تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 65 اولاول ... 12525859606162636465 آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 642

نام تاپيک: The Walking Dead: A Telltale Game Series

داره خودمونی میشه naalosar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

پيش فرض

محتوای مخفی: 5 

من اولش اصلا خوشم نیومد چون دیدم از اون تیر اندازی به اون نزدیکی و رو در رویی حتی یه نفر زخمی نشده !!!!!
    شروعش افتضاح بود .
    بعد داستانه دوره آتیشش واسم جالب بود .
    بعد از دست دادن پسره (اسمش یادم رفته!!!) هم که جالب بود .
    تصمیمات واقعا چالش بر انگیز بود . مثلا همین جلو رفتن یا کاور کردن پسره (که اسمش یادم رفته ) !!!
    بعد نزدیک شدن پسر بچه و مایک که باعث تیر خوردن کلم شد. نشون داد آدمای خوب هم بعضی مواقع ناخواسته کار اشتباه میکنن و یا سمت اشتباه رو میگیرن.
    خیلی مایک رو دوست داشتم ولی این کاره مایک واقعا عصبیم کرد ( جوری که تو فصل بعد انتخابش پیش بیاد شاید حتی بهش شلیک کنم !!!!!!) .
    بعد دیدن لی توی بیهوشی که واقعا عالی و تاثیر گذار بود .....
    بعد درگیریه جین و کنی که هر دو شخصیت های محبوب من (و احتمالا خیلیای دیگه...) بودن ....
    و بالاخره تصمیمه آخر بازی که واقعا سخت ترین تصمیم فصل 2 بود ....
    منم دقیقا کاره دوستمون رو کردم و به کنی شلیک کردم ( البته بخاطر خودش .... چون داشت بخاطر سختیایی که تحمل میکرد کسه دیگه ای میشد و واقعا زندگیش عذاب بود ... رک بگم خودم جاش بودم ترجیح میدادم بمیرم با توجه به حرفایی که موقع مرگ ساریتا زد ... واسه این بهش شلیک کردم وگرنه کاره جین واقعا اشتباه بود ..... )
    بعد جین رو بخشیدم چون تنها شخصیت مورد علاقم بود که هنوز زنده بود ....
    بعد خانواده رو راه ندادم . چون دیگه واقعا دلم نمی خواست تو یه گروه باشم .....
    واقعا پایان فوق العاده ای داشت .
    و از اونجایی که فوق العاده کنجکاوم تمام حالت های پایان رو امتحان کردم
    پایان این سری 6 حالت داره که واسه تفاوت حالت واقعا زیاده ....
    بی صبرانه منتظر فصل 3 هستم (از همین امروز !!! )
    Last edited by naalosar; 29-08-2014 at 08:00.

2. 2 کاربر از naalosar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

محتوای مخفی: منم تموم کردم 
    خوب بازی فوق العاده بود ...
    پایان بی نظیری داشت به نظرم....واقعا انخاب بین کنی و جین سخت بود واسم ولی منم مثله بقیه به کنی شلیک کردم ولی جین را نبخشیدم و بچه رو برداشتم به تنهایی رفتم.....
    حالا باید برم پایان دیگه را ادامه بدم ببینم اون آخرش چی میشه!!!!!!
    ولی مایک خیلی حیف شد که مرد.....خیلی دوسش داشتم!!

یه حالت دیگه

محتوای مخفی: حالت دیگه 
    یه حالت اتمام بازی اینه که اول بزاری جین کشته بشه بعد بری بالا سر کنی و به اونم شلیک کنی و اونو هم بکشی!!!!! بقیه داستان هم که درست مثله حالت قبل پیش میره!!
    Last edited by mehdi_vsgh; 29-08-2014 at 11:48.

4. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من اولش اصلا خوشم نیومد چون دیدم از اون تیر اندازی به اون نزدیکی و رو در رویی حتی یه نفر زخمی نشده !!!!!
    شروعش افتضاح بود .
    بعد داستانه دوره آتیشش واسم جالب بود .
    بعد از دست دادن پسره (اسمش یادم رفته!!!) هم که جالب بود .
    تصمیمات واقعا چالش بر انگیز بود . مثلا همین جلو رفتن یا کاور کردن پسره (که اسمش یادم رفته ) !!!
    بعد نزدیک شدن پسر بچه و مایک که باعث تیر خوردن کلم شد. نشون داد آدمای خوب هم بعضی مواقع ناخواسته کار اشتباه میکنن و یا سمت اشتباه رو میگیرن.
    خیلی مایک رو دوست داشتم ولی این کاره مایک واقعا عصبیم کرد ( جوری که تو فصل بعد انتخابش پیش بیاد شاید حتی بهش شلیک کنم !!!!!!) .
    بعد دیدن لی توی بیهوشی که واقعا عالی و تاثیر گذار بود .....
    بعد درگیریه جین و کنی که هر دو شخصیت های محبوب من (و احتمالا خیلیای دیگه...) بودن ....
    و بالاخره تصمیمه آخر بازی که واقعا سخت ترین تصمیم فصل 2 بود ....
    منم دقیقا کاره دوستمون رو کردم و به کنی شلیک کردم ( البته بخاطر خودش .... چون داشت بخاطر سختیایی که تحمل میکرد کسه دیگه ای میشد و واقعا زندگیش عذاب بود ... رک بگم خودم جاش بودم ترجیح میدادم بمیرم با توجه به حرفایی که موقع مرگ ساریتا زد ... واسه این بهش شلیک کردم وگرنه کاره جین واقعا اشتباه بود ..... )
    بعد جین رو بخشیدم چون تنها شخصیت مورد علاقم بود که هنوز زنده بود ....
    بعد خانواده رو راه ندادم . چون دیگه واقعا دلم نمی خواست تو یه گروه باشم .....
    واقعا پایان فوق العاده ای داشت .
    و از اونجایی که فوق العاده کنجکاوم تمام حالت های پایان رو امتحان کردم
    پایان این سری 6 حالت داره که واسه تفاوت حالت واقعا زیاده ....
    بی صبرانه منتظر فصل 3 هستم (از همین امروز !!! )
      محتوای مخفی: فصل بعد 

به نظر میاد فصل بعد این شخصیت هایی که زنده موندن به غیر از کلمنتاین و AJ یا خیلی زود حذف میشن از داستان و یا اینکه دیالوگ و ری اکشن انچنانی نخواهند داشت . چون بنا به روالی که تا الان چه توی TWD یا TWAU داشتن نمیتونن واسه 6 حالت بیان دیالوگهای جدا و انیمیشن های جدا بسازن .
    ولی گفتنش سخته . چون واقعا نمیشه این افراد رو بی تاثیر بدونی تو فصل بعد چون هر 6 پایان عناصر متفاوتی داشت . مثلا با کنی میری یه جا و با جین میری یه جای دیگه . پس شاید فصل بعد یه فصل کاملتری نسبت به فصل های قبل باشه و دیگه با یه بازی معمولی و کم حجم طرف نباشیم .

البته تئوری دیگه ای هم هست که از روی سریال میشه حدس زد . اینطوری که شاید اوایل فصل 3 برای هر 6 پایان یه مسیر وجود داشته باشه اما در نهایت تمام اینا به یه جایی مثل ترمینوس ختم بشن و درواقع این 6 پایانی که داشتیم همشون یه جا به هم برسن .
    در هر صورت فصل بعد فصل بزرگتری میشه از این دو فصل و میشه گفت TT قصد داره بازی رو پیشرفت بیشتری بده .

6. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

پيش فرض

به نظر میاد فصل بعد این شخصیت هایی که زنده موندن به غیر از کلمنتاین و AJ یا خیلی زود حذف میشن از داستان و یا اینکه دیالوگ و ری اکشن انچنانی نخواهند داشت . چون بنا به روالی که تا الان چه توی TWD یا TWAU داشتن نمیتونن واسه 6 حالت بیان دیالوگهای جدا و انیمیشن های جدا بسازن .
    ولی گفتنش سخته . چون واقعا نمیشه این افراد رو بی تاثیر بدونی تو فصل بعد چون هر 6 پایان عناصر متفاوتی داشت . مثلا با کنی میری یه جا و با جین میری یه جای دیگه . پس شاید فصل بعد یه فصل کاملتری نسبت به فصل های قبل باشه و دیگه با یه بازی معمولی و کم حجم طرف نباشیم .

البته تئوری دیگه ای هم هست که از روی سریال میشه حدس زد . اینطوری که شاید اوایل فصل 3 برای هر 6 پایان یه مسیر وجود داشته باشه اما در نهایت تمام اینا به یه جایی مثل ترمینوس ختم بشن و درواقع این 6 پایانی که داشتیم همشون یه جا به هم برسن .
    در هر صورت فصل بعد فصل بزرگتری میشه از این دو فصل و میشه گفت TT قصد داره بازی رو پیشرفت بیشتری بده .

نظر من اینه که فصل بعد با یکی از اون 3 نفری که فرار کردند بازی رو ادامه میدیم و به یه گروه میریم و کسانی که توی این پایان موندن رو اونجا میبینیم. از اونجایی که لی محبوبیت زیادی بین پلیر ها داشته احتمالا در فصل بعد با مایکل بازی رو ادامه میدیم که شخصیتی شبیه لی هم داره. اینجور ت.ت میتونه هوادارا رو راضی تر و قصه رو جذاب تر کنه. پیش بینی من واسه فصل آینده اینه.
    دوستان اگه دوست دارید شما هم پیش بینی هاتون راجع به فصل بعد رو بگید.

8. 2 کاربر از naalosar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نظر من اینه که فصل بعد با یکی از اون 3 نفری که فرار کردند بازی رو ادامه میدیم و به یه گروه میریم و کسانی که توی این پایان موندن رو اونجا میبینیم. از اونجایی که لی محبوبیت زیادی بین پلیر ها داشته احتمالا در فصل بعد با مایکل بازی رو ادامه میدیم که شخصیتی شبیه لی هم داره. اینجور ت.ت میتونه هوادارا رو راضی تر و قصه رو جذاب تر کنه. پیش بینی من واسه فصل آینده اینه.
    دوستان اگه دوست دارید شما هم پیش بینی هاتون راجع به فصل بعد رو بگید.
    من فکر کنم همین کلم بمونه . خیلی کار اشتباهیه شخصیتی که تازه شکل گرفته رو حذف کنیم . همون داستان لی رو ما از فصل یک ادامه دادیم فقط با کلمنتاین . اون هم فقط به این خاطر که لی مرد . الان دلیلی نداره شخصیت رو عوض کنن . همین کلم میمونه .

چقدر اینجا سوت و کور شده . انگار کسی از انجمن این بازی رو بازی نکردن . تو فرومهای دیگه بحث به شدت داغه . همگی از پایان بازی افسردگی گرفتن

10. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

پيش فرض

من فکر کنم همین کلم بمونه . خیلی کار اشتباهیه شخصیتی که تازه شکل گرفته رو حذف کنیم . همون داستان لی رو ما از فصل یک ادامه دادیم فقط با کلمنتاین . اون هم فقط به این خاطر که لی مرد . الان دلیلی نداره شخصیت رو عوض کنن . همین کلم میمونه .

چقدر اینجا سوت و کور شده . انگار کسی از انجمن این بازی رو بازی نکردن . تو فرومهای دیگه بحث به شدت داغه . همگی از پایان بازی افسردگی گرفتن
    بله درسته... کاملا درسته. ولی این پایانا خیلی متفاوت بود پس اگر اینجور باشه فصل بعد باید یه بازی خیلی گسترده تر باشه. البته میتونن هم سریع تمام پایان هارو به یه جا برسونن.
    من خودم خیلی منتظرم از الان. البته قطعا اول twau میاد و اونم جای باحالی تموم شد واسه همین اول منتظر اونم. شنیدم ت.ت می خواد بازی گیم آف ترونز هم بده.

12. 3 کاربر از naalosar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بله درسته... کاملا درسته. ولی این پایانا خیلی متفاوت بود پس اگر اینجور باشه فصل بعد باید یه بازی خیلی گسترده تر باشه. البته میتونن هم سریع تمام پایان هارو به یه جا برسونن.
    من خودم خیلی منتظرم از الان. البته قطعا اول twau میاد و اونم جای باحالی تموم شد واسه همین اول منتظر اونم. شنیدم ت.ت می خواد بازی گیم آف ترونز هم بده.
    اره احتمالا نسخه بزرگتری رو شاهد خواهیم بود در فصل 3 . از لحاظ داستان و پویاییش میگم . ممکنه تمام مسیرها رو مثل سریال به یه جا مثل ترمینوس ختم کنن . معلوم نیست .
    احتمالش هست که TWAU رو ادامه ندن . TT دو تا پروژه دیگه در تولید داره که با این دو تا میشه 4 تا و کار روی هر 4 تاش ممکنه سخت باشه واسه همچین استودیویی . پس ممکنه TWAU رو دیگه ادامه ندن . چون پایانش جوری بود که میشه هم ادامه داد هم ادامه نداد .

14. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

پيش فرض

اره احتمالا نسخه بزرگتری رو شاهد خواهیم بود در فصل 3 . از لحاظ داستان و پویاییش میگم . ممکنه تمام مسیرها رو مثل سریال به یه جا مثل ترمینوس ختم کنن . معلوم نیست .
    احتمالش هست که TWAU رو ادامه ندن . TT دو تا پروژه دیگه در تولید داره که با این دو تا میشه 4 تا و کار روی هر 4 تاش ممکنه سخت باشه واسه همچین استودیویی . پس ممکنه TWAU رو دیگه ادامه ندن . چون پایانش جوری بود که میشه هم ادامه داد هم ادامه نداد .
    رفتم راجع بهش خوندم. اولا که حدث شما درست بود و فصل بعد با کلم هستیم. دوما دو بازی دیگه هم قراره به این کمپانی اضاف شه the game of thrones - the borderlands اگه اشتباه نکنم اسمشونو. فصل بعدی twau هم مارچ 2015 میاد.
    The game of thrones احتمالا آخرای دسامبر امسال میاد.
    borderlands هم اکتبر امسال.
    The walking dead مثل اینکه گفتن فصل بعد بخصوص اپیزود های اول خیلی کار میبره. هنوز تاریخ مشخصی نگفتن و وقتی ازشون توی مصاحبه پرسیدن تاریخ انتشار رو جواب دادن که الان نمیاد. دیر میاد. توی سال 2015 میاد. احتمالا ماه های 3 یا 4 ا سال 2015 بیاد. (حدث خودم).
    البته اینا کاملا رسمی تایید نشده و ممکنه یه مقدار اینور اونور داشته باشه.

16. 2 کاربر از naalosar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

پيش فرض

رفتم راجع بهش خوندم. اولا که حدث شما درست بود و فصل بعد با کلم هستیم. دوما دو بازی دیگه هم قراره به این کمپانی اضاف شه the game of thrones - the borderlands اگه اشتباه نکنم اسمشونو. فصل بعدی twau هم مارچ 2015 میاد.
    The game of thrones احتمالا آخرای دسامبر امسال میاد.
    borderlands هم اکتبر امسال.
    The walking dead مثل اینکه گفتن فصل بعد بخصوص اپیزود های اول خیلی کار میبره. هنوز تاریخ مشخصی نگفتن و وقتی ازشون توی مصاحبه پرسیدن تاریخ انتشار رو جواب دادن که الان نمیاد. دیر میاد. توی سال 2015 میاد. احتمالا ماه های 3 یا 4 ا سال 2015 بیاد. (حدث خودم).
    البته اینا کاملا رسمی تایید نشده و ممکنه یه مقدار اینور اونور داشته باشه.

18. این کاربر از naalosar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    shz

پيش فرض

سلام دوستان من فصل اول این بازی نسخه فول رو دانلود کردم ولی وقتی تو تنظیمات وارد میشم واسه تغییر رزولوشن یا روشن کردن زیرنویس هنگ میکنه چه کار کنم؟ ممنون میشم جوابمو بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •