تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 72 اولاول ... 1252585960616263646566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 714

نام تاپيک: مباحث پیرامون تلویزیون های 2012 سامسونگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_z100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوست عزیز من از کسی گرفتم فیلم رو . درسته مینویسه حالت سه بعدی غیر فعال شد و تصویر از وسط به صورت چپ و راست دو قسمت میشه . من میخوام بدونم به چه صورت مینونم 2 بعدی ببینم
    با تشکر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز من از کسی گرفتم فیلم رو . درسته مینویسه حالت سه بعدی غیر فعال شد و تصویر از وسط به صورت چپ و راست دو قسمت میشه . من میخوام بدونم به چه صورت مینونم 2 بعدی ببینم
    با تشکر
    دوست عزیز

سه بعدی
    منو ← تصویر ← سه بعدی

حالت سه بعدی ● ● فرمت ورودی سه بعدی انتخاب شود.اگر می خواهید اثرات سه بعدی را به طور کامل تجربهکنید، لطفاً ابتدا عینک سه بعدی را به چشم زده و سپس حالت سه بعدی را از لیست زیر انتخاب کنید که بهترین تجربه تماشای سه بعدی را ارائه می کند.

OFF :عملكرد سه بعدی را خاموش می كند. یک تصویر دو بعدی را به سه بعدی تبدیل می کند.[دو تصویر را در کنار یکدیگر نمایش می دهد. یک تصویر را بالای تصویر دیگر نمایش می دهد.
    حالت سه بعدی ممكن است بستگی به سیگنال ورودیمتفاوت باشد.برخی فرمت های فایل ممکن است ازپشتیبانی نکنندو هنگامی موجود می باشند که قدرت تفکیک درحا لت USB و HDMIبه میزانi 1080 و ، p ,720p1080 بوده یا هنگامیکه PC از طریق کابلHDMI/DVIوصل شده باشد.
    چشم انداز 3D ● ● پرسپکتیو سه بعدی تصویر روی صفحه را به طور کلی تنظیم می کند.
    عمق ● ● عمق را به طور کلی تنظیم می کند.
    تغییر چپ/راست ● ● تصاویر در سمت چپ و راست را جابجا می کند.
    بهینه سازی 3D ● ● برای تلویزیون LED
    تصویر کلی را به طور خودکار تنظیم کرده تا جلوه سه بعدی بهینه ارائه شود.
    نحوه تماشای تصاویر سه بعدی
    بعضی حالت های سه بعدی ممکن است بستگی به فرمت منبع تصویری موجود نباشند. برای تماشا در حالت سه بعدی، عینک فعال سه بعدی را به چشم زده و دکمه روشن کردن را روی عینک فشار دهید.
    1- به صفحه سه بعدی بروید. تصویر ← سه بعدی
    2- حالت سه بعدی را انتخاب کرده، صفحه حالت سه بعدیظاهر می شود.
    3- حالت سه بعدی تصویری که می خواهید تماشا کنید راتنظیم کنید.
    این تذکرات را قبل از استفاده از عملکرد سه بعدی مطالعه کنید...
    حالت سه بعدی روی خاموش هنگامی به طور خودکار Œتنظیم می شود که به عملکرد Smart Hub دسترسی پیداŒکنید.حالت سه بعدی هنگامیکه منبع ورودی را عوض می کنید به مقدار پیکربندی حفظ شده اش به طور خودکار تنظیم می شود. بعضی عملکردهای تصویر در حالت سه بعدی غیرفعال می شوند. از تصویر در تصویر در حالت سه بعدی پشتیبانی نمی شود.Œ از عینک های فعال سه بعدی از نوعŒIRقبلی محصولات سه بعدیSamsungو عینک های سه بعدی ازتولیدکنندگان دیگر پشتیبانی نمی شود.نگامیکه تلویزیون برای اولین بار روشن می شود، ممکن است مدتی طول بکشد تا نمایش سه بعدی بهینه شود. اگر محصول سه بعدی یا دستگاه الکترونیکی دیگری در نزدیکی عینک یا تلویزیون روشن باشد، ممکن است عینک فعال سه بعدی به طور صحیح کار نکند. اگر مشکلی وجود دارد، دستگاه های الکترونیک دیگر را تا حد امکان از عینک فعال سه بعدی دور نگه دارید.ام تماشای تصاویر سه بعدی، حتماً در محدوده زاویه تماشا و فاصله تماشای ایده آل تلویزیون باقی بمانید. در غیراینصورت، ممکن است نتوانید اثرات سه بعدی را درست مشاهده کنید. فاصله تماشای ایده آل سه بعدی بایستی سه برابر یا بیشتر از ارتفاع صفحه نمایش باشد. برای مثال، اگر صفحه نمایش به ارتفاع دو فوت می باشد، بایستی حداقل شش فوت از صفحه فاصله داشته باشید. توصیه می کنیم طوری بنشینید که چشم های شما با صفحه نمایش همتراز باشد.

برای اطلاعات بیشتر به این مسیر بروید
    منو---> پشتیبانی ------> e- manual ---> ویژگی های پشرفته ---->تصویر سه بعدی
    Last edited by matinpour; 11-06-2013 at 13:27.

3. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با تشکر
    حدس می زدم منظورتون این باشه نه این امکان که SBS را تبدیل به دو بعدی کنه یعنی یک نصف را نشون بده نداره

5. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با تشکر
    توی منوی تنظیمات تصویر برو تو قسمت 3D و از اونجا گزینه سه بعدی به دو بعدی رو انتخاب کن.

7. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان.خسته نباشید.
    من میخوام مدل 40ES7770 رو بخرم .به چه نکته هایی قبل از خرید باید توجه کنم؟
    داخل کارتن تلوزیون چه چیز هایی رو باید دریافت کنم؟و از کجا باید کارکرد تلوزیون رو ببینم.
    من تلوزیون اسمارت تا حالا نداشتم.آیا تو اولین راه اندازی مثلا صفحه ای مبنی به "نصب تلوزیون" یا "راه اندازی تلوزیون" باید بیاد؟
    اگر نکته دیگه ای هم بود متذکر بشید
    ممنون از راهنماییتون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان.خسته نباشید.
    من میخوام مدل 40ES7770 رو بخرم .به چه نکته هایی قبل از خرید باید توجه کنم؟
    داخل کارتن تلوزیون چه چیز هایی رو باید دریافت کنم؟و از کجا باید کارکرد تلوزیون رو ببینم.
    من تلوزیون اسمارت تا حالا نداشتم.آیا تو اولین راه اندازی مثلا صفحه ای مبنی به "نصب تلوزیون" یا "راه اندازی تلوزیون" باید بیاد؟
    اگر نکته دیگه ای هم بود متذکر بشید
    ممنون از راهنماییتون
    دوست عزیز
    اول اینه بهترین انتخاب را کردید و بعد اگر از نمایندگی سامسونگ خریداری می کنید توجه داشته باشید طبق سایت سامسونگ ایران این وسایل و گارانتی مربوطه اعمال شده باشد
    لوازم جانبی

• 4 عدد عینک 3 بعدی همراه دستگاه ارائه شده است
    • کنترل لمسی هوشمند ارائه شده است
    • IR Blaster ارائه شده است
    • کنترل از راه دور TM1290, TM1250B
    • باتری (برای کنترل از راه دور) همراه دستگاه ارائه شده است
    • پایه دیواری فوق باریک پشتیبانی می شود
    • پایه دیواری Vesa پشتیبانی می شود
    • کابل چندتایی باریک (1 AV)
    • سیم برق همراه دستگاه ارائه شده است
    • دفترچه راهنما همراه دستگاه ارائه شده است
    • راهنمای الکترونیکی موجود است
    • پایه دیواری مینی پشتیبانی می شود

و شما نمی توانید کارکرد تلویزیون را بطور یقین ببینید چون قابل تغییر است یعنی می شود آن را صفر کرد و اینکه برای نصب و راه اندازی از کارشناس خود نمایندگی استفاده کنید تا اگر تلویزیون چه موقع حمل و نقل و چه موقع راه اندازی برایش مشگلی بوجود آمده گزارش کند تا شما دچار مشگل نشوید و بتوانید از گارانتی استفاده کنید و تاریخ گارانتی حتما از تاریخ خرید شما محاسبه شده باشد نه از تاریخ تولید .

نکته : حتما قبل از استفاده از تلویزیونتان از کارشناس مربوطه در رابطه با عملکرد تلویزیون تان اطلاعات بگیرید و در ضمن خودتان هم منوال تلویزیون را برای استفاده کاربردی حتما مطالعه کنید که هم همراه لوازم تلویزیون تان هست هم از این مسیر در داخل تلویزیون تان می توانید استفاده کنید و هم از این سایت
    منو ---->پشتیبانی -----> e- manual
    دانلود منوال

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by matinpour; 13-06-2013 at 12:50.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام مجدد.از اطلاعاتی که در اختیارم قرار دادید متشکرم.
    دیروز به یکی از فروشگاه ها رفتم تا از نزدیک یه مقایسه ای کنم. به نظرم 40 اینچ یه مقدار کوچیک بود.بخاطر همین تصمیم گرفتم که اگه بشه با کمی افزایش بودجه یه 46 بخرم.
    از طرفی مغازه دار گفت 15-10 روز دیگه صبر کن سری F میاد اونا خیلی بهتره.از طرفی بودجه ام محدوده. که حتی برای خرید46 اینچ ، افزایش بودجه برام مشکله. چه برسه به سری F اگه بخواد قیمتش بیشتر از سری E باشه...
    در ضمن اینجا یکی هست نمایندگیه . 40 اینچو با گارانتی میده 3.900 ولی 46 نداشت گفت ده روز دیگه میاریم. نمیدونم صبر کنم یا برم از تهران بخرم.به نظرتون ممکنه چند وقت دیگه بازم قیمت ها بالا تر بره؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام مجدد.از اطلاعاتی که در اختیارم قرار دادید متشکرم.
    دیروز به یکی از فروشگاه ها رفتم تا از نزدیک یه مقایسه ای کنم. به نظرم 40 اینچ یه مقدار کوچیک بود.بخاطر همین تصمیم گرفتم که اگه بشه با کمی افزایش بودجه یه 46 بخرم.
    از طرفی مغازه دار گفت 15-10 روز دیگه صبر کن سری F میاد اونا خیلی بهتره.از طرفی بودجه ام محدوده. که حتی برای خرید46 اینچ ، افزایش بودجه برام مشکله. چه برسه به سری F اگه بخواد قیمتش بیشتر از سری E باشه...
    در ضمن اینجا یکی هست نمایندگیه . 40 اینچو با گارانتی میده 3.900 ولی 46 نداشت گفت ده روز دیگه میاریم. نمیدونم صبر کنم یا برم از تهران بخرم.به نظرتون ممکنه چند وقت دیگه بازم قیمت ها بالا تر بره؟
    دوست عزیز
    سری F در مدلها و سایزهای مختلف است شما که صبر کردید 15 روز هم روش تا آن موقع اگر توانستید مبلغ بیشتری تهیه کردید که چه بهتر وگرنه همان 40 نرمال است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز

در هیچ سایتی هنوز برای تلویزیون شما فریمور قرار ندادن فقط منوال تان را می توانید دانلود کنید. ولی از لحاظ سیستم هردو دارای دیجیتال هست شما می توانید از این مطلب استفاده کنید.همان مدل را با پسوند r یعنی ps43e400u1R را می توانید از این سایت دانلود کنید.
    طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
    بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص می خواهد این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
    سلام دوست عزیز این گزینه هایی که فرمودید در تلویزیون من وجود ندارند
    در ضمن حتی توی قسمت زبان٬ زبان عربی هم وجود ندارد.اکثر زبانها یا شاید تمامشون اروپایی هستند

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز این گزینه هایی که فرمودید در تلویزیون من وجود ندارند
    در ضمن حتی توی قسمت زبان٬ زبان عربی هم وجود ندارد.اکثر زبانها یا شاید تمامشون اروپایی هستند
    دوست عزیز
    آیا شما از کنترول مخصوص استفاده کردید چون منوی سرویس (مخفی) در تلویزیونهای سامسونگ تقریبا با هم یکی هستند و تا از کنترول مخصوص استفاده نکنید منوهای آن کامل باز نمی شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •