PA بهترین هیروی موفق منه
weaver هم که جدیدا بهش ارادت خاصی پیدا کردم و بد سگی هست(یعنی مارمولک تر از این هیرو تو بازی نیست)
البته به نظر من Hard carry یعنی nessaj و PL و Sniperاین بیشرفا فارم کنن مطمئنا بازی رو باختین (البته اسنایپر یه کم متفاوته)
PA بهترین هیروی موفق منه
weaver هم که جدیدا بهش ارادت خاصی پیدا کردم و بد سگی هست(یعنی مارمولک تر از این هیرو تو بازی نیست)
البته به نظر من Hard carry یعنی nessaj و PL و Sniperاین بیشرفا فارم کنن مطمئنا بازی رو باختین (البته اسنایپر یه کم متفاوته)
بین HCarry های فارم شده من به شدت Faceless رو قبول دارم ! هر چی که بخوای داره ! Escape داره ، Backtrack داره ، Bash داره ، AoE Stun داره و براش Berserk و Crit هم که می بندی دیگه تکمیله !
کسی میتونه dota 2 بفروشه ؟
از هر سایتی که هست خریدم ولی نامردا ...........!
خدایی نیاز دارم منتظر هستم![]()
بعله دقیقا و مهم تر از همه اینکه backtrack داره که نسبت به dodge سه حسن اساسی داره:
1.روی مجیک هم عمل می کنه
2. monkey king bar متوقفش نمی کنه
3.توانایی استفاده کامل از avoidance مربوط به butterfly هم در صورت استفاده داری
حجم بازی چقدر زیاد شده...شده 4.5 گیگ
2گیگ فعلا دانلود شد![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر من در مورد این پچ:
BS بیش از حد باف شده و باید کمی بافش رو ضعیف تر کنند
با وجود این پچ پاندا رو باید برای dendi غیر قابل انتخاب کنندبه نظر من باید هم یه کم state های ultش رو nerf می کردند و هم cdشو کم می کردند تا پایدار تر بشه
broodmother رو خیلی nerf کردن دیگه...باید یه فکری به حالش کنند
drow ranger الان دیگه خیلی imba شده...حتما حتما حتما باید nerf شه
faceless هیچی دیگه...فیلم مستحجن شد دیگهمن موندم با چه عقلی اینقدر بافش کردن
invoker رو سر dendi اومدن forge spirit هاشو nerf کردنکه کار خوبی بود ولی به نظرم ghost walkش دیگه خیلی باف شده و خیلی مسخره اس و سریعا باید به همون حالت قبلی برش گردونند (+30% Bonus MSخیلیه بابا!!!)
lion aghanim ادامه ی فیلم مستحجناینا فکر نکردن اگه lion و magnus باهم ult کنند چی میشه؟
lycan wolves HP regen هم خیلی مسخرس...خود وولف ها می تونند تانک جانگل بشن با این HP reg ...باید کم بشه مثلا 5 تا بشه
PA یه باف اساسی شده که خیلی به چشم نمیاد ولی من فکر کنم بسیار بسیار قوی شده
slardar خیلی bashش قوی شد دیگه...همون قبل از این هم زیادی قوی بود بازم باف شد
sniper
به نظر من valve بیاد خودشو راحت کنه...یه کاری کنه sniper از تو بیس خودشون بتونه هیرو های حریفو بزنه دیگه این همه سختی به خودش نده برای باف کردنش...دیگه آخه مسخره شو دراورده...رنجشو کرده 950...چه خبره بابا؟
اصلا با این شرایط کسی نمی تونه اول بازی جلوی اسنایپر فارم کنه
tinker رو هم یه کاری کردن که اگه بتونه aghanim و boots of travel رو ببنده بازیو ببرهاخه اینقدر باف دیگه؟
به نظر من بقیه change ها مفید بوده ولی با توجه به مواردی که در بالا گفتم در کل پچ خوبی رو valve نداده و حتما موارد بالا باید فیکس بشه
به نظر من به قدری برای اضافه کردن 2 تا هیروی جدید وقت گذاشتن که نتونستن به حد کافی در مواردی که گفتم فکر کنند برای همین گند زدن![]()
در روز 2 هیروی Terrorblade و در روز 3 ایونت هیروی Phoenix اضافه خواهند شد به بازی !
این آپدیت نابود کرد رفت ! چیه واللا ! فقط یه چیش خوب بود.. دیگه بلینک مانا نمیخواد.
دوستان میشه نسخه پرتابل استیم رو بزارید ؟!
ممنون.
من با همه تغییرات میتونم کنار بیام جز اسنایپر و Void . نیست همینطوری خیلی وضعشون خراب بود که قوی ترشونم کردن ؟! :|
سلام من تازه وارد دوتا 2 شدم این اصطلاحاتو میشه یه نفر توضیح بده ما هم بفهمییم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)