سلام
تو گروه ESET عضو بشید>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تو گروه ESET عضو بشید>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و خسته نباشید.بعد از اینکه نود 32 رو نسب کردم eset sysrescue اومد که میگه please enter windows aik root folder میشه بگید این چیه![]()
Last edited by miladfk; 18-10-2012 at 02:08.
سلام.
داخل یک DVD دوتا ویروس وجود داره که نود 32 میشناستشون ولی نمیکشه اونا رو چیکار کنم که از بین برن؟
سلام
عزیزم فایلی که رایت شده رو که آنتی ویروس نمیتونه بکشه که ! چون باید پاکش کنه یا روش عملیات انجام بده
منم الان یک سی دی ویروسی دارم آنتی ویروسم شناسایی میکنه ولی امکان پاک کردنش برای هیچ آنتی ویروسی نیست فقط شناسایی میشه و جلوی عمل کردنش گرفته میشه همین.
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی تون!
موفق باشید!!
سلام!
اینی که میگن آنتی ویروس های پولی از آنتی ویروس های رایگان قوی ترند راست است در مورد آنتی ویروس نود32{5}, اگه راسته چه چیز هایی که در نسخه پولیش و چه چیز هایی در نسخه ی رایگانش وجود دارد؟؟؟
دوست عزیز نود اصلا رایگان نداره
نخیر، به طور کلی اون چیزی که در مورد آنتی ویروس های رایگان و پولی گفتید درست نیست.
در مورد ناد هم همونطور که اشاره شد نسخه رایگان نداره، اما در حالت غیر اکتیو فقط قابلیت آپدیت آنلاین از سرور خود محصول غیر فعال هست و تفاوت دیگه ای با نسخه خریداری نشده نداره. که اون رو هم میتونید با سریال های موجود در اینترنت فعال کنید.
منظورم نسخه ی Trial هستش?!
این که شما می فرمایید رایگان نیست بلکه موقت است و اصولا تفاوتی در کارایی وجود ندارد
دست کم در مورد نود اینگونه است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)