اینم یه مقایسه جامع و کامل بین SSD & HDD که روی دوتا کامپیوتر سامسونگ انجام شده و مزایای جالب SSD رو نشون میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی با سایت بالا مشکل داره بگه اپلودکنم.![]()
اینم یه مقایسه جامع و کامل بین SSD & HDD که روی دوتا کامپیوتر سامسونگ انجام شده و مزایای جالب SSD رو نشون میده.
اگه کسی با سایت بالا مشکل داره بگه اپلودکنم.![]()
من مشکل دارم!
اگه بتونی آپلود کنی خیلی ممنون میشم.
سلام .
دوستان اگه میشه یکی بهم بگه تهران قیمت Y570 بدون SSD چنده؟
سازگار هم انگار زده به سرش ، تمام لپ تاپ ها قیمتش رو گذاشته Call .معلوم نیس که میخواد چه کلکی سوار کنه که این کارو کرده.
من دیروز رفتم توی سایتش بدون SSD رو زده بود 1570 . الان رفتم دیدم .زده Call . نمیدون چرا تعضیرات ( نمیدونم چطوری نوشته میشه) نمیره سراقش ، همه نا به سامانی های قیمت Lenovo توی بازار تقصیر اونه.اگه قیمت اپدیت بزاره رو سایت، کمتر از این مسائل پیش میاد.
حالا اگه میشه یه نفر که قیمت امروز رو داره بهم بگه چنده قیمتش/من میخوام برم بخرم.
ولی از جهتی هم دو دل شدم. اخه N55SF هم مد نظرم بود از طرفی هم با رنگ دور کیبورد y570 حال نمیکنم.دوست داشتم مشکی باشه.
ولی فکر کنم قیمت بدون SSD ی Y570 قیمتش کمتر از N55SF باشه. نمیدونم دقیقا .اگه دوستان کسی قیمت N55SF رو هم داره بهم بگه ، یا اگه میتونه بپرسه بهم بگه. تا منم از این دو دلی خلاص شم.
ممنون از همه شما
تکنولوژی SSD چیست؟
SSD یا به عبارت دیگر Solid State Disk، منبع ذخیرهسازی است که از نیمهرساناهای حالت جامد تشکیل شده است. از این تکنولوژی در ساخت حافظههای Flash نیز استفاده میشود به همین دلیل برخی SSD را حافظه Flash مینامند.به گفته سامان حیدری، سرپرست محصول و بازار گروه شرکتهای آواژنگ، SSD (دیسکهای حالت جامد) به نوعی حافظه گفته میشود که فاقد اجزای متحرک است و به دو نوع مبتنی بر فلش و DRAM تقسیم میشود. به گفته وی، تکنولوژی این نوع حافظه بسیار مشابه تکنولوژی است که در حافظههای RAM به کار رفته است و اطلاعات توسط جریان الکتریسیته قابلیت نوشتن یا پاک شدن را دارند. این امکان سرعت دسترسی اطلاعات بسیار بالایی را برای آنها فراهم میکند.جعفری مدیر فروش شرکت دریا کامپیوتر، عرضهکننده هاردهای SSD جی اسکیل، در این باره میگوید، هارد دیسکهای جامد از نظر ابعاد و شکل ظاهری مشابه هارد دیسکهای معمولی هستند، فقط قطعات متحرک را ندارند. وی افزود: هاردهای SSD دارای قابلیتهای بسیار بالاتری نسبت به هاردهای HDD هستند، اما به دلیل قیمت بسیار بالایی که دارند نتوانستهاند موفقیتی در بازار بهدست آورند.
---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------
مزایا و معایب SSD
مهمترین مزیت هارد دیسکهای جامد یا همان SSDهای اعیانی، میزان استفاده اندک آنها از انرژی برق است، بهطوری که میزان برق استفاده شده در آنها تنها 5 درصد هارد دیسکهای معمولی است. به گفته غنیزاده، مدیر عامل شرکت ایمان تک، عرضهکننده هاردهای HDD و SSD کینگ استون و کینگ مکس، SSDها قابلیت خواندن 57 مگابایت اطلاعات را در هر ثانیه دارند. این
هارد دیسکها همچنین میتوانند با سرعت 32 مگابایت بر ثانیه دادهها را در خود ذخیره کنند. همچنین SSDها طول عمر بالاتری نسبت به HHDها دارند و طول عمر مفید آنها حدود 5 سال است.
جعفری مدیر فروش بخش هاردهای شرکت دریا کامپیوتر نیز در مورد ویژگیهای SSDها میگوید،SSD ها مقاومت بیشتری نسبت به هاردهای معمولی در برابر شرایط نامساعد محیطی و شوکهای الکتریکی دارند. علت آن هم عدم استفاده از قطعات جدا شونده است. وی بی صدا بودن آنها در زمان کار را از دیگر مزایای این هارددیسکها عنوان کرد و افزود: گرمای تولید شده توسط SSDها در مقایسه با حافظههای سنتی بسیار کمتر است. همچنین هاردهای SSD به دلیل نداشتن قطعه متحرک زمان تاخیر بسیار کمتری نسبت به هاردهای معمولی دارند.اما SSDها نقاط ضعفی هم دارند که عدم بازیابی اطلاعات یکی از آنها است. زمانیکه HDD از کار میافتد کارشناسان اغلب قادرند حداقل مقداری از دادهها را بازیابی کنند (البته این وابسته به علل خرابی و شرایط فیزیکی صفحهها دارد) که این امکان در SSDها وجود ندارد.سرپرست محصول و بازار گروه شرکتهای آواژنگ، محدودیت ظرفیت SSDها را از نقاط ضعف این هاردها عنوان کرد و گفت: در حال حاضر SSD از لحاظ ظرفیت توانایی رقابت با HDDها را ندارد، اما این محدودیت موقتی است و در آینده رفع خواهد شد. اما این نواقص نمیتواند باعث ایجاد شک و شبههای در مورد برتری SSDها بر HDDها شود و کارشناسان تنها دلیل عدم موفقیت هاردهای پیشرفته SSD را قیمت بالای آنها عنوان میکنند.
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------
مزایای واحدهای SSD :
1) سرعت Start Up بیشتر برای سیستم، به دلیل عدم وجود قطعه مکانیکی . در HDD وجود پلاترها و بازوهای حرکتی و موتور اصلی گردانندۀ پلاترها علاوه برکاهش سرعت، مشکلاتی مثل مصرف انرژی بیشتر، نويز و ... را به همراه دارد. شرکت Fujitsu، نشان داد که با استفاده از واحد SSD بجای HDD، سرعت بوت در ویندوز ايکسپي در حدود 20 درصد فزایش یافته است. 2) سرعت دسترسی تصادفی بیشتر به دلیل عدم وجود هد خواندن/ نوشتن. 3) تاخیر زمانی کمتر نسبت به هارددیسکها و عدم جود فاکتور .4SeekTime)پراکندگی کمتر برای دادهها بر روی واحدهای حافظه .6) مصرف انرژی فوق العاده کمتر نسبت بههارددیسکها . 7) قابلیت اعتماد بسیار بالا ( اطمینان از عدم از بین رفتن دادهها در اثر ضربات و تکانهای احتمالی به واحد حافظه) . 8) تحمل بازۀ حرارتی بیشتر . 9) داشتن اندازۀ کوچک و باریک و وزن کمتر . 10) داشتن عمری بسیار طولانیتر نسبت به هارددیسکها . 11) استفاده از فضای ذخیره سازی نزدیک به 100 درصد (امکان بکارگیری قدرت بیشتر جهت فشرده سازی دادهها، در مقایسه باهارددیسکها).
معایب واحدهای SSD:
1) گرانتر بودن واحدهای SSD نسبت به HDDها. به ازای هر گیگابایت (برای مثال اکنون، هر گیگابایت فضای واحدهای SSD چیزی حدود 3500 تومان است در حالیکه این مقدار برای هارددیسکهای 3.5 اینچی، چیزی حدود 250 تومان است). 2) کمتر بودن حجم واحدهای SSD فعلی، نسبت به هارددیسکهای موجود در بازار . 3) کارایی مربوط به عملیات نوشتن، به میزان قابل توجهی به بلاکهای آزاد و قابل برنامه ریزی بستگی دارد. 4) واحدهای SSD مبتنی بر واسط SATA، دارای سرعت نوشتن کمتری هستند. بنابراین بهتر است از واحدهای SSD مبتنی بر واسطهای PCIe مدرن و پرسرعت امروزی، استفاده کرد. 5) امکان انجام عملیات یکپارچه سازی (Defragmentation)، بر روی واحدهای SSD مبتنی بر Flash وجود ندارد. بدان معنا که سیستم عامل قادر به کنترل مکان فیزیکی و واقعی سکتورهای درايو نیست. برخی از SSDها، هنگاميکه در حالت بیکاری (Idle) به سر ميبرند، بطور خودکار، فضای خالی خود را فشرده سازی ميکنند. ولی این مسئله، تنها سرعت عملیات نوشتن را بهبود ميبخشد و تاثیری در سرعت خواندن دادههای پراکنده شده (Fragmented) ندارد. سخن پاياني :در نهایت، به دلیل وجود مزایای زیاد استفاده از SSDها، در سال 2008 برای اولین بار SSDها بر روی نتبوکها قرار گرفتند، و در سال 2009 برای اولین بار بر روی نوتبوکها مورد استفاده قرار گرفتند. کمپانیهای فوجيتسو، دل و اپل از پیشگامان بکارگیری این نوع حافظهها در نوتبوکها بودند. بنابراین با ورود SSDها و فراگیر شدن و به تبع آن، کاهش قیمت، باید شاهد از میان رفتن HDDها و جایگزینی SSDها باشیم.
اینجا فکر کنم اپ نمی شه شما ایمیلتو برام بفرست برات به ایمیلت بفرستم![]()
سلام
دوستان خواهشا هر کسی تو تهران قیمت میگیره همون روز بذاره تا از قیمت روز این لپتاپ مطلع باشیم
من خودم شخصا شدیدا منتظرم قیمتش بیاد پایین تا بتونم بگیرمش
ممنون از همه دوستان
4 روز پیش یکی از بچه ها قیمت کرده بود 1980 با ssd بود!!!دوستان کسی از نزدیک با این لپ تاپ کار کرده؟من چند جا تو این فروم های خارجی می خوندم ملت میگفتن عالیه این لپ تاپ ولی رزولوشنش خیلی بده و بره 15 اینچ پایینه.من استفاده گرافیکیم ماکزیمم فیلم و اگه وقت بشه بازی یکم هست.لپ تاپ خودم قدیمیه ولی 800*1280
من دارمش ...4 روز پیش یکی از بچه ها قیمت کرده بود 1980 با ssd بود!!!دوستان کسی از نزدیک با این لپ تاپ کار کرده؟من چند جا تو این فروم های خارجی می خوندم ملت میگفتن عالیه این لپ تاپ ولی رزولوشنش خیلی بده و بره 15 اینچ پایینه.من استفاده گرافیکیم ماکزیمم فیلم و اگه وقت بشه بازی یکم هست.لپ تاپ خودم قدیمیه ولی 800*1280
راست گفتن که عالیه!
اما رزولوشن "خیلی بد" نیست ، فقط "خیلی خوب" نیست تازه اونم برا شخص من هیچ مشکلی نداشته تا الآن ...
سلام به همه دوستان. برای مقایسه هارد SSD با HDD دو بالا(7500) میتونید این فیلم زیر رو که خودم توی آپارات براتون آپ کردم رو مشاهده کنید.
این دو تا هارد در یک مارک لپتاپ accer تست شدند و هر مرحله تست یک قسمت رو نشون میده.
دوستان خواهش میکنم قیمت رو روزانه اگز اطلاع دارید قرار بدید.چون کاربرا و من قصد خرید این لپ تاپ رو داریم .ولی اولین چیز برامون قیمت اونه .اگه هر کدوم از دوستان از قیمت روز اون اطلاع دارن اینجا قرار بدن.
راستی یه سوال ، شما فکر میکنید علت اینکه سازگار قیمت تمام کالا هاش رو گذاشته call ، چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)