من تازه فروختمش با این اوصاف باید برم یکی دیگه بخرم![]()
بلی
خیر
من تازه فروختمش با این اوصاف باید برم یکی دیگه بخرم![]()
جالبه درحالیکه تعرفه های قدیم خودش رو داره جدیدی ها رو هم فقط اضافه کرده !!؟
بالا نوشته 512 با محدودیت 20 گیگ 44 هزارتومن ! پایین نوشته نامحدود 12 هزارتومن
الان امیدی دارن مشتری ها سرویس قدیمی رو بگیرن که اونا رو حذف نکردن ؟!
@ wordship
اون تقسیمی که به طور معمول بر 8 میکنند ربطی به شیرینگ نداره . برای تبدیل بیت با بایت هست ...
من یک سوال دارم چرا اینقدر گرون شدن مثلا الان 128 نامحدود 35تومن (همین حدود) ولی الان اینقدر شده این سرویس ها چه فرقی دارند ؟ به جز قیمتشون![]()
هم لیست خدمات و نوع سرویس هاشون بیشتر شده هم قیمت ها پیشرفت داشته
خب همین خودش کلی پیشرفته دیگه
تو اصل طرح هم که نگفته با نامحدود شدن اینترنت چه کسی قراره پیشرفت کنه. همیشه یه طرح جدیدی ارائه می شه که زندگی مردم بهتر شه، حالا یه بار هم یه طرحی دادن که زندگی خودشون بهتر شه
خب گناه داشتن طفلکی ها
یه سفره ی نون و ماست و بوقلمونی هست، باهم می خورن دیگه
Last edited by SaeedEminem2; 07-09-2011 at 00:16.
آخه عزیزهای دل
چرا از اینکه دارن یه آپشن رو ازتون میگیرن استفبال می کنید؟
سرویس OpenSky به اون عظمت داره با محدودیت حجمی سرویس میده، منتها با سرعت 2Mbps
پس شاید واسه عده زیادی سرعت مهمتر از حجم باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ispهای ایران پیش از این هم داشتن سرویس های نامحدود ارائه میکردن، اما در کنارش داشتن با سرویس های محدودشون، ممنوعیت ارائه سرعت بیشتر از 128Kbps رو دور میزدن
این قانون فقط ترفندیه تا دیگه یوزر خونگی نتونه اون سرعت های بالا رو تجربه کنه
همین OpenSky که شما می فرمایید بعد از اینکه حجم سرویس شما تموم شد ، سرویستون رو به نامحدود با یک سرویس پایینتر تبدیل می کنه...(پس همچین هم محدودیت حجمی نداره...)
![]()
دقیقا همینطوره.
متاسفم برای اکثریت کاربران اینترنت که بدلیل کیفیت پایین اینترنت کشور، نا خواسته اسیر بازی های مقامات میشن.
دوستان! مشکل اینترنت ربطی به محدود بودن یا نبودن اینترنت( از دید جهان=لاکپشتی) 128 کیلوبیتی از طرف isp ها نداره. مشکل از جاهای بالاتری آب میخوره که متاسفانه کسی یا توجهی بهش نداره یا جرات توجه بهش رو نداره.
من مطمئنم که نامحدود شدن خطوط اینترنت با افت سرعت و کیفیت بعضا شدید اون میشه و بعد از مدتی کاربر به صرافت همون اینترنت محدود ولی با کیفیت و سرعت قابل قبولتر(نه قابل قبول) میندازه. مگر اینکه تحول(بخوانید معجزه)ی در سیستم کلی اینترنت و پهنای باند کشور اتفاق بیافته که بعید به نظر مییرسه.
این سرویس کجاست اینقدر گرونه!؟
من که دارم واسه 128 نامحدود با سرعت دانلود 30 ماهی نزدیک 16 تومن میدم
سرویس PayGo که واسه یوزر خونگی به حساب میاد اینطور نیست
سرویس های گرون قیمت Flat و FlatPro اینطوره. به اندازه ترافیکتون سرعت 2Mbps دارین، بعدش دیگه فقط Internet access
چیزی که واقعا از الان باید مشخص بشه اینه که شرکت ها که قبل از اینکه این قوانین وتعرفه های جدید رو بخواستن اضافه کنن از لحاظ مالی و پیشرفت (زمانی که محدوده حجمی رو برای همه سرویس ها اعمال میکردن) چقدر این درامد ها بهشون کمک می کرده و حالا که این سرویس ها کلا تغییر کردن به چه صورت باهاش روبرو میشن و اینکه در اینده چه خواهد شد و چه خواهند کرد و با همه اینها چچجور کنار می ان خیلی مهمتر میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)