سلام دوستان گرافیکتونو با نرم افزار 3dmarks
چک کنید ببینید چه طوره مال من تو یه تست هاش یکم بریده بریده نشون میده تصاویرو
سلام دوستان گرافیکتونو با نرم افزار 3dmarks
چک کنید ببینید چه طوره مال من تو یه تست هاش یکم بریده بریده نشون میده تصاویرو
سلام انگار گرافیکش مشکلاتی داره :|
الان من بازی thief رو اجرا کردم انقدر کند بود که نگو :| ( ویندور 8.1 )
شک کردم رفتم تو یو....تو...ب یه ویدیو یکی گذاشته بود که همین لپتاب رو داره و تو ویدیو میگفت که این سری از لپتاپ های ایسوس مشکلشون اینه که سوییچ نمیشن روی gtx :| ( تو ویندوز 8.1)
بعد یکی کامنت گذاشته بوود که ایسوس درایورهای سایتش واسه این مدل اپدیت نیست و یه راه حل گفته بود که از سایتش جدید ترین رو دانلود کنیم منم حجم ندارم :| باید وایسم تا شب :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک ویدیو :|
چیزایی که من ازش فهمیدم این بود کسی اگه زبانش خوبه ببینه همینه یا نه :|
این لینکم نوشته چه کنیم تا درست شه :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا شب باید بصبرم ببینم چی میشه :|
این چیزا خیلی حاد نیستن.با یه سری تنظیمات حل میشه و خود ایسوس هم آپدیت میکنه درایوراشو.
دوستام آل لپتاپ منو تعویض کرد،متاسفانه الان دست داداشمه کرمان،تا 4شنبه میرسه دس خودم.بعد دلو رودشک میریزم بیرون ببینم جریانش چیه.بعدشم یه ریویو اگر بخواین و دوستان درخواست کنن برا اونایی ک نخریدن میذارم تا خرید بهتری داشته باشن.
دوستانی ک این مدلو نخریدن شدیدا توصیه میکنم نخرید چون یه سری مشکلاتش هنوز معلوم نیست.اگر عجله ندارید صبر کنید ب نفعتون میشه.
Sent from my GT-P3100
مدل N56 VV چی ؟؟ مشکل خاصی نداشته ؟؟
از اون مدل اطلاع ریز ندارم درباره مشکلاتش،همین بس ک بدونید پوسته این لپتاپ ها مث همه فقط گرافیکو و در بعضی مدل ها پردازنده و رم متغیره.
اما صفحه نمایشش از نظر روشنایی از مدل jv بهتره
مشکل خاصی ندارن تا اونجا ک من میدونم
Sent from my GT-P3100
این آل دیجیتالم دیگه خیلی پر رو شده
N56vv تا دیروز 3090000 زده بود بعد امروز زده 3350000 بعدم میگه قیمت خرید جدید بالاتره![]()
مدل n56vv
cpu i7
ram 8
آقا ابن دستگاه را سه هفته شده خریدم همه جوره تست کردم بایوس آپدیت کردم کارت گرافیک را آپدیت کردم بعضی از درایور های اضافه را پاک کرم هارد را تست کردم بدسکتور نداشت چند آنتی ویروس چک کردم ویندوز هفت و هشت و جدید قدیم امتحان کردمو...............
نمیدونم چه مرگش است باهاش نمیتونم دو تا کار انجام بدم لپ تاپ خیلی کند میشه مثلا وقتی از درایو دی به اف فیلم کپی میکنم میخام کار دوم که دیدن فیلم است خیلی طول میکشه فیلم پخش بشه در کل سیستم خیلی کند است در حالی که با لپ تاپ دیگه که اچ پی 4530 است با سی پی یو i5 رم 4 گیگ همچین مشکلی ندارم و تا 3 کار راحت انجام میدم
لطفا راهنمایی کنید خیلی رو مخ است ممنون
سلام وقتی رو باتری هستی اینطوریه ؟ یا به برق هم وصل باشه کند میشه ؟
زمان استفاده از باطری کمی بیشتر میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)