خوب مال من فکر کنم آلمان باشه.حالا احتمالا از یه سیستم دیگه هم امتحان کنم.شاید اوکی شه.بازم ممنون
خوب مال من فکر کنم آلمان باشه.حالا احتمالا از یه سیستم دیگه هم امتحان کنم.شاید اوکی شه.بازم ممنون
در راستای اذیت کردن Siri :
![]()
جدیدا تبهر بسیاری پیدا کرده در زمینه جواب دادن به سوال های بی ربط و چرت و پرت!![]()
وقتی ایتیونز رو می بندی وای فای سینک هم از بین میره نمیشه کاری کرد که ایتیونز همیشه ایفون منو بشناسه هروقت باز میکنم برنامه رو لازم نباشه با کابل وصلش کنم ؟
امروز اون هوم رو زدم اومدم صفحه اول که جای سرچ هستش بعد که اومدم تو قسمت برنامه ها اون QWERTY اون پایین از بین نمیرفت تا حالا اینجوری نشده بود
خاموش روشن کردم درست شد
یا میخوام برم تو ستینگ بعضی موقع ها یکم دیرتر نسبت به سرعتی که همیشه باز میشه ,باز میشه
گوشی رو 2 هفتس خریدم میخوام بینم این چیزا عادیه ؟
چیز عادی ای هست ! میتونه دلایل مختلفی داشته باشه ...
مثل جیلبریک کردن ... یا نصب یک توییک ! منم یه همچین مشکلی داشتم که دلیلش نصب Spire بود . برنامه های دیگه ای هستن مثل H1siri که کلا فریمور رو نابود میکنن !
درکل میشه گفت چیز عادی ای هست و خطر سخت افزاری یا یه همچین چیزی نداره . این موضوع رو من روی آیفون 4 و آیفون 3gs و آیپاد تاچ 4g و آیپد 1 و 2 دیدم .
دوستان عزیز
لطفا یکی یه راهنمایی کوچیک به من بده
جدیدا دیدم یک قطعه حدود 100 هزار تومانی برای فروش گذاشتن که آیفون رو آنلاک میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hike; 21-04-2012 at 12:29.
نمیشه رنگ بالون های مسیج رو عوض کرد ؟
راهی واسه بکاپ گرفتن از اس ام اس ها وجود نداره!؟ غیر از ایتیونز ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)