تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 95 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام ، درسته تیمتون باخته و ناراحت باخت هستین ولی جاداره به هوادارای میلان یه تبریک درست و حسابی بگیم ، میلان خوب بازی کرد و اتوبوس جلوی دروازش پارک نکرد ... انتظار یه چلسی ِ دیگه و یه اینتر ِ دیگه رو داشتم که اتفاق نیفتاد خوش بختانه.همینطور خوشحالم که شما میدونین و مام میدونیم که میلان به خوب بازی کردن بارسا باخت ،[حذف شد ]
    موفق باشید
    Last edited by Ezel; 13-03-2013 at 21:37. دليل: شیطنت

2. 7 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از باخت میلان واقعا ناراحت شدم! من تا دقیقه 30 بیشتر ندیدم و صبح که بلند شدم دیدم میلان حذف شده و روزمون خراب شد
    به نظر من اگه میلان انقدر زود گل اول رو نمیخورد میتونست صعود کنه مثلا اگه حداقل نیمه اول گل نمیخورد بارسا بیشتر تحت فشار قرار میگرفت و مطمئنا به راحتی نمیتونست به گل برسه!

واقعا حیف شد....

4. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

به قدری ناراحتم که نمیدونم چی بگم.روزمو خراب کرد این باخت.
    فکر چنین نتیجه ای رو نمیکردم.واقعا حیف شد.
    ولی خوب به هر حال بازی رفت بهمون نشون داد که این میلان میتونه چه کار هایی بکنه و پتانسیل تیم رو نشون داد.

با این که تیم های مورد علاقم میلان و رئال هستند یه تبریک باید گفت به بارسایی ها.نتیجه ای که فکرشو هیچ کس نمیکرد رو رقم زدند.

به امید موفقیت یوونتوس در لیگ قهرمانان.

6. 4 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

باخت بدی بود.
    روند بازی از شروعش مشخص بود. ولی دو نفر پدر تیم رو در آوردن اونم کنستانت با اشتباهاش و نیانگ با شل بازیش.
    بعدشم بازیکن ها ی دیگ هم خیلی اشتباه میکردن. قشنگ تحت تاثیر جو استادیوم بودن. نمونۀ خیلی بارزش هم اشتباه روبینیو و یکی دوتا دیگه در شروع مجدد اون توپ آخریه و مونتو که عکسالعملی نشون نداد. البته این فقط یه نمونه بود و گر نه کار قبل این تموم بود.
    متاسفانه الشراوی و نیاینگ چند فرصت خوب رو از دست دادن و مخصوصاً نیانگ که خیلی شله و توپ هم مدام زیر پاش گیر میکرد. حتی رو صحنۀ تک به تک هم توپ باز زیر پاش گیر کرد.
    و اینکه بارسلون انگار از اشتباه های قبلیش درس گرفته بود چون چند بار دیدم که تو زمین خودش بازیکن مونده بود و از قبل گل دومی هم یکم کشیدن عقب (به نسبت بارسلون) که حریف بیاد جلو که فکر کنم هر سه گل بعدیش رو اینطوری زد و در ضد حمله و در واقع باز شدن دفاع میلان بود.
    بازی از لحاظ فنی خوب بود ولی به دلمان نچسبید.

8. 3 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این شکست ها میتونه درسی باشه برای آینده میلان و بازیکنان جوانش میتونن با توجه به این بازی ها تجربه خوبی برای اونا میشه .
    نیانگ 18 ساله تا حالا در ورزشگاه 90-100 هزار نفری بازی نکرده بود و مشخصه که آمادگی همچین جوی رو نداره . اون هم مقابل تیمی مثل بارسا .
    به هر حال بارسا فوق العاده بازی کرد و فلامینی هم عنوان کرد که سبک بازی بارسا غیر قابل باور بود و بازیکنان میلان تحت تاثیر عملکرد این تیم بودن.

با همه این حرف ها من به این تیم امید دارم .
    میلان یک تیم جوان شده و در حال تغییره و به مرور زمان با توجه به بازیکنانی که در آینده به این تیم اضافه میشن حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت .
    بازیکنانی مثل ساپونارا که فصل دیگه به این تیم اضافه میشه و میتونه قدرت بازیسازی میلان رو به کل تغییر بده و بعد از مدت ها یک کاکای جدید رو در میلان شاهد باشیم .
    کریستانته ستاره تیم جوانان میلان که اون هم فصل دیگه به تیم اصلی ملحق میشه .
    ژورای کوچکا هافبک قدرتمند تیم جنوا که علاقه زیادی به اون و بازی اون دارم که گفته میشه میلان با جنوا بر سر خرید اون به توافق رسیده و در چند روز آینده احتمالا کارش تموم میشه .

بازگشت دوباره نایجل دی یانگ هم میتونه کمک زیادی به میلان باشه . غیبتش توی این بازی بدجوری به چشم اومد .
    دی یانگی که در بازی مقابل یوونتوس پیرلو و مارکیزیو رو رسما از بازی خارج کرده بود و یکی از بهترین های زمین بود.

سالامون بازیکن لهستانی و 21 ساله که برای خط دفاع خریداری شده و ...
    مسئولان اگه نقاط ضعف این تیم رو برطرف کنن فصل دیگه میلان قدرتمندتر از گذشته برمیگرده و میتونه برای اسکودتو و لیگ قهرمانان هم رقابت کنه.

سالامون - دی شیلیو - ساپونارا - کریستانته - کوچکا - بالوتلی - الشاراوی - نیانگ آینده میلان رو میسازن .
    من که به سال آینده امید زیادی دارم

10. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Graham reaper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

عیب نداره.میلان وضعش از این بد تر هم بوده ولی وا نداده و میدونو خالی نکرده.

12. 2 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Graham reaper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

سلام.من یکی از طرفدارای سرسخت روسونری ام.انتظار داشتم بعد از اون بازی قوی تو سن سیرو میلان یه بار دیگه بارسا رو ببره که نشد.امیدوارم سال بعد بتونیم بارسا رو شکست بدیم.به امید موفقیت های بیشتر.

14. 2 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

گوشه ای از شرح حال من از بازی میلان و بارسا :

-آرش در حال فکر کردن " اَه این مسی طاقت نیاورد دقیقه 5 گل زد, ای بابا الان فقط یک گل میتونه نجاتمون بده "
    -توپ بلند برای نیانگ, اشتباه مدافع بارسا, فرصت تک به تک برای نیانگ 18 ساله
    -آرش : بــرو , بــرو , خواهش میکنم , خــــواهـــش میکنم گلش کن . . . (نیم خیز)
    -ضربه نیانگ, توپ از والدز رد میشه . . . آرش : آره خـــودشـــه گــــــل (پرش دو متری)
    -توپ به تیر میخوره, آرش : نــــــــــــــه . و چند لحضه سکوت , ایستاده با دستان بر روی سر و مبهوت
    نقطه عطف, همون توپ زیر پای مسی و فقط خط دفاعی جلوشه
    -آرش : بابک (برادرم) این گل میشه, بخدا گل میشه . . . . قانون فوتبال میگه مسی اینو میزنه . . .
    -مسی و توی دروازه. آرش: نــــــــــه خـــــــــدا . . فریادی از اعماق وجود و برخواستن و رفتن تو اتاق و کوبیدن مشت به در کمد و برگشتن.نشستن
    با گوش های داغ کرده, شنیدن تیکه های خانواده.
    مادرم : 20 نفر اونجا می دون دنبال توپ و پول می گیرن این اینجا گلو خودش پاره می کنه.
    پدر و برادر
    .
    .
    من

قسمتی از داستانهای من و میلان

به همین خاطر نیست عاشق فوتبال شدیم؟
    Last edited by آرش-19; 14-03-2013 at 15:33.

16. 9 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

وافعا گل نشدن اون توپ خیلی عجیب بود !
    چه پاسی داد مونتولیوو . دقیقا از توی محوطه جریمه خودی اون پاس استثنایی رو داد و همین پاس خودش ارزش گل داشت .
    کافی بود توپ نیانگ دو سانتی متر به سمت راست متمایل باشه و بره توی دروازه . اون موقع خیلی چیزها میتونست تغییر کنه
    خیلی حیف شد
    ولی عیبی نداره . سال دیگه با قدرت بیشتر و توپ پُر بر میگردیم . به همراه بازیکنانی مثل بالوتلی - ساپونارا - کوچکا - کریستانته

18. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بهزاد گل نشدن اون توپ یه طرف, وقتی همون توپ رسید به مسی و زدش تو گل
    دردش اون موقع خیلی بیشتر شد
    آره موافقم, من که خیلی به این تیم امیدوار شدم. آلگری هم درسته تو بازی برگشت چند اشتباه داشت ولی واقعا مربی
    بدون اشتباه اصلا هست! هست مردم؟
    شرایط آلگری الان به صورتیه اگه کوچکترین اشتباهی تو ارنج تیم یا تاکتیک نیم بکنه بخاطر نداشتن مهره های با کیفیت خیلی زود
    اون اشتباهات خودنمایی میکنه. به عنوان مثال, اگر مربی بارسا یا رئال اشتباهی بکنن شاید داشتن چند مهره درجه یک و فوق ستاره
    میتونه این اشتباهات رو پوشش بده. بحث حرف, بارسا رو در نظر بگیر, پریشب مسی بود که موتور بارسا رو روشن کرد. بنظر من اگه مسی
    اونجوری طوفانی شروع نمیکرد شاید اتفاقات متفاوتی میوفتاد, مسی دقیقا دست گذاشت روی تنها راه ممکن برای از هم پاشیدن میلان.
    زدن گل تو 5 دقیقه اول بازی.
    بهرحال گذشت دیگه, اما و اگر دیگه توی بحث کردن فایده نداره, حقیقت اینه که ما 4 تا تو نیو کمپ خوردیم, تجربه تلخ و عبرت آموزی بود.
    از این شکست باید برای پیروزی در ادامه راه استفاده کنیم. این نسل میلان مسیر بس طولانی در پیش داره.

20. 3 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •