شما حرف دل مارو خوب فهمیدی
من اگه c6 جیب سمت راستمه تو جیبه سمت چپم یا پیچه یا مهره یا خار یا ... تو دستمم اچار...........
واقعیت بود ولی برا خنده گفتم
شما حرف دل مارو خوب فهمیدی
من اگه c6 جیب سمت راستمه تو جیبه سمت چپم یا پیچه یا مهره یا خار یا ... تو دستمم اچار...........
واقعیت بود ولی برا خنده گفتم
بابت عکس ها ممنون
تقریبا با عکس سی 6 برابری می کنن ولی طبق حرف شما هم بستگی به عکاس داره هم نور ومحیط
من با سی 6 تو تاریکی با فلاش از یه گل عکس گرفتم خیلی قشنگ شد ولی به علت اینترنت گازوئیلی نمی تونم براتون بزارم
تو روز هم کلا عکسای سی 6 قابل قبوله
فکر کنم لایو هم همونطوی باشه
احتمالا بخرمش
حالا اگه حرفی دارید یا عکسی دارید بازم بذارید
پیروز باشید
قیمت حدودی دادم
ایشون یک کمرا فون میخوان
گفتم بهتره ray باشه که دقیقا عین Arc عکس میگیره
فکر کنم اینقدر بیشتر هزینه کردن معقول باشه
به هیچ وجه معقول نیست
دوربینهای بالاتر ابعاد تصویرشون بالاتره ، ولی روی بالاتر بودن کیفیتشون هیچ تضمینی نیست
ضمناً برای یه کاربر عادی و چاپ عکس حتی روی ابعاد A3 ، یه دوربین 5 کافیه.
اقا حرف همتون درست
ولی خوب من نمی خوام بیشتر هزینه کنم
وگرنه خوب صد در صد یه گوشی بهتر با دوربین بهتر می گرفتم
من با دوربین c6-00 هیچ مشکلی ندارم و همه جا کارم راه میندازه و برام کافیه
ولی الان می خوام از محیط تکراری سری 60 برم سمت اندروید و یه دنیای مجازی و البته زیباتر در دنیای گوشی
در ضمن صدای c6 زیاد بلند نیست و من در محیط کارم صدای زنگ خوردنش اصلا نمی شنیدم
در حالی که قبلا k750 داشتم و در همون محیط صداشو میشنیدم و حتی باهاش اهنگ گوش میکردم
فقط سوال من این بود از کسایی که تجربه کار با این دو گوشی را دارند:
من می تونم همون عکسایی که با دوربین 5 مگا c6 میگرفتم را با live بگیرم؟
یه توضیحی هم در باره کیفیت فیلمبرداریش بدید فکر کنم لرزش گیر ، HD ، فکوس خودکارش ... live سرتر باشه
شرمنده اگه طولانی شد
یک دنیا ممنون
فکر کنم بهتره یه سر به gsmarena بزنی عکس ها یا فیلم هایی را که با هر دو گوشی گرفته را ببینی خودت قضاوت کنی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amin_g_p عزیز دمت گرم من نمی دونستم تو اون سایت عکس منظره هم هست فکر کردم فقط اون عکس خط و شکلها که روی یک کاغذه هست بازم ممنون
دوستان ICS واسه این گوشی هم اومد.
واسه داداشم آپدیت کردم. میگه که رام خوبیه.
دوستان یه سری برنامه و بازی روی این گوشی نصب نمی شود آیا راه حلی دارد ؟ مثل بازی LaneSplitter
بازی لین اسپلیتر رو من نصب کردم ، مشکلی نداشته
از بازار دانلودش کردم.
ولی بعضی از بازیها و برنامه ها نصب نمی شن ، من بعضی از انجمن های خارجی رو هم گشتم ، نتیجه ای نگرفتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)