بله من هم از این نوع دیدم ولی فکر میکنم برای تامین برق باید به یک کامپیوتر وصل بشه .مشکل اینجاست که من نمیخام به هیچ کامپیوتری به صورت usb و لن وصلش کنم میخام فقط wifi باشه دقیقا مثل وایمکس
تقریبا دنبال یک همچین چیزی هستم :
:![]()
بله من هم از این نوع دیدم ولی فکر میکنم برای تامین برق باید به یک کامپیوتر وصل بشه .مشکل اینجاست که من نمیخام به هیچ کامپیوتری به صورت usb و لن وصلش کنم میخام فقط wifi باشه دقیقا مثل وایمکس
تقریبا دنبال یک همچین چیزی هستم :
:![]()
Last edited by alimail3248; 13-05-2013 at 11:41.
اظهار نظر بنده مربوط به همون تاریخه دوست گرامی!
بله به کامپیوتر احتیاج داره
مودمی که این مدل باشه گرونه و باید حدود ۲۰۰ بدی که به نظر من نمیصرفه
تو چار راه ولیعصر تهران خیلی از مغازه ها دارن این مودم های جیبی 3g رو با برند d-link که همین کارو میکنه، شارژ هم خوب نگه میداره، دقیق یادم نیست چقدر زده بود. میتونید ازونجا تهیه کنید.
دوستانی که رایتل استفاده میکنند کسی هست که توی پوشش خارجی نقشه باشه ولی انتن دهی خوب داشته باشه ؟ وضعیت من الان اینطوریه یعنی در محدوده پوشش بیرونی هستم ولی با فاصله ای که از دکل دارم (با یکی 5 ودیگری 10 کیلومتر فکر میکنم داخل ساختمان هم انتن بده ؟
شما به نقشه خیلی توجه نکن. بردش خیلی بیشتر از این حرفاس. 10 کیلومتر به راحتی جواب میده، مخصوصاً طبقات بالا! من 20 کیلومتری ام به شبکه وصل شدم. برای اینترنت به خوبی جواب میداد، اما تماس تصویری مشکل داشت.
شمام اگر نقطه ی کور نباشی و مخصوصاً اگر طبقات بالا باشی نباید مشکل داشته باشی.
میگم شما چه تعرفه ای و چه سرعت دانلودی دارید؟؟ و اگه میشه پینگ متوسط خودتون رو هم بگید.
دوستان سرعت دانلود طرح بی نهایت چنده ؟
مثل شاتل محدود میکنن ؟
من 512 دارم. آزاد مصرف میکنم. پینگش جالب نیست. با سرور ایران بین 150 تا 200 (بهترین حالت 120). سرعتش دانلودشم استاندارده (بین 60 تا 65). البته من همیشه فاصله م از فرستنده زیاد بوده، شاید نزدیک باشم پینگ بهتری داشته باشم، اینم آخرین تستم:
![]()
1- هر سرعتی که قبل از فعالسازی داشته باشی.
2- مسلماً نامحدود واقعی وجود نداره، این طرح ام قطعاً محدوده، اما من حجم مجازشو نمیدونم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)