تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 76 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 760

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - FIFA 12

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

به نظر من ویندوز 7 64بیت نصب کن. بازی خیلی خیلی راحتتر اجرا میشه. لگها تقریبآ از بین میرن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

slm
    man tamame karaee ke goftido vase dorost shodan r3 vase diribl anjam dadam ama amali nabud khaheshan ye pishnahadi bedid .... :-( bedune diribl bazi falaje

asan jazab nist ..:-(

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

slm
    man tamame karaee ke goftido vase dorost shodan r3 vase diribl anjam dadam ama amali nabud khaheshan ye pishnahadi bedid .... :-( bedune diribl bazi falaje

asan jazab nist ..:-(
    پست تكميلي مشكلات FIFA 12

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این از همشون بهتر جواب داده

کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با عرض سلام خدمت شما دوستان گرامی.من حدودا یه ماهی میشه که این بازیو گرفتم و تا چند روز پیش بدون هیچ مشکلی و با بالاترین تنظیمات بازی میکردم تا اینکه بازی L.A.NOire را به همراه سایر برنامه هایی که تو پوشه support بود(مثلDriver,Directx,visual c++,dotnetfx4,flash player11,visual j#2,و ...) نصب کردم وبعد از اون بازی مشکل پیدا کرده و خیلی کند شده (مثل تصویر آهسته) . وقتی که بازیو اجرا میکنم ، تو صفحه ابتدای بازی که نوشته FIFA12 یه صدایی مثل وقتی که ویندوز Error میده میشنوم (که احتمالا بخاطر دسته باشه) و بعد بدون مشکل منوی بازی میاد اما تصویر متحرک پس زمینه دیر load میشه. سرعت حرکت تو منوها عادیه ولی بازی تو practice Arena یا توی مسابقات به شدت کنده. در ضمن کیفیت بازی (گرافیک) فرقی نکرده.آخرین درایور کارت گرافیک و همچنین درایورهای قدیمیتر رو هم نصب کردم،ولی درست نشد.یه بار بازیو پاک کردم ولی بازم جواب نداد.directx تو خود DVD بازی هم نصب کردم ولی نشد که نشد.ممنون میشم اگه کمکم کنید. اینم مشخصات سیستم:
    CPU :Intel core i5 750
    VGA :ATI radeon HD 5770
    RAM : 4 gig ddr3
    M.B : gigabyte p55-usb3
    windows 7 32bit
    Last edited by marlick; 02-12-2011 at 11:14.

داره خودمونی میشه undercover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

برای برطرف کردن لگ فیفا 12 این مراحل را انجام بدید :

1- برنامه D3DOverrider رو نصب کرده و در قسمت add برنامه فایل fifa.exe رو add کنید .
    2- در قسمت Application Detection Level روی High قرار داده و بقه گزینه ها رو On کنید .
    تذکر : قبل از این کار در قسمت fifa.config تیک گزینه wait for vsync رو بردارید .
    ممکنه توضیح بدین این نرم افزار دقیقا چیکار میکنه؟

تاحالا کسی از پچ حذف تماشاگرااستفاده کرده؟ هر کی تونسته ازش استفاده کنه لطفا به ما هم توضیح بده
    باتشکر

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

ممکنه توضیح بدین این نرم افزار دقیقا چیکار میکنه؟

تاحالا کسی از پچ حذف تماشاگرااستفاده کرده؟ هر کی تونسته ازش استفاده کنه لطفا به ما هم توضیح بده
    باتشکر
    این نرم افزار یه نرم افزار جانبی کنار نرم افزار اصلی riva tuner هست که از اسمش معلومه برای آور گرافیک به کار میره. من ازش استفاده کردم. به نظرم اگه کارتتون ati هست سراغش نرین چون خود فیفا بهترین تنظیمات رو برای این کارتها انجام میده. من بازیم لگ نداشت یا اگه بود تشخیصش سخت بود اما با اجرای این نرم افزار لگ بازیم معلوم شد و بیشتر.
    گرافیک 4770 هست.

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

برای کسانی که مشکل دسته رو دارند.
    این روش رو خودم تست کردم و جواب میده. اما اگه با طولانی بودنش مشکل داشتید از راه حل های این پست استفاده کنید :
    کد:
    با استفاده از کانفیگ دکمه ها در فیفا 11 میشه دکمه ها رو روی فیفا 12 هم ست کرد ولی بعضیا فیفا 11 رو ندارند. به همین دلیل این آموزش رو گذاشتم تا شاید مشکلشون برطف بشه.

ابتدا این فایل رو که کانفیگ دکمه دسته خودم هست رو دانلود کنید :

کد:
    داخل فایل زیپ فایلی به اسم buttonDataSetup.ini وجود داره. اون رو در پوشه My Documents\FIFA 12 کپی کنید.

مشکلی که اینجا برای خیلیها پیش میاد اینه که دسته من با دسته شما فرق داره و عملا انجام این کار بیهودس.

برای رفع این مشکل فایل buttonDataSetup.ini رو با notepad باز کنید.
    دنبال عبارت "Twin USB Vibration Gamepad" بگردید. برای راحتی می تونید از طریق find خود notepad کلمه twin رو سرچ کنید.
    حالا به بخش تنظیمات دسته بازی Control Panel > Game Controllers برید و اسم دسته رو ببینید. برای مثال در شکل زیر اسم گیم پد من رو می بینید :
      محتوای مخفی: game controller 

برای بیشتری ها به اسم Twin USB Joystick هست.

اسم گیم پدتون رو عینا با رعایت بزرگ و کوچک بودن حروف، داخل فایل buttonDataSetup.ini و به جای عبارت

Twin USB Vibration Gamepad بنویسید. ( گیومه های ابتدا و انتهای عبارت رو حذف نکنید. )

فایل رو ذخیره کنید.

به احتمال زیاد مشکل شما برطرف شده و می تونید از آنالوگ سمت راست برای انجام دریبل ها استفاده کنید.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دوستانی که دوست دارن کانفیگ دکمه هاشون رو به سلیقه خودشون درست کنند ادامه آموزش رو بخونند.

برای مثال شما می خواید به جای دکمه دایره یا ß دکمه دیگری رو مثلا مربع یا X رو جای گذاری کنید.
    ابتدا از این طریق باید شماره دکمه خودتون رو بفهمید :
    به Control Panel > Game Controllers برید و روی اسم گیم پدتون کلیک کنید. بعد دکمه properties رو کلیک کنید. سپس دکمه دلخواه رو از روی دسته فشار بدید و ببینید کدوم شماره روشن میشه. مثلا روی دسته من شماره 2 برای دکمه دایره و شماره 4 برای دکمه مربع هست.

در داخل فایل buttonDataSetup.ini و زیر عبارت AddController "Twin USB Vibration Gamepad" کانفیگ دکمه ها رو به این شکل مشاهده می کنید :

کد:
    می بینید که در هر خط کانفیگ مربوط به یک کاربرد قرار داده شده. شما برای ویرایش دکمه ها باید نام دکمه رو تغییر بدید. شکل گیم پد خودم و شماره دکمه ها رو در شکل زیر ببینید :

محتوای مخفی: gampad 

خب طبق تصویری که براتون گذاشتم می تونید دکمه ها رو به سلیقه خودتون کانفیگ کنید.

مثلا در دو خط

کد:
    به جای BUTTON02 می تونید عبارت BUTTON04 رو بنویسید تا کانفیگ مورد نظرتون انجام بشه.

8 خط آخر مربوط به کانفیگ آنالوگ راست و از خط 8 تا 16 آخر مربوط به آنالوگ سمت چپه.

8. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با عرض سلام خدمت شما دوستان گرامی.من حدودا یه ماهی میشه که این بازیو گرفتم و تا چند روز پیش بدون هیچ مشکلی و با بالاترین تنظیمات بازی میکردم تا اینکه بازی L.A.NOire را به همراه سایر برنامه هایی که تو پوشه support بود(مثلDriver,Directx,visual c++,dotnetfx4,flash player11,visual j#2,و ...) نصب کردم وبعد از اون بازی مشکل پیدا کرده و خیلی کند شده (مثل تصویر آهسته) . وقتی که بازیو اجرا میکنم ، تو صفحه ابتدای بازی که نوشته FIFA12 یه صدایی مثل وقتی که ویندوز Error میده میشنوم (که احتمالا بخاطر دسته باشه) و بعد بدون مشکل منوی بازی میاد اما تصویر متحرک پس زمینه دیر load میشه. سرعت حرکت تو منوها عادیه ولی بازی تو practice Arena یا توی مسابقات به شدت کنده. در ضمن کیفیت بازی (گرافیک) فرقی نکرده.آخرین درایور کارت گرافیک و همچنین درایورهای قدیمیتر رو هم نصب کردم،ولی درست نشد.یه بار بازیو پاک کردم ولی بازم جواب نداد.directx تو خود DVD بازی هم نصب کردم ولی نشد که نشد.ممنون میشم اگه کمکم کنید. اینم مشخصات سیستم:
    CPU :Intel core i5 750
    VGA :ATI radeon HD 5770
    RAM : 4 gig ddr3
    M.B : gigabyte p55-usb3
    windows 7 32bit
    خوب مشکل من حل شد.اشکال از برنامه x360ce بود که برای تنظیم دسته استفاده میشه.البته یکم برام عجیبه چون چند هفته ای بدون مشکل با همین برنامه بازی اجرا میشد...! اینبار این برنامه به همراه دو فایل همراهشو پاک کردم وبازی براحتی اجرا شد.دوباره برنامه x360ce رو ریختم و دسته رو تنظیم کردم و حالا بدون مشکل میتونم بازی کنم.امیدوارم این راه حل برای کسانی که مشکل منو دارن مفید باشه.

10. این کاربر از marlick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

برای کسانی که مشکل دسته رو دارند.
    این روش رو خودم تست کردم و جواب میده. اما اگه با طولانی بودنش مشکل داشتید از راه حل های این پست استفاده کنید :
    کد:
    با استفاده از کانفیگ دکمه ها در فیفا 11 میشه دکمه ها رو روی فیفا 12 هم ست کرد ولی بعضیا فیفا 11 رو ندارند. به همین دلیل این آموزش رو گذاشتم تا شاید مشکلشون برطف بشه.

ابتدا این فایل رو که کانفیگ دکمه دسته خودم هست رو دانلود کنید :

کد:
    داخل فایل زیپ فایلی به اسم buttonDataSetup.ini وجود داره. اون رو در پوشه My Documents\FIFA 12 کپی کنید.

مشکلی که اینجا برای خیلیها پیش میاد اینه که دسته من با دسته شما فرق داره و عملا انجام این کار بیهودس.

برای رفع این مشکل فایل buttonDataSetup.ini رو با notepad باز کنید.
    دنبال عبارت "Twin USB Vibration Gamepad" بگردید. برای راحتی می تونید از طریق find خود notepad کلمه twin رو سرچ کنید.
    حالا به بخش تنظیمات دسته بازی Control Panel > Game Controllers برید و اسم دسته رو ببینید. برای مثال در شکل زیر اسم گیم پد من رو می بینید :
      محتوای مخفی: game controller 

برای بیشتری ها به اسم Twin USB Joystick هست.

اسم گیم پدتون رو عینا با رعایت بزرگ و کوچک بودن حروف، داخل فایل buttonDataSetup.ini و به جای عبارت

Twin USB Vibration Gamepad بنویسید. ( گیومه های ابتدا و انتهای عبارت رو حذف نکنید. )

فایل رو ذخیره کنید.

به احتمال زیاد مشکل شما برطرف شده و می تونید از آنالوگ سمت راست برای انجام دریبل ها استفاده کنید.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دوستانی که دوست دارن کانفیگ دکمه هاشون رو به سلیقه خودشون درست کنند ادامه آموزش رو بخونند.

برای مثال شما می خواید به جای دکمه دایره یا ß دکمه دیگری رو مثلا مربع یا X رو جای گذاری کنید.
    ابتدا از این طریق باید شماره دکمه خودتون رو بفهمید :
    به Control Panel > Game Controllers برید و روی اسم گیم پدتون کلیک کنید. بعد دکمه properties رو کلیک کنید. سپس دکمه دلخواه رو از روی دسته فشار بدید و ببینید کدوم شماره روشن میشه. مثلا روی دسته من شماره 2 برای دکمه دایره و شماره 4 برای دکمه مربع هست.

در داخل فایل buttonDataSetup.ini و زیر عبارت AddController "Twin USB Vibration Gamepad" کانفیگ دکمه ها رو به این شکل مشاهده می کنید :

کد:
    می بینید که در هر خط کانفیگ مربوط به یک کاربرد قرار داده شده. شما برای ویرایش دکمه ها باید نام دکمه رو تغییر بدید. شکل گیم پد خودم و شماره دکمه ها رو در شکل زیر ببینید :

محتوای مخفی: gampad 

خب طبق تصویری که براتون گذاشتم می تونید دکمه ها رو به سلیقه خودتون کانفیگ کنید.

مثلا در دو خط

کد:
    به جای BUTTON02 می تونید عبارت BUTTON04 رو بنویسید تا کانفیگ مورد نظرتون انجام بشه.

8 خط آخر مربوط به کانفیگ آنالوگ راست و از خط 8 تا 16 آخر مربوط به آنالوگ سمت چپه.
    دوست عزیز

روش شما هم اضافه شد

خوب مشکل من حل شد.اشکال از برنامه x360ce بود که برای تنظیم دسته استفاده میشه.البته یکم برام عجیبه چون چند هفته ای بدون مشکل با همین برنامه بازی اجرا میشد...! اینبار این برنامه به همراه دو فایل همراهشو پاک کردم وبازی براحتی اجرا شد.دوباره برنامه x360ce رو ریختم و دسته رو تنظیم کردم و حالا بدون مشکل میتونم بازی کنم.امیدوارم این راه حل برای کسانی که مشکل منو دارن مفید باشه.

پاک کردی دوباره ریختی درست شد

هر دفعه میایم اینجا چیز های عجیب راجع به این Fifa12 می شنویم
    Last edited by shahin_mp3; 03-12-2011 at 01:03.

12. این کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان كد تقلب براي افزايش پولدر مستر پيدا ميشه يا نه؟ واسه فيفا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •