ریزر مکس مجهز پر قدرت ترین باطری جهان به زودی در اروپا و خاورمیانه موجود میشود .
Motorola RAZR MAXX headed to Europe, the Middle East in May
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریزر مکس مجهز پر قدرت ترین باطری جهان به زودی در اروپا و خاورمیانه موجود میشود .
Motorola RAZR MAXX headed to Europe, the Middle East in May
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبر کن ورژن مکس بیاد باطری ریزر زیاد تعریفی نیست
البته کسی که ضخامت براش مهم باشه ضعف باطری رو تحمل می کنه![]()
مکس هم ضخامتش اونقدرا زیاد نیست ، فقط دیگه باریکترین اسمارتفون نیست![]()
احتمالا تا ماهه دیگه میخرمش
نقاط قوت :
cpu , نازک بودن ، جنس بدنه (فیبر کربن ) و ضد اب ! ، صفحه نمایش بهتر ، باطری بهتر و...
نقاط ضعف :
دوربین (فعلا )
سخت افزارش رو کاغذ جلوتره ، در عمل جلو 4S پیکان میزنهنقاط قوت :
cpu , نازک بودن ، جنس بدنه (فیبر کربن ) و ضد اب ! ، صفحه نمایش بهتر ، باطری بهتر و...
صفحه نمایششم هر چی باشه PenTile ــه و اصلا در برابر وضوح رتینا حرفی واسه گفتن نداره...
باتریشم ضعیف تر از 4S هست (اگه قبول نداری چند تا تست میزارم)...
عزیزم ، مطمئن باش اگه روی 4s اندروید نصب بشه جلوی razr ژیان هم نمیزنه
صفحه نمایش هم در مقایسه با 4s بهتر بود (طبق خیلی از ریویو ها ! )
باطریش هم با اپدیت بهبود پیادا کرده !![]()
خوب مگه اینکه اندروید روش نصب شه چی بشه چه اهمیتی داره؟! من رنو بگیرم روش موتور BMW بزارم بعد کورس بزارم با یه رنو دیگه سوسکش کنم ، بعد طرف بگه اگه روش همون موتور رنو رو بزاری اینطوری نمیشه ، منطقیه؟! (چی گفتم؟!) مساله اینه که اندروید از این لحاظ ضعیف تر از iOS ــه ، به همین خاطر ریزر از 4S ضعیف تر میشه... از این نکته هم نگذریم که 4S از SGX543 MP2 استفاده میکنه و ریزر از SGX540...
صفحه نمایش هم از نظر رنگ مشکی و درخشش و اینا درسته ، ولی بازم خودمونو بکوبیم زمین ، از پشت بوم پرت کنیم پایین و ... ، یک PenTile توی وضوح حتی نمیتونه نزدیک Retina بشه...
باتریش هم هر چه قدر بهبود پیدا کنه تست ها نشون میدن 4S قوی تره ، والسلام...
یــــــنی تو کف مثالتم : ))
در مورد باطری موتو ...
یکی از دوستام داره و از 24 ساعت 8 ساعت wifi روشن هست و فقط تلفن میزنه میگه 2 تا 3 روز جواب میده
اما در مورد ایفون یک روز یا یک روز ونیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)