکنم اصلا لازم باشه در مورد این چیزا صحبت کنیم و بهتره فقط به تیم خودمون توجه کنیم
    وقتی اسم استقلال در جاهای دیگه زیاد برده میشه پس معلومه استقلال اون تیما رو زیادی اذیت کرده که اینقدر به اون فکر می کنن

+

من واقعا در مورد بازی جمعه نگرانم
    امیدوارم اون جا امنیت کامل رو برقرار کنن و به کسی آسیبی نرسه
    سالم بیرون اومدن از اون جا از نتیجه مهمتره!

2. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض توضیح

دوستان گرامی

از اونجاییکه قراره کمتر آکوا رو بفرستیم سراغ کاربرا ؛ به همین خاطر به جای حذف کردن پست ها و ادیت و ... سعی میکنیم با تذکر دادن در تاپیک از حاشیه رفتن تاپیک جلوگیری کنیم ؛

اگر مورد نامناسبی مشاهده میکنید لطفا و حتما از گزارش تخلف استفاده کنید تا رسیدگی بشه بهش ؛ از اونجایی هم که قراره آکوا رو کمتر بفرستیم سراغ دوستان ، پستهایی که انتقاد مدیریتی کردن در این تاپیک رو نه حذف میکنیم نه ویرایش بلکه همینجا من یاداوری میکنم که موارد و انتقادات به مدیریت رو یا با مدیران ارشد انجمن مطرح کنید و یا از انجمن انتقادات / پیشنهادات استفاده کنید که فضای تاپیک به سمت مسائل غیر نره .

ممنون از توجه و مشارکت مفید دوستان در انجمن .

4. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من این بحثا کریها کل کلها طبیعیه و در کشورهای دیگه گاهی خیلی بیشتر و تندتره
    محمد جان اگر این کریها نباشه دربیها به وجود نمیان
    درسته که توهین و تحقیر نباید وارد این مجادله های فوتبالی بشه اما سرکوب کردن این حرفها نتیجه نهاییش بی هیجان شدن یک رقابت تاریخی میشه

هم پرسپولیسیها در بردهای خودشون دنبال مقایسه تاریخی خودشون با رقیب هستن هم استقلالیها
    من فکر نمیکنم توی این چند دهه ای که این رقابت شکل گرفته یه طرف کوتاه اومده باشه
    نمونش
    خداییش به تیتر امروز استقلال جوان نگاه کن هنوز نیومده دارین در بالاترین سطح کری میخونین و من فکر میکنم این حق طبیعیه استقلالیهاست که از چیزی که در زمین فوتبال بدست آوردن تاریخ بسازن و به رخ طرفدارای رقیب بکشن همونجوری که پرسپولیسیها این حق رو دارن که هر تیمی رو با شش گل میبرن یاد اون شیشتای معروف بیفتن این به خاطر بزرگ بودن هر دو تیمه
    دربیها محصول چنین فضاهایی هستن
    صد البته در این بین و در چنین انجمنهایی باید مراقب رفتارهای خودمون و سطح تحمل طرف مقابل هم باشیم
    حالا خداییش ببین به تلافی یکی دو پست و یکی دوتا کری کوتاه که در تاپیک پرسپولیس بود چقدر کری خوندی
    دمت گرم خداییش منم لذت بردم خیلی خوب کری میخونی
    روزنامتونم خوب کری میخونه امیدوارم فردا روزنامه های ماهم یه حالی بهتون بدن

Last edited by گرافيكار; 20-12-2012 at 04:48.

6. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

پرسپولیسیها این حق رو دارن که هر تیمی رو با شش گل میبرن یاد اون شیشتای معروف بیفتن
    علی رضا جان این حرف از شما بعید بود!
    چه حقی؟
    من متوجه نمیشم اومدین با یه شرایط نابرابر و کاملا غیر فوتبالی و با جوسازی وحشتناک علیه تیم استقلال یه نتیجه ای گرفتین.خب میخوایین تا اخر دنیا از اون بهربرداری کنید؟!
    خب که چی؟
    40سال قبل بازی رو با اختلاف4گل بردین.چه ربطی به الان داره؟
    مثل اینکه انگلیس باید بگه ما یه سری توی مونیخ5تا زدیم بهتون خب دیگه برید شما تیم نیستید!!
    یا دورتموند 11تا ار بایرن خورده!من نه اینجا نه تو هیچ فروم خاص طرفدارهای دو تیم ندیدم که به این موضوع کوچکترین اشاره ای بشه!
    مسئله اینه که الان چی دارید؟
    توی چند سال اخیر چه کرده اید؟
    یکمی به روز بودن چیز خوبیه.
    خواهشن برو نتایج جوانان و نوجوانان استقلال پرسپولیس رو ببین.خواهی دید از این6تا گل خوردن ها، استقلال زیاد نوش جان پرسپولیس کرده.
    تا الان دیدی یه استقلالی بیاد و حرفی از اون بردهای بعضن بالای 6گل بزنه!؟
    اصرار بر اون نتیجه و القاء حس تحقیر یه موضع کاملا غیر منطقی و ضدفوتبالیه.
    میدونی دلیل تکیه بر اون نتیجه چیه؟
    عدم داشتن افتخار!
    وجود چنین خلاءی باعث شده شما ناچارا به 40سال قبل پناه ببرید.
    احتمالا تا سالهای سال شما در رویای 40سال قبل خواب های خوش خواهید دید.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من این بحثا کریها کل کلها طبیعیه و در کشورهای دیگه گاهی خیلی بیشتر و تندتره
    محمد جان اگر این کریها نباشه دربیها به وجود نمیان
    درسته که توهین و تحقیر نباید وارد این مجادله های فوتبالی بشه اما سرکوب کردن این حرفها نتیجه نهاییش بی هیجان شدن یک رقابت تاریخی میشه

هم پرسپولیسیها در بردهای خودشون دنبال مقایسه تاریخی خودشون با رقیب هستن هم استقلالیها
    من فکر نمیکنم توی این چند دهه ای که این رقابت شکل گرفته یه طرف کوتاه اومده باشه
    نمونش
    خداییش به تیتر امروز استقلال جوان نگاه کن هنوز نیومده دارین در بالاترین سطح کری میخونین و من فکر میکنم این حق طبیعیه استقلالیهاست که از چیزی که در زمین فوتبال بدست آوردن تاریخ بسازن و به رخ طرفدارای رقیب بکشن همونجوری که پرسپولیسیها این حق رو دارن که هر تیمی رو با شش گل میبرن یاد اون شیشتای معروف بیفتن این به خاطر بزرگ بودن هر دو تیمه
    دربیها محصول چنین فضاهایی هستن
    صد البته در این بین و در چنین انجمنهایی باید مراقب رفتارهای خودمون و سطح تحمل طرف مقابل هم باشیم
    حالا خداییش ببین به تلافی یکی دو پست و یکی دوتا کری کوتاه که در تاپیک پرسپولیس بود چقدر کری خوندی
    دمت گرم خداییش منم لذت بردم خیلی خوب کری میخونی
    روزنامتونم خوب کری میخونه امیدوارم فردا روزنامه های ماهم یه حالی بهتون بدن

علیرضا جان اگه این طبیعی باشه پس حتما طرفدارای رئال هم بعد از این همه سال باید به بارسا بگن 11 تایی ها !
    همین رئال و بارسا کلی بازی پرگل داشتن که برای زمان قدیمه ولی الان بخوان از بردهای پر گل یادآوری کنن مطمئنا باید از بردهای پرگل های سال های اخیر یاد کنن و یاد کردن از بردهای پرگل سال های خیلی دور یه چیز غیر طبیعی و کاملا غیر منطقیه...
    این چیزی که الان هست می تونم بگم که فقط توی ایران وجود داره و حتی تیم حریف با نتیجه 3 بر 2 می بره هم میگن سه تایی ها ولی ما که پرگل ترین برد این چند سال اخیر استقلال در دربی یعنی 3 بر صفر رو رقم زدیم با این حال اصلا به این اعداد متوسل نمیشم ولی متاسفانه تیم هایی که افتخاراتشون نسبت به حریف کمتره مجبورن برای پوشش کمبود خودشون به این اعداد و ارقام متوسل بشن!
    با اینکه قهرمانی استقلال در آسیا هم برای سال های نزدیک نیست ولی با این حال این به مراتب صد برابر ارزشمندتر از برد 40 سال پیش توی دربییه و با این بردها هیچ وقت تیمتون دو ستاره نمیشه
    Last edited by vahidgame; 20-12-2012 at 10:59.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یوسف جان
    پست من رو یه بار دیگه بخون
    من این حق رو هم به استقلالیا دادم هم به پرسپولیسیا
    اما همینکه تو فقط اون خط که مربوط به پرسپولیس رو جدا کردی با احترام نشون میده با عینک تعصب نگاه کردی

ببین بازیهای بزرگ با خاطراتشون زنده هستن
    چون برای این خاطره ها زحمت کشیده شده گذشت زمان برای تاریخ بی معنیه
    مجیدی زحمت کشیده و چهار گل به پرسپولیس زده
    انرژی گذاشته از هوشش استفاده کرده این باید تبدیل به نماد و خاطره بشه برای استقلالیها
    استقلال چهار بار پیاپی دربی رو برده کسی نمیاد بگه با کمک فدراسیون بازی رو جلو انداختن تا پرسپولیس نصفه نیمه رو ببرن
    استقلالیا حق دارن از عدد چهار نماد بسازن چون فارغ از همه این مسائل براش زحمت کشیدن

دربیها با تاریخشون زندن چی رو میخوای از بدنه این تاریخچه جدا کنی؟ صفحاتش رو؟ خطوطش رو؟

وحید جان تو که طرفدار فوتبال انگلیسی باید این چیزا برات طبیعی باشه
    کریها و کل کلهای لیورپول و منچستر خیلی خیلی فراتر و تندتر از کریهای ماست

رئالیها هم همیشه ۱۱ گلشون رو به رخ بارساییها کشیدن و میکشن
    همونجور که شاهد زندش رو میبینی که بارساییها از ۵ گلشون مانیتا ساختن و خیلی زود تبدیلش کردن به نماد و حتی باهاش کیک و شیرینی هم درست کردن

من فکر میکنم اگر این کریها هدایت بشن میتونن دوباره هیجان رو به فوتبال ما برگردونن و کمکی باشن برای جذب تماشاگر بیشتر
    قبلا حتی توی خواستگاریها هم بحث قرمز و آبی بود اما الان متاسفانه این مسئله روز به روز کمرنگتر میشه

کری در فوتبال یعنی ما نسبت به تیم و تاریخش بیتفاوت نیستیم

10. 9 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

دوستان من خودم این بحث رو راه انداختم خودم هم انشاالله میخوام با این پست تمومش کنم اول از تیم مدیریت تشکر میکنم که گذاشتن بچه ها صحبت هاشون رو انجام بدن و گذاشتن بحث هایی که مربوط به این تاپیک نیست انجام بشه و حرفامون رو بزنیم .

اما درباره ی صحبت شما گرافیکار عزیز مثل اینکه اسمتون علی هست . خوشبختمبنده همیشه توی تاپیک پرسپولیس از صحبت ها و نقدهای شما و سروش جان و کوروش عزیز و چند نفر دیگه لذت میبرم حتی بازیه پرسپولیس رو ندیده باشم میام تا ببینم برداشت شماها از بازی چی بوده .

اما درباره ی این بحث منم نگفتم کل کل نشه یا کری خونده نشه . یادتون باشه سر دربی قبلی من خودم همش میگفتم دست بچه ها رو باز بذارید که با هم دیگه کل کل بکنن و کری قبل از بازی رو انجام بدن . فوتبال و دربی به همین چیزاش قشنگه . وگرنه اگه قرار باشه فقط ببینیم و حرف نزنیم که دیگه هیجانی نداره .

اما بحث اصلیه من سر جای این کری خوندنه و دودستگی که پیش میاد . حالا دیشب سردرد داشتم پست های دوستان رو هم کامل خوندم یکم تند نوشتم شاید برداشت غلط کردید اما امروز دیدم تمامش یا ویرایش یا حذف شده و یکم زود تصمیم گرفتم . اما بحث من اینه که این کری خوندن ها نباید توی تاپیک های خودمون مطرح شه . دوستان پرسپولیسی اونور کری بخونن دوستان استقلالی اینور . یه پست از اون ور پاک شه یه پست از اینور ویرایش شه یه پست هم از دست تیم مدیریت در بره . اینوریا به خاطر حذف نشدن پستهاشون هیچی نگن و در عوض اونوریا بگن و ما ببینیم . یه جور حاشیه و بی نظمی به وجود میاد متوجه منظورم میشی؟چون طرف های کر کری خون مستقیم با هم صحبت نمیکنن و همش دارن به هم تیکه میندازن باعث دلخوری و ناراحتی میشه . تیم مدیریت هم کارش سختتره نمیدونه پاک کنه یا نکنه . ویرایش کنه یا نکنه . اگه میکنه دلیلش چیه؟اگه نکنه شاید یکی ناراحت شه و ...

اما من خودم یکی از پیشنهاداتی که میخوام بدم اینه یه تاپیک فراهم کنیم به اسم کل کل استقلال و پرسپولیس و اونجا مستقیم با هم صحبت کنیم و کریهامون رو بخونیم تا حدی که لذت ببریم نه ناراحت شیم و حرفهای بی دلیل و منطق زده شه . حالا این رو بعدا توی تاپیک پیشنهادات مطرح میکنم اینجا جاش نیست اما میخواستم به شما بگم که منم نمیگم کری خونده نشه اتفاقا من موافقم این کل کل ها باشه اما با شرایطی . نه اینجوری سردرگم باشیم !

در آخر باز هم از تیم مدیریت ممنون و امیدوارم دیگه چه دوستان پرسپولیسی چه استقلالیای گل این بحث رو ادامه ندن تا ایشاالله با مدیران صحبت کنیم ببینیم با اون تاپیک موافقت میکنن یا نه .

ممنون
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 20-12-2012 at 14:17. دليل: بحث شخصی در پ.خ و پروفایل

12. 9 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

علیرضا جان
    با نظرت موافق نیستم.
    من فکر میکنم گذشته صرفا باید چیزی در حد good memories یا bad memories باشه. از خاطرات خوب باید امید گرفت و از خاطرات بد باید درس گرفت.

کری و کل کل چیزی باید باشه در حد فان! همین!!... که متاسفانه احساس می کنم تو فوتبال مملکت ما شده همه چیز! و شاید یکی از دلایل افت فوتبال ما یا حداقل افت فوتبال در استان تهران باشه. الان همه ما مدت هاست با خاطرات فوتبال ملی زندگی می کنیم! با خاطرات خوب پرسپولیس استقلال در دهه هفتاد زندگی میکنیم که چه بازی های با حداقل امکانات انجام میدادند. که چه غیرتی رو از اعضای تیم ها شاهد بودیم و چه قهرمانی های مستمر و شیرینی.
    متاسفانه این در گذشته سیر کردن ما باعث شده که به حداقل قانع بشیم! به 6 تایی شدن ملوان یا به 4 تایی شدن سایپا مهر! در صورتی که حتی یه بار هم پرسپولیس استقلال رو تو جام باشگاه های جهان ندیدیم!
    .
    منچستریونایتد دو دهه جنگید تا رکورد لیورپول رو بشکنه... اما بعد رسیدن بهش چی کار کرد؟ یه بنر گذاشت طبقه دوم OT و تمام.بنری که نکته کلیدی اون سه رقمی بودنشه! یعنی آینده براشون مهمه که تو 19 قهرمانی نمونن!
    و اینو دارن ثابت میکنن! فصل پیش با تفاضل گل قهرمانی رو از دست دادن و این فصل هم تا الان قهرمان نیم فصل هستند.

محتوای مخفی: بنر مذکور 

اما اینجا...، ملوان 6 گل میخوره، پرسپولیسی ها فکر میکنند استقلال رو شش تایی کردن! و کمال لذت رو هم میبرن تا برای لحظه ای فصل ضعیفی که تا اینجا سپری کردند رو یادشون بره!(چون بحث راجع به بازی اخیر بود این مثال رو زدم، قصدم خدایی نکرده جسارت نیست)
    برای منه طرفدار فوتبال لذت بخش تره که گرد مولر 25 ساله ای مثل مسی رو در حال و آینده ببینم تا اینکه همش تعریف مولر رو بشنوم! برای من لذت بخش تره که 20 امین قهرمانی یونایتد رو ببینم تا اینکه همش ویدئوی قهرمانی 2011 رو تماشا کنم! برای طرفدار تیم ملی لذت بخش تره که تیم ملی مستقیم بره جام جهانی تا اینکه همش گل ممد نصرتی رو تماشا کنهو...
    .
    در کل من فکر میکنم بزرگ و ارزشمند بودن تیمی در درجه اول به تعداد گل زده، تعداد پیروزی یا حتی آمار قهرمانی نیست، {چون رکورد ها همیشه شکستنی هستند}
    بلکه به نوع تفکر اون تیم بر میگرده؛ یه تیمی با کلی جام، در گذشته و خاطراتش سیر میکنه! یه تیمی بدون افتخار، به آینده و قهرمانی و گلباران کردن تیم ها فکر میکنه!
    قطعا گذشته و گذشتگان همیشه جایگاه ویژه خودشون رو دارند، اما فکر کنم هممون قبول داشته باشیم گذشته باید ابزاری باشه برای رسیدن به اهداف آینده! نه اینکه مانعی باشه جلوی ترقی و پیشرفت.
    .
    مخلص طرفدارای سرخابی های تهران!
    یاعلی

14. 11 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

من قصد نداشتم توی این بحث شرکت کنم و مثل سایر بحثها نظاره گر باشم ولی حرف دوستان رو قبول ندارم که قصد مقایسه فضای حاکم بر تیمها و باشگاه های سایر نقاط جهان را با ایران مقایسه میکنن.همونجوری که که توی خیلی چیزها قابل قیاس نیستیم توی تماشاچی ها هم نمیتونیم این مقایسه رو بکنیم.کسی منکر الگو بردای از نمونه های موفق نیست ولی با توجه به شرایط
    بله کیه که از موفقیتهای حال لذت نبره ولی دلیلی بر یاداوری گذشته و لذت بردن از اونها نیست.
    "کری و کل کل چیزی باید باشه در حد فان" رو قبول دارم تا جایی که به توهین کشیده نشه ولی خب بهتر تو مواقعی که احساس میکنیم توی تاپیک رقیب داره کری خوانی میشه تا مدتی دور اون تاپیک رو خط بکشید و اداره و کنترل تاپیک رو مسئولینش واگذار کنیم.(درسته که هیچ کس نمیتونه کسی رو منع کنه که در کدوم تاپیک پست بده و یا...ولی برای حفظ ارامش خیلی جواب میده)
    و نکته مهمتر بهتر همیشه خودمون و رفتارمون رو هم ببینیم.برگشت به صفحات قبلی هر دو تاپیک و کری های خونده شده توسط خودمون و یا پستهای ویرایش شده توسط مسئولین خیلی چیزها را مشخص میکنه

16. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از حسین عزیز

............

اما من خودم یکی از پیشنهاداتی که میخوام بدم اینه یه تاپیک فراهم کنیم به اسم کل کل استقلال و پرسپولیس و اونجا مستقیم با هم صحبت کنیم و کریهامون رو بخونیم تا حدی که لذت ببریم نه ناراحت شیم و حرفهای بی دلیل و منطق زده شه . حالا این رو بعدا توی تاپیک پیشنهادات مطرح میکنم اینجا جاش نیست اما میخواستم به شما بگم که منم نمیگم کری خونده نشه اتفاقا من موافقم این کل کل ها باشه اما با شرایطی . نه اینجوری سردرگم باشیم !
    همون قبل از دربی که خودت بهش اشاره کردی حسین جان یه توضیحی در مورد کریخونیو ..... دادند که با اجازش همونو اینجا میذارم

یکی از علل وجود تاپیک های تورنومنتی، صحبت رو در روی هواداران _با علاقه مندی های متفاوت به تیم ها_ با یکدیگر هست. (راجع به لیگ یا یه بازی به خصوص و...).

طبیعتا مباحث فوتبالی و کری های مابینش اگه اسپم نباشن به سمت و سوی حاشیه و بی احترامی کشیده نشن، تو تاپیک باقی می مونن./
    ............................................

فکر میکنم بعضی از دوستان استقلالی و پرسپولیسی لازم باشه که دوباره یه نگاهی به قوانین انجمن ورزش بندازن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مخصوصا این بندش

502- در هر تاپیک لزوما فقط در مورد همان باشگاه صحبت خواهد شد. توهین به دیگر تیم‌ها و اعضایشان (مربی، بازیکن و ...) جایی ندارد.

اصلا درست نیست بعد از برد استقلال و پرسپولیس با 4 یا 6 گل ما در انجمن از این داستانها داشته باشیم
    اصلا درست نیست تیم مدیریت مجبور بشه پستهای شما عزیزانو حذف یا ویرایش کنه و همونطور که سروش جان هم بهش اشاره کرد قرار بر این شده اکوا کمتر به سراغ دوستان بیاد . من شخصا اگه پستیو بخوام حذف یا ویرایش کنم خیلی ناراحت میشم چون میدونم برای دادن اون پست وقت صرف شده ولی بعضی مواقع کریها از حدش میگذره و برای حفظ نظم انجمن چاره ای جز حذف یا ویرایش نیست... اگر کریخونی در تاپیکهای تورنومنتی صورت بگیره و به توهین کشیده نشه هیچ ایرادی نداره مثل همین بحثی که علیرضای عزیز شروع کرد و دوستان با رعایت ادب ادامش دادند
    در طول فصل اتفاقاتی میفته که اگه طرفدارای دو تیم در موردش بحث کنند و کری بخونند هم تماشای بازیها و هم دنبال کردن تاپیکها جذابتر میشه ولی درست نیست وقتی مثلا استقلال سایپارو میبره در تاپیک استقلال این برد که هیچ ربطی به پرسپولیس نداره به این تیم ربط داده بشه و یا بر عکس

ممنون از همگی

18. 7 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •