شرمنده این سوال رو می پرسم ولی آیا من می تونم با این سیستم بازیرو با low اجرا کنم
لطفا جواب بدین چون شاید سوال خیلی از بچه ها هم باشه
خیلی خیلی ممنون
cpu:core 2 due e5200
ram:2 gig
vga:9500 gt
شرمنده این سوال رو می پرسم ولی آیا من می تونم با این سیستم بازیرو با low اجرا کنم
لطفا جواب بدین چون شاید سوال خیلی از بچه ها هم باشه
خیلی خیلی ممنون
cpu:core 2 due e5200
ram:2 gig
vga:9500 gt
ب احتمال زیاد آره
چی؟.............
خیلی ممنونم mjorh![]()
خیر به احامال زیاد انقدر گیر میزنه که پشیمون میشه اینو من 100% تضمین میکنم صدا دیر بیاد تو بازی و حتی روی low هم به سختی بشه بازی کرد
این بازی کمترین گرافیکی که میخواد Geforce 8400 هست ،دوستانی که این مدل و مدل بالاتر از این رو دارن میتونن بازی کنن. و برای این که بازی رو با آخرین کیفیت و جزئیات بازی کنید به Geforce N560Ti احتیاج دارین.
چی بگم من نمیدونم چرا همه انتقاد میکنن برای من دقیقا مثل ترایلر های بازی حتی خیلی بهتر بود و واقعا عالی کار شده
در مورد این که میرید جزیات رو عکس میگیرین این اصلا درست نیست و بازی ها باید به صورت کلی مورد برسی قرار بگیرن
من چند شات که خودم از مرحله کویر گرفتم رو میزارم تا بهتر بشه نظر داد.
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
کی همچین حرف چرندی زده من تست کردم نمیشه با 9500 GT بازی کرد اون وقت شما میگی با 8400 میشه
RAM:4G
CPU:Quad Core 3G
VGA:9500GT
VGA:HD3870
VGA:GTX560 Ti
من با هر سه بازی رو تست کردم
با 9500 که اصلا نمیشه بازی کرد با HD3870 به راحتی میشه حتی High بازی کرد با GTX 560Ti که Ultra رو میخوره![]()
با پایین ترین رزولیشن و low ب نظر من میشه با 9500 بازی کرد،البته قطعات دیگه هم مهمن
سیما خانوم دمت گرم
خیالمو راحت کردی
من 3870 دارم
میترسیدم نتونم درستو حسابی بازی کنم
تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)