تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 171 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب نمی دونم منظورم رو چطور دقیقا بیان کنم هر جی باشه به نظرم گاهی لبه بعضی تصاویر زوزنقه ای میشه میگم من نمی تونم بگم از این تی وی هست یا اینکه از سورس هست چون امکانش نبود و نیست تست کنم گفتم من دسترسی به سورس بلوری ارجینال ندارم و نمی تونم در این زمینه نظر قطعی بدم و ممکن هست مشکل از سورس تصویر باشه.
    همچنین این تی وی هست و یک کامپیوتر نیست گاهی وقتی دکمه home رو میزنم تصویر home با کمی تاخیر می اید و این برای من که بیشتر با کامپیوتر سر و کار دارم قابل توجه هست ( تاخیر بسیار کم هست )
    من گزینه ای بابت safe remove یو اس بی ندیدم.
    اما اینجا باز هم می گم که هیچ کس از خرید این تی وی ها ناراحت نخواهد شد.
    من حداقل 3 ماه داشتم تحقیق می کردم و انواع و اقسام فروم ها رو خوندم
    حداقل در ایران به نظرم بهترین تی وی هست تا الان ( اما اینکه کمی کار بکنند و کیفیتشان افت نکند نمی دانم )
    البته ذکر این نقطه لازم هست که اگر تعصب خاصی بر روی یک برند خاص نداشته باشید مطمین باشید در نهایت به این تی وی خواهید رسید
    من هم در روشنایی کامل این تی وی رو دیدم و هم در روشنایی لامپ اما اصلا احساس ناخوشایندی بابت انعکاس نور نداشتم ( نور به طور مستقیم بر تی وی نبود)
    دوستان باز هم موردی بود در خدمتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    من از این لینک رنگ تلویزیون را کالیبر کردم البته دقیقاً مربوط بهLM62000 نیست اما مربوط به یه مدل دیگه از ال جی هست ولی بنظرم خوب جواب میده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ضمناً پنل 120 هرتزه اما MCI که مربوط به تصاویر سه بعدی است 400 هرتزه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    من از این لینک رنگ تلویزیون را کالیبر کردم البته دقیقاً مربوط بهLM62000 نیست اما مربوط به یه مدل دیگه از ال جی هست ولی بنظرم خوب جواب میده من خودم رو همین مدل با این تنظیمات کالیبر کردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان کسی هست بهترین تنظیمات رنگ و تصویر LM62000 رو برای کالیبره کردن اینجا بذاره؟؟؟؟؟؟؟؟/
    سلام
    من از این لینک رنگ تلویزیون را کالیبر کردم البته دقیقاً مربوط بهLM62000 نیست اما مربوط به یه مدل دیگه از ال جی هست ولی بنظرم خوب جواب میده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با درود
    دوستان من یک LM62000 خریدم.
    پنل این تلویزیون چند هرتز هست؟
    ممنون میشم اگه بهم بهترین تنظیمات رنگ و تصویرش رو بگید.
    سلام

داره خودمونی میشه LM62000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

نه عزیزم ، من با دفتر مشهد تماس گرفتم. ولی بعد از چند روز خودشون از تهران با من تماس گرفتن.
    قیمت دانگل wifi رو ندارم. اگه شما گیر آوردی حتما اطلاع بده.
    Last edited by LM62000; 28-08-2012 at 09:01.

داره خودمونی میشه LM62000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

واقعا خوشحالم کردین.اگه بشه چی میشه!
    والا من که امروز چندبار به شرکت زنگ زدم.هم بخاطر کنترل جادویی (که توی مشخصات کاتالوگ هستش) و هم بخاطر دانگل wifi (که توی مشخصات سایت گلدیران نوشته) اما گفتن اونا اشتباه نوشتن و شما باید قبل از خرید زنگ میزدی شرکت!!!
    البته باز سیریش شدم که گفتن بررسی میشه.راستی شما به دفتر تهران زنگ زدی و این جوابو شنیدی؟
    ضمنا قیمت دانگل wifi داری؟ شرکت به من قیمت نداد و گفت باید اول سفارش را ثبت کنی!

نه عزیزم ، من با دفتر مشهد تماس گرفتم. ولی بعد از چند روز خودشون از تهران با من تماس گرفتن.
    قیمت دانگل wifi رو ندارم. اگه شما گیر آوردی حتما اطلاع بده.

8. این کاربر از LM62000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه مجاز's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

LM62000 جان!
    ممنونم از جوابت.چشم حتماً.من که فعلا دو تا شکایت (هم کنترل و هم دانگل) در شرکت گلدیران در دست بررسی دارم که منتظر تماسشونم.
    ضمنا دوستان در ارسال پست ها بیشتر دقت کنند.بعضاً یک جواب را دو سه بار پست میکنند!

داره خودمونی میشه ماتريكس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شمال خوزستان (اري ترين)

پيش فرض

دانگل شرکت گفت 35 تومن ولی نمایندگی lg گفت 60 تومن . واسه دانگل شرکت چیزی نگفت فقط کنترل جادویی رو ثبت کرد . اگه شما نتیجه گرفتین خبری بدین منم پیگیر بشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    راستش دنبال یه تلویزیون 40 یا 42 اینچ هستم و برای همینم دیروز و امروز تقریبا خیلی هم تو اینترنت و هم تو جمهوری گشتم؛ خواستم نظرتونو راجع به بهترین انتخاب نسبت به قیمت بدونم ..
    دلیل پرسیدن تو این تاپیک هم این بود که اکثر مدلهایی که دیدم LG بودن ..
    قابلیت 3D برام زیاد مهم نیست برای همین یکی از گزینه های اصلیم LS57000 هست؛ گزینه مقابل این مورد هم احتمالا Sony EX520 هست "البته بانه ایش"
    حالا سئوالام به ترتیب اینها هست و ممنون میشم که جوابشونو بدین :

1- این مدل LS57000 من حیث المجموع گزینه مناسبی هست ؟ اگه معایبی داره بگین و در مقام مقایسه با سونی چطوره ؟
    2- با توجه به اختلاف قیمت با مدل های بالایی و اضافه شدن قابلیت هایی نظیر کنترل جادویی و دانگل وای فای و شاید قابلیتهایی که من ازش اطلاعی ندارم گزینه دیگری رو پیشنهاد میدین .. ؟ با چه اختلاف قیمتی ؟
    3- و اگه پیشنهادتون مدلهای بالاتر هست اون رو در مقایسه با EX720 چطور میبینید ؟

و به عنوان آخرین سئوال با توجه به رنج قیمت متفاوت حتی بین فروشندگان گلدیران، اگه بنا به انتخاب LG بشه فروشنده منصف و مطمئنی رو می شناسید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •