تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 78 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 776

نام تاپيک: بحث و گفتگو پیرامون بورس اوراق بهادار

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

نشانه های نقطه ی آسایش خاطر براتون چیاست ؟ از نظر زمانی و اعداد شاخص و جو کلی سهامدارا ؟

2. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

تصویر زیر رو به دقت نگاه کن

به نظر من بازار الان تو مرحله امیدواری و افسردگی داره دست و پا میزنه با توجه به خبرهای مثبتی که این چند وقته منتشر شده امیدورای بیشتر شده اما به حد مطلوب نرسیده که سهام دار وارد مرحله اسایش خاطر بشود

اسایش خاطر یعنی اینکه بدون دلهره و ترس وارد سهم بشی

ایا واقعا سهام دار الان احساس اسایش میکنه ؟ یا هر لحظه منتظر اینکه امریکا و روسیه جنگ کنند و سهامش رو بفروشه و تبدیل به دلار و سکه کنه ؟

ترجیح میدم تو مرحله اسایش خاطر وارد بشم هرچند که قسمتی از روند رو از دست داده باشم من عین ریسک پذیر بودن ریسک گیز هم هستم

خبرهای مثبت و منفی نیستند که بازار رو تکان میدهند خوشبینی و اینده نگری و ترس سهامدار هست که بازار رو به واکنش وا میدارد

مطمئنم بارها دیدی که یک سهم ارزشمند چطور در طی چند روز صف فروش میشه یا یک سهم بی ارزش که حتی حاضر نبودی بهش نگاه کنی چطور صف خرید میشه ، من به این میگم عامل محرک که همان خوشبینی یا ترس هست

همین روند رو چند مدت قبل در بازار سکه ارز و طلا به صورت کاملا واضح مشاهده کردیم

طرف میدونست دلار 2500 ارزش نداره اما باز میخرید چون به اینده خوشبین بود که دلار رو میتونه 4000 تومن بفروشه

خیلی ها سکه 1.500م خریدین به امید 2.000م

اما الان بازار به ثبات تقریبی رسیده - با این که دلار نوسان 300 تومنی داشت اما طلا از نوسانات دوران مح اصلا خبری نیست

به هر صورت هرکس با توجه به فکر و استراتژی خودش باید معامله انجام بدهد

استراتژی دیگران برای من قطعا سود ده نخواهد بود

از این دسته خبرها مثه همین جنگ روسیه و امریکا و امثالهم همیشه وجود داشته.نمیشه گفت که مقلا من وقتی وارد میشم که خبرهای بد نباشه اینده رو که نمیشه کامل پیش بینی کرد چه بسا زد و یه مسیله ی دیگه به وجود اومد
    به نظر من با بالا بردن نرخ سود این چند ماهه گذشته و کاهش دادن سود بانک ها سیستم به هدفش رسید

4. این کاربر از rasoul2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نشانه های نقطه ی آسایش خاطر براتون چیاست ؟ از نظر زمانی و اعداد شاخص و جو کلی سهامدارا ؟
    تعریف من از اسایش خاطر
    اسایش خاطر یعنی اینکه بدون دلهره و ترس وارد سهم بشی
    از نظر اماری و شاخص هم چند ماه قبل گفتم بین 60 تا 70 هزار واحد و هنوز رو حرفم هستم اما از نظر زمانی چیزی رو نمیتونم مشخص کنم ( نظر شخصی که میتونه کاملا اشتباه باشه )

به هر حال اگر این سرمایه های سرگردان از این بازار خارج شود شاخص رو 60 واحد تا 70 هزار واحد میبینم اگر هم این سرمایه ها مقاومت کند (بعید میدونم) غیرقابل پیشبینی هستند همان طور که قبلا رشد کردند
    از این دسته خبرها مثه همین جنگ روسیه و امریکا و امثالهم همیشه وجود داشته.نمیشه گفت که مقلا من وقتی وارد میشم که خبرهای بد نباشه اینده رو که نمیشه کامل پیش بینی کرد چه بسا زد و یه مسیله ی دیگه به وجود اومد
    به نظر من با بالا بردن نرخ سود این چند ماهه گذشته و کاهش دادن سود بانک ها سیستم به هدفش رسید
    شما اصلا به صحبت من توجه نکردی

من هرگز نگفتم من فقط زمانی وارد میشم که خبر بد نباشه چنین چیزی غیرممکن هست

بحث من جوء حاکم بر بورس و سهام داران هست

------------------------

این رو هم اضافه کنم که چون من مولتی بازار کار میکنم سخت قانع میشم دویاره مثل سابق سهامداری کنم هرچند که همین الان هم برای نوسان گیری سهام میخرم
    Last edited by szh_1367; 27-04-2014 at 09:23.

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

غالبر

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض رییس جمهور این هفته با مردم سخن می‌گوید

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رییس‌جمهور خبر داد که رییس‌جمهور در هفته جاری بعد از بخش خبری ساعت 21 به صورت مستقیم با مردم در ارتباط با مهم‌ترین مسائل داخلی و بین‌المللی گفت‌وگو خواهد کرد.

پرویز اسماعیلی افزود: رییس‌جمهور در این گفت‌وگو در ارتباط با مهم‌ترین مسائل مربوط به حوزه اقتصاد از جمله رویکرد دولت در بحث اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی،اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه‌ها، مسائلی مانند تولید، حمل و نقل، سلامت و همچنین رویکرد دولت درباره مسائل سیاست خارجی از جمله تعامل با کشورها و نهادهای بین‌المللی و همچنین مسائل فرهنگی با مردم سخن می‌گوید.

گفتنی است این سومین گفت‌وگوی زنده روحانی با مردم پس از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید است.

منبع : اکوبورس

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض لبنیات هم گران خواهد شد؟

آقای شهنام نیا مدیر مالی شیر پگاه اصفهان در گفتگو با خبرنگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عنوان کرد که از سوی دولت گزارشی جهت افزایش نرخ لبنیات در سال 93 به دست ما نرسیده است . با این وجود با توجه به فاز دوم قانون هدفمندی یارانه ها و افزایش 15 درصدی دستمزد و سربار و هم چنین طبق روال سال های اخیر تا اواسط خرداد ماه 93 ، منتظر افزایش نرخ لبنیات از سوی دولت خواهیم بود .

شهنام نیا افزود: امید است با کاهش تحریم ها ،دامداران در خصوص تهیه علوفه و نهاده های دامی وارداتی مشکل چندانی نداشته و در سال جاری با کمبود علوفه دامی مواجه نباشیم. با این وجود طبق سنوات گذشته فقدان علوفه دامی تاثیری برقیمت لبنیات نخواهد گذاشت زیرا دامداران در صورت بروز چنین مشکلی از سوی دولت یارانه دریافت می کنند .

وی هم چنین ادامه داد که صنعت لبنیات در سال های اخیر از جمله صنایعی محسوب می شد که حاشیه سود کمی را شامل حال خود کرده بود و بخش عمده ای از این حاشیه سود توسط دولت پشتیبانی می شد. در این صورت اگر دولت در صنعت لبنیات حمایتی نداشته باشد تمام شرکت های لبنی نه تنها سودی نخواهند داشت بلکه زیان هم گریبان آنها را خواهد گرفت .

مدیر مالی شیر پگاه اصفهان در خصوص مجمع عمومی شرکت اظهار کرد که تاریخ مجمع 31 اردیبهشت ماه سال جاری می باشد ولی در خصوص سود تقسیمی تصمیماتی گرفته نشده و مقدار DPS پیشنهادی (سود تقسیمی) طبق روال سال های پیش خواهد بود .

به گزارش خبرنگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، با بررسی روند معاملات این شرکت می توان مشاهده کرد که از تاریخ 20 اسفند ماه سال 92 روند معاملات این سهم نزولی بوده و تقریبأ از 700 تومان به 540 تومان رسیده است. این در حالی است که در اول اردیبهشت ماه 93 کمترین مقدار را از مرداد ماه 92 تا کنون داشته است. هم چنین طبق معاملات سه ماه اخیر این شرکت بیشترین قیمت این سهم در تاریخ 11 دی ماه 92 و در حدود 900 تومان بوده است .

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بدون شرح ...!

10. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از کجا میشه فهمید که سهامی را حقیقیها دارند خرید و فروش میکنند یا حقوقیها؟

سهام شناور آزاد چیه؟
    Last edited by ehsan_iace; 29-04-2014 at 00:02.

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

از کجا میشه فهمید که سهامی را حقیقیها دارند خرید و فروش میکنند یا حقوقیها؟

سهام شناور آزاد چیه؟
    امیدوارم با صفحه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آشنایی اولیه رو داشته باشید ....

هر نمادی یک صفحه اختصاصی داره ...

به عنوان مثال این صفحه ی "پارسان" هستش ...

از قسمتی که با رنگ قرمز دورش خط کشیدم و با عدد 1 مشخص کردم میتونید خرید و فروش حقیقی و حقوقی رو ببینید .

قسمت دو هم همون سهام آزاد شناوره ...

در واقع اون بخش از سهام که نقده و در بازار معامله و خرید و فروش میشه ، اگه اطلاعات و توضیحات بیشتری میخواین ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوبه .
    Last edited by کاربر شماره ی یک; 29-04-2014 at 01:02.

13. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون برای جواب‌ات،

چطور میتونم شرکتهایی که بیشترین سود را در مجامع سال یا سالهای گذشته داده‌اند در این سایت پیدا کنم؟

15. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •