تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 75 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 744

نام تاپيک: The Last of Us

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من که چند لحظه تو شوک بودم این صحنه رو دیدم ، گفتم دهنشون سرویس دیگه چقدر تنوع .... اونم به این شکل ...
    کلا بازی پر از سورپرایز های گیم پلی اییه که با داستان خوب مچ شده.

محتوای مخفی: این صحنه هم حس عالی ایی داشت : 

اگه یک روز بخوان برا سر در ورودی هالیوودی گیم یک صحنه انتخاب کنن حتما همین صحنه میشه ، موندم اسپیلبرگ اگه اینو ببینه چه واکنشی نشون میده

محتوای مخفی: شرح این سکانس از دید داستانی و عمق حرکت ND 

درست بعد از زمستان و بعد از اون اتفاقاتی که برای الی افتاده تغییر فصل به بهار یک نکته عجیب داشت اونم درست با لوکیشنی شروع میشه که الی داره به تصویر حک شده یک اهو روی دیوار نگاه میکنه و چند ثانیه ای در اون بی حرکت موندن الی و نگاهش مکث میکنه طوری که حتا یکی دو بار صدا زدن های جوئل رو نمیشنوه و این روند ادامه داره تا اون قسمتی که جوئل الی رو صدا میزنه تا بیاد و کمک کنه تا از نردبان رو براش بیاره که میبینه باز الی حواسش سر جاش نیست و کلا تو خودش رفته
    تا اینجا از لحاظ روانشناختی قضیه نشون میده که الی کاملا از لحاظ روحی اسیب دیده و اصلا نمی تونه تحمل کنه و وضعیت برای یک دختر 14 ساله اصلا قابل تحمل نیست که اینجا نبوغ ND میاد وسط که سکانسی رویایی مثل همین حضور حیوانی زیبا ان هم در نزدیکی الی و جوئل همراه با گوستاوو که دیگه باید تعظیم کرد واقعا چون که شاهکارترین سکانسی بود که میشد چه از لحاظ روانشناسی و چه از لحاظ گیمینگ ، تئوری تعامل با گیمر و بازیباز دیگه به اوج حداکثری خودش رسیده بود.

آقا دیگه اسپویل و ... تموم شد دیگه
    حامد فقط بلد بودی به من گیر بدی؟ یک کلمه میگفتم سکته میزدی حالا خودت قشنگ میای تفسیر میکنی؟
    (انتظار فونت گنده و سایز 7 رو ازت داشتم حامد، You disappointed me)
    ای نامرد ، الان دیگه تقریبا یک ماه از انتشار بازی گذشته بعد تو چند روز هم قبل از انتشار بازی داشتی تفسیر میکردی ، تازه من بهتر از تو بلدم
    اما در مورد اون فونت 7 توضیح میدم

استیل کار ND متحیرم کرد
    یعنی تو این همه مدت که انچارتد زده بودم این قضیه مشهود نبود چون انچارتد فضای شوخ و فانتزی داشت اما لست این قضیه رو متفاوت کرد
    قبل انتشار بازی و موقعی که باهات صحبت می کردم رفته رفته انتظار این درجه فونت رو داشتم ولی با عملکرد کاملا متفاوت ND روبرو شدم
    ND تمامی اتفاقات بازی رو طوری روایت میکنه که بیننده در مورد سرنوشت اون اتفاق افتاده تصمیم بگیره یعنی درست به موقع نشون میده و
    به موقع صحنه رو کات میده و دوباره بهش جون میده اونم خیلی اروم و اینجا بازیباز هستش که باید خودش رو جای شخصیت بزاره و تصمیم بگیره
    اصلا یک جور دیگه بگم ND کاملا فلسفه کاری فرنک دارابونت رو در بازی ایجاد کرد که میشه یک رفتار منطقی در اوج شرایط حساس و خطرناک
    که باید تصمیم گرفته بشه در کمترین زمان ممکن و سریع هم باید اون اتفاق فراموش بشه چون وقت نیست.
    Last edited by Layken; 02-11-2013 at 00:01.

2. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

فروش بیش از 3 میلیون و چهارصد هزار نسخه ای The Last of Us در کمتر از سه هفته (تا پایان سوم جولای ) در جهان ...
    این فروش ، سریع ترین فروش ممکن در سال 2013 بوده است با این که این عنوان انحصاری بوده است ... که پشت سر از آن Tomb Raider و BioShock Infinite
    قرار دارند که هر دو عنوان مولتی پلتفرم بودند ...
    همچنین Fastest-selling new IP title in the history of PS3 سریع ترین فروش یک IP جدید در تاریخ کنسول PS3
    فروش بازی از عناوین دیگر سال 2013 نظیر Bioshock Infinite و Metal Gear Rising: Revengeance بیشتر بوده است ...
    میزان فروش بازی از دیگر انحصاری ناتی داگ یعنی Uncharted 2 هم قوی تر بوده است /
    منابع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

4. 13 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

اتفاقا به نظر من کل داستان و روایت داستان و حتی گیم پلی و اتمسفر فقط و فقط برای رسوندن اون احساس درست شده بود.
    همین طولانی بودن بازی هم به خاطر همین بود. یک جورایی خواسته بود در طی یک سال روابط رو نشون بده که با احساسات شما بازی کنه بسیار هم عالی اینکار رو انجام داد البته

6. 2 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

محتوای مخفی: اینجا چیکار کردید ؟  

تو اخرهای بازی در بیمارستان وقتی که خودمون رو به الی رسوندیم با اون پرستارها و دکترهای بخت برگشته چه کردید ؟
    من تا رسیدم اونجا مجال ندادم اینا کی هستن اادم خوبی هستن یا بد با شاتگان همشون رو چسبوندم به دیوار

8. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

تو اخرهای بازی در بیمارستان وقتی که خودمون رو به الی رسوندیم با اون پرستارها و دکترهای بخت برگشته چه کردید ؟
    من تا رسیدم اونجا مجال ندادم اینا کی هستن اادم خوبی هستن یا بد با شاتگان همشون رو چسبوندم به دیوار

محتوای مخفی: داستانی 
    اونجا کلا بستگی به شرایط روحی گیمر داره و البته باز شرایط روحی جوئل
    من چهار دفعه به اون مرحله رسیدم و هر چهار دفعه فقط با شاتگان ... (تو یه فروم خارجی ، اکثرا همون کار رو کردند)

10. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

محتوای مخفی: داستان 

من اینجا فقط همون دکتر اولیه رو کشتم ، بعدش سریع رفتم سراغ الی.
    بقیه دکتر ها چون چسبیده بودن به دیوار و ترسیده بودن کاری باشون نداشتم ، ینی حواسم بهشون نبود زیاد.
    دکتر اولیه فقط میخواست مانع کار بشه که ...

12. این کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

خب امروز چهل و دومین نمره ی کامل بازی (از مجموع 91 نمره ی ثبت شده در متاکریتیک) ، ثبت شد .
    نمرات کامل ازین قرار بودند : 10 از 10 سایت thunderbolt و Console monster که هر دو در متا ثبت شدند ...
    همچنین سایت TotalPlayStation نیز برای بازی نمره ی 9 از 10 را در نظر گرفت .
    کد:
    42 نمره ی کامل ، 9 نمره ی زیر 9

14. 8 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بخش مولتی پلیر بازی هم گرافیکش فوق العاده پر جزییات هستش ،کلا به هر چیزی که فکرشو بکنید دقت کردن و بی خود نیست که بهشون لقب جادوگران فنی گرافیک رو دادن.
    +
    خیلی از دوستانم که تو اد لیست PSN هستن (اون ور ابی ) مدتیه به شدت سرگرم بخش مولتی بازی هستن مخصوصا هستن بچه هایی که صبح تا شب کارشون مولتی بتلفیلد 3 بود.
    کلا خیلی سخته یکی رو از مولتی بتل جدا کنی : دی

خب امروز چهل و دومین نمره ی کامل بازی (از مجموع 91 نمره ی ثبت شده در متاکریتیک) ، ثبت شد .
    +
    نمرات کاملی که داره درو میکنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10/10

It's not a big surprise the game is good. Surprising is it's even better than anyone would have thought. A beautiful and atmospheric game with many moments only Alzheimer will hide them from you.
    تا الان بازی بهترین فروش رو از لحاظ فروش بازی های انحصاری PS3 رو داشته و امسال هم که همچنین بیشترین فروش رو داشته
    بالاترین تعداد نقد های یک سال رو تا الان داشته
    بالاترین تعداد نمرات کامل نسل رو بعد از GTA IV داره

16. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

همچنان ادامه دارد چهلو سومین نمره کامل در متا ثبت شد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 10/10

منتظرمون باش که دوران حکومتت به سر رسیده است : GTA IV

18. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اینو واسه pc منتشرش نمیکنن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •