تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 118 اولاول ... 125258596061626364656672112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1177

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Chelsea F.C | آبی‌های لندن | جلد 2

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

حذف دي ماتئو از تاريخ چلسي

در عکس بزرگ قهرماني چلسي در ليگ قهرمانان اروپا که بر ديوار استمفوردبريج نصب شده چهره دي ماتئو حذف شده است.

تيم چلسي در فصل قبل ليگ قهرمانان اروپا با هدايت دي ماتئو، جام قهرماني را بالاي سر برد و شگفتي‌ساز بزرگ اين رقابت‌ها لقب گرفت.

باشگاه چلسي عکس بزرگي از بازيکنان و کادر فني را با جام قهرماني در آليانس آره‌نا بر ديوار استمفوردبريج آويزان کرد تا براي هميشه در تاريخ اين باشگاه جاودان بمانند.

باشگاه چلسي در اقدامي جالب و تامل برانگيز عکس قبلي را برداشت و به جاي آن عکس ديگري را نصب کرده که در آن تمام چهره‌هاي قبلي وجود دارند اما چهره‌ دي ماتئو حذف شده که اين تعجب همگان را برانگيخته است.

چلسي فصل گذشته با هدايت وياش بواش نمايش ضعيفي داشت و اين مربي پرتغالي از کار برکنار شد تا دي ماتئو جوان جاي او را بگيرد. نتايج چلسي با آمدن اين مربي ايتاليايي بهتر شد و در ميان ناباوري همگان با حذف بارسلونا و شکست بايرن‌ مونيخ در آليانس آره‌نا قهرمان ليگ قهرمانان اروپا شد. دي ماتئو در فصل جاري ليگ برتر نتايج نسبتا ضعيفي با چلسي گرفت، اما در حالي که از حمايت بازيکنان و تماشاگران برخوردار بود از کار برکنار شد تا رافا بنيتس، جايگزين او شود.

با آمدن اين مربي اسپانيايي وضعيت آبي پوشان بهتر نشد. شاگردان بنيتس در هفته بيست و هفتم ليگ برتر انگليس با دو گل برابر منچستر سيتي تن به شکست دادند تا با توجه به پيروزي تاتنهام به رده چهارم جدول رده بندي صعود کنند.

2. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خب تونستیم میدلزبورو رو 2-0 ببریم و بریم یک چهارم FA Cup که بازی سختی در مقابل منچستریونایتد در OT خواهیم داشت

اگه اشتباه نکنم این بازی 10 مارس یعنی یکشنبه دو هفته دیگه انجام میشه

مطمئنآ کار سختی داریم چون سه روز قبلش باید بریم رومانی مقابل استوا بازی کنیم . البته یونایتد هم با رئال بازی داره ولی خب تیم ما کمتر استراحت میکنه

4. 6 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خوب بازی را 2-0 بردیم به مرحله بعد اف ای کاپ راه پیدا کردیم

2 گل خوب از رامیرز و موسز دیدیم گل اول روی شوت عالی رامیرز زده شد و گل دوم روی کار ترکیبی عالی اسکار و ازارد و موسز

امروز بازیکنای ذخیره هم فرصت بازی داشتند فرییرا و یه بازیکن جوان آکه و بنایون از اول فیکس بودند و خوب هم بازی کردند آکه که من اولین بار بود بازیشو میدیدم هافبک دفاعی بود و انصافا خیلی خوب بود چهرشم منو یاد رود گولیت مینداخت

6. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

بنيتزجدايي خود ازچلسي رادرپايان فصل اعلام کرد

رافائل بنيتز سرمربي موقت تيم فوتبال چلسي پس از تماشاي پيروزي دو بر صفر تيمش بر ميدلزبرو در جام حذفي انگليس اعلام کرد که در پايان فصل از اين باشگاه شهر لندن جدا خواهد شد.

بنيتز که از انتقادهاي هواداران چلسي خسته شده وکاسه صبرش به سر رسيده است در يک کنفرانس مطبوعاتي فوق العاده پس از بازي به اين هوادران تاخت وگفت : موضع من ازهمان اول که عنوان سرمربي موقت را تا پايان فصل 2013- 2012 قبول کردم ذره اي نغيير نکرده است . من در پايان فصل خواهم رفت . نيازي نيست که آنان وقت خود را با من هدر دهند.

بنيتز بخشي از هواداراني را هدف قرار داد که دوباره در ريورسايد ورزشگاه خانگي ميدلزبرو وي را از کنار زمين هو کردند.

بنيتز در ماه نوامبر به عنوان جانشين موقت روبروتو دي ماتيو انتخاب شد ولي هرگز مقبول بخش زيادي از هواداران قرار نگرفت .

بسياري از اين هواداران هنوز از اينکه دي ماتيو چلسي را پس از قهرماني در اروپا ترک کرده به شدت خشمگين هستند و عده اي ديگر اظهارات بنيتز عليه چلسي را در زماني که سرمربي ليورپول بود نمي بخشند.

irna

8. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

منم تبریک میگم این پیروزیو... منچستر یوناید رو رد کنیم احتمالا در مراحل بالاتر میخوریم به گربه سیاهمون... (منچستر سیتی) ... بر عکس ما منچستر یونایتد راحت سیتی رو میبره ولی ما نمیدونم چرا اینقد با سیتی مشکل داریم...

10. 4 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

تبریک...تیم خیلی خیلی نوسان داره...

12. 4 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

هيدينک:
    تنها کسي هستم که از چلسي اخراج نشدم

گاس هيدينک گفت، مي‌تواند تصور کند بار ديگر روي نيمکت مربيگري چلسي نشسته و به هدايت آبي‌هاي لندن بپردازد. مربي هلندي کنوني آنژي‌ ماخاچ‌کالا گفت، نمي‌داند آينده چه چيزي با خود به همراه دارد ولي رخ دادن هيچ اتفاقي را دور از ذهن و ناشدني نمي‌داند.

هيدينک هنوز تصميمي درباره آينده کاري‌اش نگرفته است و مي‌تواند بار ديگر به لندن برگشته و روي نيمکت مربيگري چلسي بنشيند. رافائل بنيتس در استمفوردبريج به چهره‌اي منفور تبديل شده و با انتقاد از سران تيم لندني اعلام کرده است، در تابستان از چلسي مي‌رود.

هيدينک به خبرنگاران گفت‌:‌ "از دوران حضورم در چلسي بسيار لذت بردم. شش ماه را در آنجا بودم و در 27 يا 30 مسابقه تنها به تاتنهام باختيم و در ديگر بازي‌ها نتايج خوبي را به دست آورديم. در سال‌هاي گذشته تغييرات زيادي رخ دادند. من تنها کسي هستم که از کار برکنار نشدم."

قرارداد او و آنژي تا تابستان آينده اعتبار دارد ولي او هنوز نمي‌داند آينده‌اش در کجا خواهد بود: "به تلويزيون هلند گفتم در پايان فصل به کارم به عنوان مربي آنژي پايان خواهم داد ولي گزينه‌هاي زيادي وجود دارد که مي‌توانم با اين باشگاه پيوند داشته باشم."

او به کار در باشگاه‌هاي ديگر هم فکر مي‌کند: "اکنون 66 سال دارم و پاييز آينده 67 ساله مي‌شوم. تا زماني که توان دارم و پيرو ناراضي نشده‌ام، همچنان مي‌توانم کار کنم. با اين همه نمي‌توانم پيش‌بيني کنم فصل آينده کجا خواهم بود."

گاس هيدينک تابستان 2009 ليگ برتر و چلسي را ترک کرد. او در حالي اين تصميم را گرفت که بازيکنان سرشناسي همانند جان تري، پتر چک و ميشائيل بالاک از او پشتيباني کرده بودند. در آخرين بازي خانگي چلسي با مربيگري هيدينک هواداران اين تيم لندني از رومان آبراموويچ خواستند اجازه رفتن به مربي محبوب‌شان را ندهد و او را همچنان در استمفوردبريج نگه دارد.

varzesh3

14. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

من که خیلی دوسش داشتم زمانی که توو چلسی بود... قهرمانی اروپا اون سال مال ما بود... واقعا حیف شد... اگه سال بعد میموند حداقل 3 جام واسمون میاورد... الان داریم حسرت اون چلسی رو میخوریم....

16. 3 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آره، چلسی 2008 - 2010 چلسی خوبی بود، قابل اعتماد بود و بازیای قشنگی به نمایش میذاشت، کلا لیگ جزیره تو اون دوره یه حال و هوای بهتری داشت به نظر من
    دلم لک زده واسه اون بازیا

18. 3 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

آره، چلسی 2008 - 2010 چلسی خوبی بود، قابل اعتماد بود و بازیای قشنگی به نمایش میذاشت، کلا لیگ جزیره تو اون دوره یه حال و هوای بهتری داشت به نظر من
    دلم لک زده واسه اون بازیا
    من که عاشق خط هافبکمون بودم... لمپارد اسین و بالاک... قدرتو داشته باش

20. 3 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •