تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 421 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان حقیقت مطلب اینه که من خیلی زود با اطرافیانم دوست میشم و چیزی هم توی دوستیم کم نمیذارم سعی میکنم احترام بذارم چیزی نگم که یه وقت خدانکرده ناراحت بشن و... ولی اونا منو رها میکنن! من واقعا نمیتونم با این قضیه کنار بیام ! دیگه دارم به خودم شک میکنم

سلام
    خوب بنظرم اول که با کسی آشنا میشین ، سعی کنید روابطتون با فاصله باشه، تا یکم بگذره طرفتونو بشناسین ، بعد که شناختینش تا یه حدی ؛اونوقت کم کم دوستانه تر رفتار کنید و از همون اول هم سعی نکیند خودتون رو فدای دوست کنید کمک کنید بهش ، احترام بگذارین اما نه بقدری که طرف لوس بشه
    Last edited by باغبون; 20-03-2013 at 10:19.

2. 2 کاربر از باغبون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان حقیقت مطلب اینه که من خیلی زود با اطرافیانم دوست میشم و چیزی هم توی دوستیم کم نمیذارم سعی میکنم احترام بذارم چیزی نگم که یه وقت خدانکرده ناراحت بشن و... ولی اونا منو رها میکنن! من واقعا نمیتونم با این قضیه کنار بیام ! دیگه دارم به خودم شک میکنم
    خب نکته همین جاست دیگه ! همینه که تو زیاد داری محبت می کنی. مگه تو دختری ؟! من خودم یه مدت همین جوری بودم. یعنی خیلی محبت می کردم ! بعدا فهمیدم که اوضاع یه جور دیگس. اگه به دوستت خیلی محبت کنی سوارت میشه ! تو باید این دوستی و محبت رو اولا کم کم شروع کنی یهو نری با یارو مچ بشی و دوم اینکه وقتی هم با کسی دوست شدی خودتو نکشی براش ! یواش یواش محبتت رو بیشتر کن تا اون یارو هم فکر نکنه که تو کمبود داری. یعنی چون نیاز های عاطفی داری این قدر داری دور و ورش می پلکی.
    معمولا پسرا بیشتر از محبت ، دوست دارن یه دوست پایه داشته باشن دخترا هستن که دوست دارن محبت کنن یا محبت بگیرن

4. 5 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام
    سلام دوست عزیز
    اول از همه بگم که سعی کن برای دوست شدن با دیگران قوانینی رو برای خودت وضع کنی...مثلا من بهش شخصه با آدمهایی که با دیگران تو جمع بیش از اندازه شوخی میکنند دوست نمیشم...شاید در حد سلام و علیک.نکته دوم هم اینکه تمام دوستی ها معمولا یه روزی تموم میشه...شما به زابطه های دوستانه طوری باید نگاه کنید که اگه روزی به اتمام رسید ناراحت نشید...وابستگی به دوستان بدترین اتفاقی هست که میتونه بی افته.با حرغهای دوستان در مورد اینکه محبتت رو زیاد بروز نده به شدت موافقـــــــــــم.

در ضمن این حدیث امام صادق (ع) دراین مورد میتونه کمکت کنه
    دوستى حد و مرزى دارد. هر کس آن‏ها را مراعات کرد، دوست حقیقى است و گرنه نسبت دوستى به او نده.

6. 6 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اول از همه بگم که سعی کن برای دوست شدن با دیگران قوانینی رو برای خودت وضع کنی...مثلا من بهش شخصه با آدمهایی که با دیگران تو جمع بیش از اندازه شوخی میکنند دوست نمیشم...شاید در حد سلام و علیک.نکته دوم هم اینکه تمام دوستی ها معمولا یه روزی تموم میشه...شما به زابطه های دوستانه طوری باید نگاه کنید که اگه روزی به اتمام رسید ناراحت نشید...وابستگی به دوستان بدترین اتفاقی هست که میتونه بی افته.با حرغهای دوستان در مورد اینکه محبتت رو زیاد بروز نده به شدت موافقـــــــــــم.

در ضمن این حدیث امام صادق (ع) دراین مورد میتونه کمکت کنه
    دوستى حد و مرزى دارد. هر کس آن‏ها را مراعات کرد، دوست حقیقى است و گرنه نسبت دوستى به او نده.
    صد البته ذوستاتون رو درجه بندی کنید...
    یعنی واسه حفظ یه عده تلاش کنید و واسه از دست دادن یه عده دیگه هم همینطور...

سلام

من هم یه مدت طولانی این شکل بودم....خیلی دردناکه وقتی به یکی خیلی کمک میکنی ولی حاضر نمیشه بهت احترام بذارن یا حداقل پشت سرت صفحه نذارن ...موندن و اینا پیش کششون...

ولی به نظرم بیا "با بدان بد نباش و با نیکان نکو"یعنی رفتار الانت رو ادامه بده ولی با چندتا شرط:
    1-وقتی با یکی بد نیستی دلیل نمیشه که باهاش خوب باشی یا نباشی، فقط بد نباش.
    2-هیچ وقت بخاطر بقیه رو خودت و غرورت پا نذار.
    3-هیچ بخاطر دوستی خودت رو اذیت نکن چون اگه یکی باهات خیلی دوست باشه میدونه راحتی تو مهم تر از کار اونه.
    4-یه وقتایی هم واسه بقیه کم بذار تا بفهمن که خوب بودن تو یه وظیف نیست یه لطفه...

هر وقت مسئول یه نمایشگاه بودین و توی اختتامیه ازتون تشکر کردن برید جلو بقیه تعظیم کنید (نه اینکه کامل خم بشید ولییه خرده گردنتون رو خم کنید)و از ابراز لطفشون تشکر کنید...

من یه بار این کارو نکردم(نه از سر غرور بلکه از سر بی اطلاعی)اولش نفهمیدم چی شده بود ولی بعدش کلی عذاب وجدان گرفتم و خجالت کشیدم...

{خودمونیم یه سوتی کپلی هم شده بود تا یه مدتی فکر کردن بهش باعث میشد از ته دل بخندم....}
    Last edited by farid0485; 21-03-2013 at 13:15.

8. 4 کاربر از farid0485 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

در جواب این که ( چی کار میکنی ) چی باید بگیم ؟ مثلا طرف اومده خونمون توی جمع میپرسه فلانی چی کار میکنی

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

در جواب این که ( چی کار میکنی ) چی باید بگیم ؟ مثلا طرف اومده خونمون توی جمع میپرسه فلانی چی کار میکنی
    بستگی داره :

میگی دعا به جون شما

یا میگی مشغول درسم ... یا مثلا دانشجوام
    راستشو میگی دیگه مشغول هر کاری هستی بش میگی ..

یا میگی بیکار ، سلامتی ....

11. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ツツツ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Թեհրանը

پيش فرض

یه سوال وقتی تو یه جایی مهمونی میرم یکی میخواد باهام دست بده!و من نمیخوام باهاش دست بدم!

چطوری باید این کار رو بکنم به طرف مقابل بر نخوره؟

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

یه سوال وقتی تو یه جایی مهمونی میرم یکی میخواد باهام دست بده!و من نمیخوام باهاش دست بدم!

چطوری باید این کار رو بکنم به طرف مقابل بر نخوره؟
    حالا چرا نمیخوای دست بدی ؟! یه دست بده دیگه ! ... :eek:

14. این کاربر از mili_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ツツツ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Թեհրանը

پيش فرض

حالا چرا نمیخوای دست بدی ؟! یه دست بده دیگه ! ... :eek:
    خب بیشتر از شخص خوشم نمیاد!و بعدا شاید مشکل پیش بیاد!بعضی جنبه ندارن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mobham69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خودم هم نمیدونم ...

پيش فرض

خب بیشتر از شخص خوشم نمیاد!و بعدا شاید مشکل پیش بیاد!بعضی جنبه ندارن.
    عزیزم یه دست دادن مطمئن باش مشکلی رو پیش نمیاره ! ولی در کل میتونی دستت رو بزاری رو سینت و به حالت خوش آمد یه سلام ساده ....

17. این کاربر از Mobham69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •