تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 328 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

دوستان در نظر داشته باشند که تصمیمی که دیشب گرفته شد (نیمکت نشینی کاسیاس) به هیچ وجه عامل اصلی باخت تیم نبود ، باخت بازی دیشب
    و از دست دادن امتیازات برای چندمین بار توی این چند هفته به خاطر نبود نظم و انسجام تیمی هست که حالا بخشیش به خاطر نتایج درخشان فصل
    قبل و افتی هست که معمولا بعد از موفقیت گریبان گیر تیم ها میشه و بخش دیگه یک جور دودستگی در رختکن تیم هست که اخیرا داره خودش را بیشتر
    نشون میده ، از نشونه های واضح تر این دو دستگی میشه به اون زمانی اشاره کرد که اوزیل توی یکی از بازی ها تعویض شد و یکی دو بازی هم نیمکت
    نشین بود (درست همون مقطعی از فصل که اوزیل افت محسوسی داشت) و راموس توی یکی از بازی های اون مقطع برای ابراز حمایت از اوزیل و طبیعتا
    به طور غیر مستقیم ابراز مخالفت با تصمیم مورینیو ، پیراهن اوزیل را در زیر پیراهن خودش پوشید و سوژه ی دوربین ها شد ، هر چند که نهایتا با بازگشت
    اوزیل به ترکیب و ثابت کردن خودش این مسائل به کنار رفت. مورد دیگه تصمیم دیشب هست که به گفته ی مورینیو این تصمیم فنی بوده و در حال حاضر
    کادر فنی آدان را آماده تر از کاسیاس ارزیابی می کنند ، هر چند که به نظر من این تصمیم روی نتیجه ی کلی بازی تاثیر مستقیم نداشت و مشکل توی کل
    تیم دیده میشد (همیشه ساده ترین کار شکستن کاسه کوزه ها بر سر توپ های آخر یا دروازبان و ... هست) ؛ همه ی ما می دونیم که آدان هر قدر هم
    آماده باشه باز به پای کاسیاس نا آماده نمی رسه ، پس میشه گفت تصمیم مورینیو دو منظوره بود ، بخشیش به خاطر افت موضعی کاسیاس (به هر دلیل)
    و بخش دیگه ی اون خط و نشون کشیدن مورینیو برای کاسیاس و طبیعتا همه ی بازیکنانی که کم کاری می کنند یا در مقابل تصمیمات مورینیو می ایستند
    هست.

مطمئنا مورینیو واقف بوده که با نیمکت نشینی کاسیاس در صورتی که تیم نتیجه لازم رو نگیره ، چه عواقبی در انتظارش هست ولی با این حال توی چنین
    بازی مهمی میاد و این تصمیم را می گیره ، این نشون میده هدفی که با این تصمیم به دنبالشه مهم تر و فراتر از هر تصمیم دیگه ای هست ، با این کار
    این پیغام به همه بازیکنان می رسه که در صورت هر گونه کمکاری یا مخالفت با تصمیم های کلی ، سوای از جایگاهی که دارند نیمکت نشین میشند
    (جایگاهی مثل جایگاه فرگوسن در یونایتد) که حالا این یا باعث میشه یک شوک اساسی به تیم وارد بشه و تیم به روند منسجم و منظم دو فصل اخیرش
    برگرده و یا در صورتی که باز تیم نتیجه نگیره باعث جدایی مورینیو میشه...

نظر شخصی من اینه که از اونجا که مورینیو مربی اثبات شده ای هست ، سوای از کارنامه ای که توی تیم های دیگه کسب کرده ، از وقتی به تیم اضافه
    شده نظم خاصی رو حکم فرما کرده و باعث شده که تیم از نظر کسب نتایج خصوصا توی بازی های مهم ، به اون جایگاهی که چند سال ازش فاصله گرفته
    بود برگرده و هر سال جزو چند مدعی برتر در سطح اروپا باشه ، با توجه به این مورد و البته قرارداد طولانی مدتی که تابستان امسال با باشگاه به ثبت رسوند
    ، باید بهش این قدرت داده بشه تا بتونه نظم رو دوباره به رختکن تیم بیاره ؛ فراموش نکنیم که هیچ بازیکنی از تیم بزرگتر نیست حتی اگه اون بازیکن اسطوره
    و محبوب ترین بازیکن باشگاه باشه باید تابع تصمیمات سرمربی باشه و در صورتی که خللی به نظم تیم وارد کنه این در محدوده ی مربی هست که جریمه ی
    لازم رو برای بازیکن خاطی در نظر بگیره ، چرا که اگه به این شکل نباشه با توجه به چهره های بزرگی که در رختکن تیم حضور دارند ، نظم رختکن قابل کنترل
    نیست و باز وضعیتی مشابه سال های 2003 تا 2010 را خواهیم داشت و طبیعتا تعویض پیاپی سرمربی ها که فکر نمی کنم هیچ هوادار وفاداری به دنبالش باشه!

اما از نظر نگرانی برای کسب جام در این فصل ، در صورتی که این قدرت به مورینیو داده بشه که بتونه کلیه ی تصمیمات فنی رو بدون چنین ملاحظاتی بگیره
    (که ظاهرا این قدرت داده شده چرا که بوتراگوئنو مدیر ورزشی تیم در مصاحبه ای بعد از بازی در حمایت از تصمیم مورینیو گفته "این تصمیم در محدوده ی
    تصمیمات فنی و با سرمربی هست و ما به اون احترام می گذاریم.") و در صورتی که بتونه مجددا تیم رو احیا کنه می تونیم در زمان بازی های مهم CL و CDR
    تمرکزمون رو از روی لیگ برداریم و به کسب اون دو جام امیدوار باشیم که در کنار سوپرکاپی که ابتدای فصل کسب کردیم مسلما هم چنان شانس زیادی
    برای رسیدن به یک فصل موفق داریم!

2. 10 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

عزیز من، هیچی نشده مربی رو اخراج کردی؟

ببینید، مصدومیت یکی از مسائلی هست که همیشه دردسر ساز بوده. متاسفانه نتیجه های بد تیم، از زمانی شروع شد که مدام تو پست دفاع مصدوم دادیم. از طرفی، یه مقدار حاشیه (مثل جریان رونالدو) هم دخیلی بود تا همه چی دست به دست هم بده.

اما فراموش نکنیم، همین رئال، تنها تیمی بود که تو نیم فصل از بارسلونا امتیاز گرفت و Super Cup رو هم از دستشون در آورد. از سخترین گروه Champion League صعود کرد و تیم منچستر سیتی، قهرمان لیگ برتر رو با اون همه ستاره حذف کرد.

ما نیم فصل رو تموم کردیم. خوب یا بد تموم شد. بهتر هست فرصت بدیم و ببینیم نیم فصل دوم چی میشه...

بازی جلوی منچستر میتونه خیلی سرنوشت ساز باشه، تو این مرحله از لیگ قهرمانان، چندتا از تیم های بزرگ اروپایی حذف میشن و در صورت صعود کار برای ما آسون تر میشه. ضمن اینکه برین یه نگاه به زمان بازی تو CL جلو منچستر بندازین، اتفاقا باید خوشحال بود و غنیمت شمرد که بیخیال La Liga شدیم و زیر فشارش نیستیم. به بازیکنا استراحت میدیم.

جمله های مورینیو درباره برتری آدان به ایکر در حال حاضر، که گزافی بیش نیست، اما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش از صحبت هاش خوب بود:

"این تعطیلات زمستانی تو بهترین موقع سر رسید. بازیکنا خسته و بدون انرژی هستن. اگه به امتیاز فکر کنیم، هیچ انگیزه ای نمیگیریم. اما اگه به این فکر کنیم که واقعاً رئال مادرید چی هست، انگیزه ی خوبی میگیریم."
    من که کاره ای نیستم
    ولی با شناختی که از پرز داریم در هر صورت مورینیو آخرین فصلش رو با رئال میگذرونه
    در صورت آوردن جام که خودش میره و در صورت دیگه اخراج میشه
    حتی احتمال اینکه جام بیاره و اخراج بشه هم هست دی:

من مصدومیت رو قبول ندارم
    اینهمه بازیکن رو نیمکت هست مورینیو چرا نمیتونه استفاده کنه؟
    چرا حاضر نمیشه یه دفاع راست بخره که بهانه مصدومیت نداشته باشه ؟

حاشیه رو هم به نظرم بیشتر از هر کسی خود مو تا حالا ایجاد کرده

کسری اینایی که میگی هیچی رو مشخص نمیکنه
    اگه مو نتونه تیتو رو در اولین تجربه مربیگریش شکست بده که .....

یعنی واقعا ما توقع نداریم که رئال بعد از سه سال با مو و با اینهمه ستاره بتونه از بارسا امتیاز بگیره؟
    منچستر سیتی رو هم که دیگه وضعش مشخصه
    چرا دورتموند رو نمیگی که با افتضاح های مربی باختیم؟
    چه تاکتیک های دفاعیش وقتی جلو بودیم و چه بازی دادن به امثال اسین

دقیقا نکته همینه
    الان که به نیم فصل رسیدیم باید کاری کنن تیم درست شه
    اگه مورینیو میتونه که هیچی اگر نمیتونه یکی دیگه باید بیاد

مشکل اصلی اینه که این تیم انقدر بد و سردرگم بازی میکنه که من امیدی با این وضع به بازی منچستر ندارم
    یه امیدی من دارم برای سی ال ... چون اکثر مواقع تیم هایی که بهترن قهرمان نشدن حداقل توی چند وقت اخیر ... ما هم الان نسبت به بقیه ی تیم ها شاید به زور جزو ۵ تیم برتر باشیم که این جای خوشحالی داره
    من دوست ندارم مورینیو بره ... حداقل تا اخر امسال باید بمونه .. حتی اگه اختلاف ۲۰ امتیاز شه ...
    همین باعث می شه که یواش یواش تیم دوم بیاد تو زمین تو لالیگا که این خیلی خوبه ...
    وحید دلت خوشه ها دی:
    اون اینتری که قهرمان شد چی بود پس؟
    بهتر بود دیگه
    یا همین بارسا دو فصل پیش(منهای اون اتفاقات برنابئو)

مورینیو تیم دومش که کاستیا نیست خوب
    امثال اسین و کاروالیو هستن لول
    بازی دادن این تیم دوم هیچ سودی واسه ما نداره

مورینیوی پورتو رو که کسی نمی شناخت .
    اما مورینیوی چلسی و اینتر و رئال ثابت کرد که این مربی فقط در کوتاه مدت می تونه شوک خوبی به تیم وارد کنه و برنامه ای برای بلندمدت نداره.
    تا اینجای کار فقط هم از اینتر با خاطره ی خوب رفته ...
    دقیقا اینم نکته ای هست
    مورینیو فقط یه بار اونم تو چلسی واسه سال سوم موندش که اخراج شد
    انگار انگیزه هایی که مورینیو میده فقط در کوتاه مدت جواب میده وگرنه چه اتفاقی واسه تیم در عرض 6 ماه افتاده که اینطوری بازی میکنه؟

نه دیگه از چلسی و پورتو هم که با قهرمانی رفت
    خاطره خوب مگه چیه

تو یکی از فروم ها میخوندم مورینیو تو چلسی با اون "توهم داوری به نفع منچستر" کار کرد
    تو اینتر با توهم مافیا فوتبال و اون ژست معروف دستبندش کار کرد
    تو رئال با توهم حمایت یوفا و یونیسف از بارسا کار کرد
    حتما بعدش میره پاریس و با توهم مافیای اقتصاد جوانمردانه و ... کار میکنه

نمیدونم شاید این انگیزه ها رو بازیکنان اثر موقتی داره

من مورینیو رو واقعا دوست دارم ولی رئال رو خیلی بیشتر از اون دوست دارم

4. 2 کاربر از Retired User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

وحید دلت خوشه ها دی:
    اون اینتری که قهرمان شد چی بود پس؟
    بهتر بود دیگه
    یا همین بارسا دو فصل پیش(منهای اون اتفاقات برنابئو)

مورینیو تیم دومش که کاستیا نیست خوب
    امثال اسین و کاروالیو هستن لول
    بازی دادن این تیم دوم هیچ سودی واسه ما نداره
    تازه فهمیدی ؟ :دي
    اینتر تو نیمه نهایی خوب تیمی بود که بهتر بازی کنه ...
    بارسا رو هم که گفتی ...
    فصل پیش هم که ...

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من خودم مشکلی با این ترکیب مورینیو ندارم

میاد کاسیاس رو میکشه بیرون عیبی نداره این کار رو انجام بده ولی چرا اخر کار میاد میگه که ادام از کاسیاس بهتره..
    مورینیو باید یک کلاس اموزشی شخصیت پردازی بره تا یاد بگیره روحیه تیم مهم تر از ترکیبی هستش که میریزه و ایده هایی هستش که به وجود میاره و هر چیز دیگری
    عوض این که بعد بازی بگه می خواستم تاکتیک های جدید رو اجرا کنم و تست کنم و هزار تا حرف دیگه میاد روحیه تیم رو از بین میبره و کاسیاس رو به فنا میده

16 امتیاز که عقبمون انداخت اینم از وضع ترکیب تیم معلوم نیست جلو منچستر چطور می خواد جو سازی کنه.
    بهتره کمی به جای ظاهر سازیهاش جلو دوربین کمی هم باطنشو ردیف کنه

7. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

میاد کاسیاس رو میکشه بیرون عیبی نداره این کار رو انجام بده ولی چرا اخر کار میاد میگه که ادام از کاسیاس بهتره..
    ادام کیه ؟‌:دي
    احتمالا بازی بعدی هم ایو (حوا) رو می زاره تو ...

9. این کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ادام کیه ؟‌:دي
    احتمالا بازی بعدی هم ایو (حوا) رو می زاره تو ...
    منظور دوستمون آدان بود
    شما هم موضوع رو ول کردین چسبیدین به اشتباه تایپی

11. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

On hhis decision to leave out Spain’s number one, he said: “It’s a technical decision. The coach analyses the situation, looks at the players at his disposal and chooses his team. At the moment, for me and my coaching staff, Adan is better than Iker.
    خداییش کاسیاس هم همچین عالی نبوده ... بد نیست یه حالش سر جاش بیاد ...
    کاسیاس درسته مثله قبلا خیلی خیلی خوب نیست ولی هنوزم خیلی خوبه و بهترین دروازه بان جهانه
    و این یعنی از بقیه ی دروازبانان موجود بهتره
    از آدان هم که خیلی خیلی بهتره
    مغرورم نیست که حالش جا بیاد
    اگه بازیم دیده باشی همش اونو نشون میدادن که چقدر تعصب داره

13. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

کاسیاس درسته مثله قبلا خیلی خیلی خوب نیست ولی هنوزم خیلی خوبه و بهترین دروازه بان جهانه
    و این یعنی از بقیه ی دروازبانان موجود بهتره
    از آدان هم که خیلی خیلی بهتره
    مغرورم نیست که حالش جا بیاد
    اگه بازیم دیده باشی همش اونو نشون میدادن که چقدر تعصب داره
    شما الان داری در مورد پست من حرف می زنی‌؟:دي
    این
    خداییش کاسیاس هم همچین عالی نبوده ...

جوابش اینه ؟

یه سری گلهایی که کاسیاس این فصل خورده رو واقعا یه دروازه بان متوسط هم می تونست بگیره ... یا حداقل یه واکنش بهتری نشون بده ...
    من هیچ وقت نگفتم بده ... هیچ وقت هم نگفتم بی تعصبه ... هیچ وقت هم نگفتم مغروره ...
    گفتم حالش سر جاش بیاد ... یه بار بشینه رو نیمکت تیمش رو ببینه داره می بازه کاری هم نمی تونه بکنه باعث می شه وقی رفت تو سر جاش بالا پایین نپره وقتی بهش شوت می زنن ... باید یه حرکت بهتر بزنه ...
    یا الکی دنبال حاشیه سازی نباشه یا حداقل می دونه وقتی رونالدو گل می زنه ۴ تا دوربین رو خودشن .. ۳ تا رو روتالدو درست واکنش نشون بده ...

15. 3 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

تغییر مربی؟ تو رو خدا؟؟
    چه خیری از دفعات قبلی دیدیدم که باز دوباره میخواید مثل قبل، هر سال یه مربی داشته باشیم؟!
    بعد عمری یه مربی اومده بیشتر از 1 سال مونده، بندازیمش بیرون؟!
    حالا رفت...کی رو بیاریم؟ نکنه میخواید دلمون رو به بنیتز خوش کنیم؟!!

من نمیدونم مشکل دو دستگی تویه تیم هست یا نه...
    اما فرض بگیریم باشه..
    هر مربی این شرایط رو داشته باشه، 2 تا راه حل داره..
    1.باهاش مبارزه کنه و از بین ببره این تیم کِشی ها رو
    2.باهاش کنار بیاد
    این دسته دوم، خودش 2تا دسته میشه :
    1.2 : استعفا بده بره
    2.2 : نتایج ضعیف بگیره
    که خب نتیجه هر دو کاملا مشخصه...
    و خب بدون شک هیچ مربی بزرگی حاضر نیست این دو دستگی تویه تیمش باشه...
    حالا هم خوزه داره اینکار رو میکنه...حالا طرف میخواد ایکر باشه یا کریس..فرقی نداره..باید با تیم باشی...(دو تاپ رئال-ه فعلی برای من)
    خودتون میگید رئال مهمتره از فرد (خوزه)ست اما از اونور وقتی به نظر میرسه ایکر داره دو دستگی ایجاد میکنه، میگید نباید جریمه بشه! خب اینکه نمیشه طرفدار تیم بودن!
    +
    انصافا خوزه اون حمایتی که شایستش هست رو نداره تویه مادرید...اون از مطبوعات و اینم از ما هوادارا...(بخصوص اونایی که تویه ورزشگاه هستن)..
    انصاف داشته باشیم...شخص بارسایی اینجا نیست..خداییش هممون میترسیدیم وقتی با بارسا بازی داشتیم...ترس کلمه درست نیست..بهتره بگم هممون استرس شدید پیدا میکردیم قبل بازی...اما الان (حتی همین زمان) دیگه این ترس وجود نداره برامون و این بخاطر حضور خوزست...
    یا فصل قبلی و اون رکورد شکنی ها که مطمئنا هیچ کدوم یادمون نمیره و نیاز به یادآوری نیست..
    اما حالا با دو تا باخت خوزه شد ژوزه پرسپولیس!
    برید با هوادارهای تیم های قبلی خوزه حرف بزنید...ببینید هنوز که هنوزه حسرت خوزه رو میخورن یا نه؟!

یا از اونور میگیم به تیم پایه بازی بده...
    خوزه یه حرف خوب زد درباره توریل "داره نتیجه گرفتن با کاستیا رو به نتیجه گرفتن تیم اصلی ترجیح میده..."...
    خب این یه واقعیه..کاستیا باید بر اساس سیستم تیم اصلی بازی کنه..چرا بازیکن های بارسا سریع و راحت میرسن به تیم اصلی؟ چون سیستم تیم های پایه مثل تیم اصلیه...اما ما نه...بقولش تیم دفاع وسط نیاز داره، بعد مربی کاستیا میاد بازیکنی که توانایی بازی تویه وسط رو داره، سمت راست بازی میده و برعکس! معلومه که این بازیکن به کار خوزه نمیاد و مجبور میشه از اسین اونور بازی بگیره!
    اره خوزه هم بعضی جا ها لج بازی میکنه اما من و شما هم بودیم همین کار رو میکردیم! وقتی مربی تیم پایه به حرف شما که سرمربی تیم اصلی هستید توجه نمیکنه، همین میشه دیگه!

بدون شک خوزه زمان زیادی رو اینجا نمیمونه اما تا وقتی هست باید بهترین و بیشترین استفاده رو ازش ببریم..
    (به نظرم بهترین گزینه برای جایگزینی خوزه لوو هست که هم از رئال چندبار تعریف کرده و رئالی-ه بنوعی و هم فوتبال خوبی رو تیمش ارائه میده..اما خب اونم حداقل تا 2014 نمیتونیم داشته باشیمش)

به هر حال، این نیز بگذرد...

17. 9 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

من خودم مشکلی با این ترکیب مورینیو ندارم

مورینیو باید یک کلاس اموزشی شخصیت پردازی بره تا یاد بگیره روحیه تیم مهم تر از ترکیبی هستش که میریزه و ایده هایی هستش که به وجود میاره و هر چیز دیگری
    عوض این که بعد بازی بگه می خواستم تاکتیک های جدید رو اجرا کنم و تست کنم و هزار تا حرف دیگه میاد روحیه تیم رو از بین میبره و کاسیاس رو به فنا میده

16 امتیاز که عقبمون انداخت اینم از وضع ترکیب تیم معلوم نیست جلو منچستر چطور می خواد جو سازی کنه.
    بهتره کمی به جای ظاهر سازیهاش جلو دوربین کمی هم باطنشو ردیف کنه
    در مورد قسمتی که بولد شده باید بگم من حق رو کاملا به مربی میدم
    توی تابستون خوزه هر چی خواست یه دروازبان بهتر بیاره کناره کاسیاس تا هم با اون رقابت کنه هم دیگه نگرانی از بابت این پست نداشته باشه! ولی مدیران مخالفت کردن و گفتن از همین ادان استفاده کن حالا مورینیو با توجه به نزدیک بودن نقل و انتقالات زمستانی و عملکرد بد کاسیاس آدان رو فیکس میکنه تا شاید مدیران یه فکری بکنن --
    بنظرم خیلی لازم بود این شوک!
    ولی این که میگه آدان از کاسیاس بهتره هم دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه اینکه مثلا
    اوضاع رو تو رختکن و بین بازیکنا کنترل کنه
    تا مسائلی مثل دفعه قبل برای اوزیل پیش اومد اتفاق نیوفته
    اینکه راموس میاد برای اعتراض به نیمکت نشینی اوزیل اعتراض میکنه اصلا خوشایند نیست!!

تعویض مربی هم اصلا تو این مقطع درست نیست
    الان بیشتر از هر چیزی مربی نیاز به حمایت داره

19. 3 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •