سلام
تو اخبار شنیدم که میگفتن قراره پهنای باند مازندران از 2.5 گیگ به 10 گیگ افزایش پیدا کنه.
افزایش پهنای باند و چند کار دیگه جزو پروژه هاییه که قرار شده تا پایان سال 91 انجام بشن.
سلام
تو اخبار شنیدم که میگفتن قراره پهنای باند مازندران از 2.5 گیگ به 10 گیگ افزایش پیدا کنه.
افزایش پهنای باند و چند کار دیگه جزو پروژه هاییه که قرار شده تا پایان سال 91 انجام بشن.
سرعت حال حاضر :
دیشب یه مقداری سرعت بهتر شده بود اما بعد ساعت 2 دوباره افت شدیدی پیدا کرد.
تا ساعت 2 تقریبا 500 مگ دانلود کرد و از 2 تا صبح 650 مگ که کلا دیشب 1.150 گیگ دانلود کرد.
بعد از چندین شب سرعتِ پایین، دیشب بالاخره 4.2 گیگ دانلود شد
امیدوارم مشکل رو برطرف کرده باشن
یه مورد دیگه اینه که ممکنه منطقه ی مخابراتی شما خلوت باشه که 3 شبه این مقدار دانلود میشه! منطقه ی ما ( بابل - مرکز دانشگاه ) یکی از شلوغ ترین مراکز مخابراتیه !!!!!
خوشحالم تا الان چن نفر گفتن سرعتاشون بهتر شده! شاید به زودی مشکل همه رو برطرف کنن!
این تستی هست که 2 روز پیش انجام دادم ، 2-3 بار تست گرفتم ، بهترینشو گذاشتم:
این تست و الان گرفتم ( بهترین تست از بین 3 بار ) :
![]()
Last edited by hadinba; 06-08-2012 at 18:41.
دقیقا
مرکز دانشگاه بابل فوق العاده شلوغه من هم دی شب 2 گیگ بیشتر نتونستم دانلود کنم.
سلام و عرض ادب
بله دوست عزيز، چندين بار هم عرض کرده بودم، منطقه مخابراتي ما خيلي خلوتهولي هميشه از صبح تا شب خرابه
، از شب تا صبح عاليه
دوستان عزیز با رئیس مخابرات مرکزدانشگاه صحبت کردم هیچ ربطی به شلوغی نقطه ی خاص نداره سرعت ها و پهنا بطور کامل اشتراکی هست ! این مورد رو خیلی ها فکر میکنن به شلوغی ربط داره ولی اینطور نیست ... مسئله ی اصلی اشتراک شما با اون 8 یا 10 نفری هست که با هم در حال استفاده هستید ! به نفع شماست که مشترکینی که با شما 1 به 8 یا 1 به 10 هستن اهل دانلود نباشن) البته این کاهش سرعت های این 2 ماهه کاملا بحثش جداست :(
بعد گذشت 1 ماه دیشب بهترین شب بود،1.5 گیگ دانلود داشتم.
اینم تست حال حاضر،سرعت مثل قبل شده.
![]()
مشکل از رتور منطقه تون هست پیگیری کنید با کارشناس شبکه تون تا عوضش کنند مشکل حل میشد
من در مورد پهنای باند کل منطقه ( مرکز دانشگاه ) صحبت کردم ! شما فرض کن پهنای باند کل منطقه مثلا" 40 مگ باشه! اونوخ این پهنای باند باید بین هر 10 نفر به طور مساوی تقسیم بشه! پس این مقدار پهنای باند فقط جواب یه تعداد محدودی یوزر رو میده! حالا یه سوال :
مخابرات این محدودیت رو در نظر می گیره؟ینی مخابرات می فهمه که الان ظرفیت تکمیله و نباید یوزر جدید بگیره؟
جواب من : 1% فکرشو نکن!![]()
حرف ایشون در صورتی درسته که به ازای یوزر های جدیدی که اضافه میشن ، پهنای باند اضافه کنن! این یوزر های جدیدی که خارج از ظرفیت دارن اضافه میشن ، از پهنای باند کی دارن استفاده می کنن؟
+ اینکه همین آقایی که فرمودین ، 6 ماه به خاطر هیچ و پوچ ، منو معطل کردن تا خطمو از PCM خارج کنن! اولش می گفت اصن نمیشه ، بعد که رفتم از رئیس مخابرات بابل نامه آوردم ، 1 روزه خطمو خارج کردن!
پس اگه من جای شما بودم در جواب بهش می گفتم : شما عسل نوش جان فرمودید اونم از نوع رویال کوهای سبلان!![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)