تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 122 اولاول ... 125258596061626364656672112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

نه چرا باس بازي كرد.....اگه با توجه به اسم بازي مي كنيد مطمين باشين واسه اين شخصيتا هزار شماره داستان مينويسن و ٥٠ شماره كشش ميدن و اصلا كاري به حفظ روند كاراكترا يا فضاي بازي ندارن(مي بينم اون روزي رو كه دارن resident evil 15 رو مي سازن و بازم leon و كريس و .....دارن مي جنگن و هنوز درگير ويروس و زامبي ان)
    در نتيجه حفظ كيفي همه قسمتاي بازي و كلا كيفيت بالا بايد معيار باشه.......كپكام هم با همين ايده "استفاده از اسم" ميليونها نسخه از بازي رو به ملت قالب خواهد كرد.
    حرفتونو قبول دارم ...اما اینجا ایرانه خریدن تاثیر نداره قیمتی هم نداره ..آره اگه میخواسم اوریج بگیرم ک عمرن!

+

اینجور ک معلومه گرافیکشم گوه شده ..امیدوارم رو PC یه کاری کنن حداقل !
    Last edited by mjorh; 29-09-2012 at 23:44.

2. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

حرفتونو قبول دارم ...اما اینجا ایرانه خریدن تاثیر نداره قیمتی هم نداره ..آره اگه میخواسم اوریج بگیرم ک عمرن!
    اين از لحاظ مادي هستش و كاملا درسته.
    ولي يه جنبه ديگه مساله اينه كه وقتي شما چندين و چند سال طرفدار يك يونيورس و فضا و شخصيتهاي بازي ميشي سرنوشت اونا و زندگي اونا واستون مهم ميشه و زماني كه مي بيني سازنده به جاي ارج نهادن اين حس شما برميداره شخصيتها و فضا و... رو به كل متفاوت و وارونه و داغون مي كنه يه جورايي اين حس بهت دست ميده كه دارن از شما به عنوان يه ابزار استفاده مي كنن(يعني به قولي دارن خر فرضتون مي كنن)

در نتيجه من به شخصه ترجيح ميدم وقتي اين احساس بهم دست داد ديگه اون عنوان رو ادامه ندم(حالا هر چي باشه)

+

البته اين نظر شخصيه منه و شايد خيلي ها(چه گيمرها و چه بازيسازا) همچين نگرشي رو نداشته باشن (البته كسايي مثل كين لوين سازنده بايوشاك و سازندگان هاف لايف و يا كوجيما و ...... همچين نگرشي دارن و همين كارا باعث ميشه عظمت دنياي بازيشون و همينطور كاراكتراشون هميشه حفظ بشه)

.

4. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

تقریبا به اخرای سناریو لیون رسیدم (البته حدس میزنم اخراش باشه )

حرفام هنوز همون هایی هستش که قبلا گفتم
    اما دیدم دوستان دنبال نکات مثبت هم بودن گفتم دقت کنم بگم اونارو هم...که اینا همش از دید خارج از یک Resident evil هستش

اول کار به برخی موارد باید عادت کنید اونارو حل کنیم و عادت بکنیم کم کم بازی تبدیل میشه به یک TPS نسبتا خوب ، کنترل مهمات (با این که انچنان کم نیست )
    برخی سکانس های ترسناک ، محیط های تاریک و سایه ها هستن حرکاتشون خوبه
    وقتی به گیم پلی عادت میکنی رون تر میشه و احساس می کنی که داری با لیون هستی و این خوب بود برام ، کلا چون لیون رو دوست دارم هر چقدر فکرمو غافل کنم باز از وجودش لذت می برم
    کلا سطح گیم پلی زیاد چیز جدیدی نیست اما به عنوان یک TPS برخی اوقات عملکرد خوبی داره و ادمو نگه میداره
    موسیقی بازی همراه با صداگذاری در سطح خوبی هستن معمولیه (به هر حال صدای لیون خودش یک نکته مثبته )

گرافیک بازی هم 50 ، 50 هستش اگه مثلا به بازی های دو سه ماه اخیر توجه کنیم که شبیه این باشه مثلا مکس پین 3 رو بیاریم وسط گرافیک مکس پین 3 یک سرو گردن از این عنوان بالاتر و پرجزییات تر هستش

در مورد داستان بازی چیزی نمیگم شاید ترکیب داستان و گیم پلی بازی و اگر منتقدین بازی رو به عنوان یک بازی TPS محسوب کنن بتونه در مبحث نمرات از منتقدین نمرات نسبتا خوبی بگیره
    اما خب به گفته دوستم کلا دیگه evil مرد
    من بعد بازی کردن RE:R پیش خودم گفتم خدا رو شکر که Capcom مثل این که داره میفهمه چیکار کنه چون اون بازی واقعا یک Evil اصیل بود ولی چرا این قسمت شماره دار این طوری شده هنوز نمی دونم

دیگه میرم نقد کلی م رو بعد تموم کردن بازی بنویسم اگر سناریو لیون که بهترین سناریو بود این بود باید یه فکری به حال اون یکی ها کرد

6. 16 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

لیون این حرکت رو خیلی بهتر رو زامبی ها اجرا میکنه : ))

8. 9 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

خب منم سناریو لیان رو یکی دو ساعتی بازی کردم

منفی :

- روند بازی تنده، خیلی تنده، طوری که در حالت عادی کاراکتر در حال دویدنه در صورتی که در تمام شماره های قبلی کاراکتر در حالت عادی راه می رفت و با نگه داشتن یه دکمه خاص می دوید. این ریتم تند اصلا مناسب این بازی نیست، کل اصالت بازی رو برده زیر سوال.
    - زامبیا زیادن ، این نکته بعلاوه ی تند بودن روند بازی باعث شده که خیلی جاها رسما فرار کنیم . این اصلا خوب نیست.
    - امیدوار بودم یه سری چیزا توی این شماره برگرده، مثل سیو با تایپ رایتر، فضای ساکت و ریتم خاص RE که متاسفانه خبری از این چیزا نبود .
    - نه تنها چیزی بر نگشته بلکه یه سری چیزها اصلا رفته، اون Herb های کلاسیک یکی از این مواردن.
    - منو های بازی اصلا خوب کار نشدن.
    - کارگردانی روی اعصابه ، نمی دونم این ساساکی رو دیگه از کجا گیر اوردن !
    - چهره ها خوب طراحی نشدن.
    - سیستم دویدن و راه رفتن دست بازی کننده نیست ، هر جا دلش بخواد راه می ره هر جا بخواد می دوئه.
    - زیادی دیگه تاریکه ، بعضی مواقع هیچی معلوم نیست، شورشو در اوردن.
    - اون حس خوبی که در شماره های قبلی از پیدا کردن آیتم ها بهت دست می داد توی این نیست.
    - بعید می دونم بازی بتونه رضایت طرفداران قدیمی رو جلب کنه، حداقل تا اینجا که اصلا راضی کننده نبوده.
    - There is no Resident Evil

مثبت :
    - حرکات تمام کنندگی که اضافه شده به بازی بعضا جالب هستن .
    - انیمیشن ها خوب کار شدن و اکشن خوبی دارن.
    - QTE ها در نوع خودشون جالبن.

10. 16 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

آقا این بازی الان اومده؟؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه jr07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

آقا این بازی الان اومده؟؟!!
    واسه xbox 360 و ps3 بله
    برای pc هم تا یه مدتی میاد

13. 2 کاربر از jr07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

نسخه 1 2 3 برای کنسول ps1 ـه اویل 4 برای کنسول ps2 بود!!! :|
    دوست عزیز تا اونجایی که یادمه ps2 قبل از evil4 نسخه های دیگه ای به همون سبک و سیاق قدیمی داشت و ما بهش 1 و 2 میگفتیم و یادمه زبانش انگلیسی نبود و ژاپنی بود
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    الان تو نت گشتم اویل به غیر از سری main series سه سری دیگه هم داره که هرکدوم 3 تا 4 بازی دارن ولی به دلیل زیاد بودن سری ها و زیر مجموعشون نتونستم اونی که تو ps2 بازی میکردم رو از بین اینها تشخیص بدم
    outbreak
    chronicles
    gun survivor
    Last edited by milad_heartsick; 30-09-2012 at 20:18.

15. 3 کاربر از milad_heartsick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

شخصیت هارو باید به ترتیب رفت یا انتخاب دست خودمونه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

شخصیت هارو باید به ترتیب رفت یا انتخاب دست خودمونه؟
    دست خود بازیکن هستش...
    خیلی ها اول لئون رو بازی کردند...
    لئون ، کریس ، جیک از اول available یا در دسترس هستند و با تموم کردن کمپین این شخصیت ها ؛ شخصیت آدا باز میشود...
    برو از بازی لذت ببر

18. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •