تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 201 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 2006

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 10 تا 20 میلیون تومان

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این XU7 ها مگه کولر و کمپرس کولر و ... همشون یکی نیست؟!
    حالا با بعضی تفاونا ها که توی همه مدل ها مشاهده میشه
    حالا چطور میتونه کولرش خیلی خنک کنه؟!
    مثل این میمونه بگیم پرشیا کولر بهتری داره نسبت به 405!
    کمپرسورهاشون که اکثرا یکی هست ، به طور مثال من برای 206 تیپ 6 کمپرسور عوض کردم مال سمند بود !
    فن هاشون فرق میکنه ، فن سمند خیلی قوی تر از پارس و 405 هست ، و همینطور 206 قوی تر از پارس و 405 . فراموش نشه که اتاق ماشین هم روی این موضوع بی تاثیر نیست .
    اما مشکل عدیده و عجیب اینه که به طور مثال پراید من به طرز عجیبی کولرش خنک میکنه طوریکه که مزدا 3 نیو هم داشتم اینجوری نبود ، به محض روشن شدن بعد از 2 دیقه سوز عجیبی داره ، اما پراید مادرم که مدل 90 هست و اونم پارسال خریدیم کولرش اصلا جون نداره و اونطور خنک نمیکنه ، بردم نمایندگی چک کردن و گازش هم بی مشکل بود !
    اما من فکر میکنم موضوع همین گاز هست که از چه نوعی و چه درجه ایی باشه ، مثلا درجه 1 یا 2 یا ....

2. 3 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

کمپرسورهاشون که اکثرا یکی هست ، به طور مثال من برای 206 تیپ 6 کمپرسور عوض کردم مال سمند بود !
    فن هاشون فرق میکنه ، فن سمند خیلی قوی تر از پارس و 405 هست ، و همینطور 206 قوی تر از پارس و 405 . فراموش نشه که اتاق ماشین هم روی این موضوع بی تاثیر نیست .
    اما مشکل عدیده و عجیب اینه که به طور مثال پراید من به طرز عجیبی کولرش خنک میکنه طوریکه که مزدا 3 نیو هم داشتم اینجوری نبود ، به محض روشن شدن بعد از 2 دیقه سوز عجیبی داره ، اما پراید مادرم که مدل 90 هست و اونم پارسال خریدیم کولرش اصلا جون نداره و اونطور خنک نمیکنه ، بردم نمایندگی چک کردن و گازش هم بی مشکل بود !
    اما من فکر میکنم موضوع همین گاز هست که از چه نوعی و چه درجه ایی باشه ، مثلا درجه 1 یا 2 یا ....
    در حقیقت اینجوری نبوده و این متاسفانه کار شرکت هست که برخی قطعات رو به برخی خودروها میخورونه.
    در مورد پراید هم مواقم اما یه مورد دیگه امکان داره پراید شما بعد از مدتی کارکرد کولرش دیگه اون سرمای اولیه رو نداشته باشه

4. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

حالا با توجه به این تفاسیر یه ماشین کارمندی که اکثراً برای توی شهر استفاده بشه و موقع فروش کمتریت افت قیمت رو داشته باشه برای خوزستان و بین 15 تا 17 چی رو پیشنهاد میدید

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا با توجه به این تفاسیر یه ماشین کارمندی که اکثراً برای توی شهر استفاده بشه و موقع فروش کمتریت افت قیمت رو داشته باشه برای خوزستان و بین 15 تا 17 چی رو پیشنهاد میدید
    تندر 90 فول مدل 90

7. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

تا 15میلیون حالا یه کم بالا پایین چه مدلهایی میشه خرید؟
    من خودم نظرم روی 206تیپ5 و پرشیا هست...حالا دوستان به نظرتون چه مدلی و چه سالی بهترین انتخاب من میتونه باشه؟

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا 15میلیون حالا یه کم بالا پایین چه مدلهایی میشه خرید؟
    من خودم نظرم روی 206تیپ5 و پرشیا هست...حالا دوستان به نظرتون چه مدلی و چه سالی بهترین انتخاب من میتونه باشه؟
    اگه با خودروي كاركرده مشكلي نداريد خب ميتونيد 206 تيپ 3 مدل 87 و 88 رو انتخاب كنيد ولي تيپ 5 حداكثر 85 گيرتون اگه بياد و چون كاركردش زياده توصيه نميشه.
    اما خودرويي كه من بهتون توصيه مي كنم 405 slx tu5 مدل 90 و 91 هست كه از همه ي گزينه ها بهتره. پژو پارس هم با توجه به بودجون گزينه خوبي نداره.

10. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستمون مهدی تندر 90 رو پیشنهاد دادن
    در ادامه یه گزینه دیگه هم میشه انتخاب کرد اونم پژو 405 با موتور TU5 هست.
    ریو هم هست که با توجه به انتخاب تندر 90 و 405 ریو گزینه آخر خواهد بود.

12. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اگه با خودروي كاركرده مشكلي نداريد خب ميتونيد 206 تيپ 3 مدل 87 و 88 رو انتخاب كنيد ولي تيپ 5 حداكثر 85 گيرتون اگه بياد و چون كاركردش زياده توصيه نميشه.
    اما خودرويي كه من بهتون توصيه مي كنم 405 slx tu5 مدل 90 و 91 هست كه از همه ي گزينه ها بهتره. پژو پارس هم با توجه به بودجون گزينه خوبي نداره.
    اتفاقا خودروی کارکرده میخوام چون هنوز رانندگیم زیاد خوب نیست و میدونم حتما به درودیوار میخوره پس فعلا کارکرده میخوام بگیرم یه مدت.ولی چیزی میخوام باشه اذیتم نکنه
    یعنی با 15تومن یه پارس 86 و87 نمیشه گیر اورد؟.بدنه اصلا برام مهم نیست بیشتر موتور و فنی سالم باشه
    405 که اصلا خوشم نمیاد حالا هرچی هم گزینه خوبی باشه...

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

اتفاقا خودروی کارکرده میخوام چون هنوز رانندگیم زیاد خوب نیست و میدونم حتما به درودیوار میخوره پس فعلا کارکرده میخوام بگیرم یه مدت.ولی چیزی میخوام باشه اذیتم نکنه
    یعنی با 15تومن یه پارس 86 و87 نمیشه گیر اورد؟.بدنه اصلا برام مهم نیست بیشتر موتور و فنی سالم باشه
    405 که اصلا خوشم نمیاد حالا هرچی هم گزینه خوبی باشه...
    چرا دوست من پارس هم گیر میاد.
    دستمون به این دلیل پارس رو پیشنهاد نداده چون موتورش XU7 قدیمی هست که مصرف سوخت بالا و بازده کمی داره
    برای همین 405 با موتور TU5 رو پیشنهاد داد که هم صفر کیلومتر میتونید انتخاب کنید هم اینکه موتور TU5 مصرف سوخت مناسب و بازدهی بهتری نسبت موتور XU7 داره.
    واگرنه شما میتونید پارس هم انتخاب کنید و مشکلی نیست .پارس مدل 88 رو میتونید انتخاب کنید که از همه نظر عالی باشه.

15. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نظرتون درباره 206 تیپ6 چی هست؟یه مدل 86 که 87هزار کار کرده میده 14.5میلیون... به نظرتون ارزش داره یا نه؟
    دنده اتوماتیک رانندگیش با دنده دستی چقدر فرق داره ؟یه توضیح کلی از مزایا و معایب دنده اتوماتیک بدین لطفا(بخصوص دنده اتومات 206)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •